Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ιριδα ΟΧΙ ΧΑΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ!!!!!!!!ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλημερα κ Χρονια μας Πολλα εστω κ καθυστερημενα.

Εμεις ειμαστε καλυτερα, μονο οι μυξες μας εμειναν αλλα απ'οτι φαινεται ο μιρκος μας κολλησε κ μαμα κ μπαμπα...

οσο για τα βραδυνα ξυπνηματα, τις τελευταιες 2 μερες κ εμενα ξυπναει κ ψιλογκρινιαζει παω να τον δω κ μου χασκογελαει κ χοροπηδαει...

κιμαδακι μας γλυκο ολα καλα θα πανε!!! εχεις τη θετικη μας ενεργεια!!!

υγ: κ εγω δεν πηρα χαπια οταν αποθηλασα. νομιζω δεν υπαρχει λογος, απλα σταδιακα μειωνεις τους θηλασμους.

qC91p2.pngaQK1p2.png

μαριανθηηηηηηηηηηηη τι θα κανουμεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

γαμησετα ιριδα...δεν ξερω...καταρχας θα δω αν δεχεται το γαλα το στομαχι του...αν του δωσω και βραδυ και συνεχιζει να ξυπναει θα δω τι θα κανω...καπου διαβασα οτι ενα μωρο εφτυνε το ξενο και κατεβαζε την μπλουζα της μανας του και απανταει μια κοπελα "απο το χαβιαρι που του εδινες το εριξες στον ταραμα...ειναι δυνατον να μην αντιδρασει το μωρο??" χαχαχαχχαχαχαχα:P:p:p

waWmp3.png

9LyAp3.png

Και εγώ ούτε στην Ζέτα ούτε στην μπέμπα πήρα χάπια για να κόψω τον θηλασμό. Απλά μείωσα τα γεύματα. Στο Έλενα, στα μαθήματα για τον θηλασμό, μας είπαν ότι ο αποθηλασμός γίενται αντικαθιστώντας ένα γέυμα κάθε εβδομάδα με ξένο, έτσι μειώνεται η παραγωγή και στο τέλος σταματά.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Για όσες και ξέρω ότι είναι πολλές ενδιαφέρονται (από το newsit):

"H εταιρία του Farmville σκέφτεται να φύγει από το Facebook!

Η εταιρία Zynga, δημιουργός των παιχνιδιών όπως το Farmville και το Mafia Wars, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Facebook αφού όπως λέγεται, σχεδιάζει να ανοίξει το δικό της κοινωνικό δίκτυο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση μεταξύ Facebook και Zynga είναι τεταμένες αφού η Zynga θέλει το 30% από τα έσοδα των τίτλων της που κερδίζει το Facebook.

Από την άλλη μεριά κάτι ανάλογο θέλουν και οι υπεύθυνοι του Facebook και γι' αυτό προσπαθούν να πείσουν τη Zynga να υπογράψει νέα, πολυετή σύμβαση αποκλειστικότητας.

Ένα mail που διέρρευσε από τον διευθυντή της Zynga κυκλοφορεί ανάμεσα στους υπαλλήλους της εταιρείας και τους προετοιμάζει για πιθανό «χωρισμό» από το Facebook.

Αν συμβεί αυτό, η Zynga μάλλον θα δημιουργήσει το δικό της κοινωνικό δίκτυο που θα ονομάζεται Zynga Live και φυσικά θα έχει όλα τα παιχνίδια της εταιρείας.

Τέλος η Zynga και το Facebook δεν έχουν πάρει θέση επίσημα ακόμα"

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Μόνη μου ΄μιλάω μόνη μου τ' ακούω. Και συνεχίζω.

Ακούσατε ότι Πέμπτη - Παρασκευή θα έχουμε μίνι καύσωνα ? Εγώ πάντως από χθες την μπέμπα την έχω μέσα στο σπίτι με το εσωρουχάκι της (με κοντό μανίκι) και ένα σορτσάκι (που το βγάζαμε που και που) και χωρίς κάλτσες. Σήμερα την πήγα στην μαμά μου με παντελονάκι και κοντό μπλουζάκι.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Και εγώ ούτε στην Ζέτα ούτε στην μπέμπα πήρα χάπια για να κόψω τον θηλασμό. Απλά μείωσα τα γεύματα. Στο Έλενα, στα μαθήματα για τον θηλασμό, μας είπαν ότι ο αποθηλασμός γίενται αντικαθιστώντας ένα γέυμα κάθε εβδομάδα με ξένο, έτσι μειώνεται η παραγωγή και στο τέλος σταματά.

ιωαννα αυτο ειναι το προβλημα μας! πως θα φανε το ξενο οεοοοοοοοοο??????? εμενα δε παιρνει το μπιμπερο, η μαριανθη ψαχνει γαλα................

παω ταχυδρομειο!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Μόνη μου ΄μιλάω μόνη μου τ' ακούω. Και συνεχίζω.

Ακούσατε ότι Πέμπτη - Παρασκευή θα έχουμε μίνι καύσωνα ? Εγώ πάντως από χθες την μπέμπα την έχω μέσα στο σπίτι με το εσωρουχάκι της (με κοντό μανίκι) και ένα σορτσάκι (που το βγάζαμε που και που) και χωρίς κάλτσες. Σήμερα την πήγα στην μαμά μου με παντελονάκι και κοντό μπλουζάκι.

ελα ρε... εδω ειμαι!

μμμ...αυτο ειναι το ζητημα που με απασχολει κ εμενα ... τι να του βαζω επειδη ηταν κ αρρωστουλης ....

2 μερες τωρα οταν κοιμαται του φοραω μακρυμανικο φανελακι κ παντελονακι πιζαμα κ καλτσακια κ σεντονι. μηπως ειναι πολλα?

στον παιδικο του βαζω κοντομανικο φανελακι, καλοκαιρινο μπλουζακι κ παντελονακι κ καλτσακι (δε του βαζω παπουτσακια γιατι φουντωνει). κ παντα εχω το ζακετακι παραμασκαλα ...

να τολμησω σορτσακι?

εγω πιζαμακια καλοκαιρινα δεν εχω παρει γιατι θεωρουσα οτι θα κοιμουνται με τα φανελακια μονο, πηπως να παρω ?

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...