Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ψωνισα ενα βιβλιο για το φαγητο της μικρης και συνεργα φαγητού..μπολάκια ποτηρακια, κυβακια για την καταψυξη, κουταλάκια, πλαστικη σαλιαρα, μουσαμα για να μη λερωνει κατω..αυτά

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθα παλι το τρελο καρναβαλι καλησπεραααααααααααααααααααα

προλαβα καμια η μπααααααααααα?????

προσπαθησα να σας διαβασω και το μονο που συγρατησα ηταν η αγωνια της κιμι, φιλεναδα μου σε νιωθω απολυτα,να μην ανησυχεις ομως για τιποτα ,ειμαστε ολες διπλα σου εστω και πνευματικα ,ολα θα πανε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iMLpp3.png

ψωνισα ενα βιβλιο για το φαγητο της μικρης και συνεργα φαγητού..μπολάκια ποτηρακια, κυβακια για την καταψυξη, κουταλάκια, πλαστικη σαλιαρα, μουσαμα για να μη λερωνει κατω..αυτά

ΔΩΣΕ ΛΙΝΚ ΡΕ ΤΖΙΑ.......

ακομα περιμενω μειλ παρεπιπτοντως........που ειναι καλε?

iMLpp3.png

ΔΩΣΕ ΛΙΝΚ ΡΕ ΤΖΙΑ.......

ακομα περιμενω μειλ παρεπιπτοντως........που ειναι καλε?

γιατι δε μου ειπες ρε βλαμμενο οτι δεν ηρθε...την τριτη θα σου το ξαναστειλω γιατι το εχω στον άλλο υπολογιστη

http://www.amazon.co.uk/Bottle-Feeding-Pumps-Bibs-Breastfeeding/b/ref=amb_link_46317365_15?ie=UTF8&node=60041031&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=left-1&pf_rd_r=02WCED89P3MWVE3AJYW4&pf_rd_t=101&pf_rd_p=127912347&pf_rd_i=59624031

byXKp2.png

μπορεις να βαλεις λινκ τα κυβακια για την καταψυξη?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

γιατι δε μου ειπες ρε βλαμμενο οτι δεν ηρθε...την τριτη θα σου το ξαναστειλω γιατι το εχω στον άλλο υπολογιστη

http://www.amazon.co.uk/Bottle-Feeding-Pumps-Bibs-Breastfeeding/b/ref=amb_link_46317365_15?ie=UTF8&node=60041031&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=left-1&pf_rd_r=02WCED89P3MWVE3AJYW4&pf_rd_t=101&pf_rd_p=127912347&pf_rd_i=59624031

ρε συ τωρα το θυμηθηκα.Μην με ξεχασεις ομως ναι?

iMLpp3.png

ρε συ τωρα το θυμηθηκα.Μην με ξεχασεις ομως ναι?

ξαναπες το ομως και εσυ..ενα μυαλο πρωι βραδυ...τι κανει η μπουμπουλα???εμενα η τζουμπρου μου εχει λιγο γκρινια...το κρυωσα μαλλον το καμαρι μου...πρωτη φορα μου ιδρωσε....

byXKp2.png

Διαφημίσεις

εγω παλι βρηκα ανθρωπο στην Αγγλια για mothercare κ περιμενω Ιριδα να μου πει πως γινεται..εχω ετοιμασει κ παραγγελια.

τι να σου πει καλε η ιριδα??θα σου πω εγω..εχω παραγγειλει mathmos ετσι..απλως βαζεις τη διευθυνση του γνωστου σου και του λες να σου τα στειλει με μια μεταφορικη...σοου σιμπλ

byXKp2.png

ξαναπες το ομως και εσυ..ενα μυαλο πρωι βραδυ...τι κανει η μπουμπουλα???εμενα η τζουμπρου μου εχει λιγο γκρινια...το κρυωσα μαλλον το καμαρι μου...πρωτη φορα μου ιδρωσε....

μπουμπουλα ειναι αυτοκολλητη πανω μου κ δεν ξεκολλα με τπτ μιλαμε.....ερχετε ο καημενος ο πατερας της απο το μαγαζι ελειπε ολη την ημερα να παιξει μαζι της και εκεινη γυρναγε το κεφαλι της να δει που ειμαι......

iMLpp3.png

ναι στη μεταφορικη κολλαω...γραφει για μια parcel2go που πρεπει να τη πληρωσω με paypal.εχεις πληρωσει ετσι ποτε?πως γινεται?

ο νυσταλεω ψωνιζει με πειπαλ...ειναι σαν προπληρωμενη καρτα νομιζω

byXKp2.png

Ταισα και ηρθα....... Κιμι μην αγχωνεσαι!!! Χειρουργειο ρουτινας ειναι για αυτους!!! Και στο κατω κατω εχεις ολες εμας μαζι σου!!!!! Μερικες θα ειναι πνευματικα και οι περισσοτερες και σωματικα και πνευματικα...... Ολα θα πανε καλα.... Εγω παντως που εχω δει και το Στρατουλη της Λιτσας ειναι ενας κουκλος και ενα παιδακι χαμογελαστο και υπεροχο. Αν δεν ηξερα οτι εχει χειρουργηθει δεν θα μου περνουσε απο το μυαλο καν. Και σου μιλαω ειλικρινα!!! Δεν υπερβαλλω..... Οπως σου ειπε και η Λιτσα να σκεφτεσαι το Στρατουλη οσο εισαι εξω απο το χειρουργειο..... Επειδη και εγω εχω χειρουργησει 2 φορες τον Κωνσταντινο μου ασχετες εγχειρησεις 1) υποσπανδιας 2,5 χρονων και 2 αμυγδαλες 9 χρονων καταλαβαινω και το αγχος σου και την αγωνια σου. Ειμαστε μαζι σου..... εγω κλαψ απο αυτες που θα ειναι μονο πνευματικα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...