Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι να κανω ρε κοτοπουλο??ας γινει καλα το παιδακι μου να ησυχασω,κ θα σχοληθω οσο μπορω με το αλλο...

ααα ετοιμη εισαι με τα μακαρονακια σου,αλλα ατιμο εκαψα το χερι μου στο φουρνο για να σε γυρισω..[/quote

Εεεεεεεμ, εχω 6 κιλακια παραπανω, θελει δυναμη κι εσυ εισαι τσιλιβιθρα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!νωρις νωρις αλλα για λιγο γιατι ειμαι γκολ!!!!

ΑΛΕΚΑ κ ΑΣΠΑ εσεις ειστει χαλαρες γιατι εχετε γιους..καντε κ μια κορη κ να σας δω τσουχτρες..απο ΜΑΙΡΗ Κ ΤΖΙΑ περιμενα να κουσω ενα λογο συμπαραστασης αλλα η μια παει για υπνο κ αλλη χασκογελαει.

για δες το κ απο την αλλη!φανταζομαι δυο κοτες να συζητάνε για το παιδι μου ααχχχ :tongue::tongue:

Τζιά αυριο θα ρθω στη γειτονιά σου θα παω στη νονά μου κ μενει εκει κοντα!και ειπαμε μηπως παμε για καφε στη μαρινα.

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

εγω ξερω κιμι οτι απο την κλεισουρα αντι να καπνιζω, τρωω και τρωω πολυ!!

εγω γι αυτο αρχισα το καπνισμα!!!!!!και μια χαρα μονο καφεδες πινω που δεν επινα πολλους κ τη διαιτα τα μισα κ δεν πειναω!δυλευει το ατιμο!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

ρε κοτα μη με τσαντιζεις ποσα κιλα εισαι??αφου εισαι αδυνατη το θυμαμαι κ ψηλη το στανιο μου

ενω εσυ εισαι χοντρη!!!δεν μιλαω δεν μιλαω αλλα κλαινε οι χηρες κλαινε κ οι πανρεμένες ασε μας καιμενη μια κουκλα εισαι οοοοοο μπαινεις κ νοσοκομειο κ πρεπει να σε εχω με το μαλακό οοοοοοοοο

υποτιθεται οτι επρεπε να κανω δουλειες για να φαμε!μαγειρευα κιολας!;)

ναι βρε..το καταλαβα..οι πρωτομανουλες δεν ξερουμε απο που να φυαχτουμε...στην πορεια θα φυλαγεσαι γενικως...

ΑΛΕΚΑ κ ΑΣΠΑ εσεις ειστει χαλαρες γιατι εχετε γιους..καντε κ μια κορη κ να σας δω τσουχτρες..απο ΜΑΙΡΗ Κ ΤΖΙΑ περιμενα να κουσω ενα λογο συμπαραστασης αλλα η μια παει για υπνο κ αλλη χασκογελαει.

εχω και εγω ενα φοβο..μην παρουν γυναικες -γατουλες...για φαντασου....Ο νταβελης πεθερα και νυφη η μανωλιδου....

εγω ειμαι ησυχη παντως κιμι γιατι θα την παρακολουθει ο μπαμπας της συνεχεια!!

;););)

αχ τι να κανω εχω τον αρη που μου λεει οτι θα την ακολουθει με το ταξι........

ωχ , τον φανταζομαι

aa ok!!!αντε επιτελουσ!!!!λοιπον να ανοιξεις το τηλ σου οκ!???δε θα σε ζαλισω αλλα να εχουμε και επικοινωνια!!!μην εισαι αποκομενη τελειως!!!μπηκα για σενα γιατι ειχα αγωνια !λοιπον παω να ταισω μπεμπονι και να ξαπλωσω!κοριτσαρες καληνυχτα!!αλεκα που κοιμηθηκες παλι??

πουθενα μαρη..ξυπνησε το σπλαχνο μου και ηθελε παιχνιδια...καληνυχτα

Κοριτσια,απ αυτη τη Mundisal τι ποσοτητα βαζουμε; τη βαζουμε στο δαχτυλο μας και την απλωνουμε στα ουλακια του;

ναι μωρε...τριφτα και λιγο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

πικρα......

καλα την αλεκα στανταρ την πηρε ο υπνος στο καναπε!!!:D

στο λαπτοπ απανω κοιμάτε ή λιμπιστικε το Νικολάκη και ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...