Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το παιδί καλέ,εχει μάγουλα και δυστυχώς έμοιασε σε μένα σ'αυτό!Κατα τ'άλλα είναι κανονική!

Μπιαχ!Μακράν η πιο άσχημη και βουρλο και μπάζο και αμμόρφωτη και ανεγκέφαλη γυναίκα!

μπουχαχαχα...καταλαβε τωρα μαρη πως όλες οι μανες βλεπουν τα μωρα τους αδυνατα???

Η σολωμου?? γιατι?? για πες...εμενα μου αρεσει...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

μπουχαχα..παντα μου ελεγε η μανα μου ότι με πηραν απο τους γυφτους...

μα πραγματικα ρε παιδι μου..τρωει πολυ..αλλα δεν καθεται σε μια μερια..α(θ)λητικος τυπος θα μου βγει

\

Εμένα οτι με πήραν από ένα καλάθι από τις γυφτισσες!:tongue::tongue:Και οταν μάλωνα με την μάνα μου της έλεγα να πάει να βρεί τις γύφτισσες για να βρώ την πραγματική μου μάνα!Ασε που στην εφηβεία ήμουν σίγουρη οτι ήμουν υιοθετιμένη και έψαχνα τα χαρτιά υιοθεσίας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Τόσο βλαμμένο ήμουνα!

ευχαριστω Ιωαννουλα που με σκεφτηκες..να σαι καλα.καληνυχτα κοριτσακι..

ΑΛΕΚΑ ειναι πιο λεπτος απο τον Αγγελακο στην ηλικια του ε?

λοιπον μιλησα με παιδιατρο..να φαει το μωρο 7.00 γιατι μπορει να της κανουν για ζαχαρο κ δε θα πρεπει να ειναι φρεσκοταισμενη,,αα κ να την παρω Πεμπτη να της πω αποτελεσματα εξετασεων ακτινογραφιας

γεια σας!!!!!!!!!οεοεοεοεοοεο επανηρθαααααααααααααα!!!!!!

αφου περασε μια πολυ κουραστικη εβδομαδα κ χωρις το λαπτοπ μου να μαι!!!\

κ τι δεν εκανα...

βοηθησα τη μαμα μου να καθαρισει,πλυνει,κ μαζεψει χαλια καθως κ γενικη στο σπιτι της...καπακι το λαπ παθαινει μπλακ αουτ το δινω στο μπαμπα το σενιαρει...εντωμεταξυ ο Αντρεας ειχε παρει ενα πακο δηλωσεις απο συγγενεις κ φιλους κ το αλλο το πισι ηταν απασχολημενο μονιμως(να βγαζαμε κ κανα φραγκο καλα θα ταν)την Πεμπτη ηρθαν συγγενεις απο Θεσσαλονικη κ φυγαν σημερις πουρνο πουρνο...καπακι ηρθε κ ο αδερφος του με αδεια απο Αλεξανδρουπολη αλλες εξοδους απο κει....

κακα μαντατα μονο στα οικονομικα καθως απο του χρονου το Γεναρη ο Αντρικος θα παιρνει 1000 ευρο λιγοτερα...ναι δεν κανω λαθος κορες τοσα ειναι....οποτε θα πρεπει να βρω δουλιτσα επειγοντως....

απ την αλλη το μπομπιδιο μου τρωει μια χαρα μπανανα πορτοκαλι μηλο αχλαδι,αλλαξαμε κ γαλα πηραμε το 2 τρωμε κα βανιλια κομπλε...εδω κ μια βδομαδα τον εχω με καλοκαιρινα σορτσακια κλπ κ ειναι τα μπουτινια του για δαγκωμα...κ ναι βγαλαμε τα 2 δοντακια τα κατω!!

ΚΙΜΙ μου μιλησα με Αλεκα εχτες κ εμαθα!!!με το καλο το μωρακι σου να μπει να βγει κ να ειναι το τελευταιο αγχος στη ζωη σας!!!αυτα...πολυ περιληπτικα αλλα αυτα...

αα αδιαθετησα σημερις μετα απο μια βδομαδα που περιμενα κ μου μπηκε κ ενα παντελονι που δεν μου εμπαινε πριν τη διαιτα...δεν ζυγιζομαι οχι!!!μολις τελειωσει η ακατανομαστη θα ζυγιστω!!!

ελπιζω να εγκλιματιστω γρηγορα κ παλι στις συζητησεις σας!!μου λειψατε!!οβερ!

χρονια πολλα στις Ειρηνουλες καθυστερημενα αλλα οχι ξεχασμενα!!!

καλως το μιτσακι!!!1000 λιγοτερα το χρονο φανταζομαι ετσι??με γεια κ τα δοντακια!!!!

ηρθα...μαζεψα ρουχα κ οτι αλλο πρεπει..σιγουρα κατι ξεχασα αλλα δε με νοιαζει..κοντα ειμαστε.ψιλοχαλια ειμαι .ααα εβαλα κ ενα κοτοπουλο κοκκινιστο στο φουρνο με μακαρονια..ας ελπισουμε οτι δε θα το ξεχασω.
κοριτσι ξεχασα να σου πω να παρεις πυτζαμακια που εχουν κουμπακια μπροστα για να μπαινουν πιο ευκολα απο το κεφαλακι...εγω τετοια ειχα στο στρατο κ βολευαν πολυ..
η πεθερα μου,κ θα περασει κ ο πατερας μου να τον παει κουνιες...γαλα κ μπιμπερο το πρωι..να σας πω θα την ταισω τη μπεμπα δεν την παω νηστικη ετσι?θα με παρει κ παιδιατρος να τη ρωτησω.
εννοειται....απο το προηγουμενο βραδυ δεν κανει...της εγχειρησης...ρωτησες το γιατρο μην εχουν τιποτα απεργιες την τεταρτη?
μα καλα βλεπετε αυτο το πραγμα κ μετα σας χαλαει ο Σπαλιαρας...ωραια ποιοτητα..

εδω ειμαι μαρη ΜΕΦΗ απλα ειμαι εξω κ μπαινω να βλεπω την κοτα.

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ???

δε μου λετε...πόσες φορες την ημερα τα κανουν τα παιδακια σας???
Ο μπεμπης χαλαρα 3!!!η μικρη 1-2,ο στρατος κι αυτος 1 με 2..εγω αστα..δυσκοιλια!!!
η ζωη ειναι η γκομενοαδερφη, η συμπεθερα πεθανε...η μανα της γκομενοαδερφης και πρωην γκομενα του συμπεθερου:tongue::tongue::tongue:

Ε που να σκασετε με τον τιραμολα μου...αφου σας λεω ειναι ψηλος και φαινεται αδυνατος...πες ρε ελενη 1....δε θελει λιγο παραπανω??

καλε μια χαρα ειναι ο αρχοντας σου!!!
Εμενα μου ελεγαν οτι με βρηκαν κατω απο ενα θαμνο......:confused:
:shock::shock:

πηγαμε στην βαφτιστηρα..περασαμε πολυ ομορφα..φαγαμε σκασαμε παλι...αχ τι θα κανω η βρωμολιγουρα...???

οσο για το θεμα με το ονομα της εστειλα και πμ για να ξερει να μη νομιζει οτι ειμαι αδιαφορη..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

[

δε συμφωνω για τη Σολωμου!
μπουχαχαχα...καταλαβε τωρα μαρη πως όλες οι μανες βλεπουν τα μωρα τους αδυνατα???

Η σολωμου?? γιατι?? για πες...εμενα μου αρεσει...

Τώρα με δουλεύετε;;;Που το παίζει και καλά άνετη και όλο μλκιες λέει;;Και ακλά κατά του γάμου,και πολύ δήθεν!Ασε που την θεωρώ πολύ ασχημη!

Διαφημίσεις

Εμένα οτι με πήραν από ένα καλάθι από τις γυφτισσες!:tongue::tongue:Και οταν μάλωνα με την μάνα μου της έλεγα να πάει να βρεί τις γύφτισσες για να βρώ την πραγματική μου μάνα!Ασε που στην εφηβεία ήμουν σίγουρη οτι ήμουν υιοθετιμένη και έψαχνα τα χαρτιά υιοθεσίας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Τόσο βλαμμένο ήμουνα!

εγω στην εφηβεια ειχα οργανωσει τη δολοφονια τους:tongue:

λοιπον μιλησα με παιδιατρο..να φαει το μωρο 7.00 γιατι μπορει να της κανουν για ζαχαρο κ δε θα πρεπει να ειναι φρεσκοταισμενη,,αα κ να την παρω Πεμπτη να της πω αποτελεσματα εξετασεων ακτινογραφιας

πιο λεπτος 500 γρ, πιο ψηλος 3 ποντους και τρωει παραπανω απο ό,τι ετρωγε ο αγγελος...

ωραια, για την περδικουλα λεω...τουλαχιστον να σου δωσει οδηγιες...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

[

Τώρα με δουλεύετε;;;Που το παίζει και καλά άνετη και όλο μλκιες λέει;;Και ακλά κατά του γάμου,και πολύ δήθεν!Ασε που την θεωρώ πολύ ασχημη!

εμενα με ενοχλει πολυ το φρυδι της..θεωρω οτι αν το ειχε λιγο πιο λεπτο θα ηταν πιο γλυκια..την αγριυει..

οσο για το θεμα με το ονομα της εστειλα και πμ για να ξερει να μη νομιζει οτι ειμαι αδιαφορη..

επειδη πιστευω ότι θα μας διαβαζει τα πρωινα, να της πω και εγω ότι τεοια λαθη γινονται αλλα παντα χωρις κακη προθεση.

[

τη θεωρω ομορφη, όχι κουκλα αλλα ομορφουλα...εχεις σκεφτει την πιθανοτητα να πιστευει όσα λεει?? Γιατι εγω απο αυτα που εχω ακουσει δεν διαφωνω και πολυ μαζι της...

221882cb0gkyh7q4.gif

οσον αφορα στο κεφαλι μονο με το σφακιανο θαχετε να κανετε...οι παιδιατροι δεν εχουν σχεση....εκεινος θα σου λεει το οτιδηποτε..

εμενα με ενοχλει πολυ το φρυδι της..θεωρω οτι αν το ειχε λιγο πιο λεπτο θα ηταν πιο γλυκια..την αγριυει..

σε αυτο συμφωνω

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...