Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαιρη παω γιατι θα κοιμηθω στο λαπτοπ!!!εβαλα τις φωτο να τις δειτε κ παω...μαζεψε εσυ ρε Μαιρουλα!αντε να ξυμερωσει να τελειωνει η περιπέτεία της περδικουλας μας αντε να πανε ολα κατ ευχην!καληνυχτα ....

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαιρουλα θα σε αφησω μονη σημερα.... Η μικρη γκρινιαζει μαλλον απο το εμβολιο...... Θελει τη μανουλα.....Και ημουν σιγουρη για αυτο.... Θα κουραστεις να καθαρισεις μονη καημενουλα μου αλλα το κλαμα της μπεμπας με αναγκαζει να φυγω.........

Μαιρη παω γιατι θα κοιμηθω στο λαπτοπ!!!εβαλα τις φωτο να τις δειτε κ παω...μαζεψε εσυ ρε Μαιρουλα!αντε να ξυμερωσει να τελειωνει η περιπέτεία της περδικουλας μας αντε να πανε ολα κατ ευχην!καληνυχτα ....

καληνυχτα ελενη,ταιζα τον μπεμπη.

το τζιν που φοραει,το κοψιμω το θεωρω οτι πιο ακομψο εχουν βγαλει μεχρι τωρα για γυναικες...βλεπω κοριτσακια που τα φορανε και λεω καλα θελουν να βρουν και γκομενο????:tongue::tongue::tongue:

τζια μην παρεξηγηθεις:D

fCS8p3.png

Μαιρουλα θα σε αφησω μονη σημερα.... Η μικρη γκρινιαζει μαλλον απο το εμβολιο...... Θελει τη μανουλα.....Και ημουν σιγουρη για αυτο.... Θα κουραστεις να καθαρισεις μονη καημενουλα μου αλλα το κλαμα της μπεμπας με αναγκαζει να φυγω.........

αχ το καλο μου..ναι βρε δεν υπαρχη προβλημα

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααα !!!

ανοιγω κουρτινες.....

τι να δω....νυχτα εινα ακομα...αυτο το μωρό με σηκωσε απο τα μαυρα χαραματα.....(γι'αυτο τα λενε μάυρα?)

Παω να σας διαβασω.

Καλη επιτυχία στην Περδικοπέρδικα !!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Σημερα η Πέρδικα θα γίνει Περδίκι !!!!!!

καλο έ....?

πολυ καλο...καλημερα...

καλημερα!!!!!φευγω θα γυρισω μεσημερι,θα παρω τηλ.την ξανθιωτισα να με πει τι εγινε.

συμπεθερα ακομα περιμενω απο τον αδερφο μου να με πει για το προγραμμα,δεν σε ξεχασα.

η ξανθιωτισσα δεν θα εχει κοιμηθει σημερα... παρε κ πες μαιρουλα...

καλημερα κ απο μενα!!!!!!!!!!!!

περδικα ολα θα πανε τελεια, ουτε κιχ δεν θα βγαλεις, κ μετα θα γελας κιολας.. αναψα κ ενα κερακι για παρτη σου, στον Αγ.Θωμα... να ειναι κ αυτος εκει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αναψα κ ενα κερακι για παρτη σου, στον Αγ.Θωμα... να ειναι κ αυτος εκει...

Και εγω χθες στον Αγ.Νικολα που πηγα να κλεισω την βαφτιση.

Σε μια ωριτσα θα μπει.

Καλη επιτυχία !!!!!!

Ευχομαι η Κιμη να μην εχει ξεμαλλιασει καμμια εκει μεσα.:tongue:....ετσι για να χαλαρώσει λιγακι.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Και εγω χθες στον Αγ.Νικολα που πηγα να κλεισω την βαφτιση.

Σε μια ωριτσα θα μπει.

Καλη επιτυχία !!!!!!

Ευχομαι η Κιμη να μην εχει ξεμαλλιασει καμμια εκει μεσα.:tongue:....ετσι για να χαλαρώσει λιγακι.

:P:p:p:p αμα ειναι να της κανει καλο, ας το κανει!!!

καλα μαρη τη φανταζεσαι? ποτακι, τσιγαρακι στην αιθουσα αναμονης...καρδιτσιωτη να τον μπινελικωνει, κ με τη φωτο του χρηστακου αγκαλια...κ τη ψυχη στη περδικα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εχω μια νυστα αλλο πραμα...το μπομπιδιο με ξυπνησε απο τις 5....τον παιρνω αγκαλια στο κρεβατι μπας κ κοιμηθει κ αυτος αρχισε κ μου κανε παιχνιδια κ μου γελαγε!ωραια λεω οτι κοιμηθηκαμε κοιμηθηκαμε...τελικα κοιμηθηκε αλλα εμενα που να με πιασει ο υπνος παλι....στριφογυρναγα στο κρεβατι σα χαμενο....μου ξυπνησε στις 730 παλι τον ταισα κ πριν κανα μισαωρο μου κοιμηθηκε...εχω φτιαξει ενα κουβα καφε να στανιαρω(?που δε το βλεπω)κ θα μεινω εδω για νεοτερα απο Κιμι...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...