Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κι απο εδω!!!!

χρονια μας πολλα μανουλες!!!

αλεκα τι συγκινητικο....κι εγω πρωι πρι τα μαλωνα που δεν τρωγαν φρουτοκρεμα!!:-(:-(

μαιρη για δες καρφουρ για ντραμπουι οταν θα ξαναπας...:!::!:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρηνη αυτοι που κρυβουν τα προσωπα τους ηταν μαρυρες στο γαμο και κανουν μαλ&^**ες! Επισης το στολισμο τον εκανε για πλακα η μια κολλητη για να μη τρωμε τα κοψιδια ως συνηθως αλλα να χουμε και ενα ντεκορεϊσον διαφορετικο!

Μανα γλυκεια μανουλα μου μ' αγαπη το φωναζω μ΄όλου του κοσμου τα καλά ποτε μου δεν σ' αλλάζω..... Αυτο ηταν το πρωτο της Αναστασιας μου........ Και δωστου κλάααααααααααααμαααα
Έχω μια γλυκιά μανούλα που πολύ με αγαπά

Νύχτα μέρα με φροντίζει και για με καρδιοχτυπά

Σαν γλιστρήσω και χτυπήσω θε να τρέξω στο λεπτό

Στην αγκάλη της να πέσω με λαχτάρα και καημό

Μʼ ένα της γλυκό φιλάκι κάθε πόνος πάει μακριά

Κι είνʼ η πιο ζεστή φωλίτσα η γλυκιά της αγκαλιά

Νηπιαγωγειο ολοημερο και οι δυο το ιδιο......

Σας εφτιαξα ε?

Παω να ταισω και ερχομαι....

ααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!
δεν σα ειπα.....

θυμασται το ζευγαρι που μου ειπαν οτι δεν θα ερθουν στα βαφτισια,ετσι?

με πηρε τηλ η κοπελα να δει τι κανουμε και να βρισκομασταν....της εια δεν γινεται καναμε εμβολιο κλπ,μου λεει ποτε θα βρεθουμε?λεω μετα τα βαφτισια εχω πολυ τρεξιμο......

ξεκινησατε λεει μοιραζεται προσκλ.λεω ναι,αυτους δεν θα τους δωσουμε αφου δεν θα ερθουν....και μετα με ρωτησε αν τη 3 μερα στο ξελαδωμα θα καλεσω κοσμο και τις ειπα οχι....

καλα δεν μπορω να καταλαβω παιζουνε ρεφουστη μου..??????????

Διαφημίσεις

Εκτακτο ανακοινωθέν.............

ο γιαννης τα εκανε στην λεκανη 2 φορες !!!!!!

αχ τι καλα!!!θελω και ο στρατος!!!τωρα που θα σηκωσω χαλια αρχιζει εκπαιδευση!!
κοριτσια νομιζω τα μαζεψα όλα 10 πεταω για Γιάννινα μακάρι να μην ξαναγυρίσω αλλα θα ερθω για τον παιδίατρο!!! Προς το παρόν δεν θα εχω ιντερνετ αλλα ειπε ο αντρας μου ότι θα μου στείλει την ασύρματη θα χαρω πολύ όποια θελει και μπορεί να έρθει στον γαμο-βαφτιση πραγματικά θα χαρω πολύ ξέρω ότι είναι δυσκολο λογο της απόστασης αλλα εγω πραγματικά θα σας περιμένω!! Το τηλ μου το ξερει η αλεκα αν είναι μου λετε και σας κανονίζω ξενοδοχείο. Νομιζω ότι αρχιζω να ανχονομαι….

ελενη μου με το καλο!!!!οαλ θα πανε καλα1!!η σκεψη μας μαζι σου ειναι..ΑΛΕΚΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ

ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΑ

ΤΙ ΔΩΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ

ΘΑ ΣΟΥ ΕΦΕΡΝΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ

ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ

ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ

ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

...γραφει η καρτουλα μου...

τι τελεοι!!!

Καλος ο θηλασμος αλλα σιγα σιγα για να τον κοψω θα παρει κανα δυμηνο οπωτε....?

Ετσι και αλλιως τρωει τωρα 3 γευματα μεσα στην ημερα εμεινε λοιπον το πρωι και το βραδυ-νυχτα!!!!

Ειναι και βαρυς και οταν θηλαζει κλωτσαει ....με εχει διαλυσει....

εισαι και μια πιθαμη παναθεμα σε!!!

Ειρηνη αυτοι που κρυβουν τα προσωπα τους ηταν μαρυρες στο γαμο και κανουν μαλ&^**ες! Επισης το στολισμο τον εκανε για πλακα η μια κολλητη για να μη τρωμε τα κοψιδια ως συνηθως αλλα να χουμε και ενα ντεκορεϊσον διαφορετικο!

χαχα καλο!!!

εχθες το βραδυ μετα το ποτισμα,θυμηθηκα :shock::shock::shock:οτι επρεπε να γραψω ενα ευχαριστηριο γραμμα στην πεθερα μου μερα που ειναι!!!;)

δεν το ειχα κανει τις προηγουμενες μερες,και τις εγραψα μια σελιδα α4 μπρος πισω...κοινως την εγλυφα!!!αλλα με την καλη εννοια αφου οσα της εγραψα ειναι αληθεια...της ειπα οτι σταθηκε αξια μανα διπλα μου ολο αυτο το διαστημα που πραγματικα χρειαζομουν τη μανα μου....και μετα με επιασαν τα ζουμια.....................οπως κ τωρα.......αλλα τεσπα,ηθελα να ξαναμπω,αλλα λεω αυτες οι βρωμες θα με κοροιδευουν που μετα το ποτισμα ειχα ορεξη κια για φορουμ!!!!!

στη μανα μου εστειλα το εξης:

"χρονια πολλα μαμα σου ευχομαι,με υγεια και ευτυχια που πολυ σου ελειψε...αν και πλεον δε θα χαιρομαστε αυτη τη γιορτη οπως παλια...σευχαριστω που με γεννησες,που με μεγαλωσες με πονο ψυχης και που μου προσφερες τοσα μεχρι προτεινος...σ΄αγαπω..."

μετα μιλησαμε και στο τηλ...νομιζω οτι ηταν υπεραρκετα αυτα που της εγραψα..τι λετε?

Διαφημίσεις

Μπραβο βρε Λιτσα!

καλα, μπορει η στιγμη που το γραψες ηταν λιγο ακαταλληλη, αλλα σημασια εχουν αυτα που εγραψες!!

Επειδη δε ξερω λεπτομερειες για τη μαμα σου, μου φανηκαν καλα και αυτα που εγραψες στη μαμα σου!!

παμε βολτα!!!

Μπραβο βρε Λιτσα!

καλα, μπορει η στιγμη που το γραψες ηταν λιγο ακαταλληλη, αλλα σημασια εχουν αυτα που εγραψες!!

Επειδη δε ξερω λεπτομερειες για τη μαμα σου, μου φανηκαν καλα και αυτα που εγραψες στη μαμα σου!!

παμε βολτα!!!

μια χαρα καταλληλη ηταν!!!!

αντε καλα να περασετε!!!εδω εχει πολυ αερα..δεν παμε πουθενα...εξαλλου τωρα κοιμουνται και εγω κανω δουλιτσες!!:-(:sad:

koritsakia δεν θα διαβασω τα προηγουμενα γιατι δεν προλαβαινω..θα παμε βολτα...επισης χθες πηγα για ποτο για μια ωρα το βραδυ ..αφου εχω ξεκινησει απο χθες και κανω γενικο το σπιτι.....δεν ειναι μεγαλο αλλα εχει πολλα που πρεπει να κανω....

κιμι εγραψα στο πριβε....

εεε αυτα!!!το βραδυ πιστευω να αναπληρωσω τα αδιαβαστα!!!

εχθες το βραδυ μετα το ποτισμα,θυμηθηκα :shock::shock::shock:οτι επρεπε να γραψω ενα ευχαριστηριο γραμμα στην πεθερα μου μερα που ειναι!!!;)

δεν το ειχα κανει τις προηγουμενες μερες,και τις εγραψα μια σελιδα α4 μπρος πισω...κοινως την εγλυφα!!!αλλα με την καλη εννοια αφου οσα της εγραψα ειναι αληθεια...της ειπα οτι σταθηκε αξια μανα διπλα μου ολο αυτο το διαστημα που πραγματικα χρειαζομουν τη μανα μου....και μετα με επιασαν τα ζουμια.....................οπως κ τωρα.......αλλα τεσπα,ηθελα να ξαναμπω,αλλα λεω αυτες οι βρωμες θα με κοροιδευουν που μετα το ποτισμα ειχα ορεξη κια για φορουμ!!!!!

"χρονια πολλα μαμα σου ευχομαι,με υγεια και ευτυχια που πολυ σου ελειψε...αν και πλεον δε θα χαιρομαστε αυτη τη γιορτη οπως παλια...σευχαριστω που με γεννησες,που με μεγαλωσες με πονο ψυχης και που μου προσφερες τοσα μεχρι προτεινος...σ΄αγαπω..."

μετα μιλησαμε και στο τηλ...νομιζω οτι ηταν υπεραρκετα αυτα που της εγραψα..τι λετε?

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩς ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙς!!!!;)

mπαιξαμε, χαρηκαμε, σας αφηνω τωρα γιατι παμε εξω για φαγακι.....

ας ευχαριστω για τα καλα λογακια για το παιδακι μου και για το στιχακι (το αγαπημενο μου χομπυ):P

.....εισαι συναισθηματικα φορτισμενη....θα περασει η φουρτουνα ευακι μου....εγω δεν εχω διαθση να πω σε καμια τιποτα...ουτε στην πεθερα που ετσι και αλλιως δεν μου πρσφερει κατι....ουτε στη μανα μου που τα τελευταια δεκαπεντε χρονια, για να νιωσει αυτη καλυτερα, τα μειωσε απο εμενα....πολλες φορες ειχα γραψει κατι για εκεινην αλλα παντα το εσκιζα...δεν μπορουσε να καταλαβει ετσι και αλλιως...σου ευχομαι να καταλαβει τουλαχιστον η δικη σου....;)

σας αφηνω...θα τα πουμε το βραδακι... φιλακια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...