Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οταν δε σε αφήνουν να μείνει η δουλειά στη δουλειά είναι αδύνατον 😂 οπότε πάει και το βράδυ και τα σκ… ΑΛΛΑ όντως σε κάνει να ξεχνιέσαι. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο ότι σε απορροφά κάτι άλλο, λίγο θα πεις κ μια βλακεία με τους συνάδελφους περνάει η μέρα. Ας πούμε στην ετ που έμεινα σπίτι 6 ημέρες νομίζω ήμουν χειρότερα που σκεφτόμουν μόνο αυτό.

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Just now, linaa είπε:

Ναι δεν κάνει καθόλου . Σκέψου λένε ούτε το laptop δεν πρέπει να κρατάς στα πόδια σου 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το σκεφτομαι πολυ σοβαρα..θα ρωτησω το Σφακιανο...αν μπορουσα να την παω κ νωριτερα για επεμβαση..αν μου πει ναι..εφυγε.απλα καπου ειδα οτι ακτω απο 7 κιλα δεν χειρουργουν αν δεν ειναι αμεση ανγκη.η δικια μου τωρα ειναι 7.αν αυτο δεν ισχυει κ μου πει οτι θα μπορουσαμε να ειχαμε παει νωριτερα ..την αλλαξα επι τοπου.

Εγω κ μονο που σκεφτομαι πως το έλεγες τοσο καιρο κ σε καθησυχαζε...θα την σουταρα.

Κ εγω μ' αυτην που ξεκινησα στον 1ο της ειχα απόλυτη εμπιστοσυνη.Όταν δεν ξέρεις όμως.Απο όταν άρχισα να αντιλαμβανομαι καποια πραγματα κ με χαλασε κ η συμπεριφορα της έφυγα.Την πίστευα..ή μαλλον ηθελα να την πιστευω γιατί δεν μου αρεσει να αλλαζω γιατρους.Αλλα εκ των υστερων φανηκε ποσο λαθος ηταν σε πολλα πραγματα κ λεω Δοξα τω Θεω που έφυγα.

Αντιθετα με τον γυναικολογο μου, ενω τον εμπιστευομαι δεν μου πάει σαν ανθρωπος, ειναι βαρυς.Αλλα σε βαθος χρονου αποδειχτηκε πως ο άνθρωπος ειναι κορυφη κ δεν μετανιωνω που έκατσα

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καληνυχτα Ειρηνακι...κ εγω θα παω για μπανιο σε λιγο..να πασαλειφτω κιολας,να θαυμασω κ στον καθρεφτη τα υπεροχα μαλλια μου..αν την αφηνα την ατιμη κομμωτρια με την ψιλη θα μου τα παιρνε..

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

δαλιδα το ιδιο θεμα εχω καιεγω με αυτην......απο την μια θελω να την αλλαξω,μερικα πραγματα δεν μου αρεσουν σας τα εχω γραψει...δεν ξερω θα δω....

fCS8p3.png

καληνυχτα Ειρηνακι...κ εγω θα παω για μπανιο σε λιγο..να πασαλειφτω κιολας,να θαυμασω κ στον καθρεφτη τα υπεροχα μαλλια μου..αν την αφηνα την ατιμη κομμωτρια με την ψιλη θα μου τα παιρνε..

Κ μενα την τελευταια φορα σαν καραγκιοζη με έκανε. Θυμάσαι την Αλιμπέρτη σε ένα παλιο εργο με Μιχαλόπουλο κ ναρκωτικά;;;Ετσι μου τα έκανε.Κ πως να τα χτενισω για την βαπτιση οεο;;;

Καληνυχτα Ειρηνη μας!!!

Σκουπίζω, σφουγγαριζω, τακτοποιω τραπεζοκαθισματα κ έφυγαααα κ γω!!!

Καλημερα στις ποιητριες, εθισμενες!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

δαλιδα το ιδιο θεμα εχω καιεγω με αυτην......απο την μια θελω να την αλλαξω,μερικα πραγματα δεν μου αρεσουν σας τα εχω γραψει...δεν ξερω θα δω....

Εσυ γιατι καθεσαι σ' αυτην ακομα δεν εχω καταλαβει:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εσυ γιατι καθεσαι σ' αυτην ακομα δεν εχω καταλαβει:tongue::tongue::tongue:
μωρε καμμια δεν ειναι τελεια..

της μαιρης χωρις να δει τα παιδια ειπε αμεσως τι εχουν..αλλα σε αλλα ειναι μουρλη..

αχ ειναι απο το ταμειο και πρεπει να βρω αλλη....στην περιοχη που μενω δεν εχει και αυτη παλι εδω δεν ειναι αλλα .......

οπως τα λεει η κιμι...:D

fCS8p3.png

μωρε καμμια δεν ειναι τελεια..

της μαιρης χωρις να δει τα παιδια ειπε αμεσως τι εχουν..αλλα σε αλλα ειναι μουρλη..

Το παν ειναι να ειναι συζητησιμος ο αλλος.δλδ αν η Μαιρη της λεει πως ανησυχει για την διατροφη τους κ την γραφει ενω μπορει να βαλει καποια πραγματα κ νωριτερα...τοτε δεν έχουμε κοινη γραμμη πλευσης αν με εννοεις.

Εμένα απο την στιγμη που αδιαφορει για το αγχος σου κ ή σε ειρωνευεται ή στο προσπερναει, ε τι άλλο να πεις μετα;;;Δεν μπορω να συνεργαστω...

εγω θα ρωτησω σφακιανο..μπορουσαμε να εχουμε ερθει νωριτερα???αναλογα με την απαντηση θα κρινω..αλλα ειναι κ αυτο που λεει κ η Μαιρη..αλλη εδω κοντα καλη δεν υπαρχει,εχω ρωτησει..αλλα απο απαντηση γιατρου θα κρινω..παω..ειδα κ μια λεκανη ρουχα που ειναι για απλωμα το στανιο μου............καληνυχτα..

Το παν ειναι να ειναι συζητησιμος ο αλλος.δλδ αν η Μαιρη της λεει πως ανησυχει για την διατροφη τους κ την γραφει ενω μπορει να βαλει καποια πραγματα κ νωριτερα...τοτε δεν έχουμε κοινη γραμμη πλευσης αν με εννοεις.

Εμένα απο την στιγμη που αδιαφορει για το αγχος σου κ ή σε ειρωνευεται ή στο προσπερναει, ε τι άλλο να πεις μετα;;;Δεν μπορω να συνεργαστω...

α μπραβο εμενα μου λεει "το ειπα εγω?"αμα δεν το ειπα δεν το βαζουμε.....

και τι να το κανωεγω το μωρο που δεν τρωει φρουτα,να το αφησω νηστικο???ή να το μεγαλωσω μονο με γαλα???ψαχνω να βρω πως θα τα φαει...εχω γεμισει με κουτια απο κρεμες!!!!

τιποτα μονο με φαριν τα τρωει.....

fCS8p3.png

εγω θα ρωτησω σφακιανο..μπορουσαμε να εχουμε ερθει νωριτερα???αναλογα με την απαντηση θα κρινω..αλλα ειναι κ αυτο που λεει κ η Μαιρη..αλλη εδω κοντα καλη δεν υπαρχει,εχω ρωτησει..αλλα απο απαντηση γιατρου θα κρινω..παω..ειδα κ μια λεκανη ρουχα που ειναι για απλωμα το στανιο μου............καληνυχτα..

:tongue::tongue:εγω μολις εβαλα στεγνωτηριο!!!!!αντε παρτε να ησυχασεται!!!!

καληνυχτα!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

α μπραβο εμενα μου λεει "το ειπα εγω?"αμα δεν το ειπα δεν το βαζουμε.....

και τι να το κανωεγω το μωρο που δεν τρωει φρουτα,να το αφησω νηστικο???ή να το μεγαλωσω μονο με γαλα???ψαχνω να βρω πως θα τα φαει...εχω γεμισει με κουτια απο κρεμες!!!!

τιποτα μονο με φαριν τα τρωει.....

Εγω πηγαινα κ της ελεγα το παιδι εχει γκρινια τωρα τελευταια κ δειχνει να μην χορταινει με γαλα.(Τοτε ετρωγε φαγητο το μεσημερι).Κ γυρναγε με υφος κ μου έλεγε πειναει το παιδί κυρα-Δαλιδα μου, πειναει!Κ της λεω κ τι να κανω τρωει ενα κατσαρολάκι φαι το μεσημερι ποσο άλλο να βαλω. Να του δινεις κ το βραδυ που αφηνεις το παιδι να πειναει...κ διαφορα άλλα:shock:

Λες κ θελω να το αφησω. δεν μου ειχε πει τπτ τετοιο κ την ακουγα κατα γραμμα...Αλλα μην ειρωνευεσαι κ μην κανεις σαν να μιλας με καθυστερημενα!

Αντε καληνυχτα κοριτσακια, το βρασα κ αυριο θα τρεχω παλι ολη μερα!!!!

μωρε εμενα ειναι πολυ συνεργασιμη στα βασικα,την εχει αγαπησει κ Χρηστακος κ το πουλακι του μια χαρα το εφτιαξε τσακα τσακα,ταλαιπωρηθηκαμε λιγο αλλα ειναι τελεια τωρα..τελος παντων,θα δω.καληνυχτα τα λεμε αυριο...

Εγω πηγαινα κ της ελεγα το παιδι εχει γκρινια τωρα τελευταια κ δειχνει να μην χορταινει με γαλα.(Τοτε ετρωγε φαγητο το μεσημερι).Κ γυρναγε με υφος κ μου έλεγε πειναει το παιδί κυρα-Δαλιδα μου, πειναει!Κ της λεω κ τι να κανω τρωει ενα κατσαρολάκι φαι το μεσημερι ποσο άλλο να βαλω. Να του δινεις κ το βραδυ που αφηνεις το παιδι να πειναει...κ διαφορα άλλα:shock:

Λες κ θελω να το αφησω. δεν μου ειχε πει τπτ τετοιο κ την ακουγα κατα γραμμα...Αλλα μην ειρωνευεσαι κ μην κανεις σαν να μιλας με καθυστερημενα!

Αντε καληνυχτα κοριτσακια, το βρασα κ αυριο θα τρεχω παλι ολη μερα!!!!

λες και ηξερες εσυ!!!αφου ησουν πρωτομανα δεν επρεπε να σου πει 5 πραγματα????τελοςπαντων....

καληνυχτα!!!

αντε συμπεθερα τα κοριτσια εκαναν ολες τις δουλειες,εγω απλα θα κλειδωσω!!!!!

fCS8p3.png

Διαβασα....ταισα...ξεχ@σα....ξανακοιμηθηκε..............

Βαριεμαι αλλα τι θα κανω μεχρι να ξυπνησουν...?

Ανοιγω κουρτινες.........

Περισσοτερο πορτοκαλί και διασπαρτο ρόζ ειχε ο ουρανος το χαραμα....τα χρωματα πια σβήσανε ....ανεβηκε ψηλα ο ηλιος....επιβλητικός, καυτός.

Κοιταω προς την θαλασσα....ενα απαλο αερακι κουναει την επιφανια της...δροσια μοιαζει να κάνει εκει κάτω.

Σήμερα δέν πετουν πουλιά.....κατάλαβαν την ζεστή μερα που ξεκινησε...κουρνιασαν στην νοπή ριζα ενος δεντρου...ασάλευτα...μονο η φωνες τους μαρτυρούν οτι βρίσκονται εκει.....

Ο πατερας ανηφοριζει με το σκυλο απο την βολτα.....και οι δυο εχουν την γλωσσα έξω........:tongue:

Ελα καλημέραααααααααα.........!!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...