Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον για να εχω και μαρτυρες....το κειμενο που ειναι κοκκινο και με μεγαλα γραμματα...εστειλα μηνυμα στους διαχειριστες...να διαγραψουν-σβησουν το ονομα της τζωρτζη....και τους ευχαριστω πολυ που το εκαναν....εκλεισε κι αυτη η υποθεση..αντε γιατι...νταλκας μουχε γινει....

αντε παει και αυτο....παω και εγω γιατι βξυπνησαν τα παιδια μου....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ξυπνησε μπεμπα και ηρθε λουκας..παμε κουζινα για ταισμαατα...τα λεμε αργοτερως που λεει κι η ομορφακια...;)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

γεια σας!!!!!!!!!οεοεοεοεοοεο επανηρθαααααααααααααα!!!!!!

αφου περασε μια πολυ κουραστικη εβδομαδα κ χωρις το λαπτοπ μου να μαι!!!\

κ τι δεν εκανα...

βοηθησα τη μαμα μου να καθαρισει,πλυνει,κ μαζεψει χαλια καθως κ γενικη στο σπιτι της...καπακι το λαπ παθαινει μπλακ αουτ το δινω στο μπαμπα το σενιαρει...εντωμεταξυ ο Αντρεας ειχε παρει ενα πακο δηλωσεις απο συγγενεις κ φιλους κ το αλλο το πισι ηταν απασχολημενο μονιμως(να βγαζαμε κ κανα φραγκο καλα θα ταν)την Πεμπτη ηρθαν συγγενεις απο Θεσσαλονικη κ φυγαν σημερις πουρνο πουρνο...καπακι ηρθε κ ο αδερφος του με αδεια απο Αλεξανδρουπολη αλλες εξοδους απο κει....

κακα μαντατα μονο στα οικονομικα καθως απο του χρονου το Γεναρη ο Αντρικος θα παιρνει 1000 ευρο λιγοτερα...ναι δεν κανω λαθος κορες τοσα ειναι....οποτε θα πρεπει να βρω δουλιτσα επειγοντως....

απ την αλλη το μπομπιδιο μου τρωει μια χαρα μπανανα πορτοκαλι μηλο αχλαδι,αλλαξαμε κ γαλα πηραμε το 2 τρωμε κα βανιλια κομπλε...εδω κ μια βδομαδα τον εχω με καλοκαιρινα σορτσακια κλπ κ ειναι τα μπουτινια του για δαγκωμα...κ ναι βγαλαμε τα 2 δοντακια τα κατω!!

ΚΙΜΙ μου μιλησα με Αλεκα εχτες κ εμαθα!!!με το καλο το μωρακι σου να μπει να βγει κ να ειναι το τελευταιο αγχος στη ζωη σας!!!αυτα...πολυ περιληπτικα αλλα αυτα...

αα αδιαθετησα σημερις μετα απο μια βδομαδα που περιμενα κ μου μπηκε κ ενα παντελονι που δεν μου εμπαινε πριν τη διαιτα...δεν ζυγιζομαι οχι!!!μολις τελειωσει η ακατανομαστη θα ζυγιστω!!!

ελπιζω να εγκλιματιστω γρηγορα κ παλι στις συζητησεις σας!!μου λειψατε!!οβερ!

χρονια πολλα στις Ειρηνουλες καθυστερημενα αλλα οχι ξεχασμενα!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Θεανώ μου αυτοί κοιτάνε τον παχυλό μισθό τους και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παραπάνω. Ο πεθερός μου που είχε αναλάβει κάποια στιγμή ένα προποτζίδικο και έπειδή δεν είχε καβάτζα για να μπορεί να κινείται κάπως πιο ελέυθερα, έπαθε τρία εγκεφαλικά και τελικά τα εγκατέλειψε. Αφού δύο φορές την εβδομάδα που έπρεπε να βάζει τα λεφτά στον ΟΠΑΠ, είχε δεν είχε, τρέχαμε πανικόβλητοι οικογεναικώς να καλύψουμε τα ποσά.

Σε μένα το λές;;;Για να πηγαίνει καλά ένα Πρακτορείο πρέπει να έχεις καλό κεφαλαιο στην τράπεζα,1)Για να πληρώνεις ΟΠΑΠ,2)Για να πληρώνεις ΄παίχτες,3)Για να πληρώνεις τα βερεσέδια(αέρα) των παιχτών.Εμείς γι'αυτό παγώσαμε την αγορά αυτοκινήτου,γιατί δεν μπορεί να μαζέψει αυτά που του χρωστάνε και δεν μπορεί να δώσει ο,τι λεφτά έχει για αυτοκίνητο την στιγμή που του χρειάζονται για τους παραπάνω λόγουσ.

κ τι δεν εκανα...

βοηθησα τη μαμα μου να καθαρισει,πλυνει,κ μαζεψει χαλια καθως κ γενικη στο σπιτι της...καπακι το λαπ παθαινει μπλακ αουτ το δινω στο μπαμπα το σενιαρει...εντωμεταξυ ο Αντρεας ειχε παρει ενα πακο δηλωσεις απο συγγενεις κ φιλους κ το αλλο το πισι ηταν απασχολημενο μονιμως(να βγαζαμε κ κανα φραγκο καλα θα ταν)την Πεμπτη ηρθαν συγγενεις απο Θεσσαλονικη κ φυγαν σημερις πουρνο πουρνο...καπακι ηρθε κ ο αδερφος του με αδεια απο Αλεξανδρουπολη αλλες εξοδους απο κει....

κακα μαντατα μονο στα οικονομικα καθως απο του χρονου το Γεναρη ο Αντρικος θα παιρνει 1000 ευρο λιγοτερα...ναι δεν κανω λαθος κορες τοσα ειναι....οποτε θα πρεπει να βρω δουλιτσα επειγοντως....

απ την αλλη το μπομπιδιο μου τρωει μια χαρα μπανανα πορτοκαλι μηλο αχλαδι,αλλαξαμε κ γαλα πηραμε το 2 τρωμε κα βανιλια κομπλε...εδω κ μια βδομαδα τον εχω με καλοκαιρινα σορτσακια κλπ κ ειναι τα μπουτινια του για δαγκωμα...κ ναι βγαλαμε τα 2 δοντακια τα κατω!!

ΚΙΜΙ μου μιλησα με Αλεκα εχτες κ εμαθα!!!με το καλο το μωρακι σου να μπει να βγει κ να ειναι το τελευταιο αγχος στη ζωη σας!!!αυτα...πολυ περιληπτικα αλλα αυτα...

αα αδιαθετησα σημερις μετα απο μια βδομαδα που περιμενα κ μου μπηκε κ ενα παντελονι που δεν μου εμπαινε πριν τη διαιτα...δεν ζυγιζομαι οχι!!!μολις τελειωσει η ακατανομαστη θα ζυγιστω!!!

ελπιζω να εγκλιματιστω γρηγορα κ παλι στις συζητησεις σας!!μου λειψατε!!οβερ!

χρονια πολλα στις Ειρηνουλες καθυστερημενα αλλα οχι ξεχασμενα!!!

Πού είσαι καλοψυχό μου κοριτσάκι;;;Μου έλειψες!Τέλειος ο μπεμπούλης σου.Οσο για δουλειά ανοιξε μια Καθαραστική!Το έχεις!!!!

Με την Γεωργία,είπε μια μέρα η Λιτσα το ονομά της δημόσια και παρεξηγήθηκε.

γειαααααα σαςςςςςς!!!!!!!!!!

τι κανετε;;; εγω τρεεεεεχωωωωω.σας διαβασα στο γρηγορο.παλι τους γκομενους μετρατε;;;;το πριβε τι το χουμε;;

κιμι ολα καλα να πανε την Τεταρτη με την περδικουλα σου.θα σε σκεφτομαστε....

οπως κ οταν μπορεσεις ενημερωσε μας...κ οτι αλλο χρειαστεις.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

καλως την κοπελαρα....γουελκαμ μπακ:D...μπραβο για το παντελονι...αντε να δουμε μητσακι μου εγω ποτε θα μπω

Και αυτή που έκανες φίλη στο φέις είναι η αδερφή της Ελένης1 γιατί ήθελε να μεγαλώσει την φάρμα της.

κατατοπιστοκοταητ βρε κοριτσι, μπραβο!:D...εσυ τι ειχες εχθες? δεν μας ειπες...

γειαααααα σαςςςςςς!!!!!!!!!!

τι κανετε;;; εγω τρεεεεεχωωωωω.σας διαβασα στο γρηγορο.παλι τους γκομενους μετρατε;;;;το πριβε τι το χουμε;;.

εγω δεν τους μετραω πριβε μαρη, τους καμαρωνω, ωασικα χεσμενους τους εχω, κουβεντα να γινεται....

καλησπερα!!!!
Γειά σας!!!

δεν προλαβα καμια σας, ελατε για δευτερο γυρο (μαιρη, με πιττα:tongue:)

εφτιαξα το μπαλκονακι μου και καθομαι εξω...τι ωραια....τωρα ειμαι μεταξυ φυτου και κουνιας χαχα....βλεπω και τη θαλασσιτσα μου που πολυ μου ελλειψε

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Λοιπον, το φορεμα της βαφτισης δεν ειανι γραπτο να το παρω...κριμα γιατι το καμαρωνα κι όλας. Ηρθε σημερα το πακετακι μου, το ασνοιγω, ειχε μονο ενα μεσα....στο δελτιο αποστολης εγραφε και τα δυο..στελνω μειλ, μου λεει δεν εχει σε αυτο το χρωμα στο νουμερο σας...κλαψ...Τη ρωτησα αν θα εχει τωρα κοντα και δε μου εχει απαντησει ακομη....

Πηγα και στο ραξεφσκι σημερα....αυτα που ειχε δεν μου αρεσαν (μαιρη δενε ιχε το δικο σου)...μου αρεσε μονο ενα μαυρο στραπλες που εχει και κατι σαν ζωνη στη μεση..πολυ ωραιο..αλλα αυτο ειναι για καποιαν που εχει μονο κωλο και οχι κοιλια....

221882cb0gkyh7q4.gif

το μπεμπε σημερα ειχα πολυ γκρινια...ελενη 1 σε θυμηθηκα....τωρα τον εχω κοιμισα με κοντομανικο και κοντο στα ποδαρακια....να δουμε....

Ο αγγελακος μου τελικα δεν εχει τόοοσο ζαβο κεφαλι οσο ηταν εχθες...καρουμπαλο μαλλον ηταν...γιατι σημερα ειναι καλυτερα....που εκανε το καρουμπαλο δεν ξερω...στον υπνο του παντως χτυπαει την ξεφαλα πανω στο κρεβατι...τι θα κανω???

221882cb0gkyh7q4.gif

Aλεκουκο τι κανεις?

πως κ ειμαστε μονες τετοια ωρα?

κ μενα ρε γμτ η γρινια της σημερα ηταν αλλο πραγμα.προσωρινα κοιματε ,να δουμε τι θα κανουμε αποψε αχ βαχ ,και ο αντρουλης μου λειπει απο το πρωι τρελαθηκα μονη μου

iMLpp3.png

καλως την κοπελαρα....γουελκαμ μπακ:D...μπραβο για το παντελονι...αντε να δουμε μητσακι μου εγω ποτε θα μπω

κατατοπιστοκοταητ βρε κοριτσι, μπραβο!:D...εσυ τι ειχες εχθες? δεν μας ειπες...

Kουράστικα καλέ!Είχαν οι ανηψιές μου γεννέθλια και ο αδερφός μου είχε την ιδέα να τα κάνουν στο χωριό στην αυλη,στο πατρικό μας.Εγώ διαφωνούσα και του έλεγα οχι και οτι επειδή είναι μακρυά από την πόλη (30χλμ. από την Ξάνθη)δεν θα μπορέσουν να έρθουν οι συμμαθητές των κοριτσιών και μονο οι δικοί μας θα έρθουν.Κάθε χρόνο στον παιδότοπο μαζεύουν 70 άτομα.Στο χωρίο ξέρεις πόσοι ήρθαν;;;90!!!!!!:tongue::tongue::tongue:Τα είδαμε όλα με την νύφη μου!!40 κιλά κρέατα δεν έφτασαν,γλυκό τίποτα γενικά ένας χαμός και πάρα πολύ κούραση!Αλλά πραγματικά ήταν τα πιο ωραία γεννέθλια που έχω πάει.Τα παιδιά τρελλάθηκαν,το καταευχαριστήθηκαν,παίζανε τα αγόρια μπάλα,τα κορίτσια είχαμε βγάλει ο,τι παιχνίδι είχαμε και εκεί και έπαιζαν΄,ήταν υπέροχα!Αφού ήρθε ένας γείτονας και του λεει "Να σας ζήσει και με το όνομα!!Νόμιζαν οτι κάναμε την βάφτιση της μπουμπούς!:tongue::tongue:

Λοιπον, το φορεμα της βαφτισης δεν ειανι γραπτο να το παρω...κριμα γιατι το καμαρωνα κι όλας. Ηρθε σημερα το πακετακι μου, το ασνοιγω, ειχε μονο ενα μεσα....στο δελτιο αποστολης εγραφε και τα δυο..στελνω μειλ, μου λεει δεν εχει σε αυτο το χρωμα στο νουμερο σας...κλαψ...Τη ρωτησα αν θα εχει τωρα κοντα και δε μου εχει απαντησει ακομη....

Πηγα και στο ραξεφσκι σημερα....αυτα που ειχε δεν μου αρεσαν (μαιρη δενε ιχε το δικο σου)...μου αρεσε μονο ενα μαυρο στραπλες που εχει και κατι σαν ζωνη στη μεση..πολυ ωραιο..αλλα αυτο ειναι για καποιαν που εχει μονο κωλο και οχι κοιλια....

Δεν πειράζει κοριτσάκι!Θα βρείς άλλο καλύτερο!Να σε ρωτήσω;;Το κινητό σου λαμβάνει φωτογραφίες;;;Θέλω να στείλω ένα φόρεμα να το ανεβασεις να το δούν τα κορίτσια γιατί εγώ δεν σκαμπάζω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...