Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα μου νττε...τα εχεις περασει κ εσυ ρε κοριτσακι!!!ολα καλα!!!!!:P;)

ολα καλα θα πανε!!!

λοιπον και γω χαιρετω....εκλεισε και το αλλο ματι...θα τα πουμε αυριο τα νεωτερα!!!

καληνυχτα σε οσες μεινουν...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ela ηρθα!της εκανα παρεουλα μωρε!και ελεγα βλακειες να ξεχνιεται!!!

ειναι καλα!δεν εχει αγχος(λεει)!10 θα μπουνε αυριο!!!και το απογευμα θα εχει και το νετ μπουκ να μιλησουμε!τωρα εγω ειπα θα την παρω μεσημερι να μην ενοχλησχω νωριτερα!!

ομορφακια ηρθε? το π,μ!!>>.ομορφακια της ειπα οτι σου λειπει!!!

αντε μια μερα εμεινε...οσο να ειναι θα ειναι αγχωμενη...πάντως ειναι πολύ δυνατή...μπράβο της!

byXKp2.png

καλα η μαιρη γιατι δεν εχει εμφανιστει ακομα??

μπορει να ειναι κουρασμενη....η να ταιζει..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Ηρθα.......... Ενταξει τα διαβασα ολα αυτα που γραψατε. Λιτσακι σουπερ τα μπεμπονια μπραβοοοοο. Και εμεις ειχαμε ντοκ σημερα.... Πηγα και την Αναστασια σε ορθοπεδικο. Στο ψαχουλεμα δεν βρισκει τιποτα. Ουτε στη μεση ουτε στην πλατη της. Ειπε ομως να κανουμε και μια ακτινογραφια για να ειμαστε σιγουροι. Θα την κανουμε μεσα στην εβδομαδα. Η μπεμπα 7800 βαρος 66 ποντους και 44 κεφαλι. Τοση ηταν η Αναστασια οχτω μηνων για τον Κωνσταντινο μη ρωτατε τοσος ηταν 9,5 μηνων οποτε καλα παμε. Ολα τα αλλα καλα η κοτα εκλεισε και προσκλητηριο η Ελενη1 και διακοπες και βαφτιση και η ΚΙΜΙ μας μια νυχτα ειναι η πιο δυσκολη νυχτα της ζωης της αλλα θα περασει γιατι εχει εμας..... Παω να ταισω. Μαιρηηηηηηηηηηηηηηηηηη που εισαι καλε ακομα παπουτσια ψωνιζεις?

μονη της ρε γμτ!!!μακαρι να μπορουσα να μουν αθηνα!!!εκει θα την εβγαζα αποψε!πολυ στενοχωριεμαι μωρε!!!ειναι δυσκολο να σαι μονος σε ενα νοσοκομειο!!!:(αλλα η κιμι μας δεν εχει αναγκη!!!!ειναι αστερι!!!:P

...ειπε θα ηθελε να παμε κανα δυο μερες μετα το χειρουγειο......

οκ κοριτσαρες!!!καληνυχτα!!!τζια ποια ειναι η ασπασια γκορντον καλε???(κανε εντιτ μην παρεξηγηθει!!!χαχα!)μπλακ χιουμουρ!!!

:tongue::P:p:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ειρηνη μια χαρα τα παιδακια σου...η μεγαλη δεν θα εχει τιποτα. Μαιρουλα, φιλια...παω να ξεραθω...

καληνυχτα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ηρθα κ εγω σας εβαλα μερικες απο τις τοσες φωτο που τραβηξαμε τα παιδακια μας με τη Τζια καλα αποθέωση τα καμαρια μου!αυτη η βρωμιτσα η Τζια εχει το θρασος κ μου φοραει κ τζιν μιση μεριδα αχ η μπουμπουκα της τι πλασμα μια θεά!εκει στο παρκο ειναι καταπληκτικά!α!ειδα και τον Νυσταλεων ξυπνιος ηταν μια χαρα κ αυτος.εγω ημουν με νονα κ την κορη της η οποια εχει καταθλιψη βαριας μορφης κ ηταν χαλια αφηστε δραμα τες πα ευχαριστηθηκε κ αυτη με τα μπεμπονια!

ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΙΜΗ ΜΑΣ Κ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

ελενη τις ειδα!

1.η κορη της τζιας εχει υπεροχα ματια!!!!

2.ο μπεμπης σου ειναι ολα τα λεφτα με τις γαμπιτσες εξω!!!

3.επειγοντως η μαμα της ελενης να αναλαβει την τζια!!!!!καλα μαρη με τετοιο σωμα τι φορας?????θες ξυλο!!!!κριμα που εισαι και σαλονικια και εχουμε και μια φημη:tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

ελενη τις ειδα!

1.η κορη της τζιας εχει υπεροχα ματια!!!!

2.ο μπεμπης σου ειναι ολα τα λεφτα με τις γαμπιτσες εξω!!!

3.επειγοντως η μαμα της ελενης να αναλαβει την τζια!!!!!καλα μαρη με τετοιο σωμα τι φορας?????θες ξυλο!!!!κριμα που εισαι και σαλονικια και εχουμε και μια φημη:tongue::tongue::tongue:

ευχαριστουμε Μαιρούλα!Ναι την ειδες τι φοραει:tongue:μια κουκλα ειναι η ατιμη κ αδυνατισε κ πιο πολυ απο τη συναντηση που ειχα να τη δω.ωραιο ειναι το τζιν της ρε της παει!ωραια περασαμε αλλα για λιγο κ δεν ημασταν κ μονες να θαψουμε με την ησυχια μας τες πα την επομενη φορα!!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...