Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε συ το ονομα το εχω!!!!!

που ειναι δεν θυμαμαι!!!

Αααααααααααααααααα οκ δεν παω καλα σορρυ. Ειναι στο Διαβαλκανικο. Μου ειπε ο θειος μου οτι ειναι προισταμενη. Το πηρες αποφαση? Θα πας?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααααααααααααααααα οκ δεν παω καλα σορρυ. Ειναι στο Διαβαλκανικο. Μου ειπε ο θειος μου οτι ειναι προισταμενη. Το πηρες αποφαση? Θα πας?

ναι απλα πρεπει να παρω να κλεισω ραντεβου οταν ειναι ετσι για να τα δουν.θα ζητησω αυτην.

καληνυχτα κιμι!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλημερα καλα μου κοριτσακια....να μας χαιρονται φυσικα και εμεις τα αγγελακια μας...

καληνυχτα ΑΛΕΚΑΚΙ,.,,χρονια μας πολλα..κ ευχομαι κατι..Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ,,,

αχ.....φανταζεσαι??οι μαμαδες κοριτσιων θα εχετε ενα παραπανω αγχος...εμςι θα το παιζουμε ανετες....θα ειμαστε απλα 'γιαγιαδες':D

πολλες "αναγκες" πεσανε μαζεμενες παλιοβρωμιτσες!!!

θα'ρθει κ η δικη μου ωρα...καποια στιγμη...

!!!!!

σου εχω πει μαρη...δεν αφηνω εγω το φορουμ ξαφνικα και να τρεχω...:cool:...όλα γινονται την ωρα που πρεπει;). Τσαμπα να παει το σπιραλ?:tongue:

Δεν κανω φεις Αλεξ!! Μου τη δινει που ο καθε ασχετος σε κανει request!!!!

Βαλτε κι εδω καλε κυρια καμια φωτο!

Δεν εχω αλλο χωρο, εχω ανεβασει πολλες εδω πρεπεινα σβησω αλλες....

Ομρφακια, ασε το απλικατερ, ογδοντα μερες κανεις αυτη τη θεραπεια!! Ελεος!!!

:tongue::P:p:p:p:p

παααλιιι το μωρο αγκαλια θεανω εχεις??????????

χαχαχα:D:D:D

παω κ εγω να κανω μπανακι..μαιρη εφαγα ηττα σημερα ..πηγα να κουρευτω κ με ξεκανε η ατιμη...ηταν ολα τα μαλλακια μου διαλυμενα.,,λιγο κατω απο τον ωμο μου τα εφτασε η αχαιρευτη....τελος παντων.θα μακρυνουν.ολο το απογευμα ειχα νευρα.

δεν πειραζει....οταν ειναι μακρυα και απλως κοβεις μηκος, δεν πολυφαινεται....στο προσωπο ιδια θα εισαι;)....και καλυτερα γιατι ερχεται καλοκαιρι...θα καταστρεφονταν αν τα αφηνες...

ελενη 1 εκανες περιγραφη καλο μου ή ακομη?? εγω , μερα που ειναι θα περιγραψω το πρωινο μου ξυπνημα....

'ακουγα το μπομπιρακο μου που τραγουδαγε μεσα...παω, ανοιγω πατζουρι, μου σκαει ενα χαμογελο....τετοιο...γελαγε και δυνατα που με ειδε...τον αλλαζω, παω να τον πλυνω βαζει το χερακι όπως τον ειχα αγκαλια και με χαιδευει και μετα απλωνει και τα δυο του χερια επανω μου σα να με εχει παρει αγκαλια....τον ξαπλωνω να του βαλω πανα, τον γαργαλαω λιγο, εσκασε στα γελια το μικρο μου...Ακουει το αγγελακι μου απο μεσα, με φωναζει...παω...καθισε εδω μου λεει να κανουμε αγκαλιες....καθομαι τον παιζω λιγο, γελαει και αυτος 'σημερα μου λεει γιορταζουν οι μαμουλες?' ναι του λεω....'θα κοψουμε τουρτα?'..τον καυμο του ο αγγελος:D...όχι του λεω, τοτε μου λεει τι ειναι η γιορτη? γιορταζω σημαινει χαιρομαι και οι μανουλες σημερα χαιρονται που εχουν τα παιδακια τους, του λεω...τοτε και εγω γιορταζω μου λεει....χαιρομαι που εισαι μαμουλα μου....κλαψ..το αγορακι μου.....

καλημερα σε όλες.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Χρόνια πολλα μανουλιτσες ψιλουλίτσες !!!!!!

Δεν κανω περιγραφη.....σε λιγο καιρο θα σας κανω απο τον κορυδαλλο η απο το δαφνι...

Καλα που κοιμηθηκα νωρις ....σχεδον τα ιδια ειχαμε.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλημερα και παλι χρονια μας πολλα μανουλες!!! Πρωινά αυτη τη φορα!!!

καλημερα καλα μου κοριτσακια....να μας χαιρονται φυσικα και εμεις τα αγγελακια μας...

αχ.....φανταζεσαι??οι μαμαδες κοριτσιων θα εχετε ενα παραπανω αγχος...εμςι θα το παιζουμε ανετες....θα ειμαστε απλα 'γιαγιαδες':D

ελενη 1 εκανες περιγραφη καλο μου ή ακομη?? εγω , μερα που ειναι θα περιγραψω το πρωινο μου ξυπνημα....

'ακουγα το μπομπιρακο μου που τραγουδαγε μεσα...παω, ανοιγω πατζουρι, μου σκαει ενα χαμογελο....τετοιο...γελαγε και δυνατα που με ειδε...τον αλλαζω, παω να τον πλυνω βαζει το χερακι όπως τον ειχα αγκαλια και με χαιδευει και μετα απλωνει και τα δυο του χερια επανω μου σα να με εχει παρει αγκαλια....τον ξαπλωνω να του βαλω πανα, τον γαργαλαω λιγο, εσκασε στα γελια το μικρο μου...Ακουει το αγγελακι μου απο μεσα, με φωναζει...παω...καθισε εδω μου λεει να κανουμε αγκαλιες....καθομαι τον παιζω λιγο, γελαει και αυτος 'σημερα μου λεει γιορταζουν οι μαμουλες?' ναι του λεω....'θα κοψουμε τουρτα?'..τον καυμο του ο αγγελος:D...όχι του λεω, τοτε μου λεει τι ειναι η γιορτη? γιορταζω σημαινει χαιρομαι και οι μανουλες σημερα χαιρονται που εχουν τα παιδακια τους, του λεω...τοτε και εγω γιορταζω μου λεει....χαιρομαι που εισαι μαμουλα μου....κλαψ..το αγορακι μου.....

καλημερα σε όλες.....

Πωπω πολυ ωραια η ευχη της Κιμις και μαλιστα τετοια μερα που ειναι.... Αλεξ μου τι φοβερη που εισαι εφτασες πολυ μακρια......... Θα γινουν τα δικα μου τα κοριτσακια μανουλες....... Μου φαινεται τοσο μακρινο αν και εγω ξερω πολυ καλα ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα ατιμα.... Εχω την μπεμπα αγκαλια και θυμαμαι τον Κωνσταντινο μου και λεω ποτε ηταν και αυτος τοοοοοσο μικρος? Που θα παει γυμνάσιο? Η την Αναστασία που προχθες ενα αγορακι της Πέμπτης της ζητησε να τα φτιαξουνε? (

) και τι θα πει απλες γιαγιαδες? Εσυ δεν θα εχεις αγχος? Καλα λιγο περισσοτερο εμεις αλλα και εσεις δεν θα πατε παρακατω....

Και ο Αγγελος ειναι ολα τα λεφτα.......τα ατιμα μας στελνουν στο δευτερολεπτο. Κατι τετοιες στιγμες ειναι που σε κανουν να ευχαριστεις και να δοξαζεις το Θεο και να σκεφτεσαι ποσο πραγματικα τυχερη και ευλογημενη εισαι.....

Χρόνια πολλα μανουλιτσες ψιλουλίτσες !!!!!!

Δεν κανω περιγραφη.....σε λιγο καιρο θα σας κανω απο τον κορυδαλλο η απο το δαφνι...

Καλα που κοιμηθηκα νωρις ....σχεδον τα ιδια ειχαμε.

Ελα ρε Ελενακι......... Υπομονη καλο μου........ Ποιο προτιμας απο τα δυο για να σε στειλουμε κατευθειαν εκει....... :tongue: :tongue::tongue::tongue:

σου εχω πει μαρη...δεν αφηνω εγω το φορουμ ξαφνικα και να τρεχω...:cool:...όλα γινονται την ωρα που πρεπει;). Τσαμπα να παει το σπιραλ?:tongue:

Δεν εχω αλλο χωρο, εχω ανεβασει πολλες εδω πρεπεινα σβησω αλλες....

:tongue::P:p:p:p:p

χαχαχα:D:D:D

δεν πειραζει....οταν ειναι μακρυα και απλως κοβεις μηκος, δεν πολυφαινεται....στο προσωπο ιδια θα εισαι;)....και καλυτερα γιατι ερχεται καλοκαιρι...θα καταστρεφονταν αν τα αφηνες...

καλημερα σε όλες.....

αχ συγκινηθηκα:rolleyes::rolleyes:πραγματικα ομως δακρυσα:D

καλημερα!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...