Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΥΗΓ τωρα το εβαλα να φορτισει..το ξεχναω..με παιρνουν κ οι πρωην μου...δε με εχουν ξεπερασει ακομα.μπουχαχαχα..το απογευμα θα το ανοιξω κατα τις 6..τωρα παω να βρω την παντα του Χρηστου μπας κ δεν παρω την καλη..η μανα μου προμηθευτηκε μαντηλακια με ντετολ για να περασει μια την κουνια...

κι εγω σου εστιελα μην το πρωι και τηλ πηρα αλλα απαντηση καμια!!!

οι δικοι σου ποσοι ειναι ειπαμε??σαν εμας σουρλουλου η παρθενοπιπιτσα??;):tongue::tongue:η μεφη ρωταει..:rolleyes:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

παντα θα σου τη λεω..ετσι για να σκασεις!!;);):tongue::tongue::tongue:

ποιο σηριαλ??σηριαλ θα το κανουν??

πφφφφ.....στο γρια λυκαινα???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ακου, τρελη και εσυ, θα λεγεται 'Το νησι", παιζουν Λεχου, Μαινας, Χειλακης και πολλοι καλοι ηθοποιοι...εχει εξαιρετικη μουσικη, εξαιρετικη φωτογραφια....αν σου αρεσουν τα σουρεαλ, θα παθεις πλακα. Ενας γκμενος σκηνοθετης που ειχα....:tongue::tongue::tongue::tongue: δεν ειχα...μπουχαχαχα

ΕΥΗΓ τωρα το εβαλα να φορτισει..το ξεχναω..με παιρνουν κ οι πρωην μου...δε με εχουν ξεπερασει ακομα.μπουχαχαχα..το απογευμα θα το ανοιξω κατα τις 6..τωρα παω να βρω την παντα του Χρηστου μπας κ δεν παρω την καλη..η μανα μου προμηθευτηκε μαντηλακια με ντετολ για να περασει μια την κουνια...

και εσενα ε?? εμενα ενταξει, με εχυν βρει στο φεις :tongue::tongue::tongue:

οι δικοι σου ποσοι ειναι ειπαμε??σαν εμας σουρλουλου η παρθενοπιπιτσα??;):tongue::tongue:η μεφη ρωταει..:rolleyes:

εγω την ειχα για σουρλουλου και αυτη...αλλα σκτ...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

οι γκομενοι???με καρδιτσα 4...ο πρωτος 1996-2001.καλοκαιρι 2001-καλοκαιρι 2002 ο δευτερος καλοκαιρι 2002 Σεπτεμβριος 2002 ο τριτος..Νοεμβριος 2002 μεχρι κ σημερα ΚΑΡΔΙΤΣΑ..ουτε βιογραφικο τετοια ακριβεια.

Διαφημίσεις

οι γκομενοι???με καρδιτσα 4...ο πρωτος 1996-2001.καλοκαιρι 2001-καλοκαιρι 2002 ο δευτερος καλοκαιρι 2002 Σεπτεμβριος 2002 ο τριτος..Νοεμβριος 2002 μεχρι κ σημερα ΚΑΡΔΙΤΣΑ..ουτε βιογραφικο τετοια ακριβεια.

:D....και εγω τους ειχα πολυ καιρο...εκτος απο τον πρωτο....ξενερωσα και τον εστειλα....

η καλυτερη μου χρονια ηταν το 2002...!!!!τα ειχα δωσει ολα..τρελλη παραγωγικοτητα,.

α εγω δεν εχω τσαρτ μπαι φαρ......:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

πφφφφ.....στο γρια λυκαινα???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ακου, τρελη και εσυ, θα λεγεται 'Το νησι", παιζουν Λεχου, Μαινας, Χειλακης και πολλοι καλοι ηθοποιοι...εχει εξαιρετικη μουσικη, εξαιρετικη φωτογραφια....αν σου αρεσουν τα σουρεαλ, θα παθεις πλακα. Ενας γκμενος σκηνοθετης που ειχα....:tongue::tongue::tongue::tongue: δεν ειχα...μπουχαχαχα

και εσενα ε?? εμενα ενταξει, με εχυν βρει στο φεις :tongue::tongue::tongue:

εγω την ειχα για σουρλουλου και αυτη...αλλα σκτ...

θα μου αρεσει σιγουρα....

η καλυτερη μου χρονια ηταν το 2002...!!!!τα ειχα δωσει ολα..τρελλη παραγωγικοτητα,.

σαν κι εμενα κι εσυ...μεσα σε ενα εξαμηνο ταδωσα ολα για ολα...κι υστερα σταμτησα στον λουκα...αντε μας κοντευεις εισαι μονο πιπιτσα τελικα,,ε αλεκα??

θα μου αρεσει σιγουρα....

σαν κι εμενα κι εσυ...μεσα σε ενα εξαμηνο ταδωσα ολα για ολα...κι υστερα σταμτησα στον λουκα...αντε μας κοντευεις εισαι μονο πιπιτσα τελικα,,ε αλεκα??

ναι...ειναι ντεμι αυτη....γιατι εχουμε και αλλες....στο αλλο ακρο! Καλα στο νουμερο και εγω δε θεωρω ότι ηταν πολλοι οι δικοι μου...6....θα μου πεις τι ηθελες κανα λοχο? ε ναι....κριμα που δεν το'καψα να'χω να θυμαμαι...αλλα βαριομουν. Εμενα ειναι η 'ποιοτητα' που σοκαρει όχι η ποσοτητα:P

221882cb0gkyh7q4.gif

αφου της λεω της κουμπαρας ..ελα μαρη να βαλουμε ενα κοκκινο φωτακι εξω απο σπιτι..να σου κραταω το ταμειο εγω κ να κλεινω κ τα ραντεβου...το κανεις που το κανεις να βγαλουμε κ κανα φραγκο...τιποταα ζωο αυτη..μια ζωη φιλεσπλαχνη..ολα αφιλοκερδως..απο την καλη της την καρδια..ανθρωπος με Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

Διαφημίσεις

ναι...ειναι ντεμι αυτη....γιατι εχουμε και αλλες....στο αλλο ακρο! Καλα στο νουμερο και εγω δε θεωρω ότι ηταν πολλοι οι δικοι μου...6....θα μου πεις τι ηθελες κανα λοχο? ε ναι....κριμα που δεν το'καψα να'χω να θυμαμαι...αλλα βαριομουν. Εμενα ειναι η 'ποιοτητα' που σοκαρει όχι η ποσοτητα:P

καλε και γω στους 7 ειμαι!!μαζι με συζυγο βεβαιως βεβαιως!!!

καλα ειστε πολυ λιγες...η κουμπαρουλα μου ειναι by farrrrr κ παρα περα η καλυτερη...μετα το ποπ δεν εχει στοπ..37-40....εεεεεεε καλο

ε,αυτη τον ειχε το λοχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11ποσο χρονων ειναι??ποσα one night stand εκανε???

καλα ειστε πολυ λιγες...η κουμπαρουλα μου ειναι by farrrrr κ παρα περα η καλυτερη...μετα το ποπ δεν εχει στοπ..37-40....εεεεεεε καλο

εμεμα σχεδον όλες οι γνωστε μου το 20 το'χουν για πλακα...όχι δεν ξερω τη τζουλια και τη ντουβλη :tongue: αλλα ρε κοριτσια, λογικα παρτε το...ξεκινανε στα 18 στην καλυτερη και παντρευονται στα 35 οι περισσοτερες.....ε..δεκαεφτα χρονακια...δεν ειναι και λιγα....

αφου της λεω της κουμπαρας ..ελα μαρη να βαλουμε ενα κοκκινο φωτακι εξω απο σπιτι..να σου κραταω το ταμειο εγω κ να κλεινω κ τα ραντεβου...το κανεις που το κανεις να βγαλουμε κ κανα φραγκο...τιποταα ζωο αυτη..μια ζωη φιλεσπλαχνη..ολα αφιλοκερδως..απο την καλη της την καρδια..ανθρωπος με Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

:tongue::P:p:p:p

καλε και γω στους 7 ειμαι!!μαζι με συζυγο βεβαιως βεβαιως!!!

παντα μαζι με συζυγο...με παιρνας για εναν?? φτου!:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

καλε ναι!!!!!να τα χαιρομαστε!!!!!ναναι ολα τα παιδακια γερα..ολου του κοσμου...

γ...... γ..... λενε την georgi!!μου εστειλε μην για το πριβε.........λετε στο φεις να ειναι σπυριδουλα επιτηδες???κι εγω το προσεξα....ρε σεις......ti λετε.....??

εγω το κατεχω....αλλα που τετοια τυχη...τρελαινομαι για χορο!!!το dirty dancing το εχοω ξεζουμισει...

ναι καλε...δεν παραπονιεμαι...;)

πως δεν ειχαμε..πισω στο πορτ μπαγκαζ...γιατι??το διπλο..ο στρατος πια δεν καθεται σε καροτσι...μην αγχωνεσαι καλε..δεν τα πολυπιστευω αυτα....ευχαριστουμε παντως!!!!και η τσουπριτσα σου παντως δεν παει καθολου πισω..!!!κι ας μην πηρε τα ωραια σου ματια!!

:tongue::tongue:μια χαρα...δεν ξερω...απο κει που ηρθαμε...:?:???:

εμεις παντως δεν προκειται να παρεξηγηθουμε....μην αγχωνεσαι...εγω θα ηθελα να ερθεις παντως...η στο ενα η στο αλλο...δεν με ενδιαφερει που...αφου δεν θα υπαρχει στενοτητα χρονου...

λοιπον για να εχω και μαρτυρες....το κειμενο που ειναι κοκκινο και με μεγαλα γραμματα...εστειλα μηνυμα στους διαχειριστες...να διαγραψουν-σβησουν το ονομα της τζωρτζη....και τους ευχαριστω πολυ που το εκαναν....εκλεισε κι αυτη η υποθεση..αντε γιατι...νταλκας μουχε γινει....

εμεμα σχεδον όλες οι γνωστε μου το 20 το'χουν για πλακα...όχι δεν ξερω τη τζουλια και τη ντουβλη :tongue: αλλα ρε κοριτσια, λογικα παρτε το...ξεκινανε στα 18 στην καλυτερη και παντρευονται στα 35 οι περισσοτερες.....ε..δεκαεφτα χρονακια...δεν ειναι και λιγα....

:tongue::P:p:p:p

παντα μαζι με συζυγο...με παιρνας για εναν?? φτου!:tongue:

αη μαρη..
ειναι 29 στα 30 κ μεχρι τα 24 ειχε παει με εναν,..δεν κανει one night stand,για ποια την περασατε..one week stand κανει..κ πολυ τους ειναι..

:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...