Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς κοριτσια εχθες κοιμομασταν απο τις 01.30 και ξυπνησαμε με το ζόρι για φαγητό στις 10.30..!!! Με τρέλανε και μενα η μαμα μου οτι το μωρό κοιμάται πολύ και πήρα την παιδίατρο.. Δεν το ξυπνάμε λέει αν εχει φάει καλά κατα τη διάρκεια της μέρας ΠΟΤΕ πριν τις 9 ώρες..!!! Και είμαστε λέει πολύ τυχεροί.. Ρεζίλι έγινα.. :P Ε μας πώς να μη κοιμάται το μωρό? Είχαμε φάει 900 ml εχθές, είχαμε κάνει κακακια 3 φορές και τα πονάκια μας έφυγαν.. Ξυπνήσαμε λοιπόν 10.30 και τώρα κοιμάται πάλι..!!

εμενα κοτιτσακια τρωει καθε 3 ωρες περιπου μετα παιζει λιγακι και μετα κοιματε αλλα το απογευμα προς το βραδακι εχει ορεξουλες για παιχνιδακια.......εχθες μεχρι τις 1 καθοταν και μας μιλαγε αου αγκου ααα εεε κ.λ.π. βρε κοιμισου να πεσουμε κι εμεις τιιιποοοτααα!!! μετα την πηρε ο υπνος στο ριλαξ και κοιμηθηκε μεχρι τις 8:30 το πρωι!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

με τη μπεμπα καλα μια χαρα!! η μαμα μου ειναι ακομη νοσοσκομειο...θα δουμε!!

στο τικερακι ποιο κωδικο βαζουμε στην υπογραφη? εγω βαζω το bbcode που λεει και μου γραφει invalid...γιατι?

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη!

πηγαμε κουνιες στην Ελβετια, (ετσι λεει ο νικηφ. την Νεα Ελβετια, κ μας κοιταει απορημενος ο κοσμος) κ βρηκαμε μια "συμμαθητρια" του νικηφ. κ μας ειπε η γιαγια της οτι αυριο ξεκινανε παιδικο! επιτελους! γιατι προχτες μου ειπε ο μικρος οτι "βαρεθηκα να πηγαινω απο σπιτια σε μαγαζια"!!!

σας λεω κ εγω τον πονο μου, μιας κ δεν θηλαζω, τι να πω ρε κοριτσια???

το μονο νεο του μπεμπη ειναι οτι οταν καταφερει να χεσει, θα το παρετε ΟΛΕΣ μυρωδια, πανελλαδικα, οπου κ αν ειστε! βασανιζεται...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και ειδικότερα στο Γιαννάκη της Ελένης της Δαλιδάς και της Μαρίας μου και ας μην είναι βαπτισμένο.Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας.

JTSE Χρόνια σου Πολλά και ότι επιθυμείς!!!

καλησπερα !!!

χρονια πολλα σε ολες οσεσ εχουν γιαννακη ή γιαννα!!!

εμεις ταλαιπωρηθηκαμε λιγο αλλα τελειωσαμε με το παιδων. την αλλη πεμπτη θα παρουμε αποτελεσματα.

καλεεεε..... τι κουκλακι ειναι και τουτο... φτου σκορδα!!! μου αρεσουν και τα μελαχρινια εντω μεταξυ...τα 'μπαλακια' τι χρωμα ηθελε να ειναι ο γιατρος σε τετοιο μελανουρι?? ροζ??? εδω ο δικος μου που ειναι και ασπρουλης και την εχουν τη μαυριλα τους....Ασχετο..τα κιλα σου που ειναι μαρη που φαγωθηκες?? Φτου... όχι για να μη σε ματιασω αλλα φτου που ειναι χοντρη μονο εγω~!!~!

ελα μγη με απογοητευεις.... το καλοκαιρι δεν θα εχουμε αποστειρωση θα ειναι πιο απλα...κλαψ!

ευχαριστουμε για τα καλα λογια κ ανταποδιδουμε!

οσο για τα μπαλακια, τι να πω βρε κοριτσι? ειναι σκουρα αλλα οχι κ κατραμι! κ εγω οταν ειχα γεννηθει ειχα σκουρα "πατατα" αλλα ο παιδιατρος τοτε ειχε πει οτι ειναι ορμονικο κ οτι θα επανερθει στο χρωμα τους που ετσι κ εγινε! ειμαστε κ μελαχροινοι!

οσο για τα κιλα... τα εχω κρυψει πολυ καλα κατω απο το μαγικο φορεμα!

ΤΩΡΑ ξεμπερδεψα οριστικα!!

Αλεκα κ εμενα μου ρθε σε καποια φαση να τα παρατησα κ τα τρια τα ζωντανα κ να φυγω...

κουραστηκα παραα πολυ,

Θεανω αν κ καθυστερημενα ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ και να εισαι παντα τοσο ευτυχισμενη οσο τωρα!!

Ιριδα σε νοιωθω απολυτα.εμεις οι 2 πρεπει να περναμε το μεγαλυτερο λουκι

Κοριτσια εσεις που δε θηλαζετε αποκλειστικα,πως το καταφερατε?

Δεν αντεχω αλλο,το περισσοτερο που εχω φειγει απο το σπιτι ειναι μιαμιση ωρα,και αυτο μονο μια φορα

κιμι μου, κανε υπομονη! απλα σιγα σιγα θα συνηθισει το μπουκαλι κ ολα θα φτιαξουν!

ουτε κ εγω βγαινω κ εχω λαλησει! τουλαχιστον εχουμε το φορουμ κ ξεδινουμε λιγακι!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!

Σας ελειψα??? Τι κανετε?

καλη χρονια σε ολες να χαιρεστε τα παιδακια σας και τις οικογενειες σας και χρονια πολλα σε ολες οσες εχετε Γιανηδες και Ιωαννες και στις Ιωαννες δε ξερω αν εχουμε καμια γιατι εχω κ κατι αιωνες να μπω!!!

που σαι βρε ζωουλα? χρονια πολλα ! καλη χρονια!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

με τη μπεμπα καλα μια χαρα!! η μαμα μου ειναι ακομη νοσοσκομειο...θα δουμε!!

στο τικερακι ποιο κωδικο βαζουμε στην υπογραφη? εγω βαζω το bbcode που λεει και μου γραφει invalid...γιατι?

ΝΙ ρε κορίτσια ας μας πει κάποια - και εμένα το ίδιο μου βγάζει

byXKp2.png

Εδω και μια εβδομαδα το μωρο κανει πρασσινα κακα σαν να εχει βοσκήσει.....

χρονια πολλα στο γιαννακη σου ελενιτσα!!!!

χρονια πολλα στο γιαννακη σου δαλιδα!!!!!!

χρονια πολλα στο γιαννακη σου αννουλα!!!

να τα χαιρεστε τα ζουζουνακια σας και να τα καμαρωνεται!!!

ιωαννα μου πολυχρονη και ευτυχισμενη!!να χαιρεσαι κα συνυφαδα και πεθερα!:lol:

επισης να χαιρεστε ολοι τους γιαννηδες και τις ιωαννες σας!!!!!

αυτα!!!

βρε ελενη μηπως το βγαζεις το παιδι για βοσκη και το ξεχνας??????:tongue::tongue:απο το θηλασμο ειναι κοπελα ετσι τα κακακια!!!μην ανυσηχεις!!!:lol:παω μηπως προλαβω να διαβασω αλλιως αργοτερα!!!ααα ξεχασα!!!ειδα ολα τα μωρουλινια!!!!αμαν τωρα ειδα αυτα που γραφει η μαριανθη!!....εμενα μου ειχε πει η παδιατρος οταν θηλαζα να μην ανυσηχω αν θα ειναι πρασινα τα κακα και γι αυτο το ειπα...αρα μην παρεις καθολου υποψη σου αυτο που σου ειπα ελενη!..

αννουλα τι ομορφα παιδακια/????καλα και εσυ απαιχτη!!!που ειναι τα κιλα???με τοσα παιδια κ ετσι???φτου σου κουκλα μου!!!μπραβο!!!!μια κουκλα!!!λοιπον ευανθια εχεις εναν παιδαρο!!!!!!!να σου ζησει!!!!και θα σχολιασω κ τις φωτο σε ολες οταν προλαβω.....

Επεξεργάστηκαν by Aspa..

σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη!

πηγαμε κουνιες στην Ελβετια, (ετσι λεει ο νικηφ. την Νεα Ελβετια, κ μας κοιταει απορημενος ο κοσμος) κ βρηκαμε μια "συμμαθητρια" του νικηφ. κ μας ειπε η γιαγια της οτι αυριο ξεκινανε παιδικο! επιτελους! γιατι προχτες μου ειπε ο μικρος οτι "βαρεθηκα να πηγαινω απο σπιτια σε μαγαζια"!!!

σας λεω κ εγω τον πονο μου, μιας κ δεν θηλαζω, τι να πω ρε κοριτσια???

το μονο νεο του μπεμπη ειναι οτι οταν καταφερει να χεσει, θα το παρετε ΟΛΕΣ μυρωδια, πανελλαδικα, οπου κ αν ειστε! βασανιζεται...

εγω ομορφακια με το frisolac to comfort σωθηκα με το παιδακι μου που ταλαιπωρηθηκε πολυ με τα κακα του..

Αυτο ειναι το γιουβαρλακι μου....Οι πρωτες φωτο ειναι χτεσινες...

http://i794.photobucket.com/albums/yy223/MARIANTHI611/487.jpg

http://i794.photobucket.com/albums/yy223/MARIANTHI611/491-1.jpg

Εδω ειμαστε πολυ θυμωμενοι και σοβαροι τυποι αλλα η μαμα δεν ξερει γιατι ;)

http://i794.photobucket.com/albums/yy223/MARIANTHI611/484.jpg

Εδω κοιμομαστε του καλου καιρου..

http://i794.photobucket.com/albums/yy223/MARIANTHI611/483.jpg

Εδω η μαμα ο μπαμπας και ο μπεμπουλης...

http://i794.photobucket.com/albums/yy223/MARIANTHI611/457.jpg

Τον Βουδα τον ξερετε???? :)

http://i794.photobucket.com/albums/yy223/MARIANTHI611/445.jpg

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...