Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οκ θα με το πεις καποια στιγμη......

Ενταξει λοιπον...... Θα το συζητησω με το Βασίλη και θα σας πω αυριο και θα ριξω κορωνα γραμματα για να μην εχω βαρος..........

Ειρηνη αμα παιξω κ εγω μια φορα κορωνα γραμματα λες να χασω βαρος??να το κανω αμα ειναι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι πρεπει να δειξουν???για πες,θα παρω τον μπαμπα μου:tongue::tongue:

ταυτοτητα!το λεει οτι ειναι συνταξιουχος αστυνομικος και σε σας μπορει να βγαλει καρτα εισοδου!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Παω κ εγω γιατι αν κατσω κι άλλο θα με βαλετε φασινα πάλι!!!

Κιμι με το μαλακο....Φιλιά καλή επιτυχια!!!

Καληνυχτεςςς!!!!!!

Τελικα Μαιρουλα μονο εσυ και εγω αντεχουμε τα βραδυα και ειμαστε ολη τη μερα στο τρεξιμο και καθαριζουμε καθε βραδυ το καφε μας μιας και οι υπολοιπες δεν συγκινουνται ουτε το ποτηρι τους να πλυνουν.......... Καλε το ειδες το μυνημα με τη γλυκοπατατα για τη φρουτοκρεμα?

Καλο βραδυ Δαλιδα μας....... Ονειρα γλυκα...

Τελικα Μαιρουλα μονο εσυ και εγω αντεχουμε τα βραδυα και ειμαστε ολη τη μερα στο τρεξιμο και καθαριζουμε καθε βραδυ το καφε μας μιας και οι υπολοιπες δεν συγκινουνται ουτε το ποτηρι τους να πλυνουν.......... Καλε το ειδες το μυνημα με τη γλυκοπατατα για τη φρουτοκρεμα?

Καλο βραδυ Δαλιδα μας....... Ονειρα γλυκα...

ναι ναι το ειδα,ξεχασα να στο γραψω!!!

οκ ελενη ευχαριστω!!

τωρα πρεπει να μαθω που εχει θεσ/νικη:tongue::tongue:

fCS8p3.png

Ειρηνη αμα παιξω κ εγω μια φορα κορωνα γραμματα λες να χασω βαρος??να το κανω αμα ειναι.

Χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχα πολυ μου αρεσεις κιμι μου που δεν χανεις το χιουμορ σου. Και τι θα ειναι κορωνα χανω βαρος γραμματα δεν χανω βαρος? Και απο που να χασεις και εσυ πια? Ωχ Θεε μου τι βλεπουν τα ματακια μου.......... Την Κιμι την συλφιδα να θελει να χασει βαρος....

Διαφημίσεις

παω κ εγω!Κιμη μου μην τα ξαναλεμε περιμενουμε νεα κ ολα καλα!αδειασα τα τασακια κ μαζεψα τα ποτηρια τα δικα σας καντε τα μην τα αφησετε εχει ζεστη τωρα κ μυριζουν!!!φιλακια!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

παω κ εγω...θα τα πουμε αυριο απο τηλεφωνο..κ παλι σας ευχαριστω παρα πολυ ολες..ειστε ΦΙΛΕΣ..

Καλο σου βραδυ Κιμι.......... Ειμαστε εδω για σενα και την περδικα.....

παω κ εγω!Κιμη μου μην τα ξαναλεμε περιμενουμε νεα κ ολα καλα!αδειασα τα τασακια κ μαζεψα τα ποτηρια τα δικα σας καντε τα μην τα αφησετε εχει ζεστη τωρα κ μυριζουν!!!φιλακια!

Μπραβο Ελενη.... καθε βοηθεια ευπροσδεκτη..... Καλο βραδυ και σε εσενα.....

Διαφημίσεις

6-7 αμα χασω καλα ειναι για αρχη..τα λεμε αυριο κοριτσακια μου..καληνυχτα..

Μπαααααααααααααα εγω θα ελεγα 16-17 μπουχχαχαχαχχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχα Καλη σου νυχτα............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...