Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Εχει ήδη πάρει μήνες και υπάρχει περίπτωση να πάρει και αλλο ή να μην έρθει και ποτε... Απλά κάπως πρέπει να δουλέψουμε για να μπορούμε να χρηματοδοτούμε πάγια έξοδα 1000 ευρώ το μήνα μίνιμουμ μόνο οι ωοληψιες και γιατρούς κλπ πλας ενοίκια, σούπερ μάρκετ, αυτοκινητο κλπ κλπ. Δυστυχώς οι εξωσωματικές είναι δύσκολο σπορ και άπαξ και μπεις στο χορό, χορεύεις. Όλες το ξέρουμε.

Τη ψυχική ηρεμία δύσκολα τη κρατάς αν έχεις απαιτητική δουλειά γιατί απλά θες να έχεις δουλειά. Αν δεν είχαμε αυτά τα έξοδα δε θα με ένοιαζε καν. Απλά είναι δύσκολο να τα κρατάς ολα σε ισορροπία.

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω σε ενοίκιο τα ξερω. 

Δράμα η κατάσταση 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα...πηρα Σφακιανο..αυριο πρωι μπαινουμε 9.00-9.30...παω γιατι ειναι η μανα μου εδω.τα λεμε μεσημερακι..φιλακιαααα καλη μας βδομαδα.

αχχχ ρε κιμι πως σε σκεφτομαι...αντε να τελιωσει η ταλαιπωρια...ολα καλα θα πανε...φανταζομαι την αγωνια σου...:rolleyes:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

παω να κανω τις πληρωμες και επανερχομαι! δε διαβασα το σαβ.κο οποτε εχασα τα νεα! φτουυυυυ

κιμακι να μπειτε και να βγειτε στο πι και φι κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σας σκεφτομαστε οοολες!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

kimako ολα καλα να πάνε!

Μαριάνθη και εγω πιστευω πως ειναι από τα δοντια του...καταλαβαινω οτι κουραστηκες...και εμενα με εχει κουρασει η διδικασία των αντλήσεων..αλλα κάνω υπομονή γιατι μου αρεσει παρα παρα πολύ να τη θηλάζω

βεβαια η δικια μου ξυπναει το πολύ μια φορα μεσα στη νυχτα και αυτό αν δεν της εχω δωσει το σνακ της κατα τις 12...βεβαια εγω τελευταια την περνω πολύ συχνα στο κρεβατι οχι γιατι μου το ζηταει το μωρακι, αλλα γιατι το θελω εγώ....οτι και αν αποφασισεις για καλό θα ειναι...

μονο που πολύ φοβαμαι οτι δεν ξυπνάει εξαιτιας του θηλασμού...

byXKp2.png

α ναι βρε κοριτσια, αφου πιασαμε τη κουραδοσυζητηση για ακομη μια φορα, κι η δικια μου τα κανει λες και βγαζει τη φρουτοκρεμα οπως ακριβως την εφαγε... μονο <<πουρε>> κανει πια!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα...πηρα Σφακιανο..αυριο πρωι μπαινουμε 9.00-9.30...παω γιατι ειναι η μανα μου εδω.τα λεμε μεσημερακι..φιλακιαααα καλη μας βδομαδα.

Καλημέρα.

Ολές οι ευχές που ξέρω είναι μαζί σας.Ολη μου η σκέψη είναι μαζί σας και το ξέρεις.Στο έχω πεί ιδιαιτερως αλλά θέλω να στο πω και ανοιχτά.Σε νοιάζομαι και σε πονάω σαν να είσαι φίλη μου από παλιά.Εχω γενικά μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά αλλά με τα δικά σας εδώ έχω λιώσει γενικά.Τα νιωθω όλα λες και είναι δικά μου.Θέλω να'σαιι χαρουμενη γιατί τελειώνει το άγχος και οι κακές οι σκέψεις.Το ξέρεις οτι η επέμβαση θα πάει μια χαρά και θα συνεχίσετε κανονικά την όμορφη ζωή σας που φτιάξατε εσύ και ο Θάνος.Ψυχραιμιά,φτιάξε τα πραγματάκια σας με ηρεμία,ο Χριστάκης να μην καταλάβει τίποτα.Χαμόγελο και αισιοδοξία.Αυτό είναι η Κίμη μου για μένα.

Καλημερα τσουπρες και καλη εβδομαδα!!!! Κιμακο μπηκα απο τη δουλεια μονο για σενα..... Με το καλο κοπελα μου..... Ολα να πανε υπεροχα και να ησυχασεις και εσυ και η περδικα..... Μην ξεχνας ειμαστε εδω και ειμαστε μαζι σου........

Και ασχετο Μαιρουλα βρηκα απο χθες αυτο τελευταιο ποστ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1524577#post1524577 για ρωτα τη γιατρο σου..........

Τα λεμε αργοτερα φιλιααααααααααααααα

Κίμι όλα θα πάνε καλά. Είμαστε μαζί σας ψυχή τε και σώματι.

Elenie ωραίο το νυφικό και πρωτότυπο.

eirinilagadas κουκλιά τα παιδιά σου και όντως καρμπόν.

dalida ελπίζω να είναι καλύτερα το ματάκι του παιδιού.

Μαριάνθη ο γιατρός μου είχε πει μαζί με την φρουτόκρεμα να αρχίσω και το φαγητό. Για κρέμα μου είχε πει όχι πριν το επόμενο ραντεβού μας. Θα δούμε πόσο θα έχει πάρει με αυτά και θα δούμε για κρέμα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Από το newsit.

"H μητέρα του 2010 στην Αυστραλία παράγει κάθε χρόνο κατ' οίκον έργο αξίας τουλάχιστον 70.000 δολαρίων για το οποίο ποτέ δεν αμείβεται.Αυτό προκύπτει από έρευνα της εφημερίδας "Herald Sun" με αφορμή τη σημερινή Ημέρα της Μητέρας.

Σύμφωνα με την έρευνα αν μία οικογένεια αναγκαζόταν να προσλάβει καθαριστή ή καθαρίστρια, θα πλήρωνε $29.000 τον χρόνο. Η φροντίδα των παιδιών για πέντε μέρες την εβδομάδα (ώρες εργασίας) θα κόστιζε γύρω στις $16.000 ετησίως. Για να απασχοληθεί ένα άτομο προκειμένου να διεκπεραιώνει τους λογαριασμούς και όλες τις άλλες "διοικητικές" υποχρεώσεις ενός νοικοκυριού, θα πρέπει ο οικογενειακός προϋπολογισμός να επιβαρυνόταν αν η μανούλα έκανε… "στάση εργασίας" με τουλάχιστον $13.000 και… πάει λέγοντας.

Το 55% των μαμάδων που έλαβαν μέρος στην έρευνα κάνει τις περισσότερες δουλειές στο σπίτι ακόμα και αν εργάζεται εκτός οίκου.

Το 41% παραπονιέται ότι οι σύντροφοι δεν ακούν τις απόψεις τους όσο θα έπρεπε.

Το 34% πιστεύει ότι άξιζε τον κόπο να γίνουν μητέρες, αλλά από αυτή τους την επιλογή κτυπήθηκαν ανεπανόρθωτα οι προοπτικές καριέρας τους.

Το 56% θα ήθελε περισσότερο προσωπικό χρόνο.

Και, τέλος, το 63% νοιώθει μονίμως κουρασμένο"

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

μη το συζητας κοτοπουλο... οι μανες που ειναι στο σπιτι ειναι πιο δυσκολο. στη δουλεια ξεφευγεις... γυρνας κ σου λειπουν. αμα ημουν ολη μερα στο σπιτι θα ειχα κανει εγκλημα

αυτο ειναι τρομερη αληθεια... οσο και να θες αμα εισαι 24ωρες το 24 με το μωρο καποια στιγμη θα σου τη δωσει στανταρρρρρρρρ...

Η μπέμπα χθες έφαγε περισσότερη φρουτόκρεμα αφού είχαμε προσθέσει και αχλάδι, ενω΄φαγητό (πατάτα, καρότο) ούτε που να το δει.

κι εμενα μολις της εβαλα εκτος απο μηλο και αχλαδι την εφαγε οοοολη! τη 1η μερα... τη 2η (χτες δηλαδη) παλι τη μιση εφαγε...

ειναι κ το αλλο, με το θηλασμο δε ξερω ακριβως ποτε πειναει για να της δωσω τη φρουτοκρεμα γιατι δεν εχουμε και στανταρ ωραρια...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Εγώ είδα ότι άμα περιμένω να πεινάσει (δηλαδή να κλάψει) δεν τρώει με τίποτα και ουρλιάζει περιμένοντας το μπιμπέρό με το γάλα. Γι΄αυτό προσπαθώ στο τρίωρο περίπου και πριν λυσσάξει της πείνας να της δώσω την φρουτόκρεμα ή το φαγητό.

3qg3p2.png qfe4p2.png

λοιποοοοοοον

επειδη μαλλον την προηγουμενη φορα εδωσα παρα πολυ γαλα και πολυ αποτομα θα ηθελα τωρα να μου πειτε πως να του ετοιμασω λιγο ας πουμε καμμια 40αρια γραμμαρια για να δω αρχικα πως και αν θα το δεχτει ο οργανισμος του...ο γιατρος μου ειπε να δοκιμασω το ναν..εχουμε δοκιμασει της milupa και της frezyderm που τα βγαλαμε και τα δυο...καμμια ιδεα??

κι εγω ΝΑΝ της δινω μονο! πρωτα το νο1 και τωρα θα της δωσω το 2, λογικα εσυ το 2 κατευθειαν θα δωσεις... στην αρχη για να το μαθει εκανα 90μλ νερο με 3 κοφτες μεζουρες σκονη γαλα, εχει μεσα μεζουρα, δε χρησιμοποιεις οτι ναναι.. λογικα ολα τα γαλατα θα εχουν μεζουρα μεσα... με αυτη μετρας! επισης η παιδιατρος μου πει οτι στα πιο δυσκολα μωρα δινουν το GIGOZ απο θεμα μαρκας... παντως απλα μη δωσεις μεγαλη ποσοτητα και σκασει το μωρο, δωσε λιγο να δεις πως θα παει...

καλα εμενα δεν το ηπιε ποτε (κανενα γαλα) επειδη δε μπορουσε να πιει απο το μπιμπερο αλλα τουλαχιστον ηξερε εστω τη γευση του ΝΑΝ και μολις της το δωσα με 2-3 κουταλιες ρυζαλευρο σα κρεμουλα δηλαδη το φαγε κατευθειαν!

εγω προσπαθω σαν τρελη να διατηρησω τους 8 θηλασμους που απαιτουνται για να διατηρηθει η γαλουχια...ιδρωνει αυτος ιδρωνω και εγω και τα νευρα μου παλι τσαταλια...δεν ξυπναει απο τα δοντια του..ειναι τσεκαρισμενο...ξυπναει το βραδυ και ειναι μεσα στα γελια...θελει να δει την μαμα του να τον παρει αγκαλια να την μυρισει να την γευτει...αλλα και εγω θελω λιγο να κοιμηθω...και δεν νιωθω τυψεις που το λεω γιατι εχω εξαντληθει πια...ποσο να αντεξω...αν ξυπνουσε μια φορα θα την παλευα...αλλα τοσες φορες και να εχω και να ξυπνησω στις 6 νομιζω παει πολυ...ελενη εσενα σου κοιμηθηκε με το ξενο και αν ναι πως το εκανες??θηλασες και εδωσες και συμπληρωμα?

βρε στο χω ξαναπει, γιατι τρελαινεσαι με τους 8 ακριβως θηλασμους???? ποτε μα ποτε δε μετρησα ποσες φορες τη θηλαζω, αλλα σιγουρα ποτε δε φτασαμε τους 8 θηλασμους (ουτε ομως και να τρωει σε στανταρ ωρες) ειχα το νου μου καθε 3 περιπου ωρες και της προσφερα και οποτε πειναγε ετρωγε... παντως τωρα που εχει μεγαλωσει πια πανω απο 5 φορες (αντε 6 το πολυ) δε τρωει , τρωει και τη κρεμα της το πρωι και τη φρουτοκρεμα το απογευμα...

αγχωνεσαι τσαμπα γιατι ειναι ηδη μεγαλος ο μπεμπακος σου! δε νομιζω να κοβεται το γαλα τοσο ευκολα... δε ξερω, εμενα δε βλεπω να σταματαει με τιποτα το γαλα........... ειδικα και το σαβ/κο που τρωει οποτε θελει αφου ειμαστε μαζι ολη μερα...........

χαχαχαχαχα μαρκα μ' εκαψες και ο δικος σου...οχι δεν τον εχω στο δωματιο μου..να φανταστεις την προσπαθεια μου, εκανα και 3 βδομαδες co-sleeping μπας και κοιμηθω λιγο αλλα εκει ξεφυγαν τελειως τα πραγματα..εκει που πριν ξυπνουσε 2 φορες οταν κοιμομασταν μαζι ξυπνουσε καθε τρεις και λιγο ωσπου εχανα τον λογαριασμο...ασε που επεφτα διπλα του σαν το πτωμα και φοβομουν μην τον πλακωσω και δεν παρω και χαμπαρι...εσενα το δεχτηκε τοσο ευκολα???του ειχες ξαναδωσει??? δεν με πειραζει το symphomy που ειναι ενα ντουβλουκι 3,5 κιλα συν τα σιρτζιλα μιρτζιλα που κουβαλαω καθε μερα και οι 2 αντλησεις στην δουλεια οσο αυτο το βραδυνο καθε τρεις και λιγο...εντωμεταξυ σε αλλα τοπικ που διαβαζω τα παιδια που θηλαζουν συνεχιζουν να ξυπνουν μεχρι 2-3 χρονων για να διατηρησουν την γαλουχια της μαμας τους και ανατριχιαζω μονο στην ιδεα...ενταξυ το ξερω οτι θα ξυπναω (παιδι εχω οχι καμμια προγραμματισμενη κουκλα) αλλα αλλο να ξυπνας μια στις 2 μερες και να κοιμασαι και λιγο παραπανω την μια και αλλο ΚΑΘΕ βραδυ το ιδιο βιολι...ασε το αγχος να αδειασει το στηθος συχνα μην ελαττωθει το γαλα και πρεπει παλι να αρχισω τους μαραθωνιους για να επανελθει και ασε που μεγαλυτερα μωρα δυσκολευονται πολυ να κοψουν το στηθος και καταληγουν να μην θελουν να πιουν αλλο γαλα για την υπολοιπη ζωη τους...οποτε θεωρω οτι αν δεχτει το ξενο ειναι η καταλληλη στιγμη...

αυτο δεν αντεχεται με τιποτα... το ξενυχτι ειναι πολυυυ δυσκολο ειδικα οταν δουλευεις....

αυτα τα 2 φοβαμαι ακριβως κι εγω και δε ξερω πως να τη καταφερω να πιει απο το μπιμπερο για να αποθηλασω....

πηρα και το γυναικολογο μου τηλ και ειπα θελω να αποθηλασω φυσικα αλλα λεει οτι αν δε παρω χαπια δε θα κοπει με τιποτα το γαλα μου... και ειπα σταδιακα δεν γινεται? οχι λεει, μονο με χαπια... αλλα βρε κοριτσια αφου η μπεμπα μου δε πινει με το μπιμπερο κ πλανταζει στο κλαμα, αν εγω παρω χαπια και κοψω το γαλα τι θα γινει οεο?????? θα σπασει η καρδια μου να τη βλεπω να κλαιει και να θελει να θηλασει και να εχω παρει χαπια... μονο κ μονο γιαυτο δεν τα παιρνω.... ενταξει λενε οτι οταν πεινασει θα φαει κι απο το μπιμπερο, αλλα το δοκιμασα κι αυτο και μεχρι που κραταγε την αναπνοη της η ατιμη και ειχε σκασει στο κλαμα.... ενω το θελω πολυ, ε δεν αντεχω να γινει οοολο αυτο μονο και μονο για να μπορω να κοιμαμαι πανω απο 6 ωρες το βραδυ και να λειπω να πηγαινω οπου θελω....

τι θα κανωωωωωωωωωωω???????????????

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

πηρα τον παιδιατρο τηλ...ηταν σαφεστατος...δεν νομιζω οτι θα λυσεις τα νυχτερινα ξυπνηματα με το ξενο γαλα...επισης μου ειπε και το αλλο θεικο...οτι το μωρο εκανε εμετο οχι επειδη του επεσε το ξενο βαρυ αλλα επειδη θελει μονο το δικο μου γαλα και με αυτο τον τροπο προσπαθει να με εκβιασει...χαχαχαχαχα θεικο ετσι...

waWmp3.png

9LyAp3.png

πηρα τον παιδιατρο τηλ...ηταν σαφεστατος...δεν νομιζω οτι θα λυσεις τα νυχτερινα ξυπνηματα με το ξενο γαλα...επισης μου ειπε και το αλλο θεικο...οτι το μωρο εκανε εμετο οχι επειδη του επεσε το ξενο βαρυ αλλα επειδη θελει μονο το δικο μου γαλα και με αυτο τον τροπο προσπαθει να με εκβιασει...χαχαχαχαχα θεικο ετσι...

ε αφου το ξερεις, αυτο δεν το ξερει κανεις απο πριν......... αλλα ρε παιδια τοσο μεγαλο μωρο με το ξενο γαλα που θα ναι σε στανταρ περιπου ωρες δε θα μπει σιγα σιγα σε ενα προγραμμα υπνου?????????????

ελεος ποσο θελουν πια αυτα τα μωρα για να στρωσουν???????? ειναι και τα δοντια... τη βαψαμε...... και εμτα λετε για 2ο???????????????????? :D:D:D:D:D

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...