Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να μαρη ΤΖΙΑ....σου το εκανε το δωρακι του ο ΝΥΣΤΑΛΕΩΝ..για αυτον εισαι το λουλουδι του κ σε ποτισε πρωι πρωι να μη μαραθεις....μπουχαχαχαχαχχχαχαχα.ειμαι κ ρομαντικια παναθεμα με.

πολυ καλο!;)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κανενα παιδακι δεν θυμαται τον θηλασμο (συγνωμη Μαριανθη :tongue:)...θυμαται τις αγκαλιες, την αγαπη και τη φροντιδα...σκετο....

καλα αμα το θηλαζει το μωρο μεχρι τα 20 του χρονια ολο κ κατι θα θυμαται..η ΜΑΡΙΑΝΘΗ θα βαλει το παιδι να δηλωσει μονο Αθηνα ,για να μπορει να το θηλαζει..η ΤΖΙΑ δε θα εχει προβλημα..θα εχει παρει επαγγελματικο ψυγειο κ θα εχει την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ καβατζα,οποτε το καμαρι της ειναι ελευθερο να δηλωσει οπου θελει..

να μαρη ΤΖΙΑ....σου το εκανε το δωρακι του ο ΝΥΣΤΑΛΕΩΝ..για αυτον εισαι το λουλουδι του κ σε ποτισε πρωι πρωι να μη μαραθεις....μπουχαχαχαχαχχχαχαχα.ειμαι κ ρομαντικια παναθεμα με.

αχ να σαι καλα βρε κοριτσακι! ασυρματη συνδεση εχεις? πως θα μιλαμε από το νοσκοκομειο???

byXKp2.png

Διαφημίσεις

να ειναι καλα όλα τα παιδακια μας....εφ'οσον θηλαζεις, οι ορμονες σου εξακολουθουν να ειναι περιεργες..ισως για αυτο....αμαν βρε αννουλα, τι τυψεις εχεις?? μη σκεφτεσαι ετσι....κανενα παιδακι δεν θυμαται τον θηλασμο (συγνωμη Μαριανθη :tongue:)...θυμαται τις αγκαλιες, την αγαπη και τη φροντιδα...σκετο....

σίγουρα δεν το θυμούνται...αλλά υπάρχει ένα δέσιμο μεταξύ μανούλας και μωρού...εγώ από την στιγμή που σταμάτησα να θηλάζω ένιωσα πως τα αποχωρίζομαι και αυτό νιώθω ακόμα αλλά όπως λες κι εσύ θα στρώσουν οι ορμόνες και θα συνέλθω.

Γειά σας μανούλες!πως τα περάσατε?εμείς μολις μπήκαμε,μπανιαρα ταισα κ προσπαθώ να τον κοιμήσω!μου εφερε λουλούδια το αγόρι μου νομιζω οτι πιο ωραια δεν εχω παρει ποτε!...''τη μανουλα θα την αγαπω πάντα''....αχ ειμαι ερωτευμένη κ με τους δυο!:D:D:Dεσεις τι λετε γιαι μεχρι να διαβάσω θα φυγετε οποτε μετα το διαβασμα!

καλως το...μονο σοβαρα θεματα όπως καθε βραδυ :tongue:....εμενα η καρτουλα εγραφε 'μαμουλα σ'αγαπαμε πολυ, αγγελος και τζιμακος'....αλλα μου την εδωσε σε κοσμο και δε μπορουσα να κλαψω με την ησυχια μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αλεκα κι εγω σαν ομορφακια...και ωτυα 3 μαζι...τωρα δεν ξερω το ποτε...

καλα κανετε εσεις γιατι ειναι κοντα οι ημερομηνιες....

:tongue::P:p:p

καλα αμα το θηλαζει το μωρο μεχρι τα 20 του χρονια ολο κ κατι θα θυμαται..η ΜΑΡΙΑΝΘΗ θα βαλει το παιδι να δηλωσει μονο Αθηνα ,για να μπορει να το θηλαζει..η ΤΖΙΑ δε θα εχει προβλημα..θα εχει παρει επαγγελματικο ψυγειο κ θα εχει την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ καβατζα,οποτε το καμαρι της ειναι ελευθερο να δηλωσει οπου θελει..

μαρη και εγω για τη μαριανθη αυτο σκεφτηκα....ότο τοσο χρονων που θα ειναι, κατι θα θυμαται :P. Για τη τζια εχεις το κοπυραιτ!!!:P:p:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

σίγουρα δεν το θυμούνται...αλλά υπάρχει ένα δέσιμο μεταξύ μανούλας και μωρού...εγώ από την στιγμή που σταμάτησα να θηλάζω ένιωσα πως τα αποχωρίζομαι και αυτό νιώθω ακόμα αλλά όπως λες κι εσύ θα στρώσουν οι ορμόνες και θα συνέλθω.

σε νιωθω....ειναι οτι εχουμε συνηθισει και εμεις και αυτα αυτον τον τροπο δεσιματος...αν δε θηλαζαμε θα υπηρχε άλλος τροπος..παντα υπάρχει...οπου ναναι θα τον βρεις....τι σου λεω αλλωστε ..εσυ ξερεις καλυτερα...

byXKp2.png

παντα περιμενουμε νεα...δε σε ρωταμε συνεχεια για να μη σε πρηζουμε....

εμ...και εσυ....οι αντρες βρε θελουν να τους 'ανεβαζεις' τοτε μονο προσπαθουν να μη σε απογοητεψουν...εγω απο την ελαχιστη, παρα πολυ μικρη :tongue: εμπειρια μου αυτο καταλαβα...αν νιωσουν ότι καταλαβες ότι ειναι βληματα, στο επιβεβαιωνουν συνεχεια...

να ειναι καλα όλα τα παιδακια μας....εφ'οσον θηλαζεις, οι ορμονες σου εξακολουθουν να ειναι περιεργες..ισως για αυτο....αμαν βρε αννουλα, τι τυψεις εχεις?? μη σκεφτεσαι ετσι....κανενα παιδακι δεν θυμαται τον θηλασμο (συγνωμη Μαριανθη :tongue:)...θυμαται τις αγκαλιες, την αγαπη και τη φροντιδα...σκετο....

καλε.... ποσο σοφη εισαι????????? μονο μη σε διαβασει η μαριανθη... κ για τους αντρες φοβεροισχυει...μεγαλα νουμερα!!!!!!!!!!!!

βαλτη εισαι και εσυ...????

παντα η elenieτσα...παντα!!! με τις καλυτερες προθεσεις!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

διαβασε και θα καταλαβεις...κλαιγομαι τοση ωρα οτι δεν πηρα λελουδικο....

αει μαρη κ τρόμαξα...το διαβασα τωρα.κοιτα εγω δεν θα σου πω μ@@@ες τυπου δεν πειραζει.πειραζει αλλα αν σου κανει αλλα πράγματα που δειχνουν την εκτίμηση του ειναι οκ.δεν ειναι το λουλουδι ή η καρτα ή το οτι δεν σε σκέφτηκε ειναι οτι εσενα σε πειραξε...καλο ειναι να του το πεις σε στιλ πλακας παντα μπορει να μην το φανταστικε οτι θα σε πειραζε!αλλα οταν εμας τα αγορακια μας θα μας εχουν γραμμένες η κορακλα σου θα σε θυμάτε σίγουρα!σορρυ αν το ειχα διαβασει δεν θα το εγραφα.

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

δεν ξερω..δεν θηλασα οποτε δε μπορω να ξερω....παντως μη στεναχωριεσαι αδικα.....

εχω ασυρματη,θα δω ..να την παρω?μαλλον θα το παρω.

εννοειται..

καλε.... ποσο σοφη εισαι????????? μονο μη σε διαβασει η μαριανθη... κ για τους αντρες φοβεροισχυει...μεγαλα νουμερα!!!!!!!!!!!!

ειμαι η ρουφιανα....αλλα δεν το δειχνω για καμουφλαζ...προτιμω να δειχνω την ομορφια μου :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...