Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα ! 10-15 εργάσιμες.

Πήγα λοιπόν στον γιατρό μου σήμερα κ μιλήσαμε με εμβρυολόγο. Πιστεύει πως ευθύνεται η ποιότητα των εμβρύων. Συζητήσαμε για το pattern που όλα γίνονται 6 ημερών βλαστοκυστες και όχι 5. Είδε ξανά τις εξετάσεις σπέρματος και είπε πως είναι μέτριες για φυσική σύλληψη αλλά άριστες για εξωσωματική. Το γεγονός πως η ΑΜΗ είναι τόσο χαμηλή από τόσο μικρή ηλικία (πριν τα 25) σημαίνει πως είναι μάλλον κληρονομικό. Αρα απ’οτι φαίνεται έχω και λίγα ωάρια και μη ποιοτικά. Παρόλα αυτά μου προτείνει να συνεχίσω να προσπαθώ γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά πως αν ήταν άλλος θα με έστελνε για δότρια. αλλα λόγω του νεαρού της ηλικίας, μου είπε οπλισου με υπομονή και θα προσπαθήσουμε να ψάξουμε να βρούμε το ένα το καλό. Προτείνει να δοκιμάσω μια φορά εντελώς φυσικό κύκλο, όχι τροποποιημένο μήπως ο οργανισμός ζορίζεται με τα λίγα φάρμακα κ επηρεάζεται η ποιότητα. Με έβαλε επι τόπου για υπέρηχο και είδαμε 2 ωάρια ( ένα ικανοποιητικού μεγέθους και ένα πάρα πολύ μικρό). Είπαμε λοιπόν να πάμε 2/1 να πάρουμε το ένα ωάριο χωρίς καθόλου φάρμακα να δούμε τι θα γίνει. 
      Είπε πως το prp δεν είναι αξιόπιστη μέθοδος κ πως απλά κάποιοι γιατροί σου παίρνουν τα χρήματα, στο εξωτερικό δε το κάνουν καν οπότε δε το προτείνει. Επισης δεν έχει νόημα να πάμε με 3 ημερών λέει γιατί έτσι κ αλλιώς αν δε προχωράνε τα έμβρυα στο εργαστήριο μετά τις 3 ημερες, δε θα Προχωρούσαν ούτε μετά από την ετ. 
      Επίσης κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι πως επειδή έχω πολύ μικρό κύκλο λέει (24-25 ημερών) ,ενδεχομένως επηρεάζεται η ποιότητα των ωαρίων γιατί δε προλαβαίνουν να αναπτυχθούν καλά. Αυτο είναι απλά ένα μακρινό σενάριο αλλά σίγουρα ο ο μικρός κύκλος δε βοηθάει. 
      Αυτα από εμένα. Δε ξέρω αν νιώθω πιο αισιόδοξα ή όχι απλά κυρίως απελπίζομαι που φαίνεται να υπάρχει θέμα και στην ποιότητα και αυτό μάλιστα ανεξήγητο (όπως και η ΑΜΗ). Αυτά από εμένα.

Εμένα μου άρεσε ο τρόπος αντιμετώπισης του γιατρού σου πάντως.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ, λέτε για ξαράχνιασμα και νυχτερίδες....

Εγώ περιμένω την Πρωτοχρονιά... να μπει ο καινούργιος χρόνος...

Πάντως σας χαίρομαι εσάς που τώρα στο τέλος μπορείτε!! Εγώ σιχαινόμουνα τον εαυτό μου έτσι που ήμουνα, πως να του έρθει του αλλουνού... Ασε μην του μείνει η εικόνα κ ξενερώσει για πάντα....!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, λέτε για ξαράχνιασμα και νυχτερίδες....

Εγώ περιμένω την Πρωτοχρονιά... να μπει ο καινούργιος χρόνος...

Πάντως σας χαίρομαι εσάς που τώρα στο τέλος μπορείτε!! Εγώ σιχαινόμουνα τον εαυτό μου έτσι που ήμουνα, πως να του έρθει του αλλουνού... Ασε μην του μείνει η εικόνα κ ξενερώσει για πάντα....!!!!

α γεια σου! Στα λόγια μου έρχεσαι!!!!

Μαιρουλα να σου ζήσουν τα αγγελούδια και 'διαδικτυακά!' Με το καλο να πάρετε και το κοριτσάκι σου!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μαιρούλα θα μπείτε σιγά σιγά στους ρυθμούς σας μην ανησυχείς!!!! Όλα καλά πάντως με τα μπεμπέ!! Προσπάθησε να τον βάζεις να πιπιλάει έστω, για να έχεις παραγωγή, αν και ξέρω οτι έχει τρέξιμο η υπόθεση με τα 2.

Εγώ ξεκίνησα 6.30 το θηλασμό κ ακόμα είμαι stand by. Κάτι να ρευτεί, κάτι έκανε γουλίτσα, κάτι άλλαγμα, κάτι ξανά άλλαγμα, κάτι λόξυγγας.... Κατά τις 8 θα θέλει να ξαναφάει, χαχαχα....

Αχ τι καλά, ο χειρούργος είπε στην Ελενη 26 ότι όλα φαίνονται καλά, και σε 4-5 ημέρες θα φάει ο μικρούλης. Αν καταφέρει και φάει χωρίς προβλήματα ( που θα το καταφέρει) όλα θα είναι καλά. Άντε μωρέ γιατί είναι κριμα και για το μωράκι που ταλαιπωρήθηκε αλλά και για την Ελενίτσα μας που σε όλη την εγκυμοσύνη ταλαιπωρήθηκε. Τουλάχιστον να μην ταλαιπωρείται και τώρα!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Αχ τι καλά, ο χειρούργος είπε στην Ελενη 26 ότι όλα φαίνονται καλά, και σε 4-5 ημέρες θα φάει ο μικρούλης. Αν καταφέρει και φάει χωρίς προβλήματα ( που θα το καταφέρει) όλα θα είναι καλά. Άντε μωρέ γιατί είναι κριμα και για το μωράκι που ταλαιπωρήθηκε αλλά και για την Ελενίτσα μας που σε όλη την εγκυμοσύνη ταλαιπωρήθηκε. Τουλάχιστον να μην ταλαιπωρείται και τώρα!!

Ax μπράβο μπράβο, άντε να ακούμε κάθε μέρα και καλύτερα νέα για τον μπέμπη!!!Στο Έλενας τον έχει Αλέκα ή στο Παίδων?

byXKp2.png

μολις γυρισα απο το διαβαλκανικο που ταισα την μπεμπα,αυριο το πιο πιθανο θα την παρουμε θα ξερω το πρωι στις 10!!!!!

δαλιδα αυτο με το ταισμα,το ρεψιμο το αλλαγμα και μετα ξαφνικα και λοξυγγας αμαν!!!!!τον λυπαμαι τον καημενο οταν τον πιανει:(

για πειτε μου τη επαθε ο μικρουλης της ελενης?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Που είσαι συμπεθέραααααα........

αντε με το καλο να πάρεις και την κουκλα σου στο σπιτι.

γεια σου συμπεθερα!!!!!ευχαριστω για τις ευχες!!!!περιτο να σου πω οτι η κορη ειναι κουκλα:D και μαλλον με πρασινα ματια!!!!!!

παω να κανω μπανιο τον μπεμπη.

fCS8p3.png

Ωραία έχουμε καλά νέα κ από Ελένη και από Μαίρη!!! Όλα καλά να πάνε...

Α εγώ όταν τον πιάνει λόξυγγας τον βάζω λίγο πάλι στο στήθος, δεν αντέχω να κάνει έτσι συνέχεια. Βέβαια πάλι απο την αρχή: ρέψιμο, άλλαγμα μπλα μπλα....

Τζια έχει πάρει θέση εσένα το μπεμπέ, ο τράχηλος είναι μαλακός;;; Τότε έχεις ελπίδες με το περπάτημα...

Τζια έχει πάρει θέση εσένα το μπεμπέ, ο τράχηλος είναι μαλακός;;; Τότε έχεις ελπίδες με το περπάτημα...

Μωρε το μπεμπέ είναι με το κεφάλι κάτω από τον 4ο μήνα και ας λένε οι φίλες μου οι κάμπιες ότι οι σκορπίνες και οι τοξοτίνες είναι με τα πόδια ψηλά!!!!

Για τον τράχηλο δεν ξέρω γιατί ούτε ο γιατρός ούτε ο άντρας μου μου βάλαν χέρι τις τελευταίες μέρες.....

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...