Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

η κουνιαδα μου ειχε θυρεοειδη στην αρχη αυτον που αδυνατιζεις κ ειχε γινει κοκαλο κ μετα ξαφνικα παχυνε γουρλωσαν τα ματια της,εχασε μαλια κ γενικα ειχε τρελη ορεξη για φαι πολλα νευρα κλπκλπ...εψαξαν τρελα να βρουν ενα καλο γιατρο κ κατεληξαν μετα απο πολυ ψαξιμο σε αυτον που εχει τωρα...εκανε αφαιρεση κ ειναι μια κουκλα τωρα!θα την ρωτησω το βραδακι που θα σχολασει να σου δωσω τηλ κ διευθυνση να πας αμα θες...παντως τοτε που το ψαχνανε λεγανε οτι αυτος ειναι κορυφαιος...ειχα παει κ γω τοτε γιατι ειχα πολυκιστικες κ νομιζα οτι εχω θυρεοειδη κ με ψιλαφισε κ μου ειπε οτι δεν εχω τιποτα εκανα κ τις εξετασεις που μου ειπε κ οντως δεν ειχα...α για κατσε ρε συ δεν δουλευει σημερα περιμενε να παρω τηλ

αχ....να δουμε τι θα κανω....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τι ηθελα και τον επινα τον καφε.....ξεμαθα το νες ενα χρονο ειχα να πιω....τούρμπο ειμαι.

sygxarhthria για διακοπες και βαπτιση!!!!!!!!!!υπολογισε μαλλον κ εμενα!!:rolleyes:

Mαρη Αλεκαααα........

ενας Παντ---- Κ-------ς

φιλος σου απο το φεις μου στελνει αιτημα φιλιας να δεχτω?

ελα καλε εκανε και σ εσενα τελικα???:tongue::tongue:
ρε παιδια...εχω προβλημα λεμε...όλη την ωρα πειναω....τι εχω παθει ρε γμτ????Μετα τη γεννα σταματησε αυτο το μαρτυριο...εδω και δεν ημερες με εχει ξαναπιασει την ορκα...

και εγω πειναω συνεεεχεια!!να το δω κ εγω το θεμα???

η κουνιαδα μου ειχε θυρεοειδη στην αρχη αυτον που αδυνατιζεις κ ειχε γινει κοκαλο κ μετα ξαφνικα παχυνε γουρλωσαν τα ματια της,εχασε μαλια κ γενικα ειχε τρελη ορεξη για φαι πολλα νευρα κλπκλπ...εψαξαν τρελα να βρουν ενα καλο γιατρο κ κατεληξαν μετα απο πολυ ψαξιμο σε αυτον που εχει τωρα...εκανε αφαιρεση κ ειναι μια κουκλα τωρα!θα την ρωτησω το βραδακι που θα σχολασει να σου δωσω τηλ κ διευθυνση να πας αμα θες...παντως τοτε που το ψαχνανε λεγανε οτι αυτος ειναι κορυφαιος...ειχα παει κ γω τοτε γιατι ειχα πολυκιστικες κ νομιζα οτι εχω θυρεοειδη κ με ψιλαφισε κ μου ειπε οτι δεν εχω τιποτα εκανα κ τις εξετασεις που μου ειπε κ οντως δεν ειχα...α για κατσε ρε συ δεν δουλευει σημερα περιμενε να παρω τηλ
να το ψαξω κ εγω?????????λετε???μπορει να κανουμε θυροειδη μετα την εγκυμοσυνη??

κοριτσακια διαβασα τα παντα..και εδω και πριβε!!!

ο μπεμπακοσ μου γιατι κοιμαται απο της τρεις μεχρι τωρα????:rolleyes:

Διαφημίσεις

και δε χαιρεσαι ασπα που κοιμαται;;;;

νομιζω 6/6 η ομορφακια~

δεν κοιμαται μονος του πανω απο μια ωρα!και εγω δεν ξαπλωσα καθολου σημερα και κοιμαται ξερος!οταν ξαπλωνω και εγω στη μια ωρα ξυπναει!:confused:

δεν κοιμαται μονος του πανω απο μια ωρα!και εγω δεν ξαπλωσα καθολου σημερα και κοιμαται ξερος!οταν ξαπλωνω και εγω στη μια ωρα ξυπναει!:confused:

κανει κ ζεστη μωρε κ εξαντλουνται κ αυτα μεχρι να συνηθισουν ειναι:tongue:

PlbZp2.png

τελικα ρε κορες τωρα που το θυμηθηκα δεν μου ειπατε για την φρουτοκρεμα...εκτος απο αχλαδι μπανανα πορτοκαλι κ μηλο θα προσθεσουμε κ τιποτα αλλο στην πορεια?πχ εποχιακα?ροδακινο κ τετοια??

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

τελικα ρε κορες τωρα που το θυμηθηκα δεν μου ειπατε για την φρουτοκρεμα...εκτος απο αχλαδι μπανανα πορτοκαλι κ μηλο θα προσθεσουμε κ τιποτα αλλο στην πορεια?πχ εποχιακα?ροδακινο κ τετοια??

ολα τα εποχιακα εκτος απο φραουλες!!!!;):P

μπουχαχαχα ρουφιανες τερεζες θα σας αποτελειωσωωωωω!!!καναμε την απολυμανση οπως καταλαβατε....εφτιαξα κ εναν καφε κ τσουπ να μαιιιιιιιιιιιιιιιι...

Ελενουκο μια χαρα σε κοβω!!!να περασεις τελεια στην Κρητηκαμαρι μου!!κ με το καλο κ η βαφτιση!

Mερσυ !!!!!

ρε παιδια...εχω προβλημα λεμε...όλη την ωρα πειναω....τι εχω παθει ρε γμτ????Μετα τη γεννα σταματησε αυτο το μαρτυριο...εδω και δεν ημερες με εχει ξαναπιασει την ορκα...

Πωπω....ασχημο πραγμα ρε γμτ...

Ετσι κανει και μενα..........

Ναι ολα τα εποχιακα !!!!!

ολα τα εποχιακα εκτος απο φραουλες!!!!;):P

Αυτες τις θελω εγω για ιδιωτικη χρηση:tongue:

Παω να παραλαβω το γιαννακη !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Λοιπον δεν διαβασα τιποτα..... Μολις μιλησα με Κιμι μας..... Ειναι μια χαρα....... Ολες οι εξετασεις καλα,το μωρο καλά και το Μαρακι μας καλα. Μου ειπε να σας πω οτι ο βοηθος του Σφακιανου την κοροιδευε γιατι το μωρο επρεπε να χειρουργηθει απο 3 εως 6 μηνων............. Και τη ρωτησε ποτε της το ειπε η γιατρος τους και η Κιμι ειπε οτι μονη της το καταλαβε......Αυτα περι γιατρων..... Αν αναβληθει κανενα χειρουργειο θα μπουν πριν τις 10.... Μολις τελειωσουν θα μας ενημερωσει ειτε τηλεφωνικως ειτε με μυνημα..... Εχετε ολες τα φιλια της......... Φευγω τα λέμε αργοτερα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...