Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλύτερα. Αν νιώσεις το οτιδήποτε πας για υπέρηχο. Το έχω κάνει 4 φορές σε όλη την κύηση. 

και εγώ το έκανα και δεν βρήκα τίποτα. Το κόστος των ανακαινίσεων έχει πάει στο θεό. Οπότε μια καλή σωστή ανακαίνιση όλο το σπίτι θες 40κ περίπου. 

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

πρίν από 43 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι γλυκό αυτό που είπες μου έφτιαξες τη διάθεση, θα το πως στον άντρα μου να χαρεί που είναι λίγο σοκαρισμένος σήμερα. Έκανα την υστεροσκοπηση μου και τον βρήκαν οι γιατροί και του έλεγαν τι έκαναν και έπαθε σοκ! 

Τελικά κορίτσια να το θυμάστε, ακούτε το σώμα σας και την διαίσθηση σας! Την υστεροσκοπηση την ζήτησα μόνη μου και μάλιστα επέμενα (για όσες δεν διαβάσατε παλιότερο σχόλιο μου) και τελικά ενώ η μήτρα μου εξωτερικά ήταν οκ (έχω κάνει  προηγούμενα χειρουργεία ανοιχτά και την έχουμε δει), εσωτερικά ήταν στενή, σαν κανάλι, δεν είχε σωστό σχήμα, ο πυθμένας προς τον θόλο δλδ, ήταν σαν ένα στενό κανάλι και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο ούτε στην σαλπιγγογραφια. Το διορθώσαμε και περιμένω να προχωρήσουμε στον μεθεπόμενο κύκλο για εμβρυομεταφορά. 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Αφού σε είδε εχθές μην ανχωνεσε τα έχουν αυτά τα διδιμμα . Γενικά πρέπει πλέον να ξεκουράζεσε όλο Κ περισσότερο Κ όχι καθιστη η ξεκούραση ξαπλωμένη Κ στο πλάι όχι ανάσκελα . 

Κατάλαβα όλες για σπίτι ψάχνουμε.... Κ εμείς όλο κάτι ερείπια βρίσκουμε που θέλουν αλλά τόσα για ανακαίνιση. Εμεις ψάχνουμε μονοκατοικία αλλά οκ να μην θέλει αλλά 200 για ανακαίνιση 

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω εκοψα καλτσες,κοντομανικο απο μεσα κ λεπτο μακρυμανικο πυτζαμακι...καλα γυμνη θα την ειχα,αλλα δεν κανει να αρρωστησει τωρα...αλλιως θα της εβαζα κοντομανικη πυτζαμα..απλα φοβαμαι,δεν προκειται να κρυωσει αλλα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζια το καμαρι μου μου ειπε να σε ρωτησω σε ποιον δικηγορο τα εφτιαξες αυτα που λέγαμε να μας δωσεις στοιχεια να μας τα φτιαξει κ εμας..:confused:

Δεν του απάντησα κ όλο με ρωταει δεν την βρηκες, οχι λέω κοιμαται...:rolleyes:

Μα ολοκληρη Πατρα με τοσους δικηγορους σε έναν δεν θα εχει τυχει παρομοια περιπτωση;;;Πρεπει να απευθυνθούμε Αθηνα;;;Γιατί πρέπει να του τα πω όλα αυτα, μονος δεν τα καταλαβαίνει;;;

Αστον να δω ποσο καιρο θα με ρωταει....

με τον λογιστη τα εφτιαξα...μπορω αυριο να σου γραψω ακριβως το κειμενο

byXKp2.png

Εντωμεταξυ μη γελασετε..... Εχω διαβασει τα παντα για το πειπαλ ξερω και εχω ανοιξει κωδικους για αλλους ηθελα τρομαρα μου να ψωνισω απο εξωτερικο και για μενα δεν εχω κανει ακομα εγγραφη............... Δεν ειμαι φοβερη οεοεοεοοεοεοοεοεοε

Εγω επειδη εχουμε υγρασια στο Λαγκαδα το βραδυ φορμακι ψιλο μακρυμανικο και αμανικο φανελακι.... Τη μερα αμανικο φανελακι μακρυ παντελονακι και κοντομανικο μπλουζακι.... Και σκεπασμα με ανοιξιατικο παπλωματακι....απο χθες

και εδω εχουμε υγρασια....ολο τον χειμωνα ομιχλη εχουμε,λονδινο κανονικο...:tongue::tongue::tongue:

τους φοραω κοντομανικο εσωρουχο και μακρυμανικο φορμακι για υπνο.αλλα εβγαλα τα καλοκαιρινα και ξεκιναω πλυσιμο,τουλαχιστων για την μερα λιγο λιγο....ειπε θα φτασε 35 βαθμους..

fCS8p3.png

δε σε ειπα τα ελεγα στην παιδιατρο μου,γιατι της λεω δες το κεφαλι του μπεμπη επειδη η πηγη δεν ειναι πολυ μεγαλη, και μου λεει διαβαζεις πολυ ιντερνετ αι τις λεω οχι εχω μια φιλη που εχει κανει την επεμβαση και μια ακομα που απο την επιμονης το προλαβε νωρις.

της ειπα ολο το σκηνικο με την δικια σου που σου ελεγε να πας μετα απο ενα μηνα,επισης χωρις να της πω ακριβως μου ελεγε αυτη ακριβως πως λεγοταν της λιτσα και η δικια σου,

οσο για τον σφακιανο τα καλυτερα ειχε να πει,μαλιστα μου ειπε εστειλε ενα παιδακι τη προηγουμενη εβδομαδα.

Αααααααααααα για δες η γιατρος σου.... Μπραβοοοοοοοοοοοοοο για να τα ξερει αυτα και να κανει διαγνωση χωρις να δει τα παιδια ειναι καληηηηηηηηηηηηη

Αααααααααααα για δες η γιατρος σου.... Μπραβοοοοοοοοοοοοοο για να τα ξερει αυτα και να κανει διαγνωση χωρις να δει τα παιδια ειναι καληηηηηηηηηηηηη

με το που της ειπα στραβη μυτουλα,μου λεει πλαγιοκεφαλια!!!

με το που λεω βγηκε το μετωπο προς τα εξω,κριανιοσυνοστωση(ελπιζω να το εγραψα καλα)

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

δε σε ειπα τα ελεγα στην παιδιατρο μου,γιατι της λεω δες το κεφαλι του μπεμπη επειδη η πηγη δεν ειναι πολυ μεγαλη, και μου λεει διαβαζεις πολυ ιντερνετ αι τις λεω οχι εχω μια φιλη που εχει κανει την επεμβαση και μια ακομα που απο την επιμονης το προλαβε νωρις.

της ειπα ολο το σκηνικο με την δικια σου που σου ελεγε να πας μετα απο ενα μηνα,επισης χωρις να της πω ακριβως μου ελεγε αυτη ακριβως πως λεγοταν της λιτσα και η δικια σου,

οσο για τον σφακιανο τα καλυτερα ειχε να πει,μαλιστα μου ειπε εστειλε ενα παιδακι τη προηγουμενη εβδομαδα.

α ρε Μαιρουλα ..να σαι καλα...κ η δικια μου η βλαμμενη περιμενε να περασουν οι ιωσεις για να με στειλει..παλι καλα που με εστειλε στον κορυφαιο,αυτο την εσωσε απο την κοκκινη καρτα..αντε να ξεμπερδευω..γιατι δε με βλεπω καλα.

α ρε Μαιρουλα ..να σαι καλα...κ η δικια μου η βλαμμενη περιμενε να περασουν οι ιωσεις για να με στειλει..παλι καλα που με εστειλε στον κορυφαιο,αυτο την εσωσε απο την κοκκινη καρτα..αντε να ξεμπερδευω..γιατι δε με βλεπω καλα.

2 μερες εμειναν!!!!μετα θα ησυχασεις!!!

fCS8p3.png

Δεν το σκεφτεσαι να την παρατησεις δλδ;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

το σκεφτομαι πολυ σοβαρα..θα ρωτησω το Σφακιανο...αν μπορουσα να την παω κ νωριτερα για επεμβαση..αν μου πει ναι..εφυγε.απλα καπου ειδα οτι ακτω απο 7 κιλα δεν χειρουργουν αν δεν ειναι αμεση ανγκη.η δικια μου τωρα ειναι 7.αν αυτο δεν ισχυει κ μου πει οτι θα μπορουσαμε να ειχαμε παει νωριτερα ..την αλλαξα επι τοπου.

το σκεφτομαι πολυ σοβαρα..θα ρωτησω το Σφακιανο...αν μπορουσα να την παω κ νωριτερα για επεμβαση..αν μου πει ναι..εφυγε.απλα καπου ειδα οτι ακτω απο 7 κιλα δεν χειρουργουν αν δεν ειναι αμεση ανγκη.η δικια μου τωρα ειναι 7.αν αυτο δεν ισχυει κ μου πει οτι θα μπορουσαμε να ειχαμε παει νωριτερα ..την αλλαξα επι τοπου.

Και πολυ καλα θα κανεις...... Περιμενω νεα σου αυριο..... Για την ωρα θα σας αφησω γιατι για να γραψω ενα μυνημα κανω μιση ωρα λογω θολουρας στα ματια απο κουραση.... Αντι να ξεκουραστω ψοφησα γμτ..... Τεσπα.... Παω για υπνο..... Τα λεμε......... Κιμακο σε σκεφτομαι.... Μαιρη τα χοντρα τα εκανα τα ψιλολογια εμειναν για σενα.... Βαλε και τη Δαλιδα να κανει καμμια δουλεια σημερα..... Την Κιμι οχι να μη μας κουραστει το καλο μας..... Φιλακια τσουπριστες μου.... Καλη εβδομαδα για ολες και ειδικα για την Κιμι και την περδικουλα...... Καλημερα πρωινες....

καληνυχτα Ειρηνακι...κ εγω θα παω για μπανιο σε λιγο..να πασαλειφτω κιολας,να θαυμασω κ στον καθρεφτη τα υπεροχα μαλλια μου..αν την αφηνα την ατιμη κομμωτρια με την ψιλη θα μου τα παιρνε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...