Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αλλα οταν εμας τα αγορακια μας θα μας εχουν γραμμένες η κορακλα σου θα σε θυμάτε σίγουρα!.

τοσο μικρη, τοσο τρελη...και τοσο εξυπνη????μπραβο μαρη βρωμιτσα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

παντα η elenieτσα...παντα!!! με τις καλυτερες προθεσεις!

σταματα μαρη εσυ πια με εχεις στη μπούκα:tongue:με την καλη εννοια που λεει κ ο Ψινάκης!!!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

εχω ασυρματη,θα δω ..να την παρω?μαλλον θα το παρω.

να προσεχεις παρα πολυ ομως τους καλοθελητες....αυτοι τα σταμπαρουν κατι τετοια...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

δεν ξερω..δεν θηλασα οποτε δε μπορω να ξερω....παντως μη στεναχωριεσαι αδικα.....

εννοειται..

ειμαι η ρουφιανα....αλλα δεν το δειχνω για καμουφλαζ...προτιμω να δειχνω την ομορφια μου :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ταλα κανεις...

Κοριτσάκια πάω για μπανάκι και νάνι γιατί έχουμε πρωινό ξύπνημα.

Καληνύχτα.

καληνυχτα αννουλα...να μη χανεσαι.............

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αει μαρη κ τρόμαξα...το διαβασα τωρα.κοιτα εγω δεν θα σου πω μ@@@ες τυπου δεν πειραζει.πειραζει αλλα αν σου κανει αλλα πράγματα που δειχνουν την εκτίμηση του ειναι οκ.δεν ειναι το λουλουδι ή η καρτα ή το οτι δεν σε σκέφτηκε ειναι οτι εσενα σε πειραξε...καλο ειναι να του το πεις σε στιλ πλακας παντα μπορει να μην το φανταστικε οτι θα σε πειραζε!αλλα οταν εμας τα αγορακια μας θα μας εχουν γραμμένες η κορακλα σου θα σε θυμάτε σίγουρα!σορρυ αν το ειχα διαβασει δεν θα το εγραφα.

εγω πάντως τη μανα μου την εχω γραμμενη..ο αδερφος μου (νορμαλ παιδί, συζει με την κοπέλα του κλπ..) την αποκαλεί αστερι μου και την περνει καθε μερα τηλ να δει τι κανει...οποτε παρτε κουραγιο αγορομανουλες

byXKp2.png

elenie κανει αλλα πραγματα ο ΝΥΣΤΑΛΕΩΝ την εκτιμησε σημερα πρωι πρωι.μπουχαχαχαχαχα

αυτη προτιμούσε το λουλουδικο....και μετα θα γκρινιαζε μου φερε λουλουδια αλλα δεν με ποτισε:tongue:δεν την πιανεις πουθενα!!!

τοσο μικρη, τοσο τρελη...και τοσο εξυπνη????μπραβο μαρη βρωμιτσα....

ναι μαρη ετσι ειναι σαν πεθερα θα του λεω ''να πας λουλουδια στην γυναικουλα σου''και απο μεσα μου θα λεω ''την καμπια μου πηρε κ το παιδι κ τα λουλούδια'':tongue:

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Κοριτσάκια πάω για μπανάκι και νάνι γιατί έχουμε πρωινό ξύπνημα.

Καληνύχτα.

καληνυχτα αννα!!φιλακια στα αγορια σου και στα κοριτσια σου!!

τζια γιατι τη μανα σου την εχεις γραμμενη??παντως η πεθερα μου πασχιζει και για τ 3 αγορια της...ασχετα με το ποιος πραγματικα χρειαζεται βοηθεια...

Διαφημίσεις

ναι μαρη ετσι ειναι σαν πεθερα θα του λεω ''να πας λουλουδια στην γυναικουλα σου''και απο μεσα μου θα λεω ''την καμπια μου πηρε κ το παιδι κ τα λουλούδια'':tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω τα ειπα στην πεθερα μου..με καταλαβε δλδ και με πηρε τηλ να δει τι εχω...θα τον κραξει αυτη στανταρακι...

ωραιο κολπο εχεις βρει εσυ....και με την προταση γαμου ετσι δεν εκανες???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καληνυχτα αννα!!φιλακια στα αγορια σου και στα κοριτσια σου!!

τζια γιατι τη μανα σου την εχεις γραμμενη??παντως η πεθερα μου πασχιζει και για τ 3 αγορια της...ασχετα με το ποιος πραγματικα χρειαζεται βοηθεια...

την εχω γραμμενη γιατι ειμαι κορη..και εχω αδυναμια στο μπαμπα μου...κατα τα αλλα τη λατρευω αν και μου τη σπάει παρα παρα πολύ

byXKp2.png

εγω πάντως τη μανα μου την εχω γραμμενη..ο αδερφος μου (νορμαλ παιδί, συζει με την κοπέλα του κλπ..) την αποκαλεί αστερι μου και την περνει καθε μερα τηλ να δει τι κανει...οποτε παρτε κουραγιο αγορομανουλες

ε αυτο ειναι παιδι φερτον απο δω να βλεπει ο γιοκας μου τα σωστα παραδειγματα...ετσι ειναι η μανουλα ειναι το αστερι του....παει λαλησα στην πρωτη γιορτη της μητέρας παει κι ημουν καλη και νορμαλ αχ...:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...