Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ω ρε ΑΣΠΑ τι επαθες??????το χτυπησε τον μπεμπονο??

η ΟΡΣΑΛΙΑ ΠΑΡΘΕΝΗ ειναι αδερφη του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΡΘΕΝΗ που ειναι κ κοντοχωριανος της μανας μου,,πριν τον ΣΠΑΛΙΑΡΑ μου αρεσε αυτος αλλα μετα αδυνατισε σαν πρεζακι εγινε..κριμα κ ηταν ωραιος...

εχεις μια προτιμηση στα μοντελα βλεπω...

εσυ λες το παιδακι εγω τι να πω που εφερνε ο αρης την μπεμπα απο το δωματιο στο μπανιο και πως παει να βγει της χτυπησε το κεφαλι στην πορτα:mad::-x:-x:-x:-xδεν εκλαψε το παιδι,απλα ειχε κοκκινησει λιγο εκει,της το ετριψα λιγο...

ευτυχως!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοτοπουλο μου δεν πειραζει!!!

αντε καληνυχτα σας τωρα!!!τα λεμε αυριο...φιλακια!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Τσουχτρααααααααααααααααα το χνουδωτο μυρμηγκι παρων..........Ηρθα σας διαβασα θα σχολιασω αφου ταισω τη μπεμπα μου....... Κιμι που ειναι το πμ με το κινητο σου μαρη? Δεν θες να με το δωσεις?

κιμι μου δεν χρειαζεται να γραψω πολλα....η εμπειρια μου και μονο στο θεμα δειχνει πως ειμαι κοντα σου νοητα απο την αρχη της περιπετειας σας...να εισαι δυνατη και να κανεις κουραγιο την ωρα που η μικρουλα θα ειναι ασφαλης στα χερια των γιατρων...οποτε και αν αισθανθεις παρε με τηλ η στειλε μην...θα διακοψω οτι και να κανω...αν δεν αντεξω..θα σε παρρω εγω...;)

κοριτσακια θα παω τωρα,για ντουσακι και υπνακι γιατι ειμαι κομματακι!!!

καληνυχτα κοριτσαρα φιλια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ναι, για χειλακη πεθαινα παλιοτερα, καιρο εχω να τον δω!!! Εχει και αυτη τη φωνη λες και του κατσε το ψαροκοκκαλο στο λαιμο!

Παρθενης πολυ ωραιος,τον ειχα σταμπαρει απο τοτε που εκανε μια διαφημιση πανω σε ενα κρεβατι....ειναι γιος του Παρθενη με τα ρουχα που ειχε παντρευτει τη γιαννα!!!

Και Γεωργουλης με αρεσει πολυ!!!

Διαφημίσεις

φιουουου!!!!!ευτυχως δεν τον πετυχε ε???[/QUOTΕ/

τον πετυχε λιγο λιτσακι!....:(

ω ρε ΑΣΠΑ τι επαθες??????το χτυπησε τον μπεμπονο??

η ΟΡΣΑΛΙΑ ΠΑΡΘΕΝΗ ειναι αδερφη του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΡΘΕΝΗ που ειναι κ κοντοχωριανος της μανας μου,,πριν τον ΣΠΑΛΙΑΡΑ μου αρεσε αυτος αλλα μετα αδυνατισε σαν πρεζακι εγινε..κριμα κ ηταν ωραιος...

τον πηρε λιγο απ οτι καταλαβα ημουν και πλατη...αρχισε να κλαει και να μη σταματαει με τιποτα!το εβρεχα στο πρωσοπακι και στο κεφαλακι.....αστα..

εσυ λες το παιδακι εγω τι να πω που εφερνε ο αρης την μπεμπα απο το δωματιο στο μπανιο και πως παει να βγει της χτυπησε το κεφαλι στην πορτα:mad::-x:-x:-x:-xδεν εκλαψε το παιδι,απλα ειχε κοκκινησει λιγο εκει,της το ετριψα λιγο...
ιιιιιιιιιιιι!!!!καλα !!ενταξει η μπεμπουλα?
θα κοιταξω σουρλουλου μου....ασε..αλλαξε το προγραμμα...μια το πρωι κατα τις 8 που ξυπναει και μια το απογευμα....

ιιιι...το πετυχε????

ναι ναι ναι!!και εκλαιγε 5 λεπτα συνεχομεν!!:(

αμαν βρε ασπα μου!!!!!!ευτυχως ηταν λιγο.....

ενταξει φαινεται......παντως μαλλον δεν πονεσε γιατι δεν εκλαψε..

αλεκα αυτο με το αυτοκινητο το εχω κανει στον μπεμπη:cool:αλλα ευτυχως πολυ σιγα....

fCS8p3.png

οχι ειναι γιος του πρωην αντρα της γιαννας αγγελοπουλου που εκαψε το ΨΥΧΙΚΟ κ που ο αντρας της τωρα εχει γκομενα.ειναι σχεδιαστης ο πατερας της Παρθενη?

ναι ρε συ ο χοντρος....αποσυρθηκε-τωρα το εχει παρει η κορη επ΄ώμου

Παρθενης πολυ ωραιος,τον ειχα σταμπαρει απο τοτε που εκανε μια διαφημιση πανω σε ενα κρεβατι....ειναι γιος του Παρθενη με τα ρουχα που ειχε παντρευτει τη γιαννα!!!

Και Γεωργουλης με αρεσει πολυ!!!

λυθηκε το μυστηριο...εγω δεν ηξερα οτι ηταν παντρεμενος με γιαννα...ουτε οτι ο παρθενης ειναι γιος της...τι μαθαινει κανεις στο φορουμ...

εβαλα λινκ από τα περσινα φορεματα της ορσαλιας γιατι αν δειτε τα φετινα θα με κραξετε...

http://www.orsalia-parthenis.gr/newsite/gr/index_dynamic.html

byXKp2.png

Διαφημίσεις

ναι ρε συ ο χοντρος....αποσυρθηκε-τωρα το εχει παρει η κορη επ΄ώμου

λυθηκε το μυστηριο...εγω δεν ηξερα οτι ηταν παντρεμενος με γιαννα...ουτε οτι ο παρθενης ειναι γιος της...τι μαθαινει κανεις στο φορουμ...

εβαλα λινκ από τα περσινα φορεματα της ορσαλιας γιατι αν δειτε τα φετινα θα με κραξετε...

http://www.orsalia-parthenis.gr/newsite/gr/index_dynamic.html

τι ηθελες και το βαλες,εχει και τα φετινα,καηκες ειναι και η κιμι μεσα!!!:tongue::tongue:

fCS8p3.png

Η Σολωμου απο τις πραξεις της δειχνει οτι πιστευει αυτα που λεει και λεει αυτα που οι αλλοι δε τολμουν να πουν!

και εγω ετσι πιστευω...

φιουουου!!!!!ευτυχως δεν τον πετυχε ε???[/QUOTΕ/

τον πετυχε λιγο λιτσακι!....:(

ναι ναι ναι!!και εκλαιγε 5 λεπτα συνεχομεν!!:(

θαλουν συνεχεια προσπχη τα πιο μεγαλα παιδακια

αλεκα αυτο με το αυτοκινητο το εχω κανει στον μπεμπη:cool:αλλα ευτυχως πολυ σιγα....

:tongue::P:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

\

Εμένα οτι με πήραν από ένα καλάθι από τις γυφτισσες!:tongue::tongue:Και οταν μάλωνα με την μάνα μου της έλεγα να πάει να βρεί τις γύφτισσες για να βρώ την πραγματική μου μάνα!Ασε που στην εφηβεία ήμουν σίγουρη οτι ήμουν υιοθετιμένη και έψαχνα τα χαρτιά υιοθεσίας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Τόσο βλαμμένο ήμουνα!

καλε και εμενα ετσι με ελεγαν οτι με πηραν απο τους γυφτους και επειδη ημουν μελαχρινο τους πιστευα:-(:sad:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...