Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

mπαιξαμε, χαρηκαμε, σας αφηνω τωρα γιατι παμε εξω για φαγακι.....

ας ευχαριστω για τα καλα λογακια για το παιδακι μου και για το στιχακι (το αγαπημενο μου χομπυ):P

.....εισαι συναισθηματικα φορτισμενη....θα περασει η φουρτουνα ευακι μου....εγω δεν εχω διαθση να πω σε καμια τιποτα...ουτε στην πεθερα που ετσι και αλλιως δεν μου πρσφερει κατι....ουτε στη μανα μου που τα τελευταια δεκαπεντε χρονια, για να νιωσει αυτη καλυτερα, τα μειωσε απο εμενα....πολλες φορες ειχα γραψει κατι για εκεινην αλλα παντα το εσκιζα...δεν μπορουσε να καταλαβει ετσι και αλλιως...σου ευχομαι να καταλαβει τουλαχιστον η δικη σου....;)

σας αφηνω...θα τα πουμε το βραδακι... φιλακια

xairoμαι που συμφωνειτε κοριτσια μαζι μου!!!αλεκα κι εγω νομιζω οτι δεν καταλαβε οτι με το ζορι της ευχηθηκα..αλλα εγω το εκανα...ισως για να νιωσω οτι καπου ειχα να ευχηθω κι εγω...

λοιπον δεν ειναι καμια εδω!!!παω να κοιμηθω@@το απογεμα ισως παμε βολτα στη βαφτιστηρα...οποτε μαλλον κατευθειαν το βραδυ αν προλαβω!!φιλουρες..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ανοιξε ο καιρος και ολες βγηκαμε βολτιτσες, ε;;;

Εμεις, τη πηγε ο Γιωργος το πρωι βολτα κατα τις 12 και μετα κατεβηκα κι εγω με το ταπερακι μου το μπιμπερακι μου και ολα τα συμπραγκαλα για να ταισω τη μπεμπα στη ταβερνα που κατσαμε με φιλους! Μια κυρια ητανε!

Φαγαμε και το παγωτακι μας-μη χασω- και τωρα καφεδακι!!!

πολυ τη βιωνετε τη μερα κοριτσακια...μπραβο σας!!!!!!!!!

φευγω κ εγω τωρα μπας κ μου πουν καμμια χαριτωμενια κ τα δικα μου τα καμαρια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες.. Μόλις μπήκαμε απο βόλτα είχαμε πάεο για μπίρα και φαγητό και ο μικρός ήταν κύριος. Μια χαρά όλα, αλλά τώρα είμαι ψόφια. Μου λείπει ύπνος ρε γμτ. Φιλιά σε όλες

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

τσουπ...ηρθα...περασα πολυ ωραια..Ομορφακια μου ναι, οποιαδηποτε γιορτη μου αρεσει να τη γιορταζω...γιατι όχι?? Εξω η καρμιρια βρε χαχα!!!!!

Σημερα πηρα και τα λουλουδακια μου τελικα....ο μπαμπας του βεβεαια τον πηγε αλλα δεν ειχε σημασια...'μαμα χρονια πολλα' μου λεει....χαρα εγω, 'ειναι αυτα που σου αρεσαν?' συμπληρωνει...εσκασα στα γελια....

Το μικρο τον μπανιαρισα, ταισα, κοιμισα..Ομεγαλος κραταει ακομη....Ηρθαν και κατι φιλοι που ειχα να δω απο το Σεπτεμβρη...αυτοι εκαναν χειρουργειο στο μωρακι τους δυο μηνων (τωρα ειναι οχτω)....αγχος ε? ρωταω...ειχα μου λεει η κοπελα μεχρι που ειδα τα υπολοιπα μωρακια στο παιδων...εγω ηξερα ότι θα παω σπιτι και τελειωσε, ενω εκει ηταν παιδια ενος χρονων και ηταν μεσα απο τη μερα που γεννηθηκαν...Για αυτο σας λεω κοριτσακια...περαστικα να ειναι ολα και ΟΚ..Ακους ΚΙΜΙ...εσαι και εσυ τυχερη που το μωρουλι σου εχει κατι απλο.....και που σε λιγου μηνες ουτε και εσυ θα θυμασαι τιποτα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εχετε όλες πολλα φιλακια απο το Μητσακι..δεν εχει πισι ακομη...ηθελε νεα, σας στελνει την αγαπη της....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

και συνεχιζω μονη μου, απτοητη φυσικα...χαχα....λοιπον εχω ενα θειο και η γυναικα του απο τοτε που τη γνωρισα (που παντρευτηκαν) ηταν ζουμπουρλη......τρωγοταν παντα αφουμετα απο τρεις εγκυμοσυνες εγινε θεοχοντρη....παει πριν τεσσερα χρονια, κανει σμικρυνση στηθους...μετα κανει κοιλιοπλαστικη...χοντρη ηταν ακομη γιατι όλα αυτα δεν κανουν τιποτα αν δεν χασεις τα κιλα. Πριν ενα χρονο εκανε αυτη τη μεθοδο τη χειρουργικη (όχι 'δαχτυλιδι', μια καινουρια που δεν θυμαμαι το ονομα). Την ειδα σημερα τυχαια και ηταν σχεδον κανονικη...εχει χασει περιπου 50 κιλα...αλλα ρε παιδια εκος ότι γενικα ειχε τεραστια χαλαρωση (λογικο) το προσωπο της ηταν χαλια...κρεμασμενο τελειως...σκιαχτηκα...κι αφου μου ειπε για μια κοπελα που πεθανε (την καυμενη) ετα τη λιποαναρροφηση αποφασισα τελικα ότι δεν θα κανω τιποτα χαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

'ακουγα το μπομπιρακο μου που τραγουδαγε μεσα...παω, ανοιγω πατζουρι, μου σκαει ενα χαμογελο....τετοιο...γελαγε και δυνατα που με ειδε...τον αλλαζω, παω να τον πλυνω βαζει το χερακι όπως τον ειχα αγκαλια και με χαιδευει και μετα απλωνει και τα δυο του χερια επανω μου σα να με εχει παρει αγκαλια....τον ξαπλωνω να του βαλω πανα, τον γαργαλαω λιγο, εσκασε στα γελια το μικρο μου...Ακουει το αγγελακι μου απο μεσα, με φωναζει...παω...καθισε εδω μου λεει να κανουμε αγκαλιες....καθομαι τον παιζω λιγο, γελαει και αυτος 'σημερα μου λεει γιορταζουν οι μαμουλες?' ναι του λεω....'θα κοψουμε τουρτα?'..τον καυμο του ο αγγελος:D...όχι του λεω, τοτε μου λεει τι ειναι η γιορτη? γιορταζω σημαινει χαιρομαι και οι μανουλες σημερα χαιρονται που εχουν τα παιδακια τους, του λεω...τοτε και εγω γιορταζω μου λεει....χαιρομαι που εισαι μαμουλα μου....κλαψ..το αγορακι μου.....

καλημερα σε όλες.....

TI OMORFA!!!!!!

Χρόνια πολλα μανουλιτσες ψιλουλίτσες !!!!!!

Δεν κανω περιγραφη.....σε λιγο καιρο θα σας κανω απο τον κορυδαλλο η απο το δαφνι...

Καλα που κοιμηθηκα νωρις ....σχεδον τα ιδια ειχαμε.

Καλα δεν ειναι και όλες ψι(η)λες...:tongue::tongue::tongue:

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ Ε?????

εχθες το βραδυ μετα το ποτισμα,θυμηθηκα :shock::shock::shock:οτι επρεπε να γραψω ενα ευχαριστηριο γραμμα στην πεθερα μου μερα που ειναι!!!;)

δεν το ειχα κανει τις προηγουμενες μερες,και τις εγραψα μια σελιδα α4 μπρος πισω...κοινως την εγλυφα!!!αλλα με την καλη εννοια αφου οσα της εγραψα ειναι αληθεια...της ειπα οτι σταθηκε αξια μανα διπλα μου ολο αυτο το διαστημα που πραγματικα χρειαζομουν τη μανα μου....και μετα με επιασαν τα ζουμια.....................οπως κ τωρα.......αλλα τεσπα,ηθελα να ξαναμπω,αλλα λεω αυτες οι βρωμες θα με κοροιδευουν που μετα το ποτισμα ειχα ορεξη κια για φορουμ!!!!!

Εμενα μου αρεσε που εγραψες στην πεθερα σου και της αναγνωρισες την προσφορά της...ηταν πολύ γλυκο...

παω να φαω κατι σουβλάκια που παρηγγειλα γιατι ειμαι μεσα στα νευρα..θα μπω αργοτερα διπλα να σας πω....το ΖΩΟΟΝ ουτε ενα λουλουδι δε μου πήρε...και περασαμε από το ανθοπωλειο για να πάρει λουλούδια και πήρε μοονο στη μαμα του...το ζωοον το ορθιο....

byXKp2.png

ελα ηρθα κι εγω!!!!!!!!

τελικα δεν πηγαμε πουθενα γιατι ο λουκας ειχε "ζοχαδες"...ηταν κουρασμενος...κι ετσι πιαστηκα κξαι εκανα μπαλκονοπορτα και παντζουρι παιδικου1 κ κρεβατοκαμαρας...αφου ταισα τα μωρα την κρεμα..τελικα τα δικα μου τη ΝΟΥΝΟΥ προτιμανε...τις αλλες ουτε να τις φτυσουν...κατι πρεπει να κανω με τη φρουτοκρεμα που δεν τη θελουν...ειδωμεν...

Ακους ΚΙΜΙ...εσαι και εσυ τυχερη που το μωρουλι σου εχει κατι απλο.....και που σε λιγου μηνες ουτε και εσυ θα θυμασαι τιποτα....
πραγματικα ειναι σημαντικο χειρουργειο....γιαυτους ομως πλεον ρουτινας!
και συνεχιζω μονη μου, απτοητη φυσικα...χαχα....λοιπον εχω ενα θειο και η γυναικα του απο τοτε που τη γνωρισα (που παντρευτηκαν) ηταν ζουμπουρλη......τρωγοταν παντα αφουμετα απο τρεις εγκυμοσυνες εγινε θεοχοντρη....παει πριν τεσσερα χρονια, κανει σμικρυνση στηθους...μετα κανει κοιλιοπλαστικη...χοντρη ηταν ακομη γιατι όλα αυτα δεν κανουν τιποτα αν δεν χασεις τα κιλα. Πριν ενα χρονο εκανε αυτη τη μεθοδο τη χειρουργικη (όχι 'δαχτυλιδι', μια καινουρια που δεν θυμαμαι το ονομα). Την ειδα σημερα τυχαια και ηταν σχεδον κανονικη...εχει χασει περιπου 50 κιλα...αλλα ρε παιδια εκος ότι γενικα ειχε τεραστια χαλαρωση (λογικο) το προσωπο της ηταν χαλια...κρεμασμενο τελειως...σκιαχτηκα...κι αφου μου ειπε για μια κοπελα που πεθανε (την καυμενη) ετα τη λιποαναρροφηση αποφασισα τελικα ότι δεν θα κανω τιποτα χαχα

αντε καλε...τη μασα να κοψουμε και λιγη γυμναστικη κ μια χαρα..

TI OMORFA!!!!!!

Καλα δεν ειναι και όλες ψι(η)λες...:tongue::tongue::tongue:

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ Ε?????

Εμενα μου αρεσε που εγραψες στην πεθερα σου και της αναγνωρισες την προσφορά της...ηταν πολύ γλυκο...

παω να φαω κατι σουβλάκια που παρηγγειλα γιατι ειμαι μεσα στα νευρα..θα μπω αργοτερα διπλα να σας πω....το ΖΩΟΟΝ ουτε ενα λουλουδι δε μου πήρε...και περασαμε από το ανθοπωλειο για να πάρει λουλούδια και πήρε μοονο στη μαμα του...το ζωοον το ορθιο....

πραγματικα ρε κοριτσια,,της αξιζουν πολλα...αυτη η γυναικα πρεπει να γινει εικονισμα!

ελα μαρη.....και εγω πρωτη φορα ειναι που πηρα λουλουδια φετος...περιμενε λιγο...θα μπει στο κλιμα...

πραγματικα ειναι σημαντικο χειρουργειο....γιαυτους ομως πλεον ρουτινας!

.

όλα τα χειρουργεια, χειρουργεια ειναι...όπως και να το κανεις, και το καταλαβαινω...αλλα θελω να πω ότι ειναι κατι περαστικο που θα τελειωσει συντομα, όλα θα πανε καλα και σε λιγους μηνες θα ειναι σαν και εσενα!!;) Ηρεμη.... (όσο ειναι μια μαμα :tongue::tongue::tongue:)

221882cb0gkyh7q4.gif

καλησπεραααααααα!!

κι εγω του ειπα οτι δε με πηρες λουλουδια και μου λεει σε πηρα ομως σκουμπρι καπνιστο και βατο αχνιστο!!χιχι!! επειδη πηγαμε ταβερνα!!! αντρες......πεταμενα λεφτα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...