Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Ειρηνη, καμια γαβαθα το ταιζεις το παιδι;; ουτε εγω που ειμαι πρωτομανα κανω τοση ωρα!

Καλε πας καλα? Ενα τεταρτο να φαει να την αλλαξω, να ξεπλυνω μπιπμερο, να διαβασω και εσας περναει μια ωρα......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καληνυχτα κοτοπουλακι.το ξερω οτι με νοιαζεστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ..να ειστε καλα..

μακαρι να γινοταν καμια μανα να μη στεναχωριεται ποτε για παιδακια της,αλλα κ ετσι εκτιμαμε περισσοτερο αυτα που εχουμε...αρκει ολα να ειναι περαστικα..

με την αγαπη μου ΚΙΜΙ....όλα θα πανε καλα...

τ όυρανου μου αστερακια

του ονειρου μου βαρκουλα

μια ευχουλα τραγουδηστε

στη γλυκεια μου περδικουλα

να ναι παντα ευτυχισμενη

και γερη σαν τα βουνα

και να κανει ο Θεουλης

να τη δουμε και νυφουλα....

Αχ και ξαναμανα αχ βρε Αλεκα...... τι μυαλο εχεις......... Πολυ ωραιο..... παρα πολυ ωραιο....

Διαφημίσεις

Εγω μιλαω με τον αντρα της Δαλιδας! χιχιχι!!

ηταν απασχολημενος, τωρα που τον φωναζα να ανεβει, με σενα κ δεν απαντουσε βρωμιτσα;;;

Αντε καληνυχτα, σε άφησε.

τ όυρανου μου αστερακια

του ονειρου μου βαρκουλα

μια ευχουλα τραγουδηστε

να ναι παντα ευτυχισμενη

και γερη σαν τα βουνα

και να κανει ο Θεουλης

Αη μαρη δεν τρωγεσαι πια.ποσα ταλεντα;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

elenie αληθεια πας???καλα το ΣΕΠΑ το εχω ξεσκισει..τα μαρασιλ σχεδον μιση τιμη..καλα λεςςς εκει θα παω,τα παγωτα εχεις δει τιμες ???το ΕΚΕΜΣ ειναι διπλα μας.εγω πρωτα ο ΘΕΟΣ θα παω ΣΕΠΑ αφου ξεμπερδεψουμε ,να κανονισουμε να παμε μαζι..εχει κ κουνιες να πιουμε κ καφε.

εννοητε και παω σε ολα και στα 4 παω τι λες σιγα μη του τα χαρησω αφου εχει διαφορα τρελη!θα παμε παρεα αποτε θες!

τ όυρανου μου αστερακια

του ονειρου μου βαρκουλα

μια ευχουλα τραγουδηστε

να ναι παντα ευτυχισμενη

και γερη σαν τα βουνα

και να κανει ο Θεουλης

σταματα εσυ κ οι εμπνευσεις σου ωωωω γουσταρεις να μας συνγκνεις βρωμιτσα!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

καληνυχτα Αλεκακι..μπραβο με εκανες να κλαψω..να σαι καλα σουπια αδυνατισμενη..θα τα πουμε αυριο απο τηλ..κ θα δω αν μπορεσω απο νετμπουκ..φιλακια σαλουφα.

ναι ΜΑΙΡΗ μπορουν..

Διαφημίσεις

πρεπει να στο που λαιβ Ειρηνη! απο δω χανει!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ!!!!!!!

Οκ θα με το πεις καποια στιγμη......

αμα δεν μπορουσα να διαλεξω θα το εριχνα κορωνα γραμματα,δεν θα το ειχα και βαρος!!στην τυχη!!!

Ενταξει λοιπον...... Θα το συζητησω με το Βασίλη και θα σας πω αυριο και θα ριξω κορωνα γραμματα για να μην εχω βαρος..........

καληνυχτα Αλεκακι..μπραβο με εκανες να κλαψω..να σαι καλα σουπια αδυνατισμενη..θα τα πουμε αυριο απο τηλ..κ θα δω αν μπορεσω απο νετμπουκ..φιλακια σαλουφα.

ναι ΜΑΙΡΗ μπορουν..

τι πρεπει να δειξουν???για πες,θα παρω τον μπαμπα μου:tongue::tongue:

fCS8p3.png

πειτε τα..ειναι πολυ βρωμιαρα...παρολο που το μωρακι της εχει ρεψει απο την πεινα βρισκει τη δυναμη να μας συγκινει η σαρανταποδαρουσα..

Ναι η ατιμη δεν ταιζει τον Τζιμακο και ο καημενος ειναι αδυνατουλης γιατι ολη τη μερα γραφει ποιηματακια που μας τα αφιερωνει........και μας συγκινει η συναγριδα.......

Παω κ εγω γιατι αν κατσω κι άλλο θα με βαλετε φασινα πάλι!!!

Κιμι με το μαλακο....Φιλιά καλή επιτυχια!!!

Καληνυχτεςςς!!!!!!

ελα βρε μια φορα επλυνες!!!τσ τσ τσ:tongue::tongue::tongue:

καληνυχτα σε οσες φευγουν!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...