Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αμ δεν ποναει το ιδιο ο αντιχειρας με το μικρουλι....:tongue:..ατοπο, πες της;)

ελα ρε!!!!!!! ναι??????? δεν ειναι δρ. η μανα μου κ τα εχει πολυ απλοικα... δεν το ηξερα...θα της το πω!

να μη πω, ποσο με συγχισε σημερα!!! παμε στο μνημοσυνο του νονου μου, κ στο γυρισμο μου λεει, θα ερθω σπιτι να σε βοηθησω (τελευτ. φορα που ειχε ερθει ηταν στην εγχειρ. της χριστ.22/3), που την εδιωξα κακην κακως δεν θυμαμαι τωρα αν το εχω ξαναπει... ερχεται για να τσεκαρει! το καταλαβαινω! βγαινει στα μπαλκονια, μετραει τα τσιγαρα, παει στο μπανιο, κοιταει δεξια αριστερα, παει στο παιδικο..ειναι μαζεμενο? παει στο αλλο μπαλκονι, ακουω ενα "χμ", μπαινει στη κρεβατοκαμαρα, κοιταει το κρεβατι. jesus christ δλδ... της λεω αντε...δεν πας ζγα ζγα, γιατι ο μπεμπακος θελει να κοιμηθει κ τον καθυστερεις??? αχ, δεν μου το ειπες να μην ερχομουν. εγω στο ειπα λεω, αλλα η περιεργια σου ειναι μεγαλυτερη...

τα ακουσα τα ασθενοφορα ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ πολλα ηταν...

εγω σιδερωνα ολο το απογευμα για να μπω απο νωρις σημερα να σας βρω γιατι μου δουλευετε αυριο..

κ εγω απο τωρα σκεφτομαι τι τουρτες θα τους παρω φετος..θα τα γιορτασουμε μαζι κ των 2..

εμεις κ τα 3... θα παρουμε μια γαμηλια!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ε δεν πειράζει δεν φτάνει που σου ευχήθηκε το παλικαράκι σου... εμένα ο μικρός μου είπε χόνια πολλά μαμά που είν η τούτα;;; (τούρτα)... είναι και γλυκατζής ο ζουζούνος μου.

και εμενα αννουλα...τουρτα εψαχνε στην αρχη....:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω εχω θεμα με αυτο...ο ενας ειναι ιουλη (θα ειμαστε διακοπες) και ο αλλος νοεμβρης....ο μεγαλος μεθαυριο θα στεναχωριεται που δεν θα ερχονται οι συμμαθητες του.....αν ατα κανω σεπτεμβρη και των δυο, ειμαι γελοια????

καθολου νομιζω... εγω ετσι θα εκανα... τι γελοια μωρε? τι μετραει περισσοτερο? η χαρα που θα του δωσεις ή τα πραγματικα γενεθλια...ισα ισα που θα εχουν απο 2 φορες το χρονο γενεθλια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ελα ρε!!!!!!! ναι??????? δεν ειναι δρ. η μανα μου κ τα εχει πολυ απλοικα... δεν το ηξερα...θα της το πω!

να μη πω, ποσο με συγχισε σημερα!!! παμε στο μνημοσυνο του νονου μου, κ στο γυρισμο μου λεει, θα ερθω σπιτι να σε βοηθησω (τελευτ. φορα που ειχε ερθει ηταν στην εγχειρ. της χριστ.22/3), που την εδιωξα κακην κακως δεν θυμαμαι τωρα αν το εχω ξαναπει... ερχεται για να τσεκαρει! το καταλαβαινω! βγαινει στα μπαλκονια, μετραει τα τσιγαρα, παει στο μπανιο, κοιταει δεξια αριστερα, παει στο παιδικο..ειναι μαζεμενο? παει στο αλλο μπαλκονι, ακουω ενα "χμ", μπαινει στη κρεβατοκαμαρα, κοιταει το κρεβατι. jesus christ δλδ... της λεω αντε...δεν πας ζγα ζγα, γιατι ο μπεμπακος θελει να κοιμηθει κ τον καθυστερεις??? αχ, δεν μου το ειπες να μην ερχομουν. εγω στο ειπα λεω, αλλα η περιεργια σου ειναι μεγαλυτερη...

ειδες?? αν ηταν ντοκτορ, δεν θα ηταν ελεγκτης...:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

του Αγγελου να τα κανεις καμμια βδομαδα αφου κλεινουν τα σχολεια..με την πεινα που ερχεται ολοι εδω θα ειναι..τι διακοπες κ αηδιες..
καθολου νομιζω... εγω ετσι θα εκανα... τι γελοια μωρε? τι μετραει περισσοτερο? η χαρα που θα του δωσεις ή τα πραγματικα γενεθλια...ισα ισα που θα εχουν απο 2 φορες το χρονο γενεθλια...

το σκεφτομαι ρε γμτ......ντρεπομαι να καλω και συνεχεια ρε παιδι μου....οποτε λεω, θα καλω μια φορα το σεπτεμβρη, να χαιρονται και τα δυο μαζι....και απο εκει και περα στις γιορτες τους ( που εχουν και αυτες μια εβδοαμδα διαφορα), να μην κανω τιποτα....οικογενειακα....

221882cb0gkyh7q4.gif

ξεχασα να σε χαιρετησω αννουλα...ειμαι πολυ συγχισμενη βλεπεις

και χανει και ο ολυμπιακος...ολα εδω πληρωνονται...

ξεκωλα μαρη και εσυ....και σου το λεω εγω που ειπα πως μου αρεσουν τα λουλουδακια...:rolleyes:. του το ειπες του αντρουλη σου?? τι σου ειπε??

221882cb0gkyh7q4.gif

και μπορουν και εχουν δικαιολογια...η πιο ηλιθια δικαιολογια για εμενα ειναι το 'βοηθαω τον πιο αδυναμο'...μετα παει το ' το αγορι χανεται, το κοριτσι μενει' και τριτον 'ευτο μου το παιδι εχει αποξενωθει'.....

αυτο ειναι το δικο μας ποιημα.........

του Αγγελου να τα κανεις καμμια βδομαδα αφου κλεινουν τα σχολεια..με την πεινα που ερχεται ολοι εδω θα ειναι..τι διακοπες κ αηδιες..

μαζι θα τα κανουμε....!!!

Σας φιλω....παω γιατι ο μικρος ηταν και σημερα μες την γκρινια και τον κοβω να ξυπναει καμμια εκατοστη φορες την νυχτα !!!!

Κιμη το πρωι θα περιμενουμε νεα!

Καληνυχτα

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ξεχασα να σε χαιρετησω αννουλα...ειμαι πολυ συγχισμενη βλεπεις

και χανει και ο ολυμπιακος...ολα εδω πληρωνονται...

χρόνια πολλά κορίτσι μου!!!

καλά βρε αγώνα βλέπεις; το χειρότερο μου μπρρρρρρ.

Διαφημίσεις

ξεκωλα μαρη και εσυ....και σου το λεω εγω που ειπα πως μου αρεσουν τα λουλουδακια...:rolleyes:. του το ειπες του αντρουλη σου?? τι σου ειπε??

τι να του πω μωρε..τι να του πω...το εφαγα το χαλασμα???πάει τωρα..τι θα αλλαξει αμα του το πω???

byXKp2.png

αυτο ειναι το δικο μας ποιημα.........

μαζι θα τα κανουμε....!!!

Σας φιλω....παω γιατι ο μικρος ηταν και σημερα μες την γκρινια και τον κοβω να ξυπναει καμμια εκατοστη φορες την νυχτα !!!!

Κιμη το πρωι θα περιμενουμε νεα!

Καληνυχτα

καληνυχτα...και αυτο ωραια ιδεα...;)

221882cb0gkyh7q4.gif

τι να του πω μωρε..τι να του πω...το εφαγα το χαλασμα???πάει τωρα..τι θα αλλαξει αμα του το πω???

ρωταω...ουτε εγω ελεγα τιποτα...θα σε 'φτιαξω' τωρα....δεν σε εχει ακομη στο μυαλο του σαν μανουλα....εισαι 'το κοριτσι του':D...το'σωσα??

χωρις πλακα....αληθεια ειναι...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...