Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ευανθια κι εγω θα παω να παρω νεο καρεκλακι γιατι εχω χ....ει απανω μου!!! να πας να παρεις ενα απο κει η βαλε αυτο που εχετε στις αποσκευες κ τελος!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ηρθα!!!!!!!

λοιπον πηγαμε γιατρο:

μπεμπης:8050,45,5 και 70

μπεμπα:7200,42 κ 67..καλα τα κοβω...αρχιζουμε χορτοσουπα κ καπακι κρεας!!!!!!!!!!!!!

δεν διαβασα γι να σας προλαβω...αυριο..νεωτερα απο κιμι??

σουπερ ευουλα!!!!!!!;)

qC91p2.pngaQK1p2.png

Καλημερα!!!

Περδικουλα μας ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

να κατι τετοια ακουω κ παει η καρδια μου στην κουλουρη!

και καθε μερα σχεδον βλεπω σε ενα αυτοκινητο μωρακι στην αγκαλια της μαμας και μαλιστα μπροστα!!! το καρεκλακι πισω διακοσμητικο!!!

και τωρα που θα παμε κερκυρα τρεμω γιατι φοβαμαι στο αυτοκινητο της αδερφης μου χωρις καρεκλακι! τι θα κανω εκει???

αφου κ στο αεροδρομιο που θα μας παει ο πατερας μου θα του βαλω το δικο μας καρεκλακι στο αυτοκινητο.

σημερα θα παω να κλεισω προσκλητηρια-μπομπο.

ευανθια...μ'αρεσει η μπετυ!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ευανθια κι εγω θα παω να παρω νεο καρεκλακι γιατι εχω χ....ει απανω μου!!! να πας να παρεις ενα απο κει η βαλε αυτο που εχετε στις αποσκευες κ τελος!!

γιατι νεο? το παλιο τι επαθε?

εμεις εχουμε κ στα δυο αυτοκινητα μονιμως. το ενα μας το χαρισε η κουμπαρα κ το αλλο το πηρα μεταχειρισμενο. chicco κ juniors.

μωρε που να το κουβαλαω, θα ειμαι κ μονη μου...θα δω μηπως βρει η αδερφη μου κανενα εκει απο καμια φιλεναδα της ή μηπως εσυ ιριδα σου περισσευει κανενα να μας το δανεισεις για 2 μερες?

ευανθια...μ'αρεσει η μπετυ!!!

κ μενα, μ'αρεσει που ειναι τσαχπινα!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

αχ βρε ευανθουλα μακαρι να μπορουσα να σε βολεψω.... το δικο μου το εχω μονιμα δεμενο στο αμαξι και το αλλο που εχει ο πατερας μου ειναι μικρο...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

κι εμενα μου αρεσει η μπετυ..

τπτ δεν επαθε απλα αν παμε κερκυρα οδικως θελω να παρω ενα ποιο καλο που να εχει κ ρυθμιζομενη πλατουλα γιατι αυτο που εχω ειναι στεθερο κ δεν μου αρεσει ο τροπος που δενει ειναι 2 σημειων νομιζω υπαρχει κ με πιο πολλα...η μακακια ειναι οτι ολες το εχουμε κανει αυτο να παιρνουμε το μωρο αγκαλια πισω βεβαια εγω μια φορα την πηρα γιατι εκλαιγε κ δε σταματαγε με τπτ καλητερα να σταματας το αυτοκινητο να ηρεμεις το μωρο κ μετα να ξεκινας παλι αλλα ολα ειναι της στιγμης ρε γμτ τι να πω...να σκασω ειμαι απο την ωρα που το διαβασα!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ασε ζουζου...ειναι να τρελλενεσαι!!! ειδα μια προχθες, το κραταγε μπροστα το μωρο κ πισω στο καρεκλακι ειχε βαλει 2 φρατζολες ψωμι!!! ημαρτον!!!!

εγω παντως το πολυ πολυ εαν δε βρω αλλη λυση θα επιβαλλω στην αδερφη μου να πηγαινει με 40 το πολυ κ οχι μακρινες αποστασεις. θα δενομαστε κ πισω κ εγω με το παιδι...

σε ποιο παρκο πηγαν χθες ελενη κ τζια? φαινεται πολυ ωραιο κ καθαρο!

qC91p2.pngaQK1p2.png

ζουζου που χαθηκες εσυ? ολο δουλειες κανεις???

κρεμα μηλο αχλαδι εφαγε προχτες 80 με το ζορι τη ταιζα και χτες 120 που ανοιγε μονη της το στομα και περιμενε!!!!!! ελεγα οτι θα σκασει απο το πολυ φαι....

απο την αλλη τη κρεμα, φτιαχνουμε 150μλ γαλα με 2-3 κσ ανθος ορυζης και το τρωει ολο σχεδον... αλλα μερικες φορες αφηνει...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

ναι ρε ευανθια κ εγω τα εχω δει κ εχω δει κ μονο του παιδακι μπροστα αδετο αλλα ειναι να μη σου τυχει....απλα οσο μπορεις πρεπει να προσεχεις...εγω αν ειμαι μονη μου τη βαζω μπροστα αναποδα βεβαια κ ευτυχως το αμαξι εχει συστημα κ απενεργοποιω τον αεροσακο το εχει για αυτο ακριβως το λογο...αλλα σκεφτομαι τωρα εχει απενεργοποιηθει κ αν κομπλαρει??? προσπαθω οσο μπορω να αποφευγω μακρυνες αποστασεις κλπ...τον αυγουστο πρωτα ο θεος θα ειναι κ 9 μηνων περιπου οποτε θα στηριζει καλητερα το κεφαλακι της κ νομιζω θα πρεπει να παρω ενα καρεκλακι που θα ειναι πλεον για να κοιταει μπροστα!! αληθεια εχετε καμια ιδεα απο που να το παρω??? να παω τζαμπο mothercare η σε κανα μαγαζι με ειδη μπεμπε..οπως απο κει που πηρα κουνιες κλπ??

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ασε ζουζου...ειναι να τρελλενεσαι!!! ειδα μια προχθες, το κραταγε μπροστα το μωρο κ πισω στο καρεκλακι ειχε βαλει 2 φρατζολες ψωμι!!! ημαρτον!!!!

εγω παντως το πολυ πολυ εαν δε βρω αλλη λυση θα επιβαλλω στην αδερφη μου να πηγαινει με 40 το πολυ κ οχι μακρινες αποστασεις. θα δενομαστε κ πισω κ εγω με το παιδι...

σε ποιο παρκο πηγαν χθες ελενη κ τζια? φαινεται πολυ ωραιο κ καθαρο!

ασε κοριτσαρα...πηγαμε κ εμεις τη προηγ. Δευτερα, κ παθαμε σοκ. στον Φλοισβο ειναι! το μεγαλυτερο... κ το πιο προσεγμενο!! βολτα στη μαρινα...τι ωραια...θα ξαναπαμε!! αφου φαντασου, χαλαρωσαμε κ εμεις.. τοσο πολυ!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ζουζου που χαθηκες εσυ? ολο δουλειες κανεις???

κρεμα μηλο αχλαδι εφαγε προχτες 80 με το ζορι τη ταιζα και χτες 120 που ανοιγε μονη της το στομα και περιμενε!!!!!! ελεγα οτι θα σκασει απο το πολυ φαι....

απο την αλλη τη κρεμα, φτιαχνουμε 150μλ γαλα με 2-3 κσ ανθος ορυζης και το τρωει ολο σχεδον... αλλα μερικες φορες αφηνει...

εγω της δινω κρεμα βανιλια με ανθος ορυζης μαζι που ειναι κ τρωει γυρω στα 100μλ αλλα φρουτα τα τσακιζει 1 μηλο, 1 αχλαδι, 1/3 μπανανα κ ενα μπισκοτακι νουτριτσια ειδικο για βρεφη κ τη τρωει ολη!! λες να της κανω κ εγω ξεχωριστο γαλα με ανθος ορυζης?? τι να κανω πειζω σπιτι δουλεια-δουλεια σπιτι ερχεται κ ο πιπινος ποιο συχνα τωρα μακαρι να τον αφησουν σε αυτη τη γραμμη μερα παρα μερα ειναι σπιτι οποτε εχω τα ρουχα του μονο για πληντυριο φτανει γιατι ειναι κ καλοκαιρι τωρα κ ζεχνουν μιλαμε γκαραζιλα κ πετρελαιο απο το καραβι τι αναπνεει κ αυτος φαντασου να ηταν κ στη μηχανη!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Ουφ μόλις τελείωσα το διάβασμα. Αμάν αμά δεν μπω κάποια μέρα χάνω την μπάλα μετά.

Πάω γιατί σήμερα πήζω, έχω να βγάλω δουλειά εβδομάδας για να παω την Παρασκευή εκδορμή με το σχολείο της Ζέτας. Θα το έχω ανοικτό για να μάθω τα νέα της πέρδικας.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Καλημερα...

Μπηκα να δω για περδικα αλλα ακομα τπτ απο ο,τι βλεπω...εμεις ειμαστε χαλια..δεν πηγα σημερα δουλεια γιατι απο χτες ο μικρος επαθε μικροβιακη επιπεφυκιτιδα (εβγαζε πρασινες τσιμπλες εκλεισε και ολο του το ματακι ) εννοειται τον πηγα σφαιρα σε καινουργιο παιδιατρο (πολυ καλες οι εντυπωσεις μου) μας εδωσε κολληριο και αλοιφουλα σημερα δεν βγαζει αυτα τα πρασινα αλλα το ματι ειναι τουμπανο , κατακοκκινο και πρισμενο..επισης ειμαστε τιγκα στις μυξες αφου κολλησε απο μενα που προχτες ημουν χαλια (το otrisalin δεν κανει πραγματικα τπτ μονο με το Physiololica παει κατι να γινει) εχουμε 37,5 πυρετο και πονανε και τα ουλα μας...μια ομορφια δλδ...ο μπεμπουλης μου τα εχει δει ολα απο χτες!!! :(

Ασχετο αλλα αφου ειναι τοσο ωραια στην μαρινα του φλοισβου σκεφτομαι την κυριακη πρωτα ο Θεος να παμε και εμεις καμμια βολτα...οποια καμπια θελει να βρεθουμε να το πει...πολυ θα χαρω!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...