Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθα!!!!!!!

λοιπον πηγαμε γιατρο:

μπεμπης:8050,45,5 και 70

μπεμπα:7200,42 κ 67..καλα τα κοβω...αρχιζουμε χορτοσουπα κ καπακι κρεας!!!!!!!!!!!!!

δεν διαβασα γι να σας προλαβω...αυριο..νεωτερα απο κιμι??

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ηρθα!!!!!!!

λοιπον πηγαμε γιατρο:

μπεμπα:7200,42 κ 67..καλα τα κοβω...αρχιζουμε χορτοσουπα κ καπακι κρεας!!!!!!!!!!!!!

ουυυυυυυ, μπραβο ρε κοριτσι....σουπερ...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ηρθα!!!!!!!

λοιπον πηγαμε γιατρο:

Μπραβο τα παιδακια σου!!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Ομρφακια, παρε και ενα ταγαρι, μεινε και με αξυριστη μασχαλη, στη τελικη βαλε και το ριζοσπαστη κατω απ το αμπεχονο!!

Συμπεθερα, ο τι γραφει, Ισμηνη λοιπον!χιχιχι!

εχω κ γνωριμια με την Αλεκα(την αλλη...), σουπερ...θα μοιραζω κ κουπονια του κομματος στη βαφτιση...

:tongue::P:p:p:p...Ομορφακια.....αν δεν βρεις ωραιο μακρυ, παρε το φορεμα που ηθελε να βαλει η τζια:tongue:

καλα αυτη ειναι μουρλη... μεταξυ μας παντα, ειναι φοβερη. 2 μετρα, κατι ποδαρακια μια σταλια, κ φοραει αλλ'αντ'αλλων... τι να πω...θα της στειλω τη μανα μου να τη βαλει στον ισιο δρομο..........

ηρθα!!!!!!!

λοιπον πηγαμε γιατρο:

μπραβο τα μπεμπονια... εμεις χτες μολις ξεκινησαμε ρυζαλευρο.. κ εσεις πατε ολοταχως για μπριζολικο..τεσπα...

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΚΙΜΙ...αν κ θα'ταν νωρις για αυτην...αραγε να πηρε καμμια βοτκιτσα στα πραγματα της περδικας???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Τι κοίνο έχουν ένας άνδρας και ο καφές;

- Και οι δύο μας τι δίνουν

στα νεύρα!

- Γιατί ο Θεός έκανε πρώτα τον άντρα και μετά την γυναίκα;

- Γιατί

έκανε πρώτα το πείραμα και μετά το θαύμα !!!

Ρωτάει ο άνδρας μετά από το σεξ την γυναίκα του

- Αγάπη μου, αυτή τη

φορά προσποιήθηκες;

- Όχι, αγάπη μου. Αυτή τη φορά κοιμόμουνα

πραγματικά. ...

PlbZp2.png

ηρθα!!!!!!!

λοιπον πηγαμε γιατρο:

Τέλεια τα μωρουλίνια !!!! καλα μαγειρεματα λοιπόν.....

καθαρισα αγγουρι να φαω...μονο το δντ θα μας το δινει?:P

Δεν πιστευω να εβαλες αλάτι....????παχαινει.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

kotoyla ωραιο το προσκλητηριο!!!

μολις ανακαλυψα γιατι το παιδι δεν εφαγε τη φρουτοκρεμα το πρωι!!!το μηλο ειναι αηδια!!!!

:cool:..μαρτυριαρα....

ναι....και το σπιτι αχουρι...

πολυ ωραιο..με το καλ.

που να'μαι η δολια....εδω νταντευωμαζευω...εγω θα εδινα 1400 παντως....

:tongue::tongue::tongue:

και εγω εκει κλεινω...στα 1400....

δικα μας??? σκεφτομαι εκεινο το ρασο που προτεινες... χωρις πλακα τωρα, ηρθε χτες η τρελλοξαδερφη, που μας ντυνει κιολας, καθοτι πολυ γουστοζα, κ μου ειπε οτι ειναι της μοδας τα μακρυα φετος. κ πως θα παρω εγω χαμηλο παπουτσι δλδ, με τη φουστανα? σαν κνιτισσα θα'μαι... δεν την ειδα να συγκινειται με την ερωτηση μου...

δεν προλαβαινουν ρε μεφη... αφου το ξερεις...παρηγοριεσαι κ εσυ καημενη ε???

6/6 στις 5μμ

φερε κ τη δαλιδα μαζι!

ευχαριστουμε ειρηνη για την ενημερωση...

αχ, ποσο τις ιδιες μλκες κανουν ολα!!!

βαλε να το δουμε!

θα προσπαθησουμε!!!!κυρια μου!!εμενα μ αρεσει παντως το μακρυ με το φλατ!!!

Οτι ειναι πιο φτυνο....πεταμενα λεφτα.....κλαψου και λιγο να σου κοψουν κιαλλο...:tongue:

Ωραιο ειναι....χαρουμενο αλλα γραφει Ισμηνη:tongue::tongue::tongue:

αυριο παω να παρουν μετρα για το νυφικο!θα πω να το βαλω μια και να βγαλω φωτο!;)και θα παω να κανω και κανα παζαρι μιας και εστειλα το γιωργο και παρολο που δεν κανει παζαρια το κατεβασαν!!!εμ βλεπεις ειναι κ κουκλος και αυτοι ειναι και αντρες:tongue::tongue:

μακρυ, με ενα ωραιο φλατ πεδιλο, γιατι όχι?? εχει τοσα ωραια....εγω τα ζηλευω που δε φοραω φλατ....

εγω τα φοραω μοοοονιμα!!

εγω Ασπουλα μου δεν θα το αγοραζα...να το κανω τι??να μου πιανει χωρο?σιγα...
σωστη κ εσυ!
καθαρισα αγγουρι να φαω...μονο το δντ θα μας το δινει?:P
:tongue::tongue::tongue:
ηρθα!!!!!!!

λοιπον πηγαμε γιατρο:

σουπερ τα μπεμπακια!!!!!!!!!!!!:Pτιποτα αππο κιμι!:(

καλα αυτη ειναι μουρλη... μεταξυ μας παντα, ειναι φοβερη. 2 μετρα, κατι ποδαρακια μια σταλια, κ φοραει αλλ'αντ'αλλων... τι να πω...θα της στειλω τη μανα μου ?

γιατι μαρη...εσυ??? χαζο εισαι...παμε μια βολτα να σε ντυσω καλο μου και ασε τις βλακειες....

Ρωτάει ο άνδρας μετά από το σεξ την γυναίκα του

- Αγάπη μου, αυτή τη

φορά προσποιήθηκες;

- Όχι, αγάπη μου. Αυτή τη φορά κοιμόμουνα

πραγματικά. ...

μπουχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

τον δικο μου δεν τον φοβαμαι! θα τον εχει η τζια, κ της εχω εμπιστοσυνη...

ετσι ετσι....θα τον ξεζουμιζω συνεχεια, δε θα εχει κουραγιο να κοιταζει δεξια αριστερά...μπουχαχαχαχαχα

Εκλεισα και εισητηρια για διακοπες στα Χανια

11-07 επιστροφη 11-8

θα στειλω διευθυνση να μου γραφετε γραμμα γιατι ιντερνετ εκει γιόκ !!!!

ενα μηνα διακοπές...παλιολίτσα...από το κουφ@λίτσ@

Με εβαλε ο μανωλης να δοκιμασω ενα καπουτσινο να δω αν ειναι καλη η ρυθμιση στο μηχανημα και την πάτησα.......

Αρχισα δειλα δειλα....του εχω δωσει 4 μερες απο 90 γρ.

Δεν ανοιγει το στομα να παρει αερα το μπιμπερο και δεν κατεβαινει το γαλα....πλακα εχει....παλι καλα που το πινει.

καλε εγω πινω καπουτσινο, εναν κανονικό την μερα

Μου λειψατε κοριτσαρες!!! Εσεις όλα καλά? Εχασα κανενα συγκλονηστικό νέο? Δεν εχω προλάβει να διαβασω.:P

και εμας μας ελειψες μαρκαλλακιους!

ρε παιδια...εχω προβλημα λεμε...όλη την ωρα πειναω....τι εχω παθει ρε γμτ????Μετα τη γεννα σταματησε αυτο το μαρτυριο...εδω και δεν ημερες με εχει ξαναπιασει την ορκα...

μια από τα ιδια και χειροτερα....

κ μενα με ειχε πιασει αλλα περιμενα να αδιαθετησω κ οχι τιποτα αλλο ηρθε κ η ξαδερφη απο Θεσσαλονικη με γλυκα απο τερκενλη κ ειχα κ τον Αντρεα να καταβροχθιζει καθε μερα:(:(κ εγω δεν δοκιμασα καθολου....

μωρε μπράβο χαρακτηρας!ευγε κοριτσαρα!

κ γω φλατ φοραω καθημεριναδεν μπορω τις τακουνες...αλλα αντε κ τις εβαλαπου να τις φορεσω?την ωρα που ξεσκατιζω η την ωρα που ταιζω?:tongue::tongue:

παντως Ομορφομανα με ενα ωραιο τακουνακι μικρο κ με λιγη μυτουλαμπροστα θα μου αρεσε το μακρυ!

εμενα θα μου αρεζε με πλατφορμα...αλλα τις σας λέω....

byXKp2.png

Τζια..πες μαρη...αφου εισαι κορμαρα...τι θα παρεις τελικα στη βαφτιση της κουκλας σου??

221882cb0gkyh7q4.gif

Επισης εχω να δηλωσω και κατι αλλο (που το περασατε στο ντουκου την αλλη φορα που το ειπα χαχα) ότι ο Νικος στη συνατηση μου δηλωσε ότι η Τζια ειναι ομορφη..για αυτο γλυκεια μου σουρλουλου, όταν ξεζουμισεις τον παυλο, περνα και απο τα μερη μας....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...