Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η Ζωη ειναι η γκομενα-αδερφη?

ΑΛΕΚΑ ταιζε το καλε...μιση μπουκια ειναι το μωρο..ενα φ να κανεις κ εφυγε..φτερο στον ανεμο..

η ζωη ειναι η γκομενοαδερφη, η συμπεθερα πεθανε...η μανα της γκομενοαδερφης και πρωην γκομενα του συμπεθερου:tongue::tongue::tongue:

Ε που να σκασετε με τον τιραμολα μου...αφου σας λεω ειναι ψηλος και φαινεται αδυνατος...πες ρε ελενη 1....δε θελει λιγο παραπανω??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατι μαρη..σε πειραζει που τον εχω δει?? αφου γυρναγαμε...δεν θα εβλεπα κοσμο? εσυ δεν εχεις δει κανεναν? εκτος απο τον δημαρχο εννοω:tongue:

Αλλα μας ελεγες...πως εχεις ματια μονο για τον Νικο...αντε και το Μανωλη:tongue:

Και τον προηγουμενο δημαρχο εχω δει......

γεια σου ιωαννουλα...φιλια στις κουκλες σου

Γεια και απο μενα !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Αλλα μας ελεγες...πως εχεις ματια μονο για τον Νικο...αντε και το Μανωλη:tongue:

Και τον προηγουμενο δημαρχο εχω δει......

Γεια και απο μενα !!!!

ματια εχω για πολλους...κωλο και βυζι εχω μονο για το Νικο:tongue::tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

δεν πηρα κατι καλο μου..εμενα μου αρεσουν τα στρουμπουλα...όχι τα χοντρα...σαν το λουκουμακι της ελενης1

Να δεις μπουτακια τωρα που βγηκαν στη φορα....για τσιμπιμα.

Διαφημίσεις

η ζωη ειναι η γκομενοαδερφη, η συμπεθερα πεθανε...η μανα της γκομενοαδερφης και πρωην γκομενα του συμπεθερου:tongue::tongue::tongue:

Ε που να σκασετε με τον τιραμολα μου...αφου σας λεω ειναι ψηλος και φαινεται αδυνατος...πες ρε ελενη 1....δε θελει λιγο παραπανω??

Δεν πας καλά!ΤΕΛΟΣ!

Πες μας τωρα και ποιοι ειναι υιοθετημενοι!!!

οι τρεις εκτος απο τον καραφλα...τον τραγουδιαρη...αυτος στην πραγματικοτητα τα εχει με τη μαρια τη σολωμου..ωραια θα περνανε..ζουρλοι και οι δυο

221882cb0gkyh7q4.gif

Δεν πας καλά!ΤΕΛΟΣ!

δε μου λες γλυκεια μου ξανθιωτισα...εσυ δεν εισαι που ειχες λυσσαξει που δεν τρωει το παιδι σου, και το ειδα φωτο και ειναι μια χρα ζουμπουρλο??? εμενα τρωει..αλλα ειναι κανονικο..το θελω ζουμπουρλο..

221882cb0gkyh7q4.gif

Φαινεται...φαινεται......

Θα παρει ομως καλε....ας μην παιζει τοσο μπαλα και θα δεις:tongue:

Πες μας τωρα και ποιοι ειναι υιοθετημενοι!!!

Μαλλον εγω και η αλεκα....απο αλλη μανα

Διαφημίσεις

Φαινεται...φαινεται......

Θα παρει ομως καλε....ας μην παιζει τοσο μπαλα και θα δεις:tongue:

Μαλλον εγω και η αλεκα....απο αλλη μανα

μπουχαχα..παντα μου ελεγε η μανα μου ότι με πηραν απο τους γυφτους...

μα πραγματικα ρε παιδι μου..τρωει πολυ..αλλα δεν καθεται σε μια μερια..α(θ)λητικος τυπος θα μου βγει

221882cb0gkyh7q4.gif

μπουχαχα..παντα μου ελεγε η μανα μου ότι με πηραν απο τους γυφτους...

μα πραγματικα ρε παιδι μου..τρωει πολυ..αλλα δεν καθεται σε μια μερια..α(θ)λητικος τυπος θα μου βγει

Εμενα μου ελεγαν οτι με βρηκαν κατω απο ενα θαμνο......:confused:

δε μου λες γλυκεια μου ξανθιωτισα...εσυ δεν εισαι που ειχες λυσσαξει που δεν τρωει το παιδι σου, και το ειδα φωτο και ειναι μια χρα ζουμπουρλο??? εμενα τρωει..αλλα ειναι κανονικο..το θελω ζουμπουρλο..

Το παιδί καλέ,εχει μάγουλα και δυστυχώς έμοιασε σε μένα σ'αυτό!Κατα τ'άλλα είναι κανονική!

οι τρεις εκτος απο τον καραφλα...τον τραγουδιαρη...αυτος στην πραγματικοτητα τα εχει με τη μαρια τη σολωμου..ωραια θα περνανε..ζουρλοι και οι δυο

Μπιαχ!Μακράν η πιο άσχημη και βουρλο και μπάζο και αμμόρφωτη και ανεγκέφαλη γυναίκα!

Εμενα μου ελεγαν οτι με βρηκαν κατω απο ενα θαμνο......:confused:

τι ωραια..τι γλυκα λογια που μας ελεγαν..μπραβο...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...