Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν! Επίσης οι μανούλες με παιδάκα και αντρούληδες που γιορτάζουν να τους χαίρονται και αυτές!

Αλεκάκι μη στεναχωριέσαι ρε συ. Ήταν οι γιορτές για αυτό και κόλλησες στα 20.

Από Δευτέρα όλα τα κιλά του φόρουμ θα φύγουν από εδώ!Θα παν αλλού.

Ξεκινάμε πόλεμο εναντίον τους!!!!!!

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα. Ευχαριστώ για τις ευχές σας.

Χρόνια πολλά και στις μανούλες που γιορτάζουν τα καμάρια τους (Ελενη, Αννούλα, Δαλιδά). Αν ξέχασα κάποια sorry.

Φανταστείτε σήμερα γιορτάζει και η πεθερά μου και η γυναίκα του αδερφού του άντρα μου. Δηλαδή και τα δύο παιδιά της πεθεράς μου παντρεύτηκαν Γιάννες σαν την μάνα τους. Αφού λέω στον Μιχάλη καλά δεν τα φτιάχνατε με κοπέλες που δεν τις λέγανε Γιάννες ? Και είμαστε και οι τρεις Γιάννες γεννημένες τον Οκτώβριο μέσα σε μία εβδομάδα. Τι να πω ?

3qg3p2.png qfe4p2.png

Καλημέρα κορίτσια!Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν! Επίσης οι μανούλες με παιδάκα και αντρούληδες που γιορτάζουν να τους χαίρονται και αυτές!

Αλεκάκι μη στεναχωριέσαι ρε συ. Ήταν οι γιορτές για αυτό και κόλλησες στα 20.

Από Δευτέρα όλα τα κιλά του φόρουμ θα φύγουν από εδώ!Θα παν αλλού.

Ξεκινάμε πόλεμο εναντίον τους!!!!!!

Και εγώ μέσα !!!! Δεν γίνεται σε ένα μήνα που θα πάω στην δουλειά πρέπει να χάσω τουλάχιστον αυτά που πήρα τώρα. Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της δουλειάς με είδαν πιο αδύνατη δεν γίνεται τώρα να γυρίσω με παραπάνω κιλά, αν πέσω στο στόμα τους χάθηκα. Χώρια που εγώ δεν νιώθω καλά. Αλλά ρε κορίτσια δεν μπορώ οι σοκολάτες με φωνάζουν, τι σειρήνες και βλακείες, αν υπήρχαν οι σοκολάτες ο Οδυσσέας δεν θα γύρναγε ποτέ στην Ιθάκη.

3qg3p2.png qfe4p2.png

καλημερα γλυκες μου φιλεναδιτσες

Ελενιτσα να χαιρεσαι τον κουκλο σου!!! Να ειναι παντα γερος και να σε κανει ευτυχισμενη!!!! Δαλιδουλα μου γλυκεια και εσυ να χαιρεσαι τον ομορφουλι σου και όλα σου τα αγορακια. Αννουλα, ήρωα του φορουμ, να χαιρεσαι το Γιαννακη σου και την οικογενεια σου. Να σου δινει μονο χαρες.

Ιωαννα μου πολυχρονη, να τους χαιρεσαι και να σε χαιρονται...όλοι οι εορταζοντας να ειναι πολυχρονοι και να τους χαιρονται οι ανθρωποι τους...

Ο μιρκουλης σημερα με αποζημιωσε. Ξυπνησε μονο στις εξι παρα κατι για να φαει και ξανακοιμηθηκε. Και μετα ξυπνησε στις 9 που τον ανελαβε η νταντουλα, που δοξα τον Θεο, φτου φτου, ειναι καλη!!!

ελα ρε συ αλεκα δεν γινεται να επανελθεις και κατευθειαν.....κοιτα με αυτα που θα φορας να αισθανεσαι ανετα,ασχερα με τα εξτρα κιλα που εχεις,ασε που σιγα σιγα θα φευγουν και θα ανεβαινει η αυτοπεποιθηση σου!!!!και στην τελικη αμα σου πει και κανενας κατι,απαντα καταλληλα,ρε φιλε παιδι εκανα τι ηθελες,οδοντογλυφιδα να βγαλω????????

Αυτό είναι ισχυρό κίνητρο μην νομίζεις για να τα χάσεις!!! Ρώτα κ μένα που είμαι κλεισμένη, δεν το σκέφτομαι όοοοολη μέρα!!! Μόλις ανοίξει ο καιρός, κ θα αρχίσουν οι βολτούλες, θα κολλήσει η σκέψη μου εκεί!!!

και εγω Αλεκα σαν εσενα ειμαι,κι εμενα πριν 2 μερες μου εκλεισε ανετα το μπουφαν μου,που δεν εκλεινε οταν γεννησα,σιγα σιγα ολα θα γινουν...δεν εχεις χρονο για λιγο γυμναστηριο??εστω 3 ωρες τη βδομαδα?ο αντρουλης πως παει?να πας κ εσυ

κοριτσακια μου γλυκα, δυστυχως δεν ειναι μονο τα κιλα το προβλημα μου. Αυτο θα το λυσω. Εχω χασει τα 20 και μου εχουν μεινει τα 14...άλλα εικοσι θα χασω για να ειμαι καλη.Ειναι πολλα αλλα θα τα χασω. Το μεγαλυτερο μου προβλημα ειναι ότι αυτο το βρωμοαυτοανοσο που με βρηκε πριν κανα διχρονο μου δημιουργει και άλλα προβληματα. Πρωτον τα ωραια μου μαλλακια....ενταξει τα εκοψα και ειναι καλα αλλα για ναφαινονται καλα θελουν φτιαξιμο συνεχεια. Ενω το μακρυ, όπως και να ηταν φαινοταν ωραιο. Δευτερον τα διαφορα πρηξιματα. Αναλογα τι τρωω την άλλη μερα ειμαι λιγοτερο η περισσοτερο πρησμενη στο προσωπο, στα χερι, στους αστραγαλους κλπ. Τριτον, το ενα μου βλεφαρο που δεν λεει να ξεπρηστει τελειως...ουφ!!!! Αυτα φτανουν νομιζω... Σημερα θα παω γθια εξετασεις να δω.

Ευτυχως ειμαι αισοδοξος χαρακτηρας και με αρκετη αυτοπεποιηθηση αλλιως θα τα ειχα παιξει τελειως. Παρ΄όλα αυτα λογικο ειναι που και που να νταουνιαζομαι...τι να πω.... ποια πτν με εφαγε????:mad:

.Φανταστείτε σήμερα γιορτάζει και η πεθερά μου και η γυναίκα του αδερφού του άντρα μου. Δηλαδή και τα δύο παιδιά της πεθεράς μου παντρεύτηκαν Γιάννες σαν την μάνα τους. Αφού λέω στον Μιχάλη καλά δεν τα φτιάχνατε με κοπέλες που δεν τις λέγανε Γιάννες ? Και είμαστε και οι τρεις Γιάννες γεννημένες τον Οκτώβριο μέσα σε μία εβδομάδα. Τι να πω ?
αυτο ειναι που λεμε μου θυμιζεις τη μανα μου...;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Χρόνια πολλά στο Γιαννάκη σου Ελένη, στο δικό σου Δαλιδά και στο δικό σου Αννούλα!

Χρόνια Πολλά jtse! Να είναι καλά τα μωράκια σας κι εσείς!!!

Θεανώ, Χρόνια Πολλά για χθες και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!! Μ' αρέσει που ήθελα να σε πάρω και τηλέφωνο, αλλά άλλες οι βουλές τις κυρίας!! Ήταν πολύ ανήσυχη χθες, είχε πολλή γκρίνια και το κεφάλι μου έγινε καζάνι!!! Ευτυχώς το βράδυ κοιμήθηκε καλά και τώρα πάλι κοιμάται! Εγώ στις 11 που κοιμήθηκε, δεν άντεξα και πήγα μια βόλτα με το αμάξι, πήρα τα πακοτίνια μου και τα τσάκισα!!!

Σας διάβασα χθες, αλλά δεν θυμάμαι και πολλά, πολύ ωραίες οι φώτο σας Αννούλα και Ευανθία!!!

Α, έχουμε και πολλά σαλάκια τελευταία, βγάζουμε δόντια, ή το μωρό ετοιμάζεται να μας φτύσει!!!

Ελένη κι εμάς μερικές φορές είναι πράσινα τα κακάκια της! Δεν νομίζω ότι είναι κακό ε;

ΕΛΕΝΗ ΔΑΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΝΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!

ΓΙΑΝΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ!ΝΑ ΣΑΙ ΓΕΡΗ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

ΜΑΙΡΗ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑΝΝΑ ??ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!

εγω εχω τον κουμπαρο μας αλλα μαλλον θα τον δουμε το σαββατο πριν φυγουν για αθηνα..κλαψ!

εχθες ο μπεμπης απο τις 11.30 με πηγε μεχρι 1 παρα τετρτο,ξυπνησε 4.10 και μετα 7!!!κι υστερα πως να μην ειναι μια μπαλιτσα???αλλα νιωθω ξεκουραστη!!η μπεμπα κανει το χατιρι στο μπαμπα της κ κοιματι!!τρην ταισαμε και κοιμηθηκε κατα τις 11 μετα ξυπνησε 5 κ μετα 9.30!!!!!!!!!!!!εγω ομως δεν το εκμεταλλευτηκα γιατι μολις τελειωσα με το μπεμπη,αφου ο λουκας ειχε φυγει,ξυπνησε ο στρατος!!!!καταλαβαινετε γολγοθας!!!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

μαρακι τα κουκλακια σου νομιζω μοιαζουν αρκετα!!!!!!!!!!τα δικα μου πολυ λιγο...

αλεκα ετσι μπραβο ηθικο ακμαιοτατον!!κι ολα καλα θα ειναι με το αυτοανοσο.κι οσο για τακιλα χεστηκαμε!!!κι ετσι κουκλες ειμαστε!!

:-(:cool:;)
αλεκα ετσι μπραβο ηθικο ακμαιοτατον!!κι ολα καλα θα ειναι με το αυτοανοσο.κι οσο για τακιλα χεστηκαμε!!!κι ετσι κουκλες ειμαστε!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εδω και μια εβδομαδα το μωρο κανει πρασσινα κακα σαν να εχει βοσκήσει.....

Καταρχας θα απαντησω στην Ελενη γιατι τα πρασινα κακα σε αποκλειστικο θηλασμο βαρανε συναγερμο!!!!Η υπαρχει ιωση ή αλλεργια ή υπερπαραγωγη...πηγαινε στην "προσπαθεια για αποκλειστικο θηλασμο" και γραψτους θα σου πουν με ακριβεια τι πρεπει να κανεις...εν ταχει θα σου πω τι ξερω...η μανουλα οτνα θηλαζει στην αρχη βγαζει ενα αραιο γαλα για να ξεδιψασει το μωρο και να μην παιρνει πολυ αερα απο την λαιμαργια του να φαει...αυτο το γαλα ειναι πολυ αραιο και ελαφρυ σε λιπη και δεν χορταινει το μωρο αλλα ουτε και του δινει πολυ βαρος...μετα ερχεται το παχυ γαλα που λεμε το οποιο ειναι πλουσιο σε λιπος και χορταινει το μωρο και εχει και πολλες θερμιδες...στο τελος του θηλασμου το γαλα περιεχει ουσιες που βοηθουν το μωρο να χαλαρωσει και να κοιμηθει.Οταν το μωρο το βαζεις στο στηθος τρωει και μετα το βαζεις και στο αλλο χωρις να εχει ουσιαστικα αδειασει το πρωτο στηθος τοτε παιρνει πολυ αραιο γαλα και τα κακα του ειναι πρασινα που αυτο μας ενοχλει...αν εχεις αρκετο γαλα βαλε το μωρο να θηλαζει μονο απο το ενα στηθος σε καθε θηλασμο ή σε 2 με 3 ωρες απο τον πρωτο θηλασμο ξαναδωσε το ιδιο στηθος για να παρει ο μικρος το παχυ γαλα...στα λεω πολυ χοντρικα και ισως κανω και καποιο μικρο λαθος για αυτο πηγαινε στο παρεντς στο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1437973&posted=1#post1437973 να σου πουν τι θα κανεις!!!!!!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

ουφ αγχωθηκα μολις ειδα το ποστ της Ελενης...ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ!!!!!

Και τωρα οι ευχες...Ελενακι μου, Δαλιδα μου και Αννουλα μου να χαιρεστε τα παιδακια σας :) Να τα καμαρωσετε μεγαλους και σωστους ανθρωπους.

Ιωαννα μου Χρονια σου Πολλα και καλα...να σε χαιρεται η οικογενεια σου :)

Εμεις σημερα ειμαστε λιγο καλυτερα...και θελω να φτιαξω και εγω αλμπουμ και να δω και τις δικες σας που δεν εχω δει καμμια γμτ..

waWmp3.png

9LyAp3.png

μαρακι τα κουκλακια σου νομιζω μοιαζουν αρκετα!!!!!!!!!!τα δικα μου πολυ λιγο...

καλημερα κοριτσια!!!

του χρονου θα γιορταζει και ο δικος μου μπεμπης τετοια μερα:rolleyes:

λιτσακη εσυ εισαι αυτη που θα τα δει σιγουρα απο κοντα,τοτε θα μου πεις αμα μοιαζουν!!!

fCS8p3.png

καλημερα κοριτσια!!!

του χρονου θα γιορταζει και ο δικος μου μπεμπης τετοια μερα:rolleyes:

λιτσακη εσυ εισαι αυτη που θα τα δει σιγουρα απο κοντα,τοτε θα μου πεις αμα μοιαζουν!!!

αντε να δω ποτε!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!

Σας ελειψα??? Τι κανετε?

καλη χρονια σε ολες να χαιρεστε τα παιδακια σας και τις οικογενειες σας και χρονια πολλα σε ολες οσες εχετε Γιανηδες και Ιωαννες και στις Ιωαννες δε ξερω αν εχουμε καμια γιατι εχω κ κατι αιωνες να μπω!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...