Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΤΖΙΑ βαλε μια φανελα της BARCELONA κ πεσε αμεριμνη για υπνο...για ποτε θα δεις το φως σου ουτε που θα το καταλαβεις....

:P:p:p:p

ρε συ αλεκα του αγγελου μπορει να τα κανεις στη νερατζουλα με τους καλοκαιρινους του φιλους...εχει και αυτο τη χαρη του...

στη νερατζουλα δεν θα ειμαι για παντα...νοικιασμενο το εχω...και τωρα ΟΚ...αλλα μεγαλωνοντας νομιζω θα στεναχωριεται που δεν θα ειναι οι συμμαθητες...Θυμαμαι τον ξαδερφο μου που γιορταζε δεκαπενταυγουστο.....ντυνοταν το δολιο και περιμενε να ερθου οι καλεσμενοι...δεν πηαγινε κανεις, όλοι ελειπαν...:-(

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΛΕΚΑ σιγα μη θελει ο Αγγελος σε 2-3 χρονια να γιορταζει μαζι με το μομολο τα γεννεθλια του..θα θελει μονος με τους φιλους του..σε καμμια 15αρια χρονια που θα θελει τις συμμαθητριες του μικρου θα τα γιορταζουν μαζι.μπουχαχαχαχα

ουτε του αγιου βαλεντινου φερνει...εκει ομως εκανα εγω λαλακια και την αρπαξε την αφορμη στο πιτς φιτιλι...εφερνε καθε χρονο τριανταφυλλο με μπαλονι και καρτουλα...ξυπνουσα το πρωι και το εβλεπα (στο ιδιο σημειο...στο τραπεζακι της τι βι)..μετα από 6 χρονια δεν αντεξα την τοση προβλεψιμοτητα και του την ειπα...και απο τοτε τπτ...ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ...

byXKp2.png

ξεχασα να σε χαιρετησω αννουλα...ειμαι πολυ συγχισμενη βλεπεις

και χανει και ο ολυμπιακος...ολα εδω πληρωνονται...

α, σοβαρα? θα γελασουμε αυριο... που παω στη δουλεια κ μου λεει ο λογ. "ο παυλος τι ειπε?" περιμενεις λεω την ατακα αλλα δεν θα σου πω...

αυτο ειναι το δικο μας ποιημα.........

μαζι θα τα κανουμε....!!!

Σας φιλω....παω γιατι ο μικρος ηταν και σημερα μες την γκρινια και τον κοβω να ξυπναει καμμια εκατοστη φορες την νυχτα !!!!

Κιμη το πρωι θα περιμενουμε νεα!

Καληνυχτα

καληνυχτα...

τι να του πω μωρε..τι να του πω...το εφαγα το χαλασμα???πάει τωρα..τι θα αλλαξει αμα του το πω???

κ εγω ετσι κανω...το μητσακι θα σου'λεγε να του μιλησεις..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ΑΛΕΚΑ σιγα μη θελει ο Αγγελος σε 2-3 χρονια να γιορταζει μαζι με το μομολο τα γεννεθλια του..θα θελει μονος με τους φιλους του..σε καμμια 15αρια χρονια που θα θελει τις συμμαθητριες του μικρου θα τα γιορταζουν μαζι.μπουχαχαχαχα

:P:p:p...φανταζεσαι??? θα δουμε...καλα να ειναι τα παιδακια μας, και θα δουμε...

ο αγγελος παντως γουσταρει μεγαλυτερες....για αυτο φοβαμαι τη ζωη..ειναι και ζουμπουρλου και αυτη και φοβαμαι μην του θυμισει τη μανουλα:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλέκα πολύ συγκινητικά τα στιχάκια...να τα χαίρεσαι τα αγγελούδια σου!!!

Ουφ κορίτσια αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για μένα και για τα μωράκια μου...

Κλείσανε τον 6ο μήνα και αποφάσισα να αποθηλάσω....ακόμα νιώθω τύψεις....και βουρκώνω....ουφ τελικά μετά απο κάποιες μέρες γκρίνιας το μάθανε το μπιμπερό και πίνουνε και το γαλατάκι. Απλά εμένα με πήρε πάλι λίγο από κάτω ενώ στα αγόρια το ξεπερνούσα πιο γρήγορα όλο αυτό δεν ξέρω γιατί.

Γειά σας μανούλες!πως τα περάσατε?εμείς μολις μπήκαμε,μπανιαρα ταισα κ προσπαθώ να τον κοιμήσω!μου εφερε λουλούδια το αγόρι μου νομιζω οτι πιο ωραια δεν εχω παρει ποτε!...''τη μανουλα θα την αγαπω πάντα''....αχ ειμαι ερωτευμένη κ με τους δυο!:D:D:Dεσεις τι λετε γιαι μεχρι να διαβάσω θα φυγετε οποτε μετα το διαβασμα!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

καληνυχτα Ελενιτσα..αυριο 10.00 θα παρω τηλ, κ θα σας ενημεωσω..

αντε...θα περιμενουμε εναγωνιως.

ουτε του αγιου βαλεντινου φερνει...εκει ομως εκανα εγω λαλακια και την αρπαξε την αφορμη στο πιτς φιτιλι...εφερνε καθε χρονο τριανταφυλλο με μπαλονι και καρτουλα...ξυπνουσα το πρωι και το εβλεπα (στο ιδιο σημειο...στο τραπεζακι της τι βι)..μετα από 6 χρονια δεν αντεξα την τοση προβλεψιμοτητα και του την ειπα...και απο τοτε τπτ...ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ...

εμενα μια φορα μου εφερε του αγ.βαλεντινου. το ειχε κρυψει στο μανικι του το τριανταφυλλο(ντρεποταν το νουμερο...). δεν μου ξαναεφερε, ααα οχι..αλλη μια φορα ενα λουτρινο σκυλακι, που ηταν αλλοιθωρο το καημενο. τελος..δεν ξαναφερε... η συνεχεια γνωστη πως μου την γιορταζει την ημερα...κοιμουνται μεσα...:)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΤΖΙΑ βαλε μια φανελα της BARCELONA κ πεσε αμεριμνη για υπνο...για ποτε θα δεις το φως σου ουτε που θα το καταλαβεις....

δε θελω μαρη...ξενερωσα λεμε...(εκ του ασφαλους μιλωντας βεβαια..μια που ποτιστηκα το πρωι....)

Ουφ κορίτσια αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για μένα και για τα μωράκια μου...

Κλείσανε τον 6ο μήνα και αποφάσισα να αποθηλάσω....ακόμα νιώθω τύψεις....και βουρκώνω....ουφ τελικά μετά απο κάποιες μέρες γκρίνιας το μάθανε το μπιμπερό και πίνουνε και το γαλατάκι. Απλά εμένα με πήρε πάλι λίγο από κάτω ενώ στα αγόρια το ξεπερνούσα πιο γρήγορα όλο αυτό δεν ξέρω γιατί.

αννουλα εχω καταλαβει οτι τωρα πια θηλαζω περισσοτερο για μενα παρα για τη τζουμπρου.....πάντως εισαι η πρωτη διδυμομανούλα τεταρττομανουλα που ξερω που θηλασες τοσο πολύ...μπραβο ΜΑΝΟΥΛΑ!

byXKp2.png

Διαφημίσεις

δε θελω μαρη...ξενερωσα λεμε...(εκ του ασφαλους μιλωντας βεβαια..μια που ποτιστηκα το πρωι....)

αννουλα εχω καταλαβει οτι τωρα πια θηλαζω περισσοτερο για μενα παρα για τη τζουμπρου.....πάντως εισαι η πρωτη διδυμομανούλα τεταρττομανουλα που ξερω που θηλασες τοσο πολύ...μπραβο ΜΑΝΟΥΛΑ!

...ετερον...:rolleyes:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καληνυχτα Ελενιτσα..αυριο 10.00 θα παρω τηλ, κ θα σας ενημεωσω..

παντα περιμενουμε νεα...δε σε ρωταμε συνεχεια για να μη σε πρηζουμε....

εμ...και εσυ....οι αντρες βρε θελουν να τους 'ανεβαζεις' τοτε μονο προσπαθουν να μη σε απογοητεψουν...εγω απο την ελαχιστη, παρα πολυ μικρη :tongue: εμπειρια μου αυτο καταλαβα...αν νιωσουν ότι καταλαβες ότι ειναι βληματα, στο επιβεβαιωνουν συνεχεια...

να ειναι καλα όλα τα παιδακια μας....εφ'οσον θηλαζεις, οι ορμονες σου εξακολουθουν να ειναι περιεργες..ισως για αυτο....αμαν βρε αννουλα, τι τυψεις εχεις?? μη σκεφτεσαι ετσι....κανενα παιδακι δεν θυμαται τον θηλασμο (συγνωμη Μαριανθη :tongue:)...θυμαται τις αγκαλιες, την αγαπη και τη φροντιδα...σκετο....

221882cb0gkyh7q4.gif

Γειά σας μανούλες!πως τα περάσατε?εμείς μολις μπήκαμε,μπανιαρα ταισα κ προσπαθώ να τον κοιμήσω!μου εφερε λουλούδια το αγόρι μου νομιζω οτι πιο ωραια δεν εχω παρει ποτε!...''τη μανουλα θα την αγαπω πάντα''....αχ ειμαι ερωτευμένη κ με τους δυο!:D:D:Dεσεις τι λετε γιαι μεχρι να διαβάσω θα φυγετε οποτε μετα το διαβασμα!

βαλτη εισαι και εσυ...????

byXKp2.png

εγω εχω θεμα με αυτο...ο ενας ειναι ιουλη (θα ειμαστε διακοπες) και ο αλλος νοεμβρης....ο μεγαλος μεθαυριο θα στεναχωριεται που δεν θα ερχονται οι συμμαθητες του.....αν ατα κανω σεπτεμβρη και των δυο, ειμαι γελοια????

οχι βεβαια...ακου κει γελοια...

του Αγγελου να τα κανεις καμμια βδομαδα αφου κλεινουν τα σχολεια..με την πεινα που ερχεται ολοι εδω θα ειναι..τι διακοπες κ αηδιες..

;):(:(:rolleyes:

οντως δικιο εχει...

βρε αννουλα γιατι να νιωθεις τυψεις???ισα ισα περηφανη να νιωθεις που τα καταφερες για τοσο καιρο/οτι πρεπει..6 μηνων..

αλεκα κι εγω σαν ομορφακια...και ωτυα 3 μαζι...τωρα δεν ξερω το ποτε...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

να μαρη ΤΖΙΑ....σου το εκανε το δωρακι του ο ΝΥΣΤΑΛΕΩΝ..για αυτον εισαι το λουλουδι του κ σε ποτισε πρωι πρωι να μη μαραθεις....μπουχαχαχαχαχχχαχαχα.ειμαι κ ρομαντικια παναθεμα με.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...