Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλεκα δεν βλεπω τιποτα:confused:ειναι κενο

ελα μαρη και φοβηθηκα..λεω και εγω τι εγραψα....γιατι ομως?? για κατσε να δω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ελπιζω η προνοια να μη μας παρακολουθει..ο Θανος χτυπησε τη μεσουλα του ταλιμπαν στο αυτοκινητο κ τσαντιστηκε γιατι εκανε γρατζουνια στο αμαξι..καλα η ζωνη χτυπησε.αλλα λεμε..

αν μας διαβαζει παντως,πανε τα παιδια μας:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

ΑΣΠΑ πολοι γονεις οταν πανε επισκεψη,αφηνουν τα παιδια τους ανεξελεκτα γιατι στο σπιτι τα εχουν σουζα,κ αυτα κανουν ενα σωρο βλακειες,δε φταιει το παιδακι η μανα του φταιει..

αυτο ειναι ησυχο και καλο παιδακι!ακουει και συννενοηται αψογα..πηγε να δωσει στο μπεμπη να παιξουν το καημενο....

γιατι μαρη?? τι θα λενε..ότι λεγανε και για εμας...και μη μου πεις ότι δεν ελεγαν για εσενα....για όλες ελεγαν...

αμ...για αυτο και εγω προσεχω και τα αλλα παιδακια...για να ειμαι σιγουρη...

υποτιθεται οτι επρεπε να κανω δουλειες για να φαμε!μαγειρευα κιολας!;)

ΑΛΕΚΑ κ ΑΣΠΑ εσεις ειστει χαλαρες γιατι εχετε γιους..καντε κ μια κορη κ να σας δω τσουχτρες..απο ΜΑΙΡΗ Κ ΤΖΙΑ περιμενα να κουσω ενα λογο συμπαραστασης αλλα η μια παει για υπνο κ αλλη χασκογελαει.

Διαφημίσεις

ειναι απο αθραυστο υλικο!!!χιχιχι!

:tongue::tongue:

καληνυχτα

καληνυχτα!!

ελπιζω η προνοια να μη μας παρακολουθει..ο Θανος χτυπησε τη μεσουλα του ταλιμπαν στο αυτοκινητο κ τσαντιστηκε γιατι εκανε γρατζουνια στο αμαξι..καλα η ζωνη χτυπησε.αλλα λεμε..

μας παρακολουθει!!!λοιπον δε θα ρωτησω αλλη φορα....γιατι εχεις κλειστο το τηλ???αυριο τι ωρα θα κανει η μικρη την επεμβαση και τι ωρα να παρω αλλα να εχεις το τηλ΄ανοιχτο???:cool:

ΑΛΕΚΑ κ ΑΣΠΑ εσεις ειστει χαλαρες γιατι εχετε γιους..καντε κ μια κορη κ να σας δω τσουχτρες..απο ΜΑΙΡΗ Κ ΤΖΙΑ περιμενα να κουσω ενα λογο συμπαραστασης αλλα η μια παει για υπνο κ αλλη χασκογελαει.

αχ τι να κανω εχω τον αρη που μου λεει οτι θα την ακολουθει με το ταξι........

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

τι να κανω ρε κοτοπουλο??ας γινει καλα το παιδακι μου να ησυχασω,κ θα σχοληθω οσο μπορω με το αλλο...

ααα ετοιμη εισαι με τα μακαρονακια σου,αλλα ατιμο εκαψα το χερι μου στο φουρνο για να σε γυρισω..

ΑΣΠΑ την Τεταρτη ειναι η επεμβαση,θα παρω κ νετμπουκ μαζι μου..αυριο μετα απο εξετασεις θα σας παρω τηλ.

aa ok!!!αντε επιτελουσ!!!!λοιπον να ανοιξεις το τηλ σου οκ!???δε θα σε ζαλισω αλλα να εχουμε και επικοινωνια!!!μην εισαι αποκομενη τελειως!!!μπηκα για σενα γιατι ειχα αγωνια !λοιπον παω να ταισω μπεμπονι και να ξαπλωσω!κοριτσαρες καληνυχτα!!αλεκα που κοιμηθηκες παλι??

τι να κανω ρε κοτοπουλο??ας γινει καλα το παιδακι μου να ησυχασω,κ θα σχοληθω οσο μπορω με το αλλο...

ααα ετοιμη εισαι με τα μακαρονακια σου,αλλα ατιμο εκαψα το χερι μου στο φουρνο για να σε γυρισω..

αχ και εχω μια πεινα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...