Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κανω ενα τελευταιο κ παω,,,δεν εχω 16-17 να χασω..μαρη....

αααααααααααα καταλαβα 26-27 ενταξει οτι πεις....... ο γιατρος ειπε παντα ναι και με χαμογελο..........

ασχετο σιδερωνα ρουχαλακια μπεμπας καλοκαιρινα....πολυ φρου φρου ρε κοριτσια μου βγηκε η ψυχη.....

Τωρα καλε στα μικρα? Για φαντασου στα πιο μεγαλα νουμερα........

τα καλοκαιρινα ειναι πιο ευκολα γενικα στο σιδερωμα ομως.

Θα συμφωνησω Μαρακι.... στο τσακα τσακα σιδερωνονται......

εφυγαααααα καληνυχταα...

Φυγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε λεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεμεεεεεεεεεεεεεε τωωωωωωωωωωωωρααααααααααααα

Διαφημίσεις

εμ τωρα ειναι δυσκολα γιατι ειναι μικρουλικα,το φραμπαλα στο φουστανακι ειναι 2-3 εκ.αντε να το στρωσεις.....

Νομιζεις.............. Νομιζεις.......... ακου με κατι παραπανω ξερω απο εσενα......... Ασε που εγω που ειμαι οοοοοοοοοοοοοοοολη μερα με την πρεσσα η το σιδερο παραμασχαλα.... δεν εκατσα ποτε μου μα ποτε μου να ψιριζω και το φραμπαλα.......

Νομιζεις.............. Νομιζεις.......... ακου με κατι παραπανω ξερω απο εσενα......... Ασε που εγω που ειμαι οοοοοοοοοοοοοοοολη μερα με την πρεσσα η το σιδερο παραμασχαλα.... δεν εκατσα ποτε μου μα ποτε μου να ψιριζω και το φραμπαλα.......

.....ε κοπελια ειναι αρχη ακομα:D αργοτερα και εγω το ιδιο θα κανω:D:D:D

fCS8p3.png

.....ε κοπελια ειναι αρχη ακομα:D αργοτερα και εγω το ιδιο θα κανω:D:D:D

Ναι σιγουρα κουκλα μου αυτο θα κανεις...... Λοιπον ολα μα ολα εινα καθαρα και τακτοποιημενα...... Παω για νανι........Κλειδωσε εσυ......... Καλο βραδυ.....

Καλημερα πρωινες......

Ναι σιγουρα κουκλα μου αυτο θα κανεις...... Λοιπον ολα μα ολα εινα καθαρα και τακτοποιημενα...... Παω για νανι........Κλειδωσε εσυ......... Καλο βραδυ.....

Καλημερα πρωινες......

οκ καληνυχτα!!!!κλειδωνω εγω!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Τζιά αυριο θα ρθω στη γειτονιά σου θα παω στη νονά μου κ μενει εκει κοντα!και ειπαμε μηπως παμε για καφε στη μαρινα.

pare tηλ μαρη...να ερθω να σε βρω...υπάρχει βεβαια μια μικρη περιπτωση να παμε ικεα, αλλα το πιο πιθανο ειναι να νου πει αυριο και αυριο ο νυσταλεων(εδω κ κανα μηνα δηλ ετσι μου λέει)..

byXKp2.png

Λοιπόν εκανα μια βολτα στα μαγαζια το πρωι κ να την πω την αμαρτια μου;;;

Λιμπιστηκα κατι φορεματακια από Ζαρα για την βαπτιση, δεν ξερω ομως πως θα μου "καθονται" , νουμερα αν εχει κ τέτοια.

Εσεις θεωρειτε πως ειναι ξεφτιλα να παρω απο κει;;;

ξεφτιλα ειναι να παρεις κατι φιρματο και να μη σου πηγαινει...αν το φορεμα σου πάει κι καθεται ωραια πάνω σου δεν το καταλαβα...και μια που το πες...για να πάω να ριξω μια ματια...

byXKp2.png

Καλημερα λεει πρωτα ο κοσμος μαρη Τζια.......:rolleyes:κατευθειαν στο ψητο εσυ...:tongue:

βιαζομαι μαρη...τι σαν και εσενα με τις περιγραφες???δεν εχω πλυνει μουτρα ακομα..στο χωριο μου αμα δεν πλυθεις καλημερα δε λες...

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...