Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλόχα!!!!σημερα πολύ γκρινια το μπουρεκι...δεν πειραζει...εκανε και κουνια...κρατηθηκε από τις αλυσίδες λες και το κανει χρονια η σκατούλα...μετα ετρωγε τη μπαριτσα...τι να πεις...

σιδερωσα και ενα ολοκληρο πληντυριο η ακαματρα σημερα!!!

Λοιπον, το φορεμα της βαφτισης δεν ειανι γραπτο να το παρω...κριμα γιατι το καμαρωνα κι όλας. Ηρθε σημερα το πακετακι μου, το ασνοιγω, ειχε μονο ενα μεσα....στο δελτιο αποστολης εγραφε και τα δυο..στελνω μειλ, μου λεει δεν εχει σε αυτο το χρωμα στο νουμερο σας...κλαψ...Τη ρωτησα αν θα εχει τωρα κοντα και δε μου εχει απαντησει ακομη....

Πηγα και στο ραξεφσκι σημερα....αυτα που ειχε δεν μου αρεσαν (μαιρη δενε ιχε το δικο σου)...μου αρεσε μονο ενα μαυρο στραπλες που εχει και κατι σαν ζωνη στη μεση..πολυ ωραιο..αλλα αυτο ειναι για καποιαν που εχει μονο κωλο και οχι κοιλια....

δεν πειραζει για το φορεμα...δε ριχνεις μια ματια και στην ορσαλια παρθενη??νομιζω εκει και σαιτ..μπορει να σου αρεσουν..λεω τωρα...

Aλεκουκο τι κανεις?

πως κ ειμαστε μονες τετοια ωρα?

κ μενα ρε γμτ η γρινια της σημερα ηταν αλλο πραγμα.προσωρινα κοιματε ,να δουμε τι θα κανουμε αποψε αχ βαχ ,και ο αντρουλης μου λειπει απο το πρωι τρελαθηκα μονη μου

κουραγιο μανα....η μπουμπούλα σου ειναι high need baby..συμφωνα με τους Σιαρς

ηρθα...μαζεψα ρουχα κ οτι αλλο πρεπει..σιγουρα κατι ξεχασα αλλα δε με νοιαζει..κοντα ειμαστε.ψιλοχαλια ειμαι .ααα εβαλα κ ενα κοτοπουλο κοκκινιστο στο φουρνο με μακαρονια..ας ελπισουμε οτι δε θα το ξεχασω.

εγω σου τα ειπα..δεν τα ξαναλέω...θελω ομως τη συνταγη...μπουχαχαχαχα

η πεθερα μου,κ θα περασει κ ο πατερας μου να τον παει κουνιες...γαλα κ μπιμπερο το πρωι..να σας πω θα την ταισω τη μπεμπα δεν την παω νηστικη ετσι?θα με παρει κ παιδιατρος να τη ρωτησω.

ειδες μαρη που κανεις και παραπονα????

δε μου λετε...πόσες φορες την ημερα τα κανουν τα παιδακια σας???

θελεις και ωρες????εγω στον δικο σου ειχα μεινει μονο στο πρωϊνο των 6:30 μερα παρα μερα...τι εγινε..???

2 η μπεμπονα

1 ο ταλιμπανακος.

1 ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ

1 εγω στις 3 μερες

:P:p:p:p

Μπιαχ!Μακράν η πιο άσχημη και βουρλο και μπάζο και αμμόρφωτη και ανεγκέφαλη γυναίκα!

εμενα μου αρεσει....και ναι βλέπω και ονειροπαγιδα.....

ο χειλακης μου πεφτει κοντος..απο κοντους ο Μαρκουλακης μου αρεσει.αλλα γερασε κ αυτος..ρε παιδια η ΖΩΗ που ειναι?

η ζωη εμφανιστηκε καποια στιγμη διπλα..πηζει λέει...

byXKp2.png

μυνημα προς το χνουδωτο μυρμηγκι:!!!

σε δυο βδομαδες ειναι η βαφτιση της μαιρης και η δικη μας!!!αποφασισες τι θα κανεις????????

επισης το μηνυμα παει και σε ολες τις βορειοελλαδιτισσες που το σκεφτονται!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

κοριτσαρες ειχα κοσμο χθες και δεν πηρα ανασα!και μου λειψατε..

ειχαν και ενα παιδακι αυτοι που ηταν εδω χθες εδω 17 μηνων το οποιο πεταξε ενα σφυνοπποτηρο στο κεφαλι το παιδιου μου!:shock::shock::shock:πεθανα!!!!

Διαφημίσεις

ειχαν και ενα παιδακι αυτοι που ηταν εδω χθες εδω 17 μηνων το οποιο πεταξε ενα σφυνοπποτηρο στο κεφαλι το παιδιου μου!:shock::shock::shock:πεθανα!!!!

φιουουου!!!!!ευτυχως δεν τον πετυχε ε???

μυνημα προς το χνουδωτο μυρμηγκι:!!!

σε δυο βδομαδες ειναι η βαφτιση της μαιρης και η δικη μας!!!αποφασισες τι θα κανεις????????

επισης το μηνυμα παει και σε ολες τις βορειοελλαδιτισσες που το σκεφτονται!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

ω ρε ΑΣΠΑ τι επαθες??????το χτυπησε τον μπεμπονο??

η ΟΡΣΑΛΙΑ ΠΑΡΘΕΝΗ ειναι αδερφη του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΡΘΕΝΗ που ειναι κ κοντοχωριανος της μανας μου,,πριν τον ΣΠΑΛΙΑΡΑ μου αρεσε αυτος αλλα μετα αδυνατισε σαν πρεζακι εγινε..κριμα κ ηταν ωραιος...

εσυ λες το παιδακι εγω τι να πω που εφερνε ο αρης την μπεμπα απο το δωματιο στο μπανιο και πως παει να βγει της χτυπησε το κεφαλι στην πορτα:mad::-x:-x:-x:-xδεν εκλαψε το παιδι,απλα ειχε κοκκινησει λιγο εκει,της το ετριψα λιγο...

fCS8p3.png

θελεις και ωρες????εγω στον δικο σου ειχα μεινει μονο στο πρωϊνο των 6:30 μερα παρα μερα...τι εγινε..???

:P:p:p:pι...

θα κοιταξω σουρλουλου μου....ασε..αλλαξε το προγραμμα...μια το πρωι κατα τις 8 που ξυπναει και μια το απογευμα....

ιιιι...το πετυχε????

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ω ρε ΑΣΠΑ τι επαθες??????το χτυπησε τον μπεμπονο??

η ΟΡΣΑΛΙΑ ΠΑΡΘΕΝΗ ειναι αδερφη του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΡΘΕΝΗ που ειναι κ κοντοχωριανος της μανας μου,,πριν τον ΣΠΑΛΙΑΡΑ μου αρεσε αυτος αλλα μετα αδυνατισε σαν πρεζακι εγινε..κριμα κ ηταν ωραιος...

δηλαδη ο αλεξανδρος παρθενης ειναι γιος του παρθενη του σχεδιαστη???

byXKp2.png

κιμι μου δεν χρειαζεται να γραψω πολλα....η εμπειρια μου και μονο στο θεμα δειχνει πως ειμαι κοντα σου νοητα απο την αρχη της περιπετειας σας...να εισαι δυνατη και να κανεις κουραγιο την ωρα που η μικρουλα θα ειναι ασφαλης στα χερια των γιατρων...οποτε και αν αισθανθεις παρε με τηλ η στειλε μην...θα διακοψω οτι και να κανω...αν δεν αντεξω..θα σε παρρω εγω...;)

κοριτσακια θα παω τωρα,για ντουσακι και υπνακι γιατι ειμαι κομματακι!!!

εσυ λες το παιδακι εγω τι να πω που εφερνε ο αρης την μπεμπα απο το δωματιο στο μπανιο και πως παει να βγει της χτυπησε το κεφαλι στην πορτα:mad::-x:-x:-x:-xδεν εκλαψε το παιδι,απλα ειχε κοκκινησει λιγο εκει,της το ετριψα λιγο...

χαχα...και εγω το εχω κανει αυτο αλλα ηταν μεγαλυτερος..επισης τον εχω χτυπησει στην οροφη του αυτοκινητου....εβαλα δυναμη να τον σηκωσω αγκαλια αλλα το παρακανα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Λιτσακι, στις 23 ειναι η βαφτιση σας; Στο τριημερο; τοτε μαλλον θα ειμαστε δραμα γμτ, πρεπει κι εμεις να βρεθουμε με τη κουμπαρα μας!

Πωπω βρε Ασπα, καλα που δεν ειχατε χειροτερα!

Η Σολωμου απο τις πραξεις της δειχνει οτι πιστευει αυτα που λεει και λεει αυτα που οι αλλοι δε τολμουν να πουν!

Η Ομορφακια μηπως πλενει ακομα τα απλυτα που αησε απο χθες;; χιχιχι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...