Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οταν εισαι εξω από το ανθοπωλειο ομως και εισαι σιγουρη οτι σε εχει σκεφτει και ερχετε με λουλουδακια μονο για τη μανουλα του ειναι κάπως...ξερετε πως λαχταρουσα????σα μουσμουλο εγινα οταν καταλαβα οτι για μενα δεν πηρε τπτ....

και εγω νευριασα που δνε μου εφερε και του τα χωσα κανονικα!!!!!

Τουλαχιστον μια δεκαετία....:rolleyes:

Εμενα η πεθερα καθε χρονο ...τσουρεκια μια μερα πριν τα γενεθλεια του μανωλη για μας το θυμησει μπας και το ξεχασαμε....λεει ο μανωλης ρε μανα 100 χρονων ειμαι....και λεει αυτη.....σκασιλα μου εσυ αν δεν θες μην γιορταζεις εγω θα γιορταζω παντα γιατι εκεινη τη μερα εγινα για πρωτη φορα μανα....!!!

μπραβο στην πεθερα!!!!

συμφωνω με μαμα-μανωλη!!!

η δικια μου λεει, οποιο δαχτυλο να κοψεις το ιδιο θα πονεσει...

αυτο μου ειπε η μαμα μου οτι το ελεγε η μαμα της!!

του Αγγελου να τα κανεις καμμια βδομαδα αφου κλεινουν τα σχολεια..με την πεινα που ερχεται ολοι εδω θα ειναι..τι διακοπες κ αηδιες..

συμφωνω θα ειναι ολα εδω και θα χαρει που θα εχει τους φιλους του!!!

δεν μ'αρεσει να κανουν μαζι γενεθλια,χανει τον ρολο του πρωταγωνιστη;)

παω να διαβασω και τα υπολοιπα

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εχθες το βραδυ μετα το ποτισμα,θυμηθηκα :shock::shock::shock:οτι επρεπε να γραψω ενα ευχαριστηριο γραμμα στην πεθερα μου μερα που ειναι!!!;)

δεν το ειχα κανει τις προηγουμενες μερες,και τις εγραψα μια σελιδα α4 μπρος πισω...κοινως την εγλυφα!!!αλλα με την καλη εννοια αφου οσα της εγραψα ειναι αληθεια...της ειπα οτι σταθηκε αξια μανα διπλα μου ολο αυτο το διαστημα που πραγματικα χρειαζομουν τη μανα μου....και μετα με επιασαν τα ζουμια.....................οπως κ τωρα.......αλλα τεσπα,ηθελα να ξαναμπω,αλλα λεω αυτες οι βρωμες θα με κοροιδευουν που μετα το ποτισμα ειχα ορεξη κια για φορουμ!!!!!

στη μανα μου εστειλα το εξης:

"χρονια πολλα μαμα σου ευχομαι,με υγεια και ευτυχια που πολυ σου ελειψε...αν και πλεον δε θα χαιρομαστε αυτη τη γιορτη οπως παλια...σευχαριστω που με γεννησες,που με μεγαλωσες με πονο ψυχης και που μου προσφερες τοσα μεχρι προτεινος...σ΄αγαπω..."

μετα μιλησαμε και στο τηλ...νομιζω οτι ηταν υπεραρκετα αυτα που της εγραψα..τι λετε?

Γιατί έπρεπε να γράψεις κάτι;;Εγώ ποτέ δεν έγραφα παρα μόνο όταν ήμουν παιδάκι.

Για σένα στη γιορτή σου,

που΄ναι μέρα δική σου,

σιγά θα τραγουδήσω,

χαρά να σου χαρίσω.

Τα χέρια μου θ΄απλώσω

και δώρο θα σου δώσω

όλη μου την καρδούλα,

γλυκιά μου μητερούλα...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Σ' ΑΓΑΠΩ

Τέλειο!Δεν το ήξερα!!!!

εμενα η μανουλα μου απλα προτιμαει τη μια κορη απο τις αλλες χαχα.... αλλα και αυτο δεκτον γιατι την εκανε ιδια της....

Μερικές φορές,νομίζω οτι είσαι άδικη με την μαμά σου.Γιατί κοριτσά κι μου,αυτή δεν είναι που προσέχει τον Αγγελάκο;;;Κατι κάνει.Τί να μουμε εγώ και η Λίτσα που δεν έχουμε καθόλου βοήθεια για διαφορετικούς λόγους βέβαια;;

εμ...και εσυ....οι αντρες βρε θελουν να τους 'ανεβαζεις' τοτε μονο προσπαθουν να μη σε απογοητεψουν...εγω απο την ελαχιστη, παρα πολυ μικρη :tongue: εμπειρια μου αυτο καταλαβα...αν νιωσουν ότι καταλαβες ότι ειναι βληματα, στο επιβεβαιωνουν συνεχεια...

Τί είπε πάλι η ποιήτρια;;;Εγραψες!!

ΕΥΗΓ θα το προσεχω...το ξερω πολυ φοβαμαι εκει μεσα..εδω φοβαμαι μη μου παρουν το παιδι..αλλα δε θα μπαινω για πολυ..θα δω..εδω κλεβουν απο το ΙΑΣΩ..το ΠΑΙΔΩΝ θα φοβηθουν???ασε σκεφτομαι κ καπου καπου μη παει τιποτα στραβα αλλα μετα λεω αφου μας ειπε ο γιατρος οτι δεν υπαρχει κινδυνος..μας εδειξε 2 σελειδες απο τετραδιο στη μια ηταν καμμια 20αρια παιδακια της εβδομαδας που ειχαμε παει κ απο πισω καμμια 10αρια μαζι με μας..του εχω εμπιστοσυνη..μακαρι να μας βοηθησει ο Θεος να πανε ολα καλα.

Ωχ Παναγία μου!!Φλαπ!Φλάπ!Σφαλιάρες ήταν για να συνέλθεις!Μην βάζεις τέτοια πράγματα στο μυαλό σου(;;;;;).Δεν θα γίνει τίποτα και το ξέρεις.Ολα θα πάνε καλά,μια ώρα δουλειά είναι και τέλος καλό.Και αυτό το ξέρεις!

Καλησπέρα.Ειμαι πάααρα πολύ κουρασμένη.Αυριο θα πώ λεπτομέρειες.

δεν ξερω... αληθεια το φοβαμαι. αυτο το να λεω το πονο μου στη πεθερα μου, μου κανει καπως...οτι καποια στιγμη θα μου ερθει μπουμερανγκ....κατι τετοιο...

ας ερθει......αν ειναι να το πληρωσω ας το πληρωσω...12 χρονια τωρα παντως δε μου εχει δωσει τετοιο δικαιωμα...

byXKp2.png

αυριο θα παει ΜΑΚΡΟ αδερφη μου με μουσχαρο(μα ποσο δουλευει αυτος ο αντρας)κ της ειπα να μου φερει περδικες...αν ειναι καλες τιμες οποια θελει να την προμηθευσω..απο 14 πηγε 17.5 ευρω.η ατιμη,μαλλον θα ειναι αλανιαρα για αυτο.

δεν ξερω... αληθεια το φοβαμαι. αυτο το να λεω το πονο μου στη πεθερα μου, μου κανει καπως...οτι καποια στιγμη θα μου ερθει μπουμερανγκ....κατι τετοιο...

αναλογα την πεθερα...εγω δεν εχω τετοι θεμα με τη δικη μου...

κιμι εμενα μου βαζει χερι-εκτος απο το κανονικο;););)-οτι καθομαι πολλες ωρες στο φορουμ και τον παραμελω...:shock::shock:για αυτο κι εγω θα του δειξω....θα τον ξεζουμισω..!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Γιατί έπρεπε να γράψεις κάτι;;Εγώ ποτέ δεν έγραφα παρα μόνο όταν ήμουν παιδάκι.

πολλες φορες υπαρχουν πραγματα που δεν μπορεις να πεις με το στομα...εγω ετσι νιωθω κι οταν το νιωθω τα γραφω...φυσικα για καποιον που το αξιζει πραγματικα,ετσι!!!παντα μου αρεζε να δινω γραμματα ετσι γιατι ηθελα να πω κατι παραπανω...

δεν επαιζα ενα τζοκερ το ζωο?ολες μαζι κατεβηκαν,η Ειρηνη λειπει.

εγω φευγω...παω να μπανιαριστω!!

Διαφημίσεις

δεν επαιζα ενα τζοκερ το ζωο?ολες μαζι κατεβηκαν,η Ειρηνη λειπει.

Δεν κόβεις και το ποτό λέω εγώ γιατί σκέφτεσαι αηδίες;;;

πολλες φορες υπαρχουν πραγματα που δεν μπορεις να πεις με το στομα...εγω ετσι νιωθω κι οταν το νιωθω τα γραφω...φυσικα για καποιον που το αξιζει πραγματικα,ετσι!!!παντα μου αρεζε να δινω γραμματα ετσι γιατι ηθελα να πω κατι παραπανω...

Εσύ ξέρεις κοριτσάκι μου.Οτι σε κάνει να ξαλαφρώνεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...