Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουφ ουφ κι εγω τρεχω σημερα! δε προλαβα να σας ξαναμιλησω....

μαριανθη περιμενουμε τις εξελιξεις :D:D:D:D:D

καλο μεσημερι σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κιμακι δε θα σε προλαβω παλι, καλη επιτυχια στη περδικουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθα..μονη μου ειμαι ε??μπουχαχαχαχα....εγω ψιλοετοιμη ειμαι..παω να φορτισω κ κινητο,γυμναστηριο δεν παω...

ela κοπελαρα...εδω ειμαι...εισαι καλα???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Και εγω εδω ειμαι..... σας διαβασα πριν σιδερωσω πααααααααααααλι.......... Κιμι και παλι με το καλο......... Θα προσευχηθουμε ολες για σενα.....

Λιτσακι ο Κωνσταντινος ναι ταλαιπωρηθηκε αρκετα 3,5 ωρες χειρουργειο μαζι με ναρκωση και ανανηψη..... Εγω εγκυος 5,5 μηνων στην Αναστασια.... Μια μερα στην κλινικη και μετα 8 μερες στο σπιτι με καθετηρα.......Μια φορα του βγηκε ο καθετηρας και τρεχα στη Θεσσαλονικη μηνα Δεκεμβριο με ομιχλη φοβερη και ενα μωρο γυμνο απο τη μεση και κατω..... Και μετα που βγαλαμε τον καθετηρα να μην μπορει να περπατησει επειδη οχτω μερες ηταν ξαπλα.... Αλλα το πουλακι μου δεν εβγαλε κιχ. Δεν παραπονεθηκε ουτε μια φορα.... Τα εχω ξεχασει ομως τωρα πια......... Τα θυμαμαι σαν ονειρο απλα..... Και εσυ Λιτσακι μου σε λιγο καιρο που θα τον βλεπεις να μεγαλωνει αλλα και εσυ Κιμακο μου θα τα θυμαστε μονο οταν καποιοι σας το αναφερουν..... Βλεποντας το μωρο σου να μεγαλωνει και να ειναι υγιες και φυσιολογικο ξεχνας..... Παω να βαλω την πρεσσα να ζεσταθει και επανερχομαι για λιγο.....

Διαφημίσεις

Αλεκακι ουτε εσυ πηγες γυμναστηριο ε??μπουχαχαχαχα..εσυ τις εκαψες τις θερμιδες σου σημερα..καλα ειμαι.μονο που καπνιζω πολυ..

εγω κανω καθε μερα μιση ωρα ελειπτικο μαρη....για αυτο εχω γινει σαραβαλο...με πονανε οι εγχειρισεις μου με αυτο το κωλομηχανημα γμτ....κανω και κοιλιακους, αλλα όχι καθε μερα..βαριεμαι...

Θα σου ελεγα να μην καπνισεις αλλα πειδη τελειωνει σε λιγο η αγωνια σου , καπνισε....αλλα μετα να το ελεττωσεις...

Λιτσακι ο Κωνσταντινος ναι ταλαιπωρηθηκε αρκετα 3,5 ωρες χειρουργειο μαζι με ναρκωση και ανανηψη..... Εγω εγκυος 5,5 μηνων στην Αναστασια.... Μια μερα στην κλινικη και μετα 8 μερες στο σπιτι με καθετηρα.......Μια φορα του βγηκε ο καθετηρας και τρεχα στη Θεσσαλονικη μηνα Δεκεμβριο με ομιχλη φοβερη και ενα μωρο γυμνο απο τη μεση και κατω..... Και μετα που βγαλαμε τον καθετηρα να μην μπορει να περπατησει επειδη οχτω μερες ηταν ξαπλα.... Αλλα το πουλακι μου δεν εβγαλε κιχ. Δεν παραπονεθηκε ουτε μια φορα.... Τα εχω ξεχασει ομως τωρα πια......... Τα θυμαμαι σαν ονειρο απλα..... Και εσυ Λιτσακι μου σε λιγο καιρο που θα τον βλεπεις να μεγαλωνει αλλα και εσυ Κιμακο μου θα τα θυμαστε μονο οταν καποιοι σας το αναφερουν..... Βλεποντας το μωρο σου να μεγαλωνει και να ειναι υγιες και φυσιολογικο ξεχνας..... Παω να βαλω την πρεσσα να ζεσταθει και επανερχομαι για λιγο.....

αχ ρε κοριτσια...μπραβο σας....τελικα οι μαναδες ειναι παντα δυνατες...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αχ ρε κοριτσια...μπραβο σας....τελικα οι μαναδες ειναι παντα δυνατες...

Για αυτο στα δυσκολα φωναζουμε ολοι ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ και οχι πατερα μου η αδελφουλα μου..... Και υπαρχει και η μανουλα ολων μας η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ που θα ειναι μαζι με την περδικα στο χειρουργειο Κιμι και θα την προσεχει!!!!

Εφυγαααααααααααααααα γμτ μου................... Κιμι εχεις να ριξεις γελιο μετα απο το νοσοκομειο αν εμφανιστει η τρελοξανθιωτισσα και βρεθουμεεεεεεεεεεε πολυ μιλαμε.... Αν θες στειλε μου και το κινητο σου με πμ να σε ενοχλησω κατα Τεταρτη η Πεμπτη βραδυ.....

αυτη η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ρε κοριτσακια..παντα την Παναγιτσα σκεφτομαστε..εγω μετα το μανουλα Παναγιτσα λεω..τραβηξες κ εσυ Ειρηνη καλο ζορι..περαστικα να ειναι κ δεν πειραζει..ετσι εκτιμαμε τις χαρες κ σταματαμε την κλαψα κ τη κακομοιρια..δε πα να χε%^&%τει το ΔΝΤ..εμενα αμα τα παιδακια μου κ η οικογενεια μου ειναι καλα ειμαι ευτυχισμενη..

Για αυτο στα δυσκολα φωναζουμε ολοι ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ και οχι πατερα μου η αδελφουλα μου..... Και υπαρχει και η μανουλα ολων μας η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ που θα ειναι μαζι με την περδικα στο χειρουργειο Κιμι και θα την προσεχει!!!!

εννοειεται....όλα θα πανε καλα....

αυτη η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ρε κοριτσακια..παντα την Παναγιτσα σκεφτομαστε..εγω μετα το μανουλα Παναγιτσα λεω..τραβηξες κ εσυ Ειρηνη καλο ζορι..περαστικα να ειναι κ δεν πειραζει..ετσι εκτιμαμε τις χαρες κ σταματαμε την κλαψα κ τη κακομοιρια..δε πα να χε%^&%τει το ΔΝΤ..εμενα αμα τα παιδακια μου κ η οικογενεια μου ειναι καλα ειμαι ευτυχισμενη..

;););).....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Ευη μου καλή η παράσταση κυρίως για μικρά παιδιά. Η Ζέτα (7 ετών) ήταν η μεγαλύτερη μπορώ να πω που είδα. Βέβαια η δική μου κατενθουσιάστηκε γιατί είναι πολύ του τραγουδιού και του χορού αλλά πολλά τα ντεσιμπελ και εγώ έχω ξεσυνηθίσει.
o stratow ena diasthma me zoysoynia k mazoo ειχε τρελο κολλημα..και τωρα να τον παω θα ξετρελαθει!!!
καποτε εφερνα τον Πειραια δυο σβουρες και πεταγα...καποτε...που ημουν νεια!!!! καποτε ησουν νια και γερασες..τρομαρα σου..

ηρεμησε ρε κοριτσι μου....δηλαδη αμα εχεις δυο τι θα κανεις?....ηρεμησε....όλα θα γινουν, με λιγο προγραμμα και λιγο σταρχ&*^%δισμο, όλα γινονται. Για γαλα θα σου προτεινα αυτο που λενε ότι μοιαζει πολυ με μητρικο το απταμιλ εξτρα κερ ή το απλο...

ο μικρος εχει χασει τελειως το ενδιαφερον για το στηθος (προτιμα να κοιταει δεξια και αριστερα) QUOTE]

υπομονη...σε λιγο καιρο θα του ξαναρθει :tongue:συμφωνω με αλεκα...

ευακι, αυτο τον καιρο όλο τα εφαλια των παιδιων κοιταω...εχθες που πηγα να βαλω ζελε στον αγγελο με επιασε η ψυχη μου παλι ετσι ζαβουλι που ειναι..ασε με...παμε να φαμε, βλεπω ενα αλλο ενος χρονων, χλωμιασα...μου λεει η φιλη μου τι εγινε? της εξηγω, πιανει το κεφαλι του αγγελου μου λεει ολοστρογγυλο το βλεπω :confused:...ο Νικος λεει ότι τρελλαθηκα....Θα ξαναγυρισω τρια χρονια πισω....όταν εβλεπα παιδακι, εκανα πως το χαιδευω για να πιανω το κεφαλι του και να συγκρινω :rolleyes:...ξερω ..απαραδεκτη....τεσπα....και καλα να ειναι, το κακο ειναι να μη σου τυχει....ο Θεος μονο....

και εγω πηρα χαπια και συμφωνω...

Το νησι ειναι η Σπιναλογγα...υπεροχη η εκπομπη εχθες..περιμενω πως και πως...Εν τω μεταξυ ειχα ενα γκομενο το Γιωργο και τα καλοκαιρια τα περναγαμε στην Ελουντα (1996 και 1997)...υπεροχο μερος....η Σπιναλογγα ηταν η αδυναμια μου....

αυτα, συνεχιζω την δουλιτσα μου, πηρα σημερα και στα μικρα μου καλοκαιρινα, πηρα και ενα ωραιο φορεματακι...

μην κοιτας καλε το κεφαλι του παιδιου...αλλα πραγματικα εγω ακομη και μετα απο εναμισι χρονο ακομη κεφαλια κοιταω!!:shock::shock::rolleyes:για πες τι θεμα ειχε η εκπομπη??εκει πηγαιναν τους λεπρους??κατι πηρε το ματι μου...:confused:με γεια κ το φορεματακι...ειχες δεν ειχες παλι για γκομενο μας ειπες...;):rolleyes:
Και εγω εδω ειμαι..... σας διαβασα πριν σιδερωσω πααααααααααααλι.......... Κιμι και παλι με το καλο......... Θα προσευχηθουμε ολες για σενα.....

ετσι ειναι ειρηνακι μου..μπραβο παντως στο παληκαρι σου...κι οστρατος ουτε τοτε αλλα κ τωρα που αρρωσταινει και δεν ειναι καλα κιχ δε βγαζει το καλο μου!!!

τωρα κοιμηθηκαν ολα...εγω τρωω...και περιμενω το λουκα που κανει υπερωριες αυτο τον καιρο..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

μην κοιτας καλε το κεφαλι του παιδιου...αλλα πραγματικα εγω ακομη και μετα απο εναμισι χρονο ακομη κεφαλια κοιταω!!:shock::shock::rolleyes:για πες τι θεμα ειχε η εκπομπη??εκει πηγαιναν τους λεπρους??κατι πηρε το ματι μου...:confused:με γεια κ το φορεματακι...ειχες δεν ειχες παλι για γκομενο μας ειπες...;):rolleyes:

.

και εσυ ειχες δεν ειχες μου την ειπες παλι...:tongue::tongue::tongue: βρε για ολους τους γκομενους μου θα σας πω, που τους καμαρωνω :D....να'ναι καλα τα παιδια...

Εκει πηγαιναν τους λεπρους, αλλα φαντασου, τους πηγαιναν με το ζορι....και εβζαν και να τους φυλανε...πολλοι, λεει, γεννησαν εκει παιδια που ηταν καλα και τους τα πηραν...υπηρχαν και παρανομοι δεσμοι με αρρωστους και ανθρωπους που εμεναν στα γυρω χωρια...εμενα με συγκλονισαν τα τρειλερ...πρεπει να ειναι πολυ ωραιο το σηριαλ...

221882cb0gkyh7q4.gif

ΕΥΗΓ τωρα το εβαλα να φορτισει..το ξεχναω..με παιρνουν κ οι πρωην μου...δε με εχουν ξεπερασει ακομα.μπουχαχαχα..το απογευμα θα το ανοιξω κατα τις 6..τωρα παω να βρω την παντα του Χρηστου μπας κ δεν παρω την καλη..η μανα μου προμηθευτηκε μαντηλακια με ντετολ για να περασει μια την κουνια...

και εσυ ειχες δεν ειχες μου την ειπες παλι...:tongue::tongue::tongue: βρε για ολους τους γκομενους μου θα σας πω, που τους καμαρωνω :D....να'ναι καλα τα παιδια...

Εκει πηγαιναν τους λεπρους, αλλα φαντασου, τους πηγαιναν με το ζορι....και εβζαν και να τους φυλανε...πολλοι, λεει, γεννησαν εκει παιδια που ηταν καλα και τους τα πηραν...υπηρχαν και παρανομοι δεσμοι με αρρωστους και ανθρωπους που εμεναν στα γυρω χωρια...εμενα με συγκλονισαν τα τρειλερ...πρεπει να ειναι πολυ ωραιο το σηριαλ...

παντα θα σου τη λεω..ετσι για να σκασεις!!;);):tongue::tongue::tongue:

ποιο σηριαλ??σηριαλ θα το κανουν??

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...