Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ε, ναι λουλουδακι μου... συμφερει! φερε κ τον στρατο να παιξει με το νικηφορινι!

τον περασμενο χρονο κατεβηκαμε 3 φορες για το στρατο....αν σας ηξερα τοτε σιγουρα θα ειχαμε συναντηθει...αλλα εχω κουμπαρα κατω..οποτε οταν ξανακατεβουμε θα μεριμνησω να εισαι σιγουρη...πρεπει να εχω ομως κ τηλεφωνα...θα το κανονισουμε..εχω της αλεκας!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τον περασμενο χρονο κατεβηκαμε 3 φορες για το στρατο....αν σας ηξερα τοτε σιγουρα θα ειχαμε συναντηθει...αλλα εχω κουμπαρα κατω..οποτε οταν ξανακατεβουμε θα μεριμνησω να εισαι σιγουρη...πρεπει να εχω ομως κ τηλεφωνα...θα το κανονισουμε..εχω της αλεκας!

τωρα θα ειναι για ευχαριστα πραγματα! της λειψατε της κουμπαρας, δεν ερχεστε?

εσυ τωρα δεν φοβασαι οτι θα ξυπνησουν κ τα 2 κ θα μεινεις ξαγρυπνη??? εγω σημερα τα πηγα στη πεθερα, κ τα κοιμησε το μεσημερι, με αποτελεσμα τωρα να μου εχει πει την "ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ" 1000 φορες, κ λιγο λεω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τωρα θα ειναι για ευχαριστα πραγματα! της λειψατε της κουμπαρας, δεν ερχεστε?

εσυ τωρα δεν φοβασαι οτι θα ξυπνησουν κ τα 2 κ θα μεινεις ξαγρυπνη??? εγω σημερα τα πηγα στη πεθερα, κ τα κοιμησε το μεσημερι, με αποτελεσμα τωρα να μου εχει πει την "ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ" 1000 φορες, κ λιγο λεω...

βασικα τωρα ειναι εδω γιατι γεννησε κι εκεινη κ ηθελε ναναι με τη μαμα της..την κυριακη φευγει..εμεις δεν ξερω ποτε θα κατεβουμε...μαλλον να ξεπεταχτουν πρωτα τα μικρα!!

μολις κοιμηθηκε η μπεμπα και πηγε με το μπαμπα στο παιδικο,περιμενω να τελειωσω κ με το μπεμπη κ να ξαπλωσω!ο στρατος εχει ηδη κοιμηθει..ασε εμεις εχουμε τρελα με τα ζουζουνια!!ταχουμε μαθει ολα απεξω!!!

ελενακι επεσε συρμα!!!παω να ταισω και να πεσω,τωρα θα δω στο κρεβατι η στο παιδικο??...αναλογα τις αντοχες μου!!!:):):)

καλα ξεμπερδεματα με τα ομορφακια σου!!!

ευχομαι να εχω ξεκουραστη νυχτα να μη με ξενυχτησει πολυ ο χοντρουλης μου!!!

καλο βραδυ!!

καλο βραδυ κοριτσι!!! ολα να πανε καλα, για να μη φανε κανα βρωμοξυλο νυχτιατικα. ευχομαι κ για τα δικα μου, που ειναι ΑΚΟΜΑ ξυπνια!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

κοριτσακια τωρα σταματησα να θηλαζω απο τις 19.30!!!!!!!!!!! με κατι 10λεπτα ψιλοδιαλλειματα και ακομα μιξοκλαιει.μπιμπερο προσπαθησα να της δωσω αλλα τιποτα.Μηπς τη χαλαει το ΑΛΜΙΡΟΝ?ειμαι κομματια,παω να διαβασω αυτα που εχασα

Θεανώ χρόνια πολλά!!!!

Και η δικιά μου σήμερα θέλει όλη μέρα στήθος. Μάλλον περνάει το άλμα ανάπτυξης που συμβαίνει συνήθως την 6η εβδομάδα.

Πήγαμε το απόγευμα, πήραμε την ευχή, της ρίξαμε και ζάχαρη στο κεφάλι (ποντιακά έθιμα της μάνας μου)......φυσικά δεν το είπα αυτό στον άντρα μου!

Εγώ σήμερα πήρα αποφάσεις:Από Δευτέρα ξεκινάω διατροφή και ποδήλατο. Δεν πάει άλλο, όσα κιλά δεν έβαλα στην εγκυμοσύνη θα τα βάλω με το θηλασμό. Θα πηγαίνω κάθε πρωι Γλυφάδα κόστα κόστα και θα γυρνάω-και θα κόψω τα γλυκά.

Τα λέω μπας και τα πιστέψω......

byXKp2.png

καλεεεεε.... τι κουραση εχω φαει σημερα δε λεγεται...αφου σε μια φαση μου΄ρθε να ρους αφησω και τους τρεις εδω, να παω καμια βολτα!:confused:

Αλεκάκι τι ζόρι κ αυτό με τα γάλατα;;;

Πάντως ένα από τα δύο παιδιά θα σε παιδέψει, δεν παίζει!!! Εμένα με παίδεψε ο πρώτος, ο οποίος κοιμόταν μόνο 3-4 ώρες την ημέρα!! Ο 2ος χαρά θεού!!! Υπνο;;;; Ξέχναγα πως έχω μωρό!! Φαί;;; Όταν του έδινες, όσο του έδινες! Ούτε γουλιές, ούτε ρεψίματα!! Αφού σκεφτόμουν να πετάξω τα γουλίνια! Πήρα θάρρος κ εγώ κ ο τρίτος με παιδευει σαν τον πρώτο!!!

Εσένα τα έκαναν ανάποδα!!! Για να σου κοπεί το θάρρος μια κ καλή!!!!:lol::lol::lol:!

έτσι ακριβως... καλα δεν περιμενα και ο δευτερος να ειναι σαν τον αγγελο... απο την κοιλια τον ειχα κοψει αλλα και τετοιος τσαντιλας...ο Θεος να φυλαει τη γυναικα του!!!
εβαλα και εγω φωτογραφιες!

καλεεεε..... τι κουκλακι ειναι και τουτο... φτου σκορδα!!! μου αρεσουν και τα μελαχρινια εντω μεταξυ...τα 'μπαλακια' τι χρωμα ηθελε να ειναι ο γιατρος σε τετοιο μελανουρι?? ροζ??? εδω ο δικος μου που ειναι και ασπρουλης και την εχουν τη μαυριλα τους....Ασχετο..τα κιλα σου που ειναι μαρη που φαγωθηκες?? Φτου... όχι για να μη σε ματιασω αλλα φτου που ειναι χοντρη μονο εγω~!!~!

Ετσι ακριβώς κ χειρότερα!!! Φαντάσου εγώ επί τρία!!! Το μόνο που γλυτώνω, κ για μένα είναι σωτήριο, είναι μπουκάλια, θερμός κ τα ρέστα. Βάζω στην τσάντα μου 2 πάνες + μωρομάντηλα κ έξω από την πόρτα!!! Αλλος ένας λόγος που ήθελα να θηλάζω!! Όχι τόσο για τώρα όσο το καλοκαίρι στα μπάνια!!!
ελα μγη με απογοητευεις.... το καλοκαιρι δεν θα εχουμε αποστειρωση θα ειναι πιο απλα...κλαψ!
Εμεις πάνω που είχαμε συνηθίσει με το Μάρκελλο και δεν κουβαλούσαμε τιποτα όταν βγαίναμε έξω, τωρα μας φαίνεται πάλι βουνο. Ο πρωτος χρόνος είναι λίγο δύσκολος..

Ω ναι... και εγω αυτο ακριβως!!!!

.ο μπεμπης μαλλον κατεβαζει στα ουλα του δοντακια γιατι εδω και 3 μερες εχει παρα πολλα σαλια και μεγαλη γκρινια γι αυτο και δεν εχω χρονο να μπω να σας μιλησω αφου συνεχεια ασχολουμαι μαζι του...καμμια ιδεα απο τις δευτερομανουλες??

ο μεγαλος αρχισε να ποναει και να εχει σαλια απο 3 μηνων και το πρωτο μας δοντι το βγαλαμε 5.5 μηνων, που ειναι αρκετα νωρις. Δεν ποναγε όμως πολυ. Οταν ποναγε του εβαζα αυτη τη ροζ κρεμουλα που πουλανε στα φαρμακεια και που δεν θυμαμαι πως τη λενε.:-)

α

Λοιπον Αλεκακι απ οτι θυμαμαι κ ειναι κ σχετικα προσφατο μιας οικογενειακης φιλης που το μωρακι ειναι 7 μηνων τωρα με το που της αλλαξαν το γαλα μετα απο 3 μερες με 4 ηρεμησε...οποτε για περιμενε λιγακι...

όλη μερα σημερα ηταν σουπερ... γκρινιας αλλα αυτο ειναι το φυσικο του. Και κατα τις 7 παταει ενα κολικο..... ευτυχως της μισης ωρας,,, αχ! για να δουμε αυριο. Παντως ειμαι ευχαριστημενη γιατι ψαχνοντας ειδα τελικα ότι το απταμιλ της Μιλουπα ειναι καλο γαλα.... γιατι στην αρχη νομιζα πως δεν ηταν αλλα μιλησα με 2-3 παιδιατριυς και ειμαστε οκ. Μακαρι να του κανει.

Ξερετε όταν εχω καποιο προβλημα παινω τρο γιατρο μου, μετα τη κουμπαρα μου να παρει τη γιατρο της, μετα τη νονα του αγγελου που ειναι γιατρος να ρωτησει κανα συναδελφο, μετα την αδερφη μου να μου πει τι εχει ακουσει για τις διαφορες εταιρειες... σιγα σιγα θα φτασω στο υπουργειο υγειας!

αυριο παω να παρω εξετασεις που εκανα προχθες να δουμε πως εχει εξελιχθει το αυτοανοσο μετα τη γεννα και εχω μια ψιλοαγωνια....μονο αν σταθεροποιηθει θα μπορεσω να γινω ανθρωπος τελικα!!

Τι άλλο, τα έκανα μπανιο, ποναει πολυ η μεση μου που ηθελα μωρακι η βρωμογρια (καλα να ναι το τυρανοσαυρακι μου!!)

Αννουλα... εσυ, με τεσσερα παιδια, γιατι δεν εισαι χοντρη?????

ασχετο..ομορφακια καθε ποτε κουρευεσαι??????????τωρα που τα εκοψα-και σωθηκα-μεγαλωνουν πολυ γρηγορα ρε συ!!!παραμονες χριστουγννων τα εκοψα και τωρα με δυσκολευουν στο στρωσιμο!!!

παντως εχω να σου πω οτι εσενα ειδα και πηρα θαρρος και τα εκοψα τοσο κοντα,αν και το ειχα παρει αποφαση αλλα δεν ηξερα το ποτε θα τα κανω!!!αν και εσυ εισαι πολυ πιο αδυνατη και σου πανε πιοτερο!!αλλα εγω ειμαι τολμηρη κανω τα παντα με ρισκο να μη μου πηγαινει...:)

α καλα !! και εγω τα εκοψα και ειμαι και ενα τονο....οκ όχι τοσο κοντα αλλα και παλι κοντα ειναι. Ομως τα προτιμω σε αυτη τη φαση. Ξερω ότι με τα μακρυα ημουν πιο σεξυ αλλα χεστηκα. Το σεξυ με μαρανε...εκτος τα χαλια που εχω, δεν εχω και ορεξη. Και κωλογρια κξαι μωρομανα~!!!

ελα μαρη... ε΄λα να γελαΑσουμε. Λοιπον κανονιστε να ανεβετε μερικες και να κατεβετε οι υπολοιπες!!! Αθηνα θα συναντηθουμε που ειναι όλες οι υπολοιπες;)
κοριτσακια τωρα σταματησα να θηλαζω απο τις 19.30!!!!!!!!!!! με κατι 10λεπτα ψιλοδιαλλειματα και ακομα μιξοκλαιει.
αχ δολια και εσυ....

Εγώ σήμερα πήρα αποφάσεις:Από Δευτέρα ξεκινάω διατροφή και ποδήλατο. Δεν πάει άλλο, όσα κιλά δεν έβαλα στην εγκυμοσύνη θα τα βάλω με το θηλασμό. Θα πηγαίνω κάθε πρωι Γλυφάδα κόστα κόστα και θα γυρνάω-και θα κόψω τα γλυκά.

Τα λέω μπας και τα πιστέψω......

εγω εχω κολλησει στα 20 κιλα γιατι με εχει πιασει μια ψιλοστεναχωρια και δεν εχω ορεξη για τιποτα...αυριο που θα παω γυναικολογο, αν μου δωσει το ΟΚ ξεκιναω κολυμβητηριο αμεσα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΤΩΡΑ ξεμπερδεψα οριστικα!!

Αλεκα κ εμενα μου ρθε σε καποια φαση να τα παρατησα κ τα τρια τα ζωντανα κ να φυγω...

κουραστηκα παραα πολυ,

Θεανω αν κ καθυστερημενα ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ και να εισαι παντα τοσο ευτυχισμενη οσο τωρα!!

Ιριδα σε νοιωθω απολυτα.εμεις οι 2 πρεπει να περναμε το μεγαλυτερο λουκι

Κοριτσια εσεις που δε θηλαζετε αποκλειστικα,πως το καταφερατε?

Δεν αντεχω αλλο,το περισσοτερο που εχω φειγει απο το σπιτι ειναι μιαμιση ωρα,και αυτο μονο μια φορα

Διαφημίσεις

...γιατι ειμαι ασχημη.... κλαψ!!!!! Και αφηστε τα κοπλιμεντα....εγω ακουω μονο τον καθρεφτη μου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

... καλα σε μια φαση σημερα εκλαιγε ο μικρος, φωναζε ο μεγαλος και ο Νικος κατι εκανε στο κομπιουτερ. Σηκωνομαι, παιρνω το μαξιλαρι μου, παω στο κρεβατακι μου και τους αφησα ετσι. Ξυπνησα μετα απο μια ωρα.... τον μεγαλιο τον ειχε κοιμισει και τον μικρο τον ταιζε.... μια χαρα...Σιγα μη με τρρελανουν αυτοι....

221882cb0gkyh7q4.gif

μαιρουλα μεγαλωσαν τα ομορφουλια σου...φτου φτου...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...