Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εσυ ποσο καιρο κανεις χρηση???εμενα δεν εχουν αλλα εγγονακια..αλλα δε με νοιαζει..εδω ουτε το γιο της δεν παιρνει να του πει χρονια πολλα στα γεννεθλια του..κ μια φορα που της εκανε παραπονο ο αρκουδακος του απανταει..κοτζαμ γαιδουρι κ γιορταζεις γεννεθλια:(

Ο νικος στην αγγλια εξι χρονια, δεν ηρθε ποτα...τον επαιρνε τηλεφωνο καθε τεταρτη και κυριακη..στανταρ... ηαδελφη του επαιρνε κανα δυο φορες το χρονο (και αυτο αν δεν κατεβαινε εκεινος τα χριστουγεννα:confused:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εσυ ποσο καιρο κανεις χρηση???εμενα δεν εχουν αλλα εγγονακια..αλλα δε με νοιαζει..εδω ουτε το γιο της δεν παιρνει να του πει χρονια πολλα στα γεννεθλια του..κ μια φορα που της εκανε παραπονο ο αρκουδακος του απανταει..κοτζαμ γαιδουρι κ γιορταζεις γεννεθλια:(

Τουλαχιστον μια δεκαετία....:rolleyes:

Εμενα η πεθερα καθε χρονο ...τσουρεκια μια μερα πριν τα γενεθλεια του μανωλη για μας το θυμησει μπας και το ξεχασαμε....λεει ο μανωλης ρε μανα 100 χρονων ειμαι....και λεει αυτη.....σκασιλα μου εσυ αν δεν θες μην γιορταζεις εγω θα γιορταζω παντα γιατι εκεινη τη μερα εγινα για πρωτη φορα μανα....!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

και μπορουν και εχουν δικαιολογια...η πιο ηλιθια δικαιολογια για εμενα ειναι το 'βοηθαω τον πιο αδυναμο'...μετα παει το ' το αγορι χανεται, το κοριτσι μενει' και τριτον 'ευτο μου το παιδι εχει αποξενωθει'.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

TI OMORFA!!!!!!

Καλα δεν ειναι και όλες ψι(η)λες...:tongue::tongue::tongue:

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ Ε?????

Εμενα μου αρεσε που εγραψες στην πεθερα σου και της αναγνωρισες την προσφορά της...ηταν πολύ γλυκο...

παω να φαω κατι σουβλάκια που παρηγγειλα γιατι ειμαι μεσα στα νευρα..θα μπω αργοτερα διπλα να σας πω....το ΖΩΟΟΝ ουτε ενα λουλουδι δε μου πήρε...και περασαμε από το ανθοπωλειο για να πάρει λουλούδια και πήρε μοονο στη μαμα του...το ζωοον το ορθιο....

αμεσως...να τον κατηγορησεις... ειναι μικρος ακομα, περιμενει τη τζουμπρου να φερει...

καλησπεραααααααα!!

κι εγω του ειπα οτι δε με πηρες λουλουδια και μου λεει σε πηρα ομως σκουμπρι καπνιστο και βατο αχνιστο!!χιχι!! επειδη πηγαμε ταβερνα!!! αντρες......πεταμενα λεφτα!!!

ημαρτον κοτοπουλο!!! εκτος που εισαι λιγοφαγη, εχω τουλαχιστον 5 αγνωστες λεξεις!

κοριτσια, εμενα δε με πειραζει καθολου!

ουτε που τα δινω σημασια!!!

Άλλα ειναι τα σημαντικα!!!

εδω που δεν εχω καμμια αγνωστη λεξη, θα συμφωνησω παραυτα!!!

ξεμπερδεψα κ εγω.....εμενα ευτυχως δε μου αρεσουν τα λουλουδια...γενικα ειμαι στριμμενο ατομο..αλλα ενα μπουκαλακι περδικα θα το εκτιουσα..τελικα πηρα τον πο%^&λο με την κακη εννοια..με την καλη παρακαλαει αλλα δεν.....αααα επισης δεν πηρε ουτε τη μανα του για χρονια πολλα.κ πολυ το χαρηκα.

κ εγω δεν με νοιαζουν τα λουλουδια...κ ψευτικα να μου παρεις θα μου μαραθουν, οποτε ποιο το νοημα???

οταν εισαι εξω από το ανθοπωλειο ομως και εισαι σιγουρη οτι σε εχει σκεφτει και ερχετε με λουλουδακια μονο για τη μανουλα του ειναι κάπως...ξερετε πως λαχταρουσα????σα μουσμουλο εγινα οταν καταλαβα οτι για μενα δεν πηρε τπτ....

τωρα καταλαβα!!

ακουω live το Μυρωνα Στρατη απο θεατρο Βραχων..αυτα ειναι μεγαλεια..

κ εγω... κατσε τωρα περασανε κατι ασθενοφορα...

αμα μου τα ξυπνησει τα καμαρια ομως, θα του τα παω να τα κοιμησει αυτος.

οχι...τελειωσε τωρα νομιζω...

δηλαδη....κιτρινισες εγινες ξυνη και εβγαλες και κουκκουτσια???:tongue:

Για τιμωρια να του ζητησεις σεξ......!!!!

ναι! ναι! ναι! σε-εξ, σε-εξ, σε-εξ!!!!!!!!!! ουτε εγω να το'κανα!!

Για σένα στη γιορτή σου,

που΄ναι μέρα δική σου,

σιγά θα τραγουδήσω,

χαρά να σου χαρίσω.

Τα χέρια μου θ΄απλώσω

και δώρο θα σου δώσω

όλη μου την καρδούλα,

γλυκιά μου μητερούλα...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Σ' ΑΓΑΠΩ

χρονια πολλα αννουλα...

να σε χαιρονται ολα τους!

Κουκλίτσες μου, μου ΛΕΙΠΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!

Τρέχω όλη την ημέρα και το βράδυ μόλις κοιμηθούν όλα τα αγγελούδια ρίχνω ένα τελευταίο πότισμα χαχαχα το πιστέψατε ... σφουγγάρισμα, σιγύρισμα μπάνιο και ύπνο.

το φανταστηκαμε για το ποτισμα...τοσος χρονος της μενει, να μη ποτιζει???

ωραιαααα η μαδερ.....

αν κ πιστευω στα γενεθλια του νικηφ. εγω "γιορταζω" πιο πολυ απο αυτον. ειναι η μερα που τον εφερα στον κοσμο...λεω εγω τωρα...

ενα θα πω! ΣΙΔΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Τουλαχιστον μια δεκαετία....:rolleyes:

Εμενα η πεθερα καθε χρονο ...τσουρεκια μια μερα πριν τα γενεθλεια του μανωλη για μας το θυμησει μπας και το ξεχασαμε....λεει ο μανωλης ρε μανα 100 χρονων ειμαι....και λεει αυτη.....σκασιλα μου εσυ αν δεν θες μην γιορταζεις εγω θα γιορταζω παντα γιατι εκεινη τη μερα εγινα για πρωτη φορα μανα....!!!

συμφωνω με μαμα-μανωλη!!!

και μπορουν και εχουν δικαιολογια...η πιο ηλιθια δικαιολογια για εμενα ειναι το 'βοηθαω τον πιο αδυναμο'...μετα παει το ' το αγορι χανεται, το κοριτσι μενει' και τριτον 'ευτο μου το παιδι εχει αποξενωθει'.....

η δικια μου λεει, οποιο δαχτυλο να κοψεις το ιδιο θα πονεσει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

η δικια μου λεει, οποιο δαχτυλο να κοψεις το ιδιο θα πονεσει...

αμ δεν ποναει το ιδιο ο αντιχειρας με το μικρουλι....:tongue:..ατοπο, πες της;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

τα ακουσα τα ασθενοφορα ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ πολλα ηταν...

εγω σιδερωνα ολο το απογευμα για να μπω απο νωρις σημερα να σας βρω γιατι μου δουλευετε αυριο..

κ εγω απο τωρα σκεφτομαι τι τουρτες θα τους παρω φετος..θα τα γιορτασουμε μαζι κ των 2..

Καλώς την Ελενίτσα να σε χαίρονται τα ομορφάκια σου!!!!

και σου απαντώ για το σίδερο ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ!!!!!!!!

"μαμα χρονια σου πολλα! να τα εκατοστησεις!!" μου ειπε ο νικηφ.. αλλ'αντ'αλλων...

δεν ξερω τι θα γινει... του παυλου του τα εχω τσαλαπατησει τα φανελακια, μπας κ παρει το μνμ... δεν αντεχω αλλο σιδερο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τα ακουσα τα ασθενοφορα ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ πολλα ηταν...

εγω σιδερωνα ολο το απογευμα για να μπω απο νωρις σημερα να σας βρω γιατι μου δουλευετε αυριο..

κ εγω απο τωρα σκεφτομαι τι τουρτες θα τους παρω φετος..θα τα γιορτασουμε μαζι κ των 2..

εγω εχω θεμα με αυτο...ο ενας ειναι ιουλη (θα ειμαστε διακοπες) και ο αλλος νοεμβρης....ο μεγαλος μεθαυριο θα στεναχωριεται που δεν θα ερχονται οι συμμαθητες του.....αν ατα κανω σεπτεμβρη και των δυο, ειμαι γελοια????

221882cb0gkyh7q4.gif

ε δεν πειράζει δεν φτάνει που σου ευχήθηκε το παλικαράκι σου... εμένα ο μικρός μου είπε χόνια πολλά μαμά που είν η τούτα;;; (τούρτα)... είναι και γλυκατζής ο ζουζούνος μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...