Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

το ιδιο ειναι Ειρηνακι εγω ολες κοντα σας νοιωθω...θα περασει...εγω σκεφτομαι Πεμπτη θα εχουν τελειωσει ολα..πρωτα ο Θεος..κ θα μου εχει φυγει το αγχος που εχω απο τη μερα που γεννηθηκε η περδικουλα μου.

το ιδιο ειναι Ειρηνακι εγω ολες κοντα σας νοιωθω...θα περασει...εγω σκεφτομαι Πεμπτη θα εχουν τελειωσει ολα..πρωτα ο Θεος..κ θα μου εχει φυγει το αγχος που εχω απο τη μερα που γεννηθηκε η περδικουλα μου.

Α να γεια σου.......... αυτο και μονο που ειπες αρκει..... Η Πεμπτη ειναι τοσο μα τοσο κοντα....

Διαφημίσεις

Οτι θυμαμαι γραφω:

1/Θα ηθελα να χορεψω στον γαμο μου το:

Τελικά δεν χορεψαμε τπτ...

2/εγω τους γονεις τους εχω κ τους δυο χεσ&^ους.Τον έναν χοντρο, την άλλη ψιλό....

3/Ουτε εγω έλαβα λελουδι, οχι πως περιμενα δλδ...

Μουτρα έλαβα επειδή ειπα να πλυνω χαλια κ του φορτωσα τα παιδια κ εχασε την γυμναστικη του...

(Κ σκεφτομαι πως οταν ειχαμε σχεση κ λιωμα να ηταν θα συναντιομασταν έστω για 30'....μπας κ έχει βρει καμμία:cool::cool::tongue: κ μου λέει γυμναστική;;;)

Αυτα..τι άλλα;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

η τζουμπρου ηταν πάλι ιδρωμενη...μηπως να της φορεσω κοντομανικο φορμακι???να της βγαλω το φανελάκι?? τι να κανω?

και μενα ειναι μονιμα ιδρωμενη,αποψε της εβγαλα το φανελακι κ την εχω με το κορμακι ,προς το παρον ειμαστε οκ.....

κοριτσακια μου παω για νανι γιατι εχω μια ζαλαδα αλλο πραγμα!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια και καληνυχτα.

κιμι θετικη ενεργεια και πιστη ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

τζια το μειλ μαρη :tongue:

iMLpp3.png

η τζουμπρου ηταν πάλι ιδρωμενη...μηπως να της φορεσω κοντομανικο φορμακι???να της βγαλω το φανελάκι?? τι να κανω?

Εγω βαζω μακρυ φανελακι με κοντο μπλουζακι (στα μανικια) ή κοντο φανελακι με μακρυ μπλουζακι.Καλτσες στον υπνο οχι.

το παιπαλ ειναι πολυ ευκολο,ανοιγεις λογ/μο με κωδικο και γραφεις το νουμερο της καρτας,οταν ειναι να ψωνισεις απο καπου,λες παιπαλ και σε παει αυτοματα στο λινκ εκεινο δινεις κωδικο και τελειωσε δεν ξαναδινεις στοιχεια καρτας,ειναι ο πιο ασφαλης τροπος.

μαδερ και εγω θελω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

καταλαβα Ειρηνη,ευκολο ειναι...μολις ξεμπερδεψω θα παραγγειλω γιατι ειναι παμφθηνα...3 μπλουζακια 6-9 λιρες...2 σορτσακια 5 λιρες..

Ναι Μαρακι..... μετα το ξεμπερδεμα νομιζω πως ενα shoping therapy θα ηταν οτι καλυτερο....

Εντωμεταξυ μη γελασετε..... Εχω διαβασει τα παντα για το πειπαλ ξερω και εχω ανοιξει κωδικους για αλλους ηθελα τρομαρα μου να ψωνισω απο εξωτερικο και για μενα δεν εχω κανει ακομα εγγραφη............... Δεν ειμαι φοβερη οεοεοεοοεοεοοεοεοε

Εγω επειδη εχουμε υγρασια στο Λαγκαδα το βραδυ φορμακι ψιλο μακρυμανικο και αμανικο φανελακι.... Τη μερα αμανικο φανελακι μακρυ παντελονακι και κοντομανικο μπλουζακι.... Και σκεπασμα με ανοιξιατικο παπλωματακι....απο χθες

δε σε ειπα τα ελεγα στην παιδιατρο μου,γιατι της λεω δες το κεφαλι του μπεμπη επειδη η πηγη δεν ειναι πολυ μεγαλη, και μου λεει διαβαζεις πολυ ιντερνετ αι τις λεω οχι εχω μια φιλη που εχει κανει την επεμβαση και μια ακομα που απο την επιμονης το προλαβε νωρις.

της ειπα ολο το σκηνικο με την δικια σου που σου ελεγε να πας μετα απο ενα μηνα,επισης χωρις να της πω ακριβως μου ελεγε αυτη ακριβως πως λεγοταν της λιτσα και η δικια σου,

οσο για τον σφακιανο τα καλυτερα ειχε να πει,μαλιστα μου ειπε εστειλε ενα παιδακι τη προηγουμενη εβδομαδα.

fCS8p3.png

Τζια το καμαρι μου μου ειπε να σε ρωτησω σε ποιον δικηγορο τα εφτιαξες αυτα που λέγαμε να μας δωσεις στοιχεια να μας τα φτιαξει κ εμας..:confused:

Δεν του απάντησα κ όλο με ρωταει δεν την βρηκες, οχι λέω κοιμαται...:rolleyes:

Μα ολοκληρη Πατρα με τοσους δικηγορους σε έναν δεν θα εχει τυχει παρομοια περιπτωση;;;Πρεπει να απευθυνθούμε Αθηνα;;;Γιατί πρέπει να του τα πω όλα αυτα, μονος δεν τα καταλαβαίνει;;;

Αστον να δω ποσο καιρο θα με ρωταει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...