Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλεκα τελειο το avatar καθως κ το ποιηματακι ολα τα λεφτα λεμε...εισαι ο "φοιβος" του καφε!!!

;);):P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αμπραβο..ετσι το φανταστηκα.....πρπει να παριμενω τον Πασα εγω για να παω...δεν ξεκουβαλαω μονη μου με τα δυο....

καλά σε βοηθάμε κ εμείς εκτος αν λές για το αυτοκινητο οποτε πασο:rolleyes:

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

εγω να φυγω μεσα στο καλοκαιρι παντως απο τη ν.μακρη να παω φλοισβο να μην βρισκω να παρκαρω κ να κατεβασω οτι καντιλι ξερω...δεν το κανω που να με πληρωνεται αλλα το σωστο να λεγεται ειναι τελειο ετσι οπως φαινεται στις φωτο...γωγουλι ωραιο το προσκλητηριο αλλα φαινεται σαν μινι λαμπαδιτσες με το φραμπαλα..καλο ειναι ομως εμενα μου αρεσει!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

τελικα στο "γλωσσοκοπανες" μπαινουμε καθολου η μπαααααα!!!:D???

ρε αλεκα κατι ηθελα να σε ρωτησω κ το ξεχασα γμτ!! α..ρε τι μυαλο κουβαλαω θα σκασω αν δεν το θυμηθω!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

καλά σε βοηθάμε κ εμείς εκτος αν λές για το αυτοκινητο οποτε πασο:rolleyes:

σε ευχαριστω καλο μου...ξεφουσκωσες εσυ..σε ειδα στις φωτο..μπραβο, καλα κανεις...εισαι και μικρο κοριτσι, αμεσως θα τα χασεις με λιγη προσπαθεια....εισαι και ομορφη, θα γινεις μια Θεα!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

τελικα στο "γλωσσοκοπανες" μπαινουμε καθολου η μπαααααα!!!:D???

ρε αλεκα κατι ηθελα να σε ρωτησω κ το ξεχασα γμτ!! α..ρε τι μυαλο κουβαλαω θα σκασω αν δεν το θυμηθω!!!

μπαινουμε για τα πριβε ρε κοριτσι...αλλα εσυ εισαι σαν και εμενα...δε νομιζω να τα χρειαζεσαι χαχα...όλα τα εχεις πει μαρη :P

Για θυμισου τι ηταν.....εχω περιεργεια

221882cb0gkyh7q4.gif

εσυ τι ωρα πηγες?? πως ηταν?? Για παρκιγκ το θυμαμαι..ειχε πει ότι ειναι δυσκολο

εγω πηγα Δευτερα κατα τις 5,30-6,00. ειχε λιγη συννεφια τοτε... βρηκαμε ανετοτατα παρκαρισμα στη μαρινα...

κ δεν γινοταν κακος χαμος απο τα παιδακια... δεν επεφτε το ενα πανω στο αλλο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

σε ευχαριστω καλο μου...ξεφουσκωσες εσυ..σε ειδα στις φωτο..μπραβο, καλα κανεις...εισαι και μικρο κοριτσι, αμεσως θα τα χασεις με λιγη προσπαθεια....εισαι και ομορφη, θα γινεις μια Θεα!!

καλα στις φωτο δεν φενετε αλλα ναι εχω μια μικρη διαφορα μου το ειπε κ αυτη η χοντρη η Τζια.ναι οκ τωρα δεν ανχωνομαι λειτουργει το συστημα.

ελα μαρ με τα μικρα εμεις τα παλευουμε παρεα αλλα να εχουμε χρονο γιατι εχτες δεν ειχαμε

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

ΑΑΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ!! :)

μου εδοσε ο γιατρος αντισηληπτικα τα γιασμιν εχεις υποψιν σου τι παιζει με αυτα??? λες να γινω μανιακη δολοφονος αμα τα παρω???

πολυ αντισυλληψη μαζεμενη θα πεσει στην αλεκα!! :tongue:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ρε ελενιτσα δε με εχεις κανει φιλη σου μπουχουουουουουουουου!!! κ δεν μπορω να δω τα αποτελεσματα της διαιτας!!! ξανα μπουχουχουουοχοουουουουου!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

γιατι μαρη το λες αυτο....???

γιατι χτες εβαλα κ εγω σπιραλ, κ πηρα αλεκα τηλ. για τις πρωτες βοηθειες-πληροφοριες...

εμπιστευεσαι κανεναν αλλο?????? με τπτ!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...