Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε ξυπνησατε?

αχ θελω να παω τζαμπο και μαδερκερ το απογευμα................. αν τα καταφερω! και σουπερμαρκετ για ψιλα και να διαλεξω τι θα παρω επιτελους απο λοντον!!!!!!!!! ουφ ουφ εχω δουλιες σημερα :D:D:D:D

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ελα μαριανθακι!!!! καλημερα!!!!

βρε συ μονο απο τη δουλεια μπαινεις? σπιτι???? αν και κατι θυμαμαι που ελεγες οτιε χεις θεμα με το ιντερνετ ε?

να σου πω τα τικερακια σου το ξερεις οτι μπορεις να τα βαλεις σε μια σειρα ολα? πας στο πινακα ελεγχου και επεξεργασια υπογραφης και μεσα στο κουτακι της επεξεργασιας απλα σβηνεις τα κενα αναμεσα τους (αν σου σβηστουν μη τρελαθεις πατας να μην αποθηκευτει η υπογραφη και τοι ξανακανεις)

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

αντε ελενη σταματα να διαβαζεις κι ελα εδω :D:D:D:D:D

δε μου λετε, χτες εφαγε 80 μλ φρουτοκρεμα μηλο αχλαδι, καλα ειναι? τι ποσοτητα θεωρειται γευμα δηλαδη???? με το ζορι τη ταιζα αλλα την εφαγε ηθελε δεν ηθελε... ε τι να κανω η δολια? αν δε φαει τπτ αλλο πως θα ξεκολλησει απο το β@ζ#$%?????? σημερα ή αν δε προλαβω να αγορασω αυριο, θα της βαλω μισο μηλο, μισο αχλαδι και μιση μπανανα να δουμε αν θα της αρεσει πιο πολυ.... αν και βρε παιδακι μου τη πρωτη μερα που εφαγε μηλο το φαγε ολο, μετα εκανε πισω και τη πρωτη μερα που εφαγε μηλο αχλαδι το φαγε ολο.... μετα κατι παθαινει...?

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

α...δεν με ενθουσιαζει...ειναι κοντοστουπης και πολυ σαλιαρης....τον ειχα πετυχει σαντορινη...εβγαζα φωτο σε ενα μερος με πολυ ωραια θεα και βλεπω ενα ζευγαρακι που αυτος της ψιθυριζε συνεχεια στο αυτι....λεω του νικου..πω πω...της τα εχει πρηξει αυτος...κοιταμε, ο παπακλαιατης...τον περναγα ενα κεφαλι...

ε, τον χλιμη.... μπιρι μπιρι, κ εγω δεν τα θελω αυτα...

Το παιδί καλέ,εχει μάγουλα και δυστυχώς έμοιασε σε μένα σ'αυτό!Κατα τ'άλλα είναι κανονική!

Μπιαχ!Μακράν η πιο άσχημη και βουρλο και μπάζο και αμμόρφωτη και ανεγκέφαλη γυναίκα!

οτι θα συμφωνουσα ποτε μαζι σου ΔΕΝ το περιμενα!!!!

\

Εμένα οτι με πήραν από ένα καλάθι από τις γυφτισσες!:tongue::tongue:Και οταν μάλωνα με την μάνα μου της έλεγα να πάει να βρεί τις γύφτισσες για να βρώ την πραγματική μου μάνα!Ασε που στην εφηβεία ήμουν σίγουρη οτι ήμουν υιοθετιμένη και έψαχνα τα χαρτιά υιοθεσίας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Τόσο βλαμμένο ήμουνα!

ε, καλα ολες νομισαμε οτι ειμασταν υιοθετημενες στην εφηβεια...τι καημος...

[

Τώρα με δουλεύετε;;;Που το παίζει και καλά άνετη και όλο μλκιες λέει;;Και ακλά κατά του γάμου,και πολύ δήθεν!Ασε που την θεωρώ πολύ ασχημη!

ξανασυμφωνω κ πολυ κακος χαρακτηρας κ πολυ προσβλητικη, κ πολυ αδυνατη. καλα εκανε ο Μαριος κ την παρατησε τη σακαφιορα!

ο χειλακης μου πεφτει κοντος..απο κοντους ο Μαρκουλακης μου αρεσει.αλλα γερασε κ αυτος..ρε παιδια η ΖΩΗ που ειναι?

κ εμενα ο Μαρκουλακης...γενικα...μην εχει ωραιο ματι ο αλλος, κ "κατι" στο υφος του... πεφτω σαν συκο.

ρε συ μου φαινεται πολυ γλοιωδης....και τα σεναρια του...ολα σχεδον ιδια...και πολυ σεξ βρε παιδι μου..μαλλον την εχει μικρη..κι εχει απωθημενα!!!!!:shock::shock:

πεστα ρε λιτσακι!!! δεν τον χωνευω καθολου...

δηλαδη ο αλεξανδρος παρθενης ειναι γιος του παρθενη του σχεδιαστη???

η τζια στη χωρα των θαυματων!

πω ρε καρβουνοοοοοοοοοοοοο..εχει κ υγρασιααα,.,,

λοιπον συζητηση κατω απο μπαλκονι πιπινακιων αρσενικου φυλου,

ο ενας ειναι καψουρης με γκομενα που πανε μαζι ωδειο,ηλικια 20 περιπου..

ακουνε απο αμαξι ωραιο τραγουδακι καψουρικο..λεει ο καψουρης ..ωραια θα το παιζει στο πιανο η Ελενη.απαντηση γαιδουριου φιλου.καλη ειναι στο πιανο,κ στην αρπα αλλα εκει που ειναι δασκαλα ειναι στο κλαρινο......

σκεφτειτε μετα απο 20 χρονια να περιμενω την κορη μου κ να ακουω αυτη τη στιχομυθεια για το παιδι μου.............

τρελλαινομαι για τετοιες συζητησεις!!! πολυ μ'αρεσουν!! ετσι θα λεει μαρη κ ο χρηστακος για τη χριστιανα? μαρη κιμι? εσυ θα μας τραπεζωνεις για τη γιορτη τους????

ναι βρε..το καταλαβα..οι πρωτομανουλες δεν ξερουμε απο που να φυαχτουμε...στην πορεια θα φυλαγεσαι γενικως...

εχω και εγω ενα φοβο..μην παρουν γυναικες -γατουλες...για φαντασου....Ο νταβελης πεθερα και νυφη η μανωλιδου....

;););)

ωχ , τον φανταζομαι

πουθενα μαρη..ξυπνησε το σπλαχνο μου και ηθελε παιχνιδια...καληνυχτα

ναι μωρε...τριφτα και λιγο

κ εγω τον εχω αυτο τον φοβο...

Σημασια εχει οτι δε μου μπαινουν τα ρουχα μου και οτι δε πεφτουν τα κιλα μου επειδη τρωω πολυ! ειπαμε 1,78 και τωρα 76 κιλα!

Αμα αρχισω το καπνισμα παλι, θα με κυνηγαει ο Τζωρτζ!!και αφου δε μπορω να μεινω στα 5 τσιγαρα τη μερα, το αποφευγω!

κοιτα κοτοπουλο. αργα ή γρηγορα θα το ξαναρχισεις! σορυ που στο λεω, αλλα ετσι ειναι. λοιπον, μη μας το παιζεις δυσκολη!

καλημερεεεεεεεεεςςςςςςςςςςς

Μικρη Περδικουλα...

κατσε ησυχα, να εισαι καλο κοριτσι, ολα θα τελειωσουν πολυ γρηγορα, 1 ωριτσα υποθεση ειναι, μετα θα βγεις μοντελο, κανε κ λιγη ακομα υπομονη μερικες μερουλες, κ ολα θα τελειωσουν πιο γρηγορα απ'οσο περιμενεις. επισης, δειξε κατανοηση στη τρελλη τη μανα σου, που θα εχεις πανω απο το κεφαλι σου ολημερις κ ολονυχτις...

φιλια πολλα περδικακι..σε σκεφτομαστε συνεχεια!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αντε ελενη σταματα να διαβαζεις κι ελα εδω :D:D:D:D:D

δε μου λετε, χτες εφαγε 80 μλ φρουτοκρεμα μηλο αχλαδι, καλα ειναι? τι ποσοτητα θεωρειται γευμα δηλαδη???? με το ζορι τη ταιζα αλλα την εφαγε ηθελε δεν ηθελε... ε τι να κανω η δολια? αν δε φαει τπτ αλλο πως θα ξεκολλησει απο το β@ζ#$%?????? σημερα ή αν δε προλαβω να αγορασω αυριο, θα της βαλω μισο μηλο, μισο αχλαδι και μιση μπανανα να δουμε αν θα της αρεσει πιο πολυ.... αν και βρε παιδακι μου τη πρωτη μερα που εφαγε μηλο το φαγε ολο, μετα εκανε πισω και τη πρωτη μερα που εφαγε μηλο αχλαδι το φαγε ολο.... μετα κατι παθαινει...?

καλημερα ιριδακι...

εφαγα απουσια χτες...

πρωτη μερα του εδωσα ρυζοκρεμα. επεφτε πανω στο κουταλι το μπεμπονι... παλι καλα...

μετα πηγαμε κ πηρα πρεσσα να σιδερωνω με τις ωρες παλι, εσπρεσσιερα, ειχαμε αγορες χτες...

μετα γυριζω σπιτι κ ηρθε κ η τρελλοξαδερφη! ε, μετα κατερρεα... εκανα μπανιο, αλλου χερι, αλλου ποδι. ξεραθηκα. το πρωι χτυπαγε ξυπνητηρι κ εβριζα οτι δεν μπορω να ξυπνησω ΜΙΑ μερα οτι ωρα θελω!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

πηγα κ στον οδοντιατρο, κ μου ειπε ολα οκ, εκανε τον καθαρισμο, μονο που υπαρχει ενα προβλημα... κ το τονιζω, για να ξεχωριζουμε ποιες ειναι οι μεγαλες κ ποιες οι μικρες.

χρειαζομαι σιδερακια!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

το πρωι χτυπαγε ξυπνητηρι κ εβριζα οτι δεν μπορω να ξυπνησω ΜΙΑ μερα οτι ωρα θελω!

καλα μια απο τα ιδια κι εγω............

τωρα του ρθε να σου βαλει σιδερακια???????? εχεις τοσο μεγαλο προβλημα δηλαδη???????? και βασικα, υπαρχει λογος που τα βαζουν σε μικροτερες ηλικες..........θα τα αντεξεις???????? :D:D:D

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

καλα μια απο τα ιδια κι εγω............

τωρα του ρθε να σου βαλει σιδερακια???????? εχεις τοσο μεγαλο προβλημα δηλαδη???????? και βασικα, υπαρχει λογος που τα βαζουν σε μικροτερες ηλικες..........θα τα αντεξεις???????? :D:D:D

αντε χασου ιριδακι πρωι πρωι!!!!!!!!!!

τα κατω εχουν αρχισει κ πανε τελειως λαθος... ενα μπρος ενα πισω.. απο τις πιεσεις που δεχονται μου ειπε.. μονο στα κατω θα βαλω. του ειπα, αν ειναι να περιμενω να τα βαλω μαζι με τα καμαρια μου...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

χαχαχαχαχα να σαι καλα! γελασαμε και σημερα!!!!!!!!!

σορυ ε δεν το ειπα για να προσβαλω την ηλικα σου! κι εσυ μικρουλα εισαι (οκ τωρα????)

αν ειναι μονο στα κατω τρωγεται........

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

kalhmera!!περδικουλα ολα καλα σημερα θα ναι μονο εξετασεις και αυριο απλα θα κοιμηθεις λιγο βαρια μπεμπακι!!!ολα καλα θα πανε κιμι!!!!μην ανησυχεις!σε σκεφτομαστε συνεχεια!!

ομορφακια να βαλεις σιδερακια!!!να φτιαξουν τα δοντιθα αν εχουν προβλημα!!!μη σκεφτεσαι τιποτα!!!!φιλακια παω γυμναστηριο και ερχομαι!

καλημερα λιγο μπηκα να σας πω οτι ειμαστε καλα....απο υγεια....απλα πειζω στη δουλεια κ δεν προλαβαινω να μπω κ το απογευμα στο σπιτι δε ξερω τι γινεται κ ολο κατι εχω να κανω εντομεταξυ η πιπινα εχει μαθει εξω κ γκρινιαζει θελει την απογευματινη της βολτα οπωσδηποτε οποτε οπως καταλαβαινετε γυρναω 5 με 5:30 αλλαζω μωρο..ταιζω κρεμα 1 ωρα για να φαει...το παω βολτα γυρναμε κανουμε μπανιο παιζουμε λιγακι κ μετα ταιζω γαλα μετα νανι αν τα καταφερουμε αμεσως με το που κοιμαται σημαζευω τα ασημαζευτα μαγειρευω (κανουμε κ διαιτα) πλενω μπιμπερο κλπ κανω μπανιο πεφτω ξερη σηκωνομαι στις 7:30 που ξυπναει παιζουμε τρωμε κ μετα ετοιμαζομαι για δουλεια φευγω κ τουμπαλιν τα ιδια!!! σας φιλω ολες ελπιζω να ειστε καλα!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...