Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιατι μαρη...εσυ??? χαζο εισαι...παμε μια βολτα να σε ντυσω καλο μου και ασε τις βλακειες....

μπουχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

μπουχαχα εγω... θα μου παρεις κανα δερματινο σορτσακι μαρη?? για τις κουνιες??? λεγε...

ετσι ετσι....θα τον ξεζουμιζω συνεχεια, δε θα εχει κουραγιο να κοιταζει δεξια αριστερά...μπουχαχαχαχαχα

ενα μηνα διακοπές...παλιολίτσα...από το κουφ@λίτσ@

καλε εγω πινω καπουτσινο, εναν κανονικό την μερα

και εμας μας ελειψες μαρκαλλακιους!

μια από τα ιδια και χειροτερα....

μωρε μπράβο χαρακτηρας!ευγε κοριτσαρα!

εμενα θα μου αρεζε με πλατφορμα...αλλα τις σας λέω....

μ'αρεσει που ηρθες κ μας ειδες κ απο κοντα... με παιρνει για πλατφορμα τρελλοκομειο???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα αυτη ειναι μουρλη... μεταξυ μας παντα, ειναι φοβερη. 2 μετρα, κατι ποδαρακια μια σταλια, κ φοραει αλλ'αντ'αλλων... τι να πω...θα της στειλω τη μανα μου να τη βαλει στον ισιο δρομο..........

γιατι καλέ???θυμασαι τι φορουσα στις συναντησεις μας???

Τζια..πες μαρη...αφου εισαι κορμαρα...τι θα παρεις τελικα στη βαφτιση της κουκλας σου??

καλα δε μου ειπες οτι θα μου δωσεις το μαυρο το σορτσακι της φωτογραφιας για να μη ξοδευομαι???το περνεις πίσω τωρα???ΚΑΜΠΙΑΑΑΑΑΑ

byXKp2.png

Επισης εχω να δηλωσω και κατι αλλο (που το περασατε στο ντουκου την αλλη φορα που το ειπα χαχα) ότι ο Νικος στη συνατηση μου δηλωσε ότι η Τζια ειναι ομορφη..για αυτο γλυκεια μου σουρλουλου, όταν ξεζουμισεις τον παυλο, περνα και απο τα μερη μας....

α, οκ αλεκα μου... στη δινω, γιατι του παυλου δεν του αρεσε τελικα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μπουχαχα εγω... θα μου παρεις κανα δερματινο σορτσακι μαρη?? για τις κουνιες??? λεγε...

?

δερματινο σορτς μαρη δεν θα σου εβαζα ακομη και να σου πηγαινε....τετοιος στοκος που εισαι...όταν επρεπε να τα βαλεις ησουν σεμνη, τι να σε κανω??

Πολλα ωραια και μοντερνα ρουχα θα σου πηγαιναν αλλα με τα μυαλα που εχεις απλα θα τα πρσοπερνουσες...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Επισης εχω να δηλωσω και κατι αλλο (που το περασατε στο ντουκου την αλλη φορα που το ειπα χαχα) ότι ο Νικος στη συνατηση μου δηλωσε ότι η Τζια ειναι ομορφη..για αυτο γλυκεια μου σουρλουλου, όταν ξεζουμισεις τον παυλο, περνα και απο τα μερη μας....

αααα ειναι επειδη δεν εχει δει εμενα ο νικοσ!!:tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue:

μ'αρεσει που ηρθες κ μας ειδες κ απο κοντα... με παιρνει για πλατφορμα τρελλοκομειο???

:):)

οκ κοριτσαρα, ειμαι καλό παιδί εγω...χατηρα δε χαλάω...

μ'αρεσει που ηρθες κ μας ειδες κ απο κοντα... με παιρνει για πλατφορμα

ελεος!!τα ιδια πραγματα σκεφτομαστε???

που να του αρεσω καλέ???δυο μετρα γυναικα και με αδυνατα ποδαράκια???άλλα ειναι τα γουστα του...αλλα δεν ηξερα οτι θα τους ρωτησαμε κιολας...νομιζα το κανονιζαμε μονες μας...

byXKp2.png

καλα δε μου ειπες οτι θα μου δωσεις το μαυρο το σορτσακι της φωτογραφιας για να μη ξοδευομαι???το περνεις πίσω τωρα???ΚΑΜΠΙΑΑΑΑΑΑ

εχω κατι καλυτερο για εσενα...δερματινο φορεμα....

http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=291647&id=1270598192

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα...κατσε να ρωτησουμε και τον Παυλο.....μπορει να αλλα ξει γνωμη αν δεν εισαι μπροστα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αααα ειναι επειδη δεν εχει δει εμενα ο νικοσ!!:tongue::tongue::tongue:

:):)

;);););)......η μετα απο αυτο που βλεπει καθε μερα, να εχει σαλεψει ο δολιος....:tongue:

που να του αρεσω καλέ???δυο μετρα γυναικα και με αδυνατα ποδαράκια???άλλα ειναι τα γουστα του...αλλα δεν ηξερα οτι θα τους ρωτησαμε κιολας...νομιζα το κανονιζαμε μονες μας...

ε ναι...μονες μας βεβαια.....αλλα εγω μπηκα στον πειρασμο και ρωτησα.....αλλα περιμενα να φυγει η ελενη 26 για να το πω μπουχαχαχα:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

;);););)......η μετα απο αυτο που βλεπει καθε μερα, να εχει σαλεψει ο δολιος....:tongue:

ε ναι...μονες μας βεβαια.....αλλα εγω μπηκα στον πειρασμο και ρωτησα.....αλλα περιμενα να φυγει η ελενη 26 για να το πω μπουχαχαχα:tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

που εισαστε καλε????????

221882cb0gkyh7q4.gif

εμφανιστειτε....αν μεινω μονη θα φαω όλη την κουζινα......

221882cb0gkyh7q4.gif

edv eimai kαλε...σιδερωνω μισό πληντυριο ταυτοχρόνως...

α...σημερα ειδα ελενιε...βγαλαμε και φωτος τα μπεμπάκια μας να κανουν κουνια μαζί...τρελό γελιο...η δικια μου οταν την εβγαλα πλάνταξε στο κλάμα το σκατο

byXKp2.png

δερματινο σορτς μαρη δεν θα σου εβαζα ακομη και να σου πηγαινε....τετοιος στοκος που εισαι...όταν επρεπε να τα βαλεις ησουν σεμνη, τι να σε κανω??

Πολλα ωραια και μοντερνα ρουχα θα σου πηγαιναν αλλα με τα μυαλα που εχεις απλα θα τα πρσοπερνουσες...

τρεντυ ε? κ η αδερφη μου τετοια μου λεει κ με στελνει αδιαβαστη...

οκ κοριτσαρα, ειμαι καλό παιδί εγω...χατηρα δε χαλάω...

ελεος!!τα ιδια πραγματα σκεφτομαστε???

εκει καταντησαμε...

ναι καλε μονες μας... στον εχω ταξει. δεν το ξερει αυτος...

που εισαστε καλε????????

καπνιζουμε οι μανες...

κ μου φυγε η μασελα απο το χασμουρητο!

ΑΣΠΑ...μηπως θυμασαι ΠΟΤΕ παντρευεται η ελενιτσα?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...