Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

σοβαρα;;;;:shock::shock::shock: Καπου στο 3,30 το ειχα αφησει αν θυμαμαι καλα ή στα 3,10!

εγω που τα αφησα στα 2,70?ασε....

τελικα ποσο την ειχαν στο μακρο???

ρε δεν εχει τρελη διαφορα στα ποτα στο μακρο.Κιμη στα πρατηρια εχει διαφορά!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

Λοιπόν εκανα μια βολτα στα μαγαζια το πρωι κ να την πω την αμαρτια μου;;;

Λιμπιστηκα κατι φορεματακια από Ζαρα για την βαπτιση, δεν ξερω ομως πως θα μου "καθονται" , νουμερα αν εχει κ τέτοια.

Εσεις θεωρειτε πως ειναι ξεφτιλα να παρω απο κει;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Λιμπιστηκα κατι φορεματακια από Ζαρα για την βαπτιση, δεν ξερω ομως πως θα μου "καθονται" , νουμερα αν εχει κ τέτοια.

ξεφτιλα ειναι να κανεις ροζ dvd!!!φυσικα αν σου πανε και σε ευχαριστουν γιατι δεν καταλαβα μια χαρα!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

λοιπον για να εχω και μαρτυρες....το κειμενο που ειναι κοκκινο και με μεγαλα γραμματα...εστειλα μηνυμα στους διαχειριστες...να διαγραψουν-σβησουν το ονομα της τζωρτζη....και τους ευχαριστω πολυ που το εκαναν....εκλεισε κι αυτη η υποθεση..αντε γιατι...νταλκας μουχε γινει....

Αντε ενταξει το κανονισες και αυτο..... Τι τσουχτρα εισαι εσυ............

ηρθα...μαζεψα ρουχα κ οτι αλλο πρεπει..σιγουρα κατι ξεχασα αλλα δε με νοιαζει..κοντα ειμαστε.ψιλοχαλια ειμαι .ααα εβαλα κ ενα κοτοπουλο κοκκινιστο στο φουρνο με μακαρονια..ας ελπισουμε οτι δε θα το ξεχασω.

Ολοι πάντα ξεχναμε κατι.... Τα πιο σημαντικα ειναι γαλα μπιμπερο, πιπιλα και παμπερς.... Και παρε και αρκετα φανελακια μη σου κανει εμετο μετα τη ναρκωση....

η πεθερα μου,κ θα περασει κ ο πατερας μου να τον παει κουνιες...γαλα κ μπιμπερο το πρωι..να σας πω θα την ταισω τη μπεμπα δεν την παω νηστικη ετσι?θα με παρει κ παιδιατρος να τη ρωτησω.

Τελικα τι? Το εμαθε και η Καρδιτσα? Θα μου πεις τι να κανεις αν δεν εχεις που να αφησεις τον ταλιμπαν..... Στην αναβροχια καλο και το χαλαζι..... Ε ρε γλεντια που θα μαθει να μιλαει καρδιτσιωτικα ο Χρηστακος......... "Μανα παμ' σαπαν΄να παιξουμ' κρυφτο......"

δε μου λετε...πόσες φορες την ημερα τα κανουν τα παιδακια σας???

Και μια και δυο και τρεις και τεσσερις και δεκατεσσερις.......

η Ζωη ειναι η γκομενα-αδερφη?

ΑΛΕΚΑ ταιζε το καλε...μιση μπουκια ειναι το μωρο..ενα φ να κανεις κ εφυγε..φτερο στον ανεμο..

Συμφωνω με Κιμι.... Αλεκα το παιδι ειναι αδυνατο.... σκελετος....... νηστικο το εχεις?

μπουχαχα..παντα μου ελεγε η μανα μου ότι με πηραν απο τους γυφτους...

μα πραγματικα ρε παιδι μου..τρωει πολυ..αλλα δεν καθεται σε μια μερια..α(θ)λητικος τυπος θα μου βγει

Εμενα μου ελεγαν οτι με βρηκαν κατω απο ενα θαμνο......:confused:
κι εμενα κατω απο ενα λαχανο!!!

μαλλον εσκαβα για σκουληκια!!

\

Εμένα οτι με πήραν από ένα καλάθι από τις γυφτισσες!:tongue::tongue:Και οταν μάλωνα με την μάνα μου της έλεγα να πάει να βρεί τις γύφτισσες για να βρώ την πραγματική μου μάνα!Ασε που στην εφηβεία ήμουν σίγουρη οτι ήμουν υιοθετιμένη και έψαχνα τα χαρτιά υιοθεσίας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Τόσο βλαμμένο ήμουνα!

Εμενα παλι ο μπαμπας μου ελεγε οτι εγω ημουν του μαναβη, η αδερφή μου του μπακαλη και ο αδερφος μου του φουρναρη..... Οταν μεναμε Χαριλαου ειμουν απολυτα σιγουρη πως ημουν υιοθετημενη....... Οταν ηρθαμε Λαγκαδα επιβεβαιωθηκα γιατι ο μαναβης που ψωνιζαμε εχει μια κορη που μου μοιαζει καταπληκτικα,ακομα και σημερα πολλοι μας μπερδευουνε και το τελειωτικο χτυπημα ηρθε οταν ημουν στο Ληξιαρχειο Πανοραματος και ζητησα ληξιαρχικη πραξη γεννησης μου απο το Ληξιαρχειο Θεσσαλονικης και μου ηρθε και εγραφε ονομα μητερας ΕΙΡΗΝΗ ενω τη μαμα μου την λενε ΕΛΕΝΗ!!!! Φυσικα ηταν λαθος αλλα την μανα μου την ερμη την εκανα να παθει ντουβρουτζα........

Εσυ ξανθιωτισσα δεν θα κατεβεις τελικα?

μυνημα προς το χνουδωτο μυρμηγκι:!!!

σε δυο βδομαδες ειναι η βαφτιση της μαιρης και η δικη μας!!!αποφασισες τι θα κανεις????????

επισης το μηνυμα παει και σε ολες τις βορειοελλαδιτισσες που το σκεφτονται!!!

Ρε ειστε τρελλες............ Εντελως ομως δεν μπορω να διαλεξω μαρη.....

κοριτσαρες ειχα κοσμο χθες και δεν πηρα ανασα!και μου λειψατε..

ειχαν και ενα παιδακι αυτοι που ηταν εδω χθες εδω 17 μηνων το οποιο πεταξε ενα σφυνοπποτηρο στο κεφαλι το παιδιου μου!:shock::shock::shock:πεθανα!!!!

εσυ λες το παιδακι εγω τι να πω που εφερνε ο αρης την μπεμπα απο το δωματιο στο μπανιο και πως παει να βγει της χτυπησε το κεφαλι στην πορτα:mad::-x:-x:-x:-xδεν εκλαψε το παιδι,απλα ειχε κοκκινησει λιγο εκει,της το ετριψα λιγο...

Συμβαινουν αυτα και θα πεσουν και θα χτυπησουν και θα τα χτυπησουν..... να περνανε μονο.....

ναι PRINCE ,κ εγω την περδικα στα 14 την ειχα αφησει στα 17.50 τη βρηκα...κ που να το βρω μαρη το πρατηριο??πουλανε λιανικη εκει?

το εκεμσ λεω!και στα αλλα εγω παω σε ολα και της αεροποριασ κ τρλες διαφορες σε ρουχα και παπουτσια!

Διαφημίσεις

τα ιδια ΜΑΙΡΗ 16.80 ΜΑΚΡΟ,17.50 εξω...και 15 η βοτκα με 3 σφηνακια δωρο..με τα νεα μετρα οποιος μου ζηταει βοτκα στο σφηνοποτηρο..κ αν δεν του αρεσει το πεταει στο μωρο.

:tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω που τα αφησα στα 2,70?ασε....

ρε δεν εχει τρελη διαφορα στα ποτα στο μακρο.Κιμη στα πρατηρια εχει διαφορά!

εγω που πηγα σαββατο σε πολλα ειχε,ας πουμε το εγραψα γκλενφιντιχ 30 στο καρφουρ,25.70 στο μακρο

να πω την αληθεια το καρφουρ τα ανεβασε παρα παρα πολυ!!!!!!

επισης εχει συχνα προσφορες και στα κρασια,ειδικα ενα που μάρεσει πολυ περυσι το ειχε προσφορα αρκετο καιρο

fCS8p3.png

τρελη εισαι μαρη??? γιατι??

Εμενα παλι ο μπαμπας μου ελεγε οτι εγω ημουν του μαναβη, η αδερφή μου του μπακαλη και ο αδερφος μου του φουρναρη..... Οταν μεναμε Χαριλαου ειμουν απολυτα σιγουρη πως ημουν υιοθετημενη....... Οταν ηρθαμε Λαγκαδα επιβεβαιωθηκα γιατι ο μαναβης που ψωνιζαμε εχει μια κορη που μου μοιαζει καταπληκτικα,ακομα και σημερα πολλοι μας μπερδευουνε και το τελειωτικο χτυπημα ηρθε οταν ημουν στο Ληξιαρχειο Πανοραματος και ζητησα ληξιαρχικη πραξη γεννησης μου απο το Ληξιαρχειο Θεσσαλονικης και μου ηρθε και εγραφε ονομα μητερας ΕΙΡΗΝΗ ενω τη μαμα μου την λενε ΕΛΕΝΗ!!!! Φυσικα ηταν λαθος αλλα την μανα μου την ερμη την εκανα να παθει ντουβρουτζα........

.

χαχα..και εσυ της διασπορας ε??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

elenie αληθεια πας???καλα το ΣΕΠΑ το εχω ξεσκισει..τα μαρασιλ σχεδον μιση τιμη..καλα λεςςς εκει θα παω,τα παγωτα εχεις δει τιμες ???το ΕΚΕΜΣ ειναι διπλα μας.εγω πρωτα ο ΘΕΟΣ θα παω ΣΕΠΑ αφου ξεμπερδεψουμε ,να κανονισουμε να παμε μαζι..εχει κ κουνιες να πιουμε κ καφε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...