Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν διάβασα τίποτα.Μίλησα με Κίμη.Τώρα τελευταία στιγμή τους ζητήσανε μια μονάδα αίμα.Εγινα κ.λος με τον πρόεδρο των αιμοδοτών στην Ξάνθη γιατί για μια μονάδα τον πήρα 200τηλ.Τελικά μίλησε με ανοιχτή ακρόαση μπροστά μου με την προισταμένη των Παίδων και της είπε οτι όσες μονάδες και να χρειαστούν θα τις καλύψει η Ξάνθη και ηρέμησα.Εν τω μεταξύ στην καρτέλα τους δεν έχει ζητήσει ο γιατρός τους αίμα!Ευτυχώς είναι καλλημένη!

Καλημέρα.

ρε συ ειναι ελαφρια η επεμβαση κ δε θα χρειαστει αιμα για υαυτο...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Δεν διάβασα τίποτα.Μίλησα με Κίμη.Τώρα τελευταία στιγμή τους ζητήσανε μια μονάδα αίμα.Εγινα κ.λος με τον πρόεδρο των αιμοδοτών στην Ξάνθη γιατί για μια μονάδα τον πήρα 200τηλ.Τελικά μίλησε με ανοιχτή ακρόαση μπροστά μου με την προισταμένη των Παίδων και της είπε οτι όσες μονάδες και να χρειαστούν θα τις καλύψει η Ξάνθη και ηρέμησα.Εν τω μεταξύ στην καρτέλα τους δεν έχει ζητήσει ο γιατρός τους αίμα!Ευτυχώς είναι καλλημένη!

Καλημέρα.

Και εγω της ειπα οτι αν χρειαστει λεω αν που δεν θα........ και εγω μπορω να στειλω....

Καλημέρα.

μπραβο μεφη! τωρα ειναι ενταξει ή χρειαζονται κι αλλο;

Διαφημίσεις

Για όσες φιάλες και να χρειαστούν θα τους καλύψει η Ξάνθη.Αλλά δεν θα χρειαστουν,σίγουρα.

μπραβο βρε κουκλα!να σαι καλα!!αν κ δεν θα χρειαστει αλλα για παν ενδεχομενο!πως ειναι το μωρο τι σου ειπε?η Κιμι?πως την ακουσες?

PlbZp2.png

Για όσες φιάλες και να χρειαστούν θα τους καλύψει η Ξάνθη.Αλλά δεν θα χρειαστουν,σίγουρα.

αξια αξια;);)

Mεφη ασχετο αλλα αυτη που εκανα αντ στο φεις λεγεται σπυριδουλα γεωργουση ποια ειναι αυτη?

λοιπον επειδη εγινε θεμα πανε στη σελιδα 1258 και διαβασε μεχρι και 1264 κι θα καταλαβεις...μετα διαβασε και τα χθεσινα τα δικα μου θα καταλαβεις ακομη πιο πολυ....αν εχει χρονο...

τωρα παω για καμια δουλεια..ολο το λεω κ δεν το κανω!!!τσουπρες...αλλιως θα σου ελεγα τι εγινε..

Διαφημίσεις

λοιπον επειδη εγινε θεμα πανε στη σελιδα 1258 και διαβασε μεχρι και 1264 κι θα καταλαβεις...μετα διαβασε και τα χθεσινα τα δικα μου θα καταλαβεις ακομη πιο πολυ....αν εχει χρονο...

τωρα παω για καμια δουλεια..ολο το λεω κ δεν το κανω!!!τσουπρες...αλλιως θα σου ελεγα τι εγινε..

παω να διαβασω!

PlbZp2.png

καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα τέτοια ώρα που είναι. Πήζω είμαι σε μία συνάντηση από τις 9:30 το πρωι και τελειωμό δεν έχει. Θα προσπαθήσω αργότερα για να μπω και να διαβάσω.

Χτες το βράδυ έβαλα φωτο καινούργιες στο Ζέτα και Βάλια 2 καθώς και το προσκλητήριό μας (όσο φαίνεται). θα βάλω αργότερα και το κείμενο γιατί δεν έχει βγει καλά η φωτογραφία αλλά θεωρείστε ότι είστε όλες καλεσμένες (και ο ανώμαλος μαζί μπας και τον γνωρίσουμε).

Φιλιά

3qg3p2.png qfe4p2.png

χαθηκα λιγο αλλα τα διαβασα ολα οσα ειπατε.μπραβο το περδικακι μας και μπραβο Μεφη εσκισες!!!!

ακουστε εκει που σας μιλαγα ωραια κ καλα χτυπαει το κινητο γι αυτο εξαφανιστηκα κ με ενημερωσαν απο τη δουλεια οτι περνω μεταταξη:!:και πως πρεπει να παω να δηλωσω που θελω να παω ντοινγκ:!:επαθα ενα ψιλοεγκεφαλικο αλλα οκ τα ξεκαθαρησα και τωρα τρεχατε ποδαρακια μου!!!!θα σας τα πω στο πριβε το βραδυ ολα καλα ομως.

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

μπραβο βρε κουκλα!να σαι καλα!!αν κ δεν θα χρειαστει αλλα για παν ενδεχομενο!πως ειναι το μωρο τι σου ειπε?η Κιμι?πως την ακουσες?

Το μωρό είναι μια χαρά.Και έφαγε και όλα καλά.Ειναι σε ένα δωμάτιο με ακόμη ένα παιδάκι,μόνο 2 κρεβάτια.Δεν είναι με γυαλί σαν της Λίτσας απλά κρεβαττάκια με κάγκελα.Ο Χριστος το πρωί έκλαιγε γιατί την είδε να παίρνει κάτι παιχνιδάκια του μωρού και νόμιζε οτι θα το δώσουν το μωρό και δεν θα ξαναγυρίσει!:-(

Mεφη ασχετο αλλα αυτη που εκανα αντ στο φεις λεγεται σπυριδουλα γεωργουση ποια ειναι αυτη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...