Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

kala ....δεν το ειχα παρατηρησει....για τα εντεκάρια:!:

Θα δω τι ειναι το ον δε γκου καλε? ...λαπτοπ εχω να παρω παντος.

ειναι σαν φλασακι...εγω τετοιο ειχα στην καλαματα.....

γεια σου μαρκελλακι και αγγελικη

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σου Βικάκι!Πριν λίγο σε ρωτούσα να βρήκες ρούχα!!!:tongue::tongue::tongue:Το συγκλονιστικό είναι μόνο οτι η Κίμη σήμερα μπήκαν στο Παίδων και αυριο κάνουν εγχείρηση.

Καλή επιτυχια στη μπέμπουλα της Κιμης!!!

Ρούχα δεν βρηκα ακόμα. Πήγα στη Ραξεβσκι, βρηκα ενα φορεματακι συμπαθητικό σε μεταξωτο, οχι όμως κατι ιδιαιτερο σαν χρωμα. Πηγα και στην Αννα Ρισκα εκει μου αρεσει ένα,αλλα ήταν λιγο κοντο και το απέρριψα. Και στο Fidele δοκιμασα ενα αλλά δεν ξετρελλαθηκα. Θα δω και την άλλη εβδομάδα..

Με το πριβε site τι εγινε τελικα?

Καλή επιτυχια στη μπέμπουλα της Κιμης!!!

Ρούχα δεν βρηκα ακόμα. Πήγα στη Ραξεβσκι, βρηκα ενα φορεματακι συμπαθητικό σε μεταξωτο, οχι όμως κατι ιδιαιτερο σαν χρωμα. Πηγα και στην Αννα Ρισκα εκει μου αρεσει ένα,αλλα ήταν λιγο κοντο και το απέρριψα. Και στο Fidele δοκιμασα ενα αλλά δεν ξετρελλαθηκα. Θα δω και την άλλη εβδομάδα..

Με το πριβε site τι εγινε τελικα?

εχεις κωδικους στο μειλ σου....μπες...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Γεια σου Αλεκουκο!! Καλε τι αλλάξατε όλες αβαταρ και τικερ.. τρομαξα να σας γνωρισω..

ναι ναι....το εκανα ινοβειτιντ!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πριβε τωρα δεν ειναι καμια αλλα μπες να τσεκαρεις κωδικους

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

μπουχαχαχα ρουφιανες τερεζες θα σας αποτελειωσωωωωω!!!καναμε την απολυμανση οπως καταλαβατε....εφτιαξα κ εναν καφε κ τσουπ να μαιιιιιιιιιιιιιιιι...

Ελενουκο μια χαρα σε κοβω!!!να περασεις τελεια στην Κρητηκαμαρι μου!!κ με το καλο κ η βαφτιση!

PlbZp2.png

Δεν εχω λάβει κωδικους στο μαιλ μου, μολις τσεκαρα. Τι πρεπει να κάνω?

Μηπως ειχες δωσει αλλο μειλ??? Στην ευη Γ ποιο μειλ μαζι με το ονοματεπωνυμο σου εδωσες?

221882cb0gkyh7q4.gif

ρε παιδια...εχω προβλημα λεμε...όλη την ωρα πειναω....τι εχω παθει ρε γμτ????Μετα τη γεννα σταματησε αυτο το μαρτυριο...εδω και δεν ημερες με εχει ξαναπιασει την ορκα...

221882cb0gkyh7q4.gif

ρε παιδια...εχω προβλημα λεμε...όλη την ωρα πειναω....τι εχω παθει ρε γμτ????Μετα τη γεννα σταματησε αυτο το μαρτυριο...εδω και δεν ημερες με εχει ξαναπιασει την ορκα...

κ μενα με ειχε πιασει αλλα περιμενα να αδιαθετησω κ οχι τιποτα αλλο ηρθε κ η ξαδερφη απο Θεσσαλονικη με γλυκα απο τερκενλη κ ειχα κ τον Αντρεα να καταβροχθιζει καθε μερα:(:(κ εγω δεν δοκιμασα καθολου....

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

κ μενα με ειχε πιασει αλλα περιμενα να αδιαθετησω κ οχι τιποτα αλλο ηρθε κ η ξαδερφη απο Θεσσαλονικη με γλυκα απο τερκενλη κ ειχα κ τον Αντρεα να καταβροχθιζει καθε μερα:(:(κ εγω δεν δοκιμασα καθολου....

κρατησου μητσακι οσο μπορεις γιατι να....εγω εδω και δεκα μερες δεν ξερω τι να κανω σου λεω...μου 'ρχεται να παω να κανω παλι εξετασεις...απο τις μερες της ωορηξιας μου πειναω σαν τρελη.. Αν ειναι δηλαδη το μισο μηνα να ειμαι ετσι, παει, καταστραφηκα.......

πρπει οπωσδηποτε να δω ενδοκρινολογο....

221882cb0gkyh7q4.gif

κρατησου μητσακι οσο μπορεις γιατι να....εγω εδω και δεκα μερες δεν ξερω τι να κανω σου λεω...μου 'ρχεται να παω να κανω παλι εξετασεις...απο τις μερες της ωορηξιας μου πειναω σαν τρελη.. Αν ειναι δηλαδη το μισο μηνα να ειμαι ετσι, παει, καταστραφηκα.......

πρπει οπωσδηποτε να δω ενδοκρινολογο....

υπομονη κοπελιααααααααα...ειναι ιερος ο σκοπος!!!!!παντως αν θες ενδοκρινολογο εχω καλο..της κουνιαδαςμου δηλαδη...αν θες πες να ρωτησω

PlbZp2.png

υπομονη κοπελιααααααααα...ειναι ιερος ο σκοπος!!!!!παντως αν θες ενδοκρινολογο εχω καλο..της κουνιαδαςμου δηλαδη...αν θες πες να ρωτησω

για ρωτα ρε μητσακι....τι προβλημα ειχε η κουνιαδα;???

221882cb0gkyh7q4.gif

για ρωτα ρε μητσακι....τι προβλημα ειχε η κουνιαδα;???

η κουνιαδα μου ειχε θυρεοειδη στην αρχη αυτον που αδυνατιζεις κ ειχε γινει κοκαλο κ μετα ξαφνικα παχυνε γουρλωσαν τα ματια της,εχασε μαλια κ γενικα ειχε τρελη ορεξη για φαι πολλα νευρα κλπκλπ...εψαξαν τρελα να βρουν ενα καλο γιατρο κ κατεληξαν μετα απο πολυ ψαξιμο σε αυτον που εχει τωρα...εκανε αφαιρεση κ ειναι μια κουκλα τωρα!θα την ρωτησω το βραδακι που θα σχολασει να σου δωσω τηλ κ διευθυνση να πας αμα θες...παντως τοτε που το ψαχνανε λεγανε οτι αυτος ειναι κορυφαιος...ειχα παει κ γω τοτε γιατι ειχα πολυκιστικες κ νομιζα οτι εχω θυρεοειδη κ με ψιλαφισε κ μου ειπε οτι δεν εχω τιποτα εκανα κ τις εξετασεις που μου ειπε κ οντως δεν ειχα...α για κατσε ρε συ δεν δουλευει σημερα περιμενε να παρω τηλ

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...