Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και πάλι κορίτσι μου. Καλά δε το συζητώ πως με το κλίμα που μου περιγράφεις και εγώ θα καθόμουν. Γενικά είναι καλό η δουλειά σου να τελειώνει στο 8ωρο κ το σκ. Εγώ πήγα να κάνω την εμβρυομεταφορά κ ειχα βάλει άδεια κ όταν πήγα να πάρω τα πράγματα μου από το ντουλαπάκι των αποδυτηρίων είχα 10 κλήσεις. Δε γλιτώνεις. Είναι κ ο αντρας μου στον ίδιο κλάδο οπότε καταλάβαινες τι γίνεται. Αλλά μας δίνει άλλα πράγματα για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες όπως το ότι μπορούμε κ πληρώνουμε ενοίκιο (όσοι ζουν Αθήνα ειδικά ξέρουν αν κ παντού έτσι είναι πλέον) και παράλληλα κάνουμε κάθε μήνα τις προσπάθειες μας κ ζούμε αξιοπρεπώς. Εχουμε κόψει τα ταξίδια κ τις πολλές βόλτες αλλά οκ, δε με νοιάζει καν.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Γενικά όλες οι κοπέλες εδώ μέσα είναι αξιοθαύμαστες γιατί δεν είναι μόνο οι εξωσωματικές αλλά και τόσα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά παράλληλα με αυτό τον αγώνα. 

Αθήνα μένω σε ενοίκιο τα ξερω. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευανθία ούτε εγώ έχω καλοκαιρινά πυτζαμάκια. Όσο για σορτσάκι της το έβαλα στο σπίτι δεν το τολμώ ακόμα για έξω. Πήγα στο jumbo τελικά το Σάββατο και πηρα εσωρουχάκια για 12 μηνών. Της πλέουν λίγο αλλά είναι ok.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Ευανθία ούτε εγώ έχω καλοκαιρινά πυτζαμάκια. Όσο για σορτσάκι της το έβαλα στο σπίτι δεν το τολμώ ακόμα για έξω. Πήγα στο jumbo τελικά το Σάββατο και πηρα εσωρουχάκια για 12 μηνών. Της πλέουν λίγο αλλά είναι ok.

καλα εκανες!

θελω κ εγω να παω να του παρω εξτρα φανελακια κ μπλουζακια γιατι δεν τον προλαβαινω στον παιδικο...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα η μαλλον καλησπερα.Η μπουμπουλα με τεντωσε αποψε.απο της 2 το βαρδυ ηταν βεντουζωμενη και δεν ξεκολλαγε μετπτ.πιαστηκα μιλαμε.και οταν της εφευγε το βυζι,γιατι ανθρωπος ειμαι ποσο να αντεξω ξυπνουσε και αντε ξανα μανα παλι τα ιδια.Το αποκορυφωμα ηταν οτι ξυπνησε απο της 5 το ξημερωμα και τραγουδαγε μεχρι της 8 που εφυγε ο πατερας της για το μαγαζι.

σημ,ερα της εδωσα μπανανα,εφαγε 3 κουταλιες και αυτο ηταν.

Α σημερα παλι μονη μου θα ειμαι γιατι ο Γιωργος θα ειναι οοοοολη την ημερα στο μαγαζι μεχρι της 10 το βραδυ.δηλαδη χαλια η μερα μου.

iMLpp3.png

Για όσες έχουν άντρες πράκτορες (του ΟΠΑΠ όχι της CIA):

"Οι πράκτορες του ΟΠΑΠ με μαύρες σημαίες έχουν αποκλείσει το κτιριο.

Περίπου 300 μέλη της ομοσπονδίας πρακτόρων έχουν αποκλεισει από τις 10 το πρωι την είσοδο των κεντρικων γραφειων του ΟΠΑΠ επι της λεωφόρου Κηφισού με στόχο να αναβάλουν την ετήσια γενική συνέλευση της εταιρείας που ήταν προγραμματισμένη για τις 12.

Η ομοσπονδία ζητεί την αμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του παράνομου στοιχήματος καθώς επίσης και φορολογικές ρυθμίσεις οπως π.χ. να υπολογίζονται και οι ζημιές των πρακτορείων στις φορολογικές δηλώσεις."

3qg3p2.png qfe4p2.png

"Οι πράκτορες του ΟΠΑΠ με μαύρες σημαίες έχουν αποκλείσει το κτιριο.

Περίπου 300 μέλη της ομοσπονδίας πρακτόρων έχουν αποκλεισει από τις 10 το πρωι την είσοδο των κεντρικων γραφειων του ΟΠΑΠ επι της λεωφόρου Κηφισού με στόχο να αναβάλουν την ετήσια γενική συνέλευση της εταιρείας που ήταν προγραμματισμένη για τις 12.

Η ομοσπονδία ζητεί την αμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του παράνομου στοιχήματος καθώς επίσης και φορολογικές ρυθμίσεις οπως π.χ. να υπολογίζονται και οι ζημιές των πρακτορείων στις φορολογικές δηλώσεις."

αμα τωρα χτυπησες φλεβα...........να τους καψουν πρεπει οχι να τους καταλαβουν το κτηριο..............οι κεραταδες που πανε να μαςκλεισουν ,χωρις να τους ενδιαφερει τι θα απογινουμε..........

iMLpp3.png

Αχ Θεανώ μου αυτοί κοιτάνε τον παχυλό μισθό τους και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παραπάνω. Ο πεθερός μου που είχε αναλάβει κάποια στιγμή ένα προποτζίδικο και έπειδή δεν είχε καβάτζα για να μπορεί να κινείται κάπως πιο ελέυθερα, έπαθε τρία εγκεφαλικά και τελικά τα εγκατέλειψε. Αφού δύο φορές την εβδομάδα που έπρεπε να βάζει τα λεφτά στον ΟΠΑΠ, είχε δεν είχε, τρέχαμε πανικόβλητοι οικογεναικώς να καλύψουμε τα ποσά.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Αχ Θεανώ μου αυτοί κοιτάνε τον παχυλό μισθό τους και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παραπάνω. Ο πεθερός μου που είχε αναλάβει κάποια στιγμή ένα προποτζίδικο και έπειδή δεν είχε καβάτζα για να μπορεί να κινείται κάπως πιο ελέυθερα, έπαθε τρία εγκεφαλικά και τελικά τα εγκατέλειψε. Αφού δύο φορές την εβδομάδα που έπρεπε να βάζει τα λεφτά στον ΟΠΑΠ, είχε δεν είχε, τρέχαμε πανικόβλητοι οικογεναικώς να καλύψουμε τα ποσά.

οσοι ειχαν δικα τους προποτζιδικα πριν 10 χρονια εχουν κανει περιουσιες.Τωρα ο ΟΠΑΠ εχει βαλτωσει και ο κοσμος βαρεθηκε.Δεν κανουν κ τπτ για να εκσυχρονισουν τα παιχνιδια κ το αποτελεσμα?????????χαος αστα.εμεις δεν ξερουμε αν αυριο θα εχουμε σπιτι να μεινουμε η θα μας το παρει η τραπεζα.για κλαμματα ει μαστε

iMLpp3.png

Πήρα τηλ. τώρα στους παιδικούς σταθμούς του δήμου να ρωτήσω πότε αρχίζουν οι εγγραφές και μου είπαν 25/5. Θα περάσω αύριο να πάρω τα έντυπα για να τα ετοιμάσει και ο γιατρός που θα πάμε την Δευτέρα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

μολις τελειωσα ταισμα,στο μεγκα εχει πρωταγωνιστες με θεμα το "νησι"......
για πες λεπτομερειες...παλι τοχασα...
Ταισα και ηρθα....... Κιμι μην αγχωνεσαι!!! Χειρουργειο ρουτινας ειναι για αυτους!!! Και στο κατω κατω εχεις ολες εμας μαζι σου!!!!! Μερικες θα ειναι πνευματικα και οι περισσοτερες και σωματικα και πνευματικα...... Ολα θα πανε καλα.... Εγω παντως που εχω δει και το Στρατουλη της Λιτσας ειναι ενας κουκλος και ενα παιδακι χαμογελαστο και υπεροχο. Αν δεν ηξερα οτι εχει χειρουργηθει δεν θα μου περνουσε απο το μυαλο καν. Και σου μιλαω ειλικρινα!!! Δεν υπερβαλλω..... Οπως σου ειπε και η Λιτσα να σκεφτεσαι το Στρατουλη οσο εισαι εξω απο το χειρουργειο..... Επειδη και εγω εχω χειρουργησει 2 φορες τον Κωνσταντινο μου ασχετες εγχειρησεις 1) υποσπανδιας 2,5 χρονων και 2 αμυγδαλες 9 χρονων καταλαβαινω και το αγχος σου και την αγωνια σου. Ειμαστε μαζι σου..... εγω κλαψ απο αυτες που θα ειναι μονο πνευματικα.....
υποσπαδιας,ε??πωπω,το ακουω πολυ συχνα απο τοτε που χειρουργησα το στρατο μου...πρεπει να ταλαιπωρηθηκε πολυ ο κωνσταντινος,ε??:(:(
δε σε ειπα τα ελεγα στην παιδιατρο μου,γιατι της λεω δες το κεφαλι του μπεμπη επειδη η πηγη δεν ειναι πολυ μεγαλη, και μου λεει διαβαζεις πολυ ιντερνετ αι τις λεω οχι εχω μια φιλη που εχει κανει την επεμβαση και μια ακομα που απο την επιμονης το προλαβε νωρις.

της ειπα ολο το σκηνικο με την δικια σου που σου ελεγε να πας μετα απο ενα μηνα,επισης χωρις να της πω ακριβως μου ελεγε αυτη ακριβως πως λεγοταν της λιτσα και η δικια σου,

οσο για τον σφακιανο τα καλυτερα ειχε να πει,μαλιστα μου ειπε εστειλε ενα παιδακι τη προηγουμενη εβδομαδα.

μπραβο της...μονο το γκαβαδι το δικο μας αργησε να μας πει κατι...και δεν ηξερε κ για αθηνα..εχω αδερφο παιδοχειρουργο..αυτο ηξρε να πει η ηλιθια...τελικα ολα στη αθηνα ειναι...κι εμεις χωριο ειμαστε..:(
με το που της ειπα στραβη μυτουλα,μου λεει πλαγιοκεφαλια!!!

με το που λεω βγηκε το μετωπο προς τα εξω,κριανιοσυνοστωση(ελπιζω να το εγραψα καλα)

κρανιοσυνοσεωση ειναι ολα απλα υπαρχουν μορφες,πλαγιοκεφαλια-σκαφοκεφαλια η δολιχοκεφαλια...
το σκεφτομαι πολυ σοβαρα..θα ρωτησω το Σφακιανο...αν μπορουσα να την παω κ νωριτερα για επεμβαση..αν μου πει ναι..εφυγε.απλα καπου ειδα οτι ακτω απο 7 κιλα δεν χειρουργουν αν δεν ειναι αμεση ανγκη.η δικια μου τωρα ειναι 7.αν αυτο δεν ισχυει κ μου πει οτι θα μπορουσαμε να ειχαμε παει νωριτερα ..την αλλαξα επι τοπου.
ειπαμε ιδανικα 4 με 6 μηνων..
Καλημερα...

Περασα ενα εφιαλτικο Σ-Κ. Το βουδακι με εξοντωσε ή εγω δεν μπορω να ανταποκριθω με ολα...ξερω ξερω αρχισα την γκρινια..μ'αρεσει που ειχα παρει και το ασυρματο για να μπω...σκατα, ουτε να το συνδεσω δεν καταφερα...ολη μα ολη την μερα ασχολουμαι με το φαι του...θηλασμος φρουτοκρεμα (μια ωρα για να φαει μια κουταλια) και το βραδυ να σηκωνεται 2-3-4-5 φορες να τον ταιζω να πηγαινω να το αφησω στο κρεβατι και να κανει σαν να τον σφαζουνε, να τον ξανασηκωνω πιπιλα να μην δεχεται (τι τον επιασε τωρα 3 μερες δεν την θελει καθολου ενω την επαιρνε για να κοιμηθει..) να μην σας τα πολυλογω τα νευρα μου ειναι κροσια απο την αυπνια και φλερταρω παλι με την ιδεα του ξενου για τελευταιο γευμα μπας και κοιμηθω 4-5 ωρες συνεχομενες...τετοια κολπα δεν μου τα εκανε ουτε νεογεννητο...συγνωμη που επαναλαμβανομαι με το θεμα του απογαλακτισμου αλλα επειδη μαλλον την προηγουμενη φορα εδωσα παρα πολυ γαλα και πολυ αποτομα θα ηθελα τωρα να μου πειτε πως να του ετοιμασω λιγο ας πουμε καμμια 40αρια γραμμαρια για να δω αρχικα πως και αν θα το δεχτει ο οργανισμος του...ο γιατρος μου ειπε να δοκιμασω το ναν..εχουμε δοκιμασει της milupa και της frezyderm που τα βγαλαμε και τα δυο...καμμια ιδεα??Τωρα στο σουπερμαρκετ ειδα ενα αλμιρον νομιζω ητανε που ειχε λεει και ρυζαλευρο και αμυλο για να κοιμαται περισσοτερο το βραδυ το μωρο...τι αλλο θα βγαλουν οι αθεοφοβοι δεν ξερω...χτες λοιπον αφου λυσσαξε ολη την μερα και ενω κανονικα κοιμαται στις 9 χτες κοιμηθηκε στις 10:30 και ξυπνησε να φαει στις 5:30...ρε κοριτσια δεν ξερω μετα απο ποσο καιρο κοιμηθηκα 5 ωρες σερι και ξυπνησα αλλος ανθρωπος...μεσα στην καλη χαρα...τεσπα οποια συμβουλη δωσετε καλοδεχουμενη θα ειναι...να σημειωσω οτι καποια μωρα ακομα και ξενο να πιουν συνεχιζουν να ξυπνανε την νυχτα, παω στοιχημα οτι το δικο μου δεν ειναι απο αυτα...μια φορα που του ειχα δωσει 40ημερων 40γραμμαρια ξενο κοιμηθηκε απο τις 11 μεχρι τις 5 που τον ξυπνησα εγω για να φαει γιατι το στηθος μου ειχε εκραγει...

απολογουμαι γιατι δεν σας ξεχναω...δεν πηγαινω βολτες ρε...τρεχω πανικοβλητη ο Παυλος δουλευει νυχτα ολη την υπολοιπη μερα κοιμαται και ειμαι με το βουδακι 24 ωρες το 24...βγαζω το καπελο στις μαμαδες που καθονται σπιτι και δεν δουλευουν...τι αντοχη πρεπει να εχετε...το ξερω οτι ειμαι καταπτυστη αλλα περιμενω πως και πως να ερθω λιγο στην δουλεια να ξεκουραστει λιγο το μυαλο μου.., :(

υγ...εχω την εντυπωση οτι αρχιζω να διεκδικω τον τιτλο καιλαιντερ2...τρεμε ζωη... :Ρ

μαριανθη το μονο που κανεις ειναι κακο στην οικογενεια σας με αυτο το αγχος...ηρεμησε και σκεψου πιο διαλακτικα...

σημερα αφησα κ τις 2 γουρνες γεματες, απο χτες το μεσημερι με απλυτα...γαλατα, μπιμπερο, σουπλα, στιφτες, της π@#τανας... πολυ το χαρηκα! παρε να χεις! θα παει να παρει τα παιδια μονος απο τον παιδικο, θα τα ταισει, θα κοιμησει τη χριστ. κ εγω μετα τη δουλεια εχω οδοντιατρο στις 4, αυτος αργει, κ υπολογιζω να γυρισω γυρω στις 6. ε, ρε γλεντια!!!!!!! να περασει μια μερα απο τις δικες μου.......ετσι....για εμπειρια!

σα να εκδικεισαι μου φαινεσαι!!!!!!;);):rolleyes::rolleyes::rolleyes:
καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. Ελπίζω όλες και όλοι να είστε καλά. Χρόνια πολλά σε όλες μας, να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και καλώς να δεχτούνε, όσες θέλουν, και τα επόμενα. Δεν μπήκα καθόλου το ΣΚ οπότε δεν ξέρω νέα σας. Θα προσπαθήσω να διαβάσω αργότερα. Είδα μόνο την Παρασκευή το απόγευμα ότι πήρε η Κίμι τον γιατρό και θα τον ξαναπάρει σήμερα για να μπούν αύριο.

Τα δικά μας τώρα:

Το Σάββατο το πρωι πήγα την Ζέτα στο Mazoo and the Zoo το μιούζικαλ γίατί της το είχα τάξει και ήταν οι τελευταίες παραστάσεις. Καθόμασταν στην δεύτερη σειρά και η Ζέτα αλλά και μία φίλη της που πήραμε μαζί κατενθουσιάστηκαν. Λοιπόν στην ίδια σειρά με μας ήρθε μία οικογένεια - μπαμπάς, μαμά, αγοράκι 2,5-3 ετών και ένα μωρό γύρω στους 5-6 μήνες. Το μωρό όταν ήρθαν κοιμόταν, μετά ξύπνησε, πήγε ο μπάμπας έξω και το άλλαξε και μετά το έφερε και το θήλασε η μαμά του (ακούς Μαριάνθη ???????). Την φωνούλα του δεν την ακούσαμε καν, απορώ με τόσα ντεσιμπελ πως μπόρεσε και έφαγε και κοιμήθηκε πάλι.

Χτες πήγαμε βόλτα στο Ζάπειο. Υποτίθεται ότι είχε εκδηλώσεις για την γιορτή της μητέρας αλλά ερχόταν κόσμος και οι εκδηλώσεις πουθενά. Τουλάχιστον πέσαμε πάνω στην αλλαγή φρουράς στον Αγνωστο Στρατιώτη και κάτι είδαν τα παιδιά (Ζέτα και φίλοι της).

Η μπέμπα χθες έφαγε περισσότερη φρουτόκρεμα αφού είχαμε προσθέσει και αχλάδι, ενω΄φαγητό (πατάτα, καρότο) ούτε που να το δει.

ωραια η παρασταση??
καλημερα...πηρα Σφακιανο..αυριο πρωι μπαινουμε 9.00-9.30...παω γιατι ειναι η μανα μου εδω.τα λεμε μεσημερακι..φιλακιαααα καλη μας βδομαδα.
αντε επιτελους....γιατι καλε το κινητο τοχεις κλειστο????????????????????????
ιριδα ΟΧΙ ΧΑΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ!!!!!!!!ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω τα πηρα δις.....και προς το παρον δεν επαθα τιποτα...μη φανατιζεστε ετσι βρε αγαπες μου...καλο ειναι να γινονται ολα φυσικα...αλλα αν δεν υπηρχε λογος δεν θα υπηρχαν τα φαρμακα...
Μαριανθη,

πιπέρι το στομα σου.............

κι ελεγα δεν το ειδε η θεουσα??:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ευη μου καλή η παράσταση κυρίως για μικρά παιδιά. Η Ζέτα (7 ετών) ήταν η μεγαλύτερη μπορώ να πω που είδα. Βέβαια η δική μου κατενθουσιάστηκε γιατί είναι πολύ του τραγουδιού και του χορού αλλά πολλά τα ντεσιμπελ και εγώ έχω ξεσυνηθίσει.

3qg3p2.png qfe4p2.png

καποτε εφερνα τον Πειραια δυο σβουρες και πεταγα...καποτε...που ημουν νεια!!!! Τωρα εχω καψει φλαντζα και μπουζι...κομματια...δε φτανει που γερασα, ειμαι και χοντρη, φοραω και τις πλατφορμες....αυτο ηταν...εφτασα στον Πειραια 10.30 και εφυγα 1.30..αυτες τις ωρες περπαταγα (γρηγορο βημα) ετωρα μπορω να πεθανω απο την κουραση.....

υγ...εχω την εντυπωση οτι αρχιζω να διεκδικω τον τιτλο καιλαιντερ2...τρεμε ζωη... :Ρ

ηρεμησε ρε κοριτσι μου....δηλαδη αμα εχεις δυο τι θα κανεις?....ηρεμησε....όλα θα γινουν, με λιγο προγραμμα και λιγο σταρχ&*^%δισμο, όλα γινονται. Για γαλα θα σου προτεινα αυτο που λενε ότι μοιαζει πολυ με μητρικο το απταμιλ εξτρα κερ ή το απλο...

ο μικρος εχει χασει τελειως το ενδιαφερον για το στηθος (προτιμα να κοιταει δεξια και αριστερα) QUOTE]

υπομονη...σε λιγο καιρο θα του ξαναρθει :tongue:

μη το συζητας κοτοπουλο... οι μανες που ειναι στο σπιτι ειναι πιο δυσκολο. στη δουλεια ξεφευγεις... γυρνας κ σου λειπουν. αμα ημουν ολη μερα στο σπιτι θα ειχα κανει εγκλημα...

καλημερααααααα

σημερα αφησα κ τις 2 γουρνες γεματες, απο χτες το μεσημερι με απλυτα...γαλατα, μπιμπερο, σουπλα, στιφτες, της π@#τανας... πολυ το χαρηκα! παρε να χεις! θα παει να παρει τα παιδια μονος απο τον παιδικο, θα τα ταισει, θα κοιμησει τη χριστ. κ εγω μετα τη δουλεια εχω οδοντιατρο στις 4, αυτος αργει, κ υπολογιζω να γυρισω γυρω στις 6. ε, ρε γλεντια!!!!!!! να περασει μια μερα απο τις δικες μου.......ετσι....για εμπειρια!

αντε ωραια...το βραδυ που θα εχετε τσακωθει να μην στεναχωρηθεις....Αν οι αντρες μπορουσαν να κανουν ό,τι μπορουμε μεις θα εκανε αυτους ο Θεος να γεννανε....

Για τις γυναικες που δουλευουν ή που μενουν σπιτι εχω να πω ότι το καθενα εχει την δυσκολια του και τις θυσιες του....και φυσικα ό,τι βολευει την καθε μια κανει....

εμενα μου αρεσει τα σκ που μενω με τα παιδακια μου....αφου μου λεει η μανα μου ν απρει τον αγγελο να τον παει βολτα και δεν την αφηνω...μαζι μου , της λεω...

καλημερα...πηρα Σφακιανο..αυριο πρωι μπαινουμε 9.00-9.30...παω γιατι ειναι η μανα μου εδω.τα λεμε μεσημερακι..φιλακιαααα καλη μας βδομαδα.

Ο Θεος θα σας φυλαει...όλα θα πανε καλα....σ'αγαπαμε....

οσο για τα βραδυνα ξυπνηματα, τις τελευταιες 2 μερες κ εμενα ξυπναει κ ψιλογκρινιαζει παω να τον δω κ μου χασκογελαει κ χοροπηδαει...

.

τι γλυκος...ειναι και αυτος ενας...

με συγχωρειτε...:oops:

κριμα οι καλογριες :tongue:

."

:tongue::tongue:....εγω εχω τον Βεγγο..πιανεται??

για πες λεπτομερειες...παλι τοχασα...

υποσπαδιας,ε??πωπω,το ακουω πολυ συχνα απο τοτε που χειρουργησα το στρατο μου...πρεπει να ταλαιπωρηθηκε πολυ ο κωνσταντινος,ε??:(:(

κρανιοσυνοσεωση ειναι ολα απλα υπαρχουν μορφες,πλαγιοκεφαλια-σκαφοκεφαλια η δολιχοκεφαλια...

ειπαμε ιδανικα 4 με 6 μηνων..

εγω τα πηρα δις.....και προς το παρον δεν επαθα τιποτα...μη φανατιζεστε ετσι βρε αγαπες μου...καλο ειναι να γινονται ολα φυσικα...αλλα αν δεν υπηρχε λογος δεν θα υπηρχαν τα φαρμακα...

ευακι, αυτο τον καιρο όλο τα εφαλια των παιδιων κοιταω...εχθες που πηγα να βαλω ζελε στον αγγελο με επιασε η ψυχη μου παλι ετσι ζαβουλι που ειναι..ασε με...παμε να φαμε, βλεπω ενα αλλο ενος χρονων, χλωμιασα...μου λεει η φιλη μου τι εγινε? της εξηγω, πιανει το κεφαλι του αγγελου μου λεει ολοστρογγυλο το βλεπω :confused:...ο Νικος λεει ότι τρελλαθηκα....Θα ξαναγυρισω τρια χρονια πισω....όταν εβλεπα παιδακι, εκανα πως το χαιδευω για να πιανω το κεφαλι του και να συγκρινω :rolleyes:...ξερω ..απαραδεκτη....τεσπα....και καλα να ειναι, το κακο ειναι να μη σου τυχει....ο Θεος μονο....

και εγω πηρα χαπια και συμφωνω...

Το νησι ειναι η Σπιναλογγα...υπεροχη η εκπομπη εχθες..περιμενω πως και πως...Εν τω μεταξυ ειχα ενα γκομενο το Γιωργο και τα καλοκαιρια τα περναγαμε στην Ελουντα (1996 και 1997)...υπεροχο μερος....η Σπιναλογγα ηταν η αδυναμια μου....

αυτα, συνεχιζω την δουλιτσα μου, πηρα σημερα και στα μικρα μου καλοκαιρινα, πηρα και ενα ωραιο φορεματακι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...