Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τωρα μαζευεται ο γιαννης.......αυριο δεν θα ξυπναει να παει παιδικο....

μωρο κοιμηθηκε 4 με 6,30 και τωρα ειναι ακομα ξυπνιοοοοοο........

περιμενω γιαννη και μετα στο καπακι θα τον ...νανουρισω

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ατιμη Ξανθιωτισσα σημερα σε σκευτομουν που εισα μια συνταγη για καριοκες,βαλε μαρη στο λεοφωρειο καμια 20 κιλα κ στειλτα κατα τα συνορα...........

Στείλε πμ να σου στείλω με κούριερ!Σοβαρά!

Ελένη1 πεινάω και δεν ξέρω τί να φάω!Πές καμιά ιδέα ρε!

Aλεκουκο τι κανεις?

πως κ ειμαστε μονες τετοια ωρα?

κ μενα ρε γμτ η γρινια της σημερα ηταν αλλο πραγμα.προσωρινα κοιματε ,να δουμε τι θα κανουμε αποψε αχ βαχ ,και ο αντρουλης μου λειπει απο το πρωι τρελαθηκα μονη μου

αχ κξαι εσυ καυμενο μου...εσενα σε λυπαμαι που εισαι καια δυνατουλι..εγω τουλαχιστον ειμαι και κοτζαμ γαιδουρα...

Kουράστικα καλέ!Είχαν οι ανηψιές μου γεννέθλια και ο αδερφός μου είχε την ιδέα να τα κάνουν στο χωριό στην αυλη,στο πατρικό μας.Εγώ διαφωνούσα και του έλεγα οχι και οτι επειδή είναι μακρυά από την πόλη (30χλμ. από την Ξάνθη)δεν θα μπορέσουν να έρθουν οι συμμαθητές των κοριτσιών και μονο οι δικοί μας θα έρθουν.Κάθε χρόνο στον παιδότοπο μαζεύουν 70 άτομα.Στο χωρίο ξέρεις πόσοι ήρθαν;;;90!!!!!!:tongue::tongue::tongue:Τα είδαμε όλα με την νύφη μου!!40 κιλά κρέατα δεν έφτασαν,γλυκό τίποτα γενικά ένας χαμός και πάρα πολύ κούραση!Αλλά πραγματικά ήταν τα πιο ωραία γεννέθλια που έχω πάει.Τα παιδιά τρελλάθηκαν,το καταευχαριστήθηκαν,παίζανε τα αγόρια μπάλα,τα κορίτσια είχαμε βγάλει ο,τι παιχνίδι είχαμε και εκεί και έπαιζαν΄,ήταν υπέροχα!Αφού ήρθε ένας γείτονας και του λεει "Να σας ζήσει και με το όνομα!!Νόμιζαν οτι κάναμε την βάφτιση της μπουμπούς!:tongue::tongue:

Δεν πειράζει κοριτσάκι!Θα βρείς άλλο καλύτερο!Να σε ρωτήσω;;Το κινητό σου λαμβάνει φωτογραφίες;;;Θέλω να στείλω ένα φόρεμα να το ανεβασεις να το δούν τα κορίτσια γιατί εγώ δεν σκαμπάζω!

να ζησουν τα κοριτσακια...ναι νομιζω μπορεις να στειλεις ...για δοκιμασε....

Τωρα μαζευεται ο γιαννης.......αυριο δεν θα ξυπναει να παει παιδικο....

μωρο κοιμηθηκε 4 με 6,30 και τωρα ειναι ακομα ξυπνιοοοοοο........

περιμενω γιαννη και μετα στο καπακι θα τον ...νανουρισω

αιντε και εσυ...

περιμενω και τον Χριστοφορο σημερα....:tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Σιγα ρε μην μου στειλεις με κουριερ πας καλα.....

εγω εφαγα μια πιαταρα μακαρονια με σαλτσα αν σε βοηθησα...........

iMLpp3.png

Mallon δεν εχεις μαγειρεμενα.....κανε μια ομελετα με πατατες και κομματακια τυρακι....σλουρπ..σλουρπ

Εγω εφαγα φασολακια πρασινα απο τα μακρουλα(πως τα λενε?)....Ωραια ειχαν γινει !!!!

Ποιος ειναι ο Χριστοφορος μαρη Αλεκα.....?

Κοιμηθηκαν τα αγγελουδια μου.....ο μανω ακομα να ερθει.....ειναι ενας πελατης στο μαγαζι και μιλανε....θα μιλαει μεχρι αυριο.

εγω εφαγα μια πιαταρα μακαρονια με σαλτσα αν σε βοηθησα...........

Ωραια και η μακαροναδα....στην σαλατιερα εγω Θεανω..;)

Mallon δεν εχεις μαγειρεμενα.....κανε μια ομελετα με πατατες και κομματακια τυρακι....σλουρπ..σλουρπ

Εγω εφαγα φασολακια πρασινα απο τα μακρουλα(πως τα λενε?)....Ωραια ειχαν γινει !!!!

Ποιος ειναι ο Χριστοφορος μαρη Αλεκα.....?

Κοιμηθηκαν τα αγγελουδια μου.....ο μανω ακομα να ερθει.....ειναι ενας πελατης στο μαγαζι και μιλανε....θα μιλαει μεχρι αυριο.

Ωραια και η μακαροναδα....στην σαλατιερα εγω Θεανω..;)

Τρελλένομαι για πατάτες με αυγά!Τόστ έφαγα τελικά!

Τον Παπακαλιάτη εννοεί!:tongue:

ηρθα...μαζεψα ρουχα κ οτι αλλο πρεπει..σιγουρα κατι ξεχασα αλλα δε με νοιαζει..κοντα ειμαστε.ψιλοχαλια ειμαι .ααα εβαλα κ ενα κοτοπουλο κοκκινιστο στο φουρνο με μακαρονια..ας ελπισουμε οτι δε θα το ξεχασω.

Διαφημίσεις

Τρελλένομαι για πατάτες με αυγά!Τόστ έφαγα τελικά!

Τον Παπακαλιάτη εννοεί!:tongue:

Τωρα κοιταω μια σπανακοπιτα....την εφτιαξε η μανα μου....την κανει πολυ ωραια.

Ειπα και'γω...κανας παλιος γκομενος θα ειναι...!!

ηρθα...μαζεψα ρουχα κ οτι αλλο πρεπει..σιγουρα κατι ξεχασα αλλα δε με νοιαζει..κοντα ειμαστε.ψιλοχαλια ειμαι .ααα εβαλα κ ενα κοτοπουλο κοκκινιστο στο φουρνο με μακαρονια..ας ελπισουμε οτι δε θα το ξεχασω.

Γάλα να μην ξεχασεις και μπιμπερο και ολα τα αλλα ξεχνα τα !!!!

Τον Χρηστο ποιος θα τον κρατησει?

Θα στο θυμισω εγω, θα με ακουσεις να τσιτσιριζομαι!! θα χει αρπαξει η πετσα μου!!

ενα τσιγαρακι για να χαλαρωσεις...

Αχ....μου΄ρθε η μυρωδια...κακαουργα:tongue:

η πεθερα μου,κ θα περασει κ ο πατερας μου να τον παει κουνιες...γαλα κ μπιμπερο το πρωι..να σας πω θα την ταισω τη μπεμπα δεν την παω νηστικη ετσι?θα με παρει κ παιδιατρος να τη ρωτησω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...