Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραια !!!!

Δεν του λεω τπτ......θα δει στην εκκλησια μπούγιο μανουλες νοεμβριου 2009 και καπου παραπέρα τον ανώμαλο....:mrgreen:

Εννοειτε πως οποια θελει θα ερθει....πειτε μονο να ξερω ποσα υπογλωσσια να του δωσω....:tongue:

...γιατι υπολοιπες τοτε θα στειλετε διευθυνσεις για τις μπομπονιερες(αν τις εχω κανει ως τοτε....):rolleyes:

Εγω ακομα τιποτα......δεν εχω αγχος αν δεν προλαβω θα βαλω τα ιδια....οικονομία:tongue::tongue:

Τί να κάνεις εσύ καλέ;;Τόσο καιρό έχεις μπροστά σου!Ασε που θα ψωνίσεις και με τις εκπτώσεις τυχερή!!!!!!

τι ηθελα και τον επινα τον καφε.....ξεμαθα το νες ενα χρονο ειχα να πιω....τούρμπο ειμαι.

Μαριάνθηηηηηηηηηηηηηηηηη,η Ελένη1 ξεκίνησε τον φραπέεεεεεεεε!!!!!Βούρ για αποθηλασμο σε βλέπω!!!

Μαριάνθηηηηηηηηηηηηηηηηη,η Ελένη1 ξεκίνησε τον φραπέεεεεεεεε!!!!!Βούρ για αποθηλασμο σε βλέπω!!!

Με εβαλε ο μανωλης να δοκιμασω ενα καπουτσινο να δω αν ειναι καλη η ρυθμιση στο μηχανημα και την πάτησα.......

Αρχισα δειλα δειλα....του εχω δωσει 4 μερες απο 90 γρ.

Δεν ανοιγει το στομα να παρει αερα το μπιμπερο και δεν κατεβαινει το γαλα....πλακα εχει....παλι καλα που το πινει.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Mαρη Αλεκαααα........

ενας Παντ---- Κ-------ς

φιλος σου απο το φεις μου στελνει αιτημα φιλιας να δεχτω?

Δέξου!Είναι ο μπαμπάς της που θέλει να μεγαλώσει το νησί του για να αράξουν τα καράβια του!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Με εβαλε ο μανωλης να δοκιμασω ενα καπουτσινο να δω αν ειναι καλη η ρυθμιση στο μηχανημα και την πάτησα.......

Αρχισα δειλα δειλα....του εχω δωσει 4 μερες απο 90 γρ.

Δεν ανοιγει το στομα να παρει αερα το μπιμπερο και δεν κατεβαινει το γαλα....πλακα εχει....παλι καλα που το πινει.

Πλάκα μου κάνεις;;Μια χαρά!Εμένα η Εφούλα για να πιεί 90γρ. ξένο όταν κόψαμε τον θηλασμό έκανε 2 μήνες το σκτπαιδο!

Δέξου!Είναι ο μπαμπάς της που θέλει να μεγαλώσει το νησί του για να αράξουν τα καράβια του!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

:shock: Ε δεν το πιστευω....φανταζεσαι...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τωρα ξεπαγωσα απο το δικο μου γαλα να του το δινω με το μπιμπερο να φυγει....εχω 1 καταψυξη τίγκα....

ε ναι ρε.....η πρωτη εντυπωση ειναι παντα η πιο σωστη....θα παω σε 5-6 μαγαζια...κατι θα βρω..αν οχι ειπαμε, ταπετσαρια:tongue:...εχει ενα στον πειραια πολυ ωραιο...νομιζω ότι θα βρω κατι, για να δουμε....

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ

25+1 σημαντικά πράγματα,που με δίδαξε η μαμά μου:

1. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

"Αν πρόκειται να σκοτωθείτε με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω.

Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα."

2. ΠΡΟΣΕΥΧΗ

"Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί."

3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

"Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο,

δεν έχεις καλούς βαθμούς, καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν

γυρίσω."

4. ΛΟΓΙΚΗ

"Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι είπα εγώ."

5. ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ

"Αν πέσεις και ματώσεις τα γόνατά σου, θα φας το ξύλο της χρονιάς

σου γιατί θα έχεις σκίσει και το παντελόνι σου."

6. ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

"Άλλαξε βρακί, ρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε στο νοσοκομείο τι θα πουν οι γιατροί;"

7. ΕΙΡΩΝΕΙΑ

"Σταμάτα να κλαις δίχως λόγο γιατί θα σε κάνω να κλάψεις με λόγο."

8. ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ

"Ωραίο πλύσιμο έκανες! Δεν βλέπεις τον σβέρκο σου που είναι μαύρος;"

9. ΩΣΜΩΣΗ

"Κλείσε το στόμα σου και φάε το φαΐ σου."

10. ΑΝΤΟΧΗ

"Δεν θα σηκωθείς από το τραπέζι αν δεν τελειώσεις τα ρεβίθια σου."

11. ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

"Το δωμάτιό σου είναι σαν να το χτύπησε τυφώνας."

12. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

"Ό,τι σου λέω εγώ σου φαίνεται παράλογο. Εσύ τα ξέρεις όλα κι εγώ είμαι παράλογη, έτσι;"

13. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

"Συνέχισε την γκρίνια και θα δεις! Εγώ σε γέννησα, εγώ σε θα σε

σκοτώσω."

14. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

"Που τα έμαθες αυτά, ρε παιδάκι μου; Γιατί δεν βλέπεις τον αδερφό σου; Έτσι κάνει;"

15. ΖΗΛΕΙΑ

"Εγώ στην ηλικία σου δεν είχα παπούτσια να φορέσω. Χιλιάδες παιδάκια σήμερα γυρνάνε ξυπόλητα. Μην είσαι αχάριστος."

16. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

"Περίμενε να πάμε σπίτι και θα δεις."

17. ΥΠΟΜΟΝΗ

"Θα το ανοίξουμε όταν πάμε σπίτι."

18. ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

"Σταμάτα να αλληθωρίζεις γιατί στο τέλος θα μείνεις αλλήθωρος."

19. ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

"Βάλε το πουλόβερ σου. Κάνει κρύο και δεν το καταλαβαίνεις."

20. ΧΙΟΥΜΟΡ

"Αν κοπείς με το μαχαίρι μην έρθεις κλαίγοντας σε μένα γιατί θα τις

φας από πάνω."

21. ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ

"Αν δεν φας όλο το φαΐ σου δεν θα μεγαλώσεις."

22. ΓΕΝΕΤΙΚΗ

"Όλα τα χούγια του πατέρα σου πήρες."

23. ΚΑΤΑΓΩΓΗ

"Όταν σου δίνουν κάτι να λες ευχαριστώ. Μην είσαι βλάχος."

24. ΣΟΦΙΑ

"Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις."

25. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

"Θα κάνεις και συ παιδιά μια μέρα. Μακάρι να σου κάνουν ότι κάνεις

εσύ σε μένα."

:tongue::P:p

:D:D:D:D:D:D:D:DΤώρα διάβασα τα προηγούμενα!!Μαρή Αλέκα το είχα διαβάσει κάπου εδώ καυτό,αλλά έχει τόσο γιέλιο!Καλά έκανες και το έβαλες!!Και να πώ οτι σε όλα έχει πέσει μέσα σε σχέση με την μάνα μου!!!Μα σε όλα!

χαθηκα λιγο αλλα τα διαβασα ολα οσα ειπατε.μπραβο το περδικακι μας και μπραβο Μεφη εσκισες!!!!

ακουστε εκει που σας μιλαγα ωραια κ καλα χτυπαει το κινητο γι αυτο εξαφανιστηκα κ με ενημερωσαν απο τη δουλεια οτι περνω μεταταξη:!:και πως πρεπει να παω να δηλωσω που θελω να παω ντοινγκ:!:επαθα ενα ψιλοεγκεφαλικο αλλα οκ τα ξεκαθαρησα και τωρα τρεχατε ποδαρακια μου!!!!θα σας τα πω στο πριβε το βραδυ ολα καλα ομως.

αθηνα φανταζομαι ε???

Γεια σας και απο εμενα.

τι κανετε, ελπιζω ολες καλα.

αντε με το καλο και η μικρουλα της Κιμη να γυρισει δυνατη και γερη στο σπιτι.

μπηκα και διπλα... αλλα ειπα να γραψω παραδοσιακα εδω μια καλησπερα.

καλως το...το αβαταρ ειναι ολα τα λευτα...

Επιτέλους εκλεισα ημερομηνια βαφτισης

των δυδυμων πυργων.....11-09-2010 και ωρα 18:00

Εκλεισα και εισητηρια για διακοπες στα Χανια

11-07 επιστροφη 11-8

θα στειλω διευθυνση να μου γραφετε γραμμα γιατι ιντερνετ εκει γιόκ !!!!

αντε μπραβο......όλα 11!!!!!!!! (απο εσενα θα το κλεψει ο Θεμος):tongue::tongue: Στην Κρητη να παρεις νετ ον δε γκοου...ή παρε το λαπτοπ και θα σου δωσω εγω....

γραφω μονο αυτο,θα ειμαι κατω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τελεια θα ερθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδες συμπεθερα αυτο προσκαλουμε και ας μη θελει ο συμπεθερος πολυ κοσμο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

;););) δικη μου ηταν η ιδεα!!!!:rolleyes:

Εγω ακομα τιποτα......δεν εχω αγχος αν δεν προλαβω θα βαλω τα ιδια....οικονομία:tongue::tongue:

ε..αν εισαι αδυνατη, όλα τα βολευεις....

Mαρη Αλεκαααα........

ενας Παντ---- Κ-------ς

φιλος σου απο το φεις μου στελνει αιτημα φιλιας να δεχτω?

όχι μαρη....αφου δεν τον ξερεις..Παντως ειναι καλο παιδι, δεν κερω τι τον εχει πιασει και κανει αιτημα παντου...εχει δυο αγορακια......

πηγα σκλαβενιτη και ειδα τον κωλο μου σε εναν καθρεφτη και επαθα καταθλιψη:-(

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αντε μπραβο......όλα 11!!!!!!!! (απο εσενα θα το κλεψει ο Θεμος):tongue::tongue: Στην Κρητη να παρεις νετ ον δε γκοου...ή παρε το λαπτοπ και θα σου δωσω εγω....

kala ....δεν το ειχα παρατηρησει....για τα εντεκάρια:!:

Θα δω τι ειναι το ον δε γκου καλε? ...λαπτοπ εχω να παρω παντος.

όχι μαρη....αφου δεν τον ξερεις..Παντως ειναι καλο παιδι, δεν κερω τι τον εχει πιασει και κανει αιτημα παντου...εχει δυο αγορακια......

πηγα σκλαβενιτη και ειδα τον κωλο μου σε εναν καθρεφτη και επαθα καταθλιψη:-(

Μπορει να θελει να παιζουν τα αγοράκια μας.........:rolleyes:

Τι θες και συ κα πας σκλαβενίτη....αλλα ξερω ξερω...εχει μέγάλους διαδρόμους....μπουχαχαχα:tongue:

Διαφημίσεις

kala ....δεν το ειχα παρατηρησει....για τα εντεκάρια:!:

Θα δω τι ειναι το ον δε γκου καλε? ...λαπτοπ εχω να παρω παντος.

Παίξε ένα τζόκερ με το 11!Εμείς να κλείσουμε πρέπει;;;

Μπορει να θελει να παιζουν τα αγοράκια μας.........:rolleyes:

Τι θες και συ κα πας σκλαβενίτη....αλλα ξερω ξερω...εχει μέγάλους διαδρόμους....μπουχαχαχα:tongue:

Ελα λίγο πριβέ να σε ρωτήσω για τα μηχανήματα.

Να' μαι κι εγω!!! Πόσες μερες εχω να μοω 10? Ούτε που θυμαμαι. Καποιες μερες ειχα πρόβλημα με το ιντερνετ, μετά τρεξιματα, να γραψω, να μοιρασω προσκλητηρια, τα ψαξω για ρούχα -τιποτα δεν βρηκα- HELPPPP, σηκωσα χαλια, να βγαλω καλοκαιρινα..... γενικά πολύ τρεξιμο.

Α! ξεκινησα και κολυμβητηριο...την Παρασκευη και πηγαινω τα πρωινα..εχω αρχισει να μαυριζω με τα 3 μπανακια.

Τα παιδακια μια χαρα, η μπέμπα έχει αρχισει να συνηθιζει το φαγητό. Τρωει σχεδον όλη τη φρουτοκρεμα και το μεσημεριανο. Την αλλη εβδομαδα έχουμε παιδιατρο....Αυτα εν ολίγοις.

Μου λειψατε κοριτσαρες!!! Εσεις όλα καλά? Εχασα κανενα συγκλονηστικό νέο? Δεν εχω προλάβει να διαβασω.:P

Να' μαι κι εγω!!! Πόσες μερες εχω να μοω 10? Ούτε που θυμαμαι. Καποιες μερες ειχα πρόβλημα με το ιντερνετ, μετά τρεξιματα, να γραψω, να μοιρασω προσκλητηρια, τα ψαξω για ρούχα -τιποτα δεν βρηκα- HELPPPP, σηκωσα χαλια, να βγαλω καλοκαιρινα..... γενικά πολύ τρεξιμο.

Α! ξεκινησα και κολυμβητηριο...την Παρασκευη και πηγαινω τα πρωινα..εχω αρχισει να μαυριζω με τα 3 μπανακια.

Τα παιδακια μια χαρα, η μπέμπα έχει αρχισει να συνηθιζει το φαγητό. Τρωει σχεδον όλη τη φρουτοκρεμα και το μεσημεριανο. Την αλλη εβδομαδα έχουμε παιδιατρο....Αυτα εν ολίγοις.

Μου λειψατε κοριτσαρες!!! Εσεις όλα καλά? Εχασα κανενα συγκλονηστικό νέο? Δεν εχω προλάβει να διαβασω.:P

Γειά σου Βικάκι!Πριν λίγο σε ρωτούσα να βρήκες ρούχα!!!:tongue::tongue::tongue:Το συγκλονιστικό είναι μόνο οτι η Κίμη σήμερα μπήκαν στο Παίδων και αυριο κάνουν εγχείρηση.

Καλησπέρα!!! Μου λείψατε! Πάααλι χάλασε το πισι και δεν μπορώ να μπω από το σπίτι και δουλειά πήζω!!!!

Πιο πολύ για την κίμι μπήκα ρε κορίτσια, έχετε κανένα νέο, μ΄πήκαν σήμερα και αύριο χειρουργείται;;;;;

ΚΙΜΙ ΜΟΥ, ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ όλα καλά θα πάνε, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ μέσα από την καρδιά μου!!!

Σου στέλνω όση θετική ενέργεια έχω!!!!

ΣΜΑΚ

Φιλιά και στις υπόλοιπες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...