Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ομορφακια να βαλεις σιδερακια!!!να φτιαξουν τα δοντιθα αν εχουν προβλημα!!!μη σκεφτεσαι τιποτα!!!!φιλακια παω γυμναστηριο και ερχομαι!

ομορφομανα απλα θελω να υπογραμμισω οτι στο λεει καποια που ΑΝΤΕΧΕΙ να παει γυμναστηριο στις 10 η ωρα το πρωι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: α σε καλο μου σημερα....

περα απο τη πλακα, αν πρεπει να βαλεις καντο! απλα επειδη εχω βαλει σιδερακια οταν πηγαινα γυμνασιο, αν βαλεις μονο κατω οκ, αλλα σε ολα τα δοντια ειναι πακετο....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Λοιπόν εκανα μια βολτα στα μαγαζια το πρωι κ να την πω την αμαρτια μου;;;

Λιμπιστηκα κατι φορεματακια από Ζαρα για την βαπτιση, δεν ξερω ομως πως θα μου "καθονται" , νουμερα αν εχει κ τέτοια.

Εσεις θεωρειτε πως ειναι ξεφτιλα να παρω απο κει;;;

εννοειται οτι δεν υπαρχει θεμα....
Ναι αλλα σε ποια ρε κοριτσι? Ε εσυ τι θα εκανες στη θεση μου?
αμαν πια!
με την αγαπη μου ΚΙΜΙ....όλα θα πανε καλα...

τ όυρανου μου αστερακια

του ονειρου μου βαρκουλα

μια ευχουλα τραγουδηστε

στη γλυκεια μου περδικουλα

να ναι παντα ευτυχισμενη

και γερη σαν τα βουνα

και να κανει ο Θεουλης

να τη δουμε και νυφουλα....

μαρη σκατουλα με συγκινησες...
ασχετο σιδερωνα ρουχαλακια μπεμπας καλοκαιρινα....πολυ φρου φρου ρε κοριτσια μου βγηκε η ψυχη.....

κι εγω κλαιω τη μοιρα μου..θα ξαναρχισω σιδερωμα!!!!!!!!

πηγα κ στον οδοντιατρο, κ μου ειπε ολα οκ, εκανε τον καθαρισμο, μονο που υπαρχει ενα προβλημα... κ το τονιζω, για να ξεχωριζουμε ποιες ειναι οι μεγαλες κ ποιες οι μικρες.

χρειαζομαι σιδερακια!!!!!!!

αχ μικρουλα μου!!!!!!!ταχουν αυτα τα νιατα!!!!!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

που εισαι βρε γωγουλα?????????? ολα καλα??????

ποτε θα χουμε νεοτερα απο κιμι-περδικουλα????

αν μιλησουμε θα σας γραψω νεωτερα...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

θα μας κοψουν το ιντερνετ στο γραφειο, οποτε παει σας εχασα...απο το σπιτι δεν προλαβαινω(οπως ακριβως τα περιαγραψε η ζουζου) ... σκ..τα!!!

δε θελω να ειμαι κ ολη μερα μεσα γιατι μαλλον τα παρακολουθουν...βεβαια εγω μπαινω απο το πσ μου κ οχι μεσω σερβερ αλλα ποτε δεν ξερεις....

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλημερουδια κοριτσαρες....αργησα να ξεκινησω σημερα...9 και 20 ηρθα και τρεχω.

Κιμι βαστα γερα μαρη, μη σωριαστεις απο την αγωνια...όλα θα πανε καλα....

πηγα κ στον οδοντιατρο, κ μου ειπε ολα οκ, εκανε τον καθαρισμο, μονο που υπαρχει ενα προβλημα... κ το τονιζω, για να ξεχωριζουμε ποιες ειναι οι μεγαλες κ ποιες οι μικρες.

χρειαζομαι σιδερακια!!!!!!!

:tongue::P:p να βαλεις...μπουχαχα...ετσι και η αδερφη μου 30 χρονων τα εβαλε..πολυ γελιο...

χαχαχαχαχα να σαι καλα! γελασαμε και σημερα!!!!!!!!!

σορυ ε δεν το ειπα για να προσβαλω την ηλικα σου! κι εσυ μικρουλα εισαι (οκ τωρα????) ....

:D αντε μαρη γλυφτρα :tongue: πες την αληθεια στη βρωμογρια...Ομορφακιον τωρα δεν θα εσαι μονο γριουλα, θα εισαι και ψευδη γριουλα!!!!

περα απο τη πλακα, αν πρεπει να βαλεις καντο! απλα επειδη εχω βαλει σιδερακια οταν πηγαινα γυμνασιο, αν βαλεις μονο κατω οκ, αλλα σε ολα τα δοντια ειναι πακετο....

σωστο το πιπινι...και επειδη τα δοντια σου σε εμενα φαινονται πολυ ομορφα, σκεψου αν υπαρχει πραγματικα λογος...

Σημερα ειχα δυο χτυπηματα κατω απο τη ζωνη....Πρωτον, ημουν σε ενα γραφειο και εδειχνα φωτο απο τα παιδια μου που εχω στο φεις..μου λεει αυτη ποτε εισαι εδω? (σε αυτη που ειμαι ωραια βαμμενη, που ειχα παει στη βαφτιση)...πριν 2-3 εβδομαδες της λεω...πω πω ρε αλεκα μου λεει πόση φωτογενεια εχεις ...:confused:..(= σκατα εισαι αλλα βγαινεις πολυ ωραιες φωτο). Συνεχιζω, παω σε μια υπηρεσια δινω ταυτοτητα, εσεις εισαστε εδω? μου λεει αυτη....:confused:...(= και πως γινατε ετσι?)...δεν πτοουμαι παλιογυναια, που να σκασετε.... Και για να μην νομιζετε ότι κλαιγομαι για να παρω κοπλιμεντα, να σας πω ότι εχω φαει του κοσμου το καμακι αυτη την εποχη απο πασης φυσης κατασταση:rolleyes:...αλλα τα καλα εννοουνται, τα κακα συζηταμε...;)

...πρεπει να βρω φορεμα..όχι μονο για την δικη μου βαφτιση αλλα και για την αλλη στις 20/6 μια που τιποτα παλι δεν θα μου κανει μπουχαχαχαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημερα!!!

θα μας κοψουν το ιντερνετ στο γραφειο, οποτε παει σας εχασα...απο το σπιτι δεν προλαβαινω(οπως ακριβως τα περιαγραψε η ζουζου) ... σκ..τα!!!

δε θελω να ειμαι κ ολη μερα μεσα γιατι μαλλον τα παρακολουθουν...βεβαια εγω μπαινω απο το πσ μου κ οχι μεσω σερβερ αλλα ποτε δεν ξερεις....

δεν ξερω τι θα κανεις κοριτσκι..βρες χρονο να μπαινεις...ειναι δυνατον??? να χαθουμε?? Ο μικρος τι κανει??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Περδικάκι μου καλη επιτυχία σε σκεφτόμαστε!!!

...πρεπει να βρω φορεμα..όχι μονο για την δικη μου βαφτιση αλλα και για την αλλη στις 20/6 μια που τιποτα παλι δεν θα μου κανει μπουχαχαχαχα

ελα να παμε εκει που σου ειχα πει κοπελια θα βρουμε σιγουρα!!!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

ελα να παμε εκει που σου ειχα πει κοπελια θα βρουμε σιγουρα!!!

θα παμε κοριτσακι..κατα τις 10 ιουνη θα αρχισω να ψαχνω....

221882cb0gkyh7q4.gif

θα παμε κοριτσακι..κατα τις 10 ιουνη θα αρχισω να ψαχνω....

τελευταια στιγμη κ εσυ ε?οταν παντρευτηκε η αδερφη του Σπυρου εγω ψωνησα την προιγουμενη μερα:tongue::tongue::tongue:

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

δεν ξερω τι θα κανεις κοριτσκι..βρες χρονο να μπαινεις...ειναι δυνατον??? να χαθουμε?? Ο μικρος τι κανει??

το θελω κ εγω πολυ...θα προσπαθησω ....

ρε γ...το οποτε ανοιγω το λαπτοπ στο σπιτι κολαω κ μενουν ολα πισω...

καλα ειναι ο σκατουλης μου!

εμεις ειμαστε ψιλοχαλια γιατι μας κολησε!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

τελευταια στιγμη κ εσυ ε?οταν παντρευτηκε η αδερφη του Σπυρου εγω ψωνησα την προιγουμενη μερα:tongue::tongue::tongue:

ε ναι ρε.....η πρωτη εντυπωση ειναι παντα η πιο σωστη....θα παω σε 5-6 μαγαζια...κατι θα βρω..αν οχι ειπαμε, ταπετσαρια:tongue:...εχει ενα στον πειραια πολυ ωραιο...νομιζω ότι θα βρω κατι, για να δουμε....

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ

25+1 σημαντικά πράγματα,που με δίδαξε η μαμά μου:

1. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

"Αν πρόκειται να σκοτωθείτε με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω.

Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα."

2. ΠΡΟΣΕΥΧΗ

"Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί."

3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

"Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο,

δεν έχεις καλούς βαθμούς, καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν

γυρίσω."

4. ΛΟΓΙΚΗ

"Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι είπα εγώ."

5. ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ

"Αν πέσεις και ματώσεις τα γόνατά σου, θα φας το ξύλο της χρονιάς

σου γιατί θα έχεις σκίσει και το παντελόνι σου."

6. ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

"Άλλαξε βρακί, ρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε στο νοσοκομείο τι θα πουν οι γιατροί;"

7. ΕΙΡΩΝΕΙΑ

"Σταμάτα να κλαις δίχως λόγο γιατί θα σε κάνω να κλάψεις με λόγο."

8. ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ

"Ωραίο πλύσιμο έκανες! Δεν βλέπεις τον σβέρκο σου που είναι μαύρος;"

9. ΩΣΜΩΣΗ

"Κλείσε το στόμα σου και φάε το φαΐ σου."

10. ΑΝΤΟΧΗ

"Δεν θα σηκωθείς από το τραπέζι αν δεν τελειώσεις τα ρεβίθια σου."

11. ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

"Το δωμάτιό σου είναι σαν να το χτύπησε τυφώνας."

12. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

"Ό,τι σου λέω εγώ σου φαίνεται παράλογο. Εσύ τα ξέρεις όλα κι εγώ είμαι παράλογη, έτσι;"

13. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

"Συνέχισε την γκρίνια και θα δεις! Εγώ σε γέννησα, εγώ σε θα σε

σκοτώσω."

14. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

"Που τα έμαθες αυτά, ρε παιδάκι μου; Γιατί δεν βλέπεις τον αδερφό σου; Έτσι κάνει;"

15. ΖΗΛΕΙΑ

"Εγώ στην ηλικία σου δεν είχα παπούτσια να φορέσω. Χιλιάδες παιδάκια σήμερα γυρνάνε ξυπόλητα. Μην είσαι αχάριστος."

16. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

"Περίμενε να πάμε σπίτι και θα δεις."

17. ΥΠΟΜΟΝΗ

"Θα το ανοίξουμε όταν πάμε σπίτι."

18. ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

"Σταμάτα να αλληθωρίζεις γιατί στο τέλος θα μείνεις αλλήθωρος."

19. ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

"Βάλε το πουλόβερ σου. Κάνει κρύο και δεν το καταλαβαίνεις."

20. ΧΙΟΥΜΟΡ

"Αν κοπείς με το μαχαίρι μην έρθεις κλαίγοντας σε μένα γιατί θα τις

φας από πάνω."

21. ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ

"Αν δεν φας όλο το φαΐ σου δεν θα μεγαλώσεις."

22. ΓΕΝΕΤΙΚΗ

"Όλα τα χούγια του πατέρα σου πήρες."

23. ΚΑΤΑΓΩΓΗ

"Όταν σου δίνουν κάτι να λες ευχαριστώ. Μην είσαι βλάχος."

24. ΣΟΦΙΑ

"Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις."

25. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

"Θα κάνεις και συ παιδιά μια μέρα. Μακάρι να σου κάνουν ότι κάνεις

εσύ σε μένα."

:tongue::P:p

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...