Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ασχετο..ομορφακια καθε ποτε κουρευεσαι??????????τωρα που τα εκοψα-και σωθηκα-μεγαλωνουν πολυ γρηγορα ρε συ!!!παραμονες χριστουγννων τα εκοψα και τωρα με δυσκολευουν στο στρωσιμο!!!

παντως εχω να σου πω οτι εσενα ειδα και πηρα θαρρος και τα εκοψα τοσο κοντα,αν και το ειχα παρει αποφαση αλλα δεν ηξερα το ποτε θα τα κανω!!!αν και εσυ εισαι πολυ πιο αδυνατη και σου πανε πιοτερο!!αλλα εγω ειμαι τολμηρη κανω τα παντα με ρισκο να μη μου πηγαινει...:)

ειναι πολυ βολικα, αλλα οταν αρχιζουν να μακραινουν ειναι χαλια! φουντωνουν... καθε 1,5 μηνα υπολογιζω.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια!!! Να χαιρόμαστε τα μωράκια μας και να τους έρθουν όλα καλά στη ζωή τους.

Τώρα όσο για τα... κιλά μου σίγουρα βοηθάει πολύ ο θηλασμός και το καθημερινό τρέξιμο!!!

Μαρία μου φιλενάδα μου καλή μου έχει λείψει τόσο η επικοινωνία που είχαμε ελπίζω σύντομα να μπουν σε ένα πρόγραμμα τα μωράκια μας και να τα λέμε συχνότερα.

λιτσακη εγω που σε ειδα απο κοντα σου πανε πολυ τα κοντα μαλλια!!!

αννουλα επιτελους!!!!!ξερεις εσυ:lol::lol::lol::lol:

να χαιρεσαι την οικογενεια σου κοπελα μου!!!!!!

κ εγω απο τη φωτο συμφωνω! σου πηγαινουν! ανοιγει το προσωπο με τα κοντα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια δεν το πιστευω! πρωτη μερα που εχω ιντερνετ κ δεν κοιμουνται! θελουν να παιξω κ εγω... θα το ξενυχτησουμε αποψε...........

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Μαράκι μου γράφαμε την ίδια στιγμή και τώρα το είδα το μήνημα σου.

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου κι εσύ να χαίρεσαι τα μωράκια σου και τον υπέροχο άντρα σου που είναι στο πλάι σου και σε βοηθάει!!!

Ομορφάκια μου κι Εύη κι εμείς στις 2 Νοεμβρίου γιορτάζουμε ω ρε θα καεί το πελεκούδι!!!!

πρεπει οπωσδηποτε να κανουμε τα γεννεθλια μας μαζι!!!!αλλα πως θα γινει αυτο?????μονο μς web cam το βλεπω να γινεται!!!!η μια ροδο η αλλη θεσνικη και οι 2 αθηνα,πως αλλιοως????

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Προσπαθησε να την κάνεις μπανιο νωρις το απογευμα γιατι φαιρνει υπερενταση!!!!!Και αν σου κοιματε καμμια φορα δεν χαλασε και ο κοσμος να μην την κανεις και 1 μέρα.Παντως με το να την κρατησεις ξυπνια νομιζω πως θα κουραστεις περισσοτερο( απο την προσπαθεια)και θα νευριάσει το μωρο και θα έχεις χειτοτερα.

Να κοιμάσε την ημέρα οταν κοιμάτε για να αντεξεις μεχρι να φτιάξουν τα πραγματα ,μονο ετσι θα ηρεμησεις.

Ασε τα πιατα το σίδερο κτλ και μολις κοιμηθει κοιμησου μην κοιτας τι ωρα ειναι και δεν κοιμάσε κοιμησου και θα με θυμηθεις.:wink:

αχ βρε κοριτσια τι να κανω τελικα???? θα κανω τη ενδιαμεση λυση... οσο μπορω θα τη κραταω ξυπνια τη μερα για να μη τσαντιστει αλλα να κουραστει και λιγο! σωστη?????

αχ αντε να δουμε πως θα παμε................

κοριτσια ολα τα ωρα που ειδα εινια απιθανα!!!!!!!!!!!!!! μπραβοοοοοο

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

λιτσακη εγω που σε ειδα απο κοντα σου πανε πολυ τα κοντα μαλλια!!!

αννουλα επιτελους!!!!!ξερεις εσυ:lol::lol::lol::lol:

να χαιρεσαι την οικογενεια σου κοπελα μου!!!!!!

αχ μωρε!παντα με τον καλο λογο στο στομα!!ε,καλη ειμαι!!

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσια τι να κανω τελικα???? θα κανω τη ενδιαμεση λυση... οσο μπορω θα τη κραταω ξυπνια τη μερα για να μη τσαντιστει αλλα να κουραστει και λιγο! σωστη?????

αχ αντε να δουμε πως θα παμε................

κοριτσια ολα τα ωρα που ειδα εινια απιθανα!!!!!!!!!!!!!! μπραβοοοοοο

μαλλον κατι τετοιο πρεπει να κανεις..και μενα οταν κοιμουνται καλα τη μερα με ξεσκιζουν το βραδυ!!!!!

πρεπει οπωσδηποτε να κανουμε τα γεννεθλια μας μαζι!!!!αλλα πως θα γινει αυτο?????μονο μς web cam το βλεπω να γινεται!!!!η μια ροδο η αλλη θεσνικη και οι 2 αθηνα,πως αλλιοως????

να συναντηθουμε καπου στη μεση... εδω! σε μενα! γιατι του χρονου, πρωτα ο θεος, ετσι κ αλλιως θα εχουμε 3 τουρτες, οποτε γιατι να μη πολλαπλασιαστουν? κανενα κτημα πρεπει να νοικιασουμε κ για τους καλεσμενους μας, ή μαλλον λαθος... το ΟΑΚΑ θα χρειαστουμε!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

να συναντηθουμε καπου στη μεση... εδω! σε μενα! γιατι του χρονου, πρωτα ο θεος, ετσι κ αλλιως θα εχουμε 3 τουρτες, οποτε γιατι να μη πολλαπλασιαστουν? κανενα κτημα πρεπει να νοικιασουμε κ για τους καλεσμενους μας, ή μαλλον λαθος... το ΟΑΚΑ θα χρειαστουμε!

σε συμφερει ρουφιαννουλα,ε???τι τυχεροι που ειστε,ακριβως στη μεση της ελλαδος!!

αντε ρε λιτσα την αληθεια λεω!!

αννουλα το ευχομαι να ηρεμησουν και να μπορουμε να τα λεμε:rolleyes:

ιριδα δεν μοιαζουν καθολου,ξερω ετσι φαινονται στις φωτογραφιες αλλα ειναι πολυ διαφορετικα.

θα βαλω καινουργιες σε λιγο να δειτε:D

fCS8p3.png

σε συμφερει ρουφιαννουλα,ε???τι τυχεροι που ειστε,ακριβως στη μεση της ελλαδος!!

ε, ναι λουλουδακι μου... συμφερει! φερε κ τον στρατο να παιξει με το νικηφορινι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...