Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σας αφηνω ξεμυαλιστρες......θα μπω μετα!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε, μπραβο στη περδικουλα μας!!! ειναι γενναιο κοριτσι!!!

καλως το μητσακι!!! για τα κακα μη σκας, κ μενα ετσι τα κανει!!!

κ εγω 11-11:30 το πολυ εχω τεζαρει...

αααα, βαλαμε καινουρια λεξη στο λεξιλογιο μας!!! τατα!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

λοιπον ολα οκ..της πηραν κ αιμα..μια ωρα και ενα τεταρτο λεει η επεμβαση..αυριο 10 το πρωι θα μπουνε..ειναι εξοπλισμενοι κομπλε..ο ταλιμπαν λεει εκλαιγε το πρωι γιατι ειδε τα παιχνιδια της μπεμπας και ελεγε που παει το νινι!!!!τον ειπαν οτι μανε να της διορθωσουν κατι κ θα ερθουν!!αχ το καλο μου!!!τη μαρια καλα την ακουσα...το πρωι λεει ηταν πολυ αγχωμενη αλλα τωρα οκ!!αυτα...

ax μωρε τον χρηστακο....στεναχωρεθηκε η ψυχουλα...και εγω μαζι του...δεν εχω ορεξη ουτε την ομορφακια να κοροϊδεψω για τα σιδερακια.....

byXKp2.png

Καλα ειναι Αλεκακι μου δοξα το Θεο...ζωηρος ζωηρος μου γινεται οσο περναει ο καιρος!τον εχω κ με τα καλοκαιρινα αυτες τις μερες ξερεις σορτσακια κ τετοια κ ειναι για φαγωμα!με τα κακα του εχω ενα θεμα...απο τοτε που τρωει κρεμες κ βανιλια μου κανει 2-3 φορες την μερα μπορει κ παραπανω...μεχρι εδω καλα!αλλες φορες ειναι σκληρα κ σκουρα κ αλλες μαλακα κ κιτρινα...ωραια πρωι πρωι κ γαμω τις περιγραφες:Pαυτο ειναι φυσιολογικο??

απ την αλλη εγω τα χω παιξει...μια η κουραση των ημερων μια η διαιτα,αδιαθετησα κ ολας κ σερνομαι πραγματικα..αφου ξερενομαι απο τις 11..σαν τουβλο ενα πραμα!

μιτσακι μην αγχωνεσαι...φυσιολογικα ειναι...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

φυσιολογικο ειναι ε?μα λεω κ γω γιατι δεν εχει κ καμια ενοχληση πουθενα κ μου κινησε την περιεργεια..μου πινει κ πολυ νερο το σκατο!απο φρουτοκρεμα μου τρωει μηλο αχλαδι πορτοκαλι κ μπανανα!αν κ αχλαδι δεν του βαζω πολυ γιατι νομιζω οτι τον ψιλοστουμπωνει..αλλο φρουτο βαζετε εσεις??μετα που θα μπουν τα εποχιακα θα βαζουμε κ τετοια??

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

εκανα λαθος και το εκαναν εντιτ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

η παλιοηλιθια...εγραφα απομεδω γιατι όταν γραφω πριβε ειναι αργο, και εστειλα εδω το μηνυμα....αγχωθηκα μετα και το εκανα εντιτ χωρις να κανω κοπυ.....και τωρα το εχασα....γμτ....

και ειχα γραψει ενα σωρο.....

Με λιγα λογια...όταν χασω τα κιλα....μην κανονισετε να συναντηθουμε με τον αντρα σας χαχαχα....Θα παρω το αιμα μου πισω για να μαθετε να τους δειχνετε φωτο μου που εχει ανεβασει η βρωμιαρα η ελενη1!!!!!!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

η παλιοηλιθια...εγραφα απομεδω γιατι όταν γραφω πριβε ειναι αργο, και εστειλα εδω το μηνυμα....αγχωθηκα μετα και το εκανα εντιτ χωρις να κανω κοπυ.....και τωρα το εχασα....γμτ....

και ειχα γραψει ενα σωρο.....

Με λιγα λογια...όταν χασω τα κιλα....μην κανονισετε να συναντηθουμε με τον αντρα σας χαχαχα....Θα παρω το αιμα μου πισω για να μαθετε να τους δειχνετε φωτο μου που εχει ανεβασει η βρωμιαρα η ελενη1!!!!!!!!!!

τον δικο μου δεν τον φοβαμαι! θα τον εχει η τζια, κ της εχω εμπιστοσυνη...

για τα κακα δεν σχολιαζω, γιατι ο δικος μου αρνειται να χαλασει το προγραμμα του κ να κανει καθε μερα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

τον δικο μου δεν τον φοβαμαι! θα τον εχει η τζια, κ της εχω εμπιστοσυνη... ...

δε σε ειδα ομως να λες ότι δεν του εχεις δειξει φωτο...βρωμιαρα...:tongue::tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:.....

με φωναξε κανεις...???

όχι......:D Που εισαι μαρη??

221882cb0gkyh7q4.gif

Δεν διάβασα τίποτα.Μίλησα με Κίμη.Τώρα τελευταία στιγμή τους ζητήσανε μια μονάδα αίμα.Εγινα κ.λος με τον πρόεδρο των αιμοδοτών στην Ξάνθη γιατί για μια μονάδα τον πήρα 200τηλ.Τελικά μίλησε με ανοιχτή ακρόαση μπροστά μου με την προισταμένη των Παίδων και της είπε οτι όσες μονάδες και να χρειαστούν θα τις καλύψει η Ξάνθη και ηρέμησα.Εν τω μεταξύ στην καρτέλα τους δεν έχει ζητήσει ο γιατρός τους αίμα!Ευτυχώς είναι καλλημένη!

Καλημέρα.

φυσιολογικο ειναι ε?μα λεω κ γω γιατι δεν εχει κ καμια ενοχληση πουθενα κ μου κινησε την περιεργεια..μου πινει κ πολυ νερο το σκατο!απο φρουτοκρεμα μου τρωει μηλο αχλαδι πορτοκαλι κ μπανανα!αν κ αχλαδι δεν του βαζω πολυ γιατι νομιζω οτι τον ψιλοστουμπωνει..αλλο φρουτο βαζετε εσεις??μετα που θα μπουν τα εποχιακα θα βαζουμε κ τετοια??

οχι ρε μιτσακι ισα ισα το αχλαδι φερνει ενεργεια!!!η μπανανα και το μηλο στουμπωνουν...και το πορτοκαλι ειναι καλο,αλλα λιγο λιγο για να μη συγκαει..ειναι πολυ οξινο..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

παω κοριτσαρες...το παραχεσα σημερα.....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...