Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

παντως ρε κοριτσια επειδη ειπε οτι θα ηθελε να μεινει τις 2 πρωτες μερες μονη στο νοσοκομειο κ ειναι απολυτα σεβαστο αν καποια παει την Παρασκευη η το Σαββατο θα ηθελα πολυ να πηγαιναμε παρεα...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

παντως ρε κοριτσια επειδη ειπε οτι θα ηθελε να μεινει τις 2 πρωτες μερες μονη στο νοσοκομειο κ ειναι απολυτα σεβαστο αν καποια παει την Παρασκευη η το Σαββατο θα ηθελα πολυ να πηγαιναμε παρεα...

γλυκομητσακι... τη παρασκευη μπορει να παω, κ οποια αλλη μερα θελετε... εγω ειμαι κοντα. ισως με την αλεκα μαζι.. κανονιζουμε.

Μολις περασε απέξω ο ...''Νικος ο Γλύκας''..............καλο καλοκαιρι !!!:tongue:

τι ειναι αυτος μαρη? παγωτατζης?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!!!!

Να ευχηθώ καλή επιτυχία στο μωράκι σας Κίμη μου και σιδερένιο να είναι!!!!

Οι ευχές μας και οι προσευχές μας να σας συντροφεύουν!!!! Και στους γονείς πολύ δύναμη γιατί την χρειάζεστε!!!

lRZRp3.png

γλυκομητσακι... τη παρασκευη μπορει να παω, κ οποια αλλη μερα θελετε... εγω ειμαι κοντα. ισως με την αλεκα μαζι.. κανονιζουμε.

ναι βρε Ελενη μου οκ πειτε μου να ξερω...

Συμπεθερουλα καλημερα!!στις 10 μπαινει η περδικουλα

PlbZp2.png

εγω εναν γλυκα ξερω που περναει κ πουλαει καρπουζια αυτον εννοεις??

τι ειναι αυτος μαρη? παγωτατζης?

Kαρπούζιααααα...........

Το ακουσα πρωι πρωι....:-(

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!

Θα εχει μπει τωρα η περδικουλα μας ε???????? Αντε γρηγορα κι ευκολα να τελειωσουν!!!!!!!!!!!

Georgiiiiiiiiiiiiii καλως την! Που χαθηκες παιδι μου??????? Αντε σε θελουμε στη παρεα, μη μας φευγεις!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλημερα..τι κανετε??? η περδικουλα μπηκε χειρουργιο σημερα διαβαζω..αντε με το καλο τα φιλια μου!!!

τρεχω κ δεν φτανω....παρασκευη παμε για τσιμπι-τσιμπι...η πιπινα μας εχει τρελανει κανει κατι τσαλιμια αλο τπτ...την κυριακη καθομασταν στο μαγαζι του αδερφου μου κ περασε μια μηχανη κι εκανε θορυβο τρομαξε το καημενο κ μετα βγαζει την πιπιλα κ αρχιζει κατι φωνες κ αααα κ ουυυ κ εεεεε....τον σκυλοβρισε τον μηχανοβιο τσαμπουκας μας βγηκε το μωρο!! :) νυσταζω εχω δουλεια κ γενικα δε ξερω τι γινεται κ δεν προλαβαινω να κανω τπτ!! ειπαμε να καλοκαιριασει να μεγαλωσει η μερα να εχουμε πιο πολυ χρονο αλλα μου φαινεται χειροτερα ειναι ααα αρχισα κ τα μπανια στη θαλασσα καλη ειναι δεν ειναι πολυ παγωμενη!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Καλημερα!!!

Περδικουλα μας ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

να κατι τετοια ακουω κ παει η καρδια μου στην κουλουρη!

και καθε μερα σχεδον βλεπω σε ενα αυτοκινητο μωρακι στην αγκαλια της μαμας και μαλιστα μπροστα!!! το καρεκλακι πισω διακοσμητικο!!!

και τωρα που θα παμε κερκυρα τρεμω γιατι φοβαμαι στο αυτοκινητο της αδερφης μου χωρις καρεκλακι! τι θα κανω εκει???

αφου κ στο αεροδρομιο που θα μας παει ο πατερας μου θα του βαλω το δικο μας καρεκλακι στο αυτοκινητο.

σημερα θα παω να κλεισω προσκλητηρια-μπομπο.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...