Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καποιος εχει γεννεθλια αλλα δεν μπορω να δω..γαμΘ^%&^ω την τεντα μου κ τον πρωτο οροφο..αλλα ηλικιακα τον εορταζοντα τον κατασω ηλικια ΜΕΦΗΣ boneym ακουνε...λογικα θα εχουν κ φαγητο γιατι μου ερχοντουσαν κατι μυρωδιες το απογευμα...το στανιο μου θα παω να μεινω ΛΟΥΤΣΑ,,,να μη μυριζω τιποτα.

καποιος εχει γεννεθλια αλλα δεν μπορω να δω..γαμΘ^%&^ω την τεντα μου κ τον πρωτο οροφο..αλλα ηλικιακα τον εορταζοντα τον κατασω ηλικια ΜΕΦΗΣ boneym ακουνε...λογικα θα εχουν κ φαγητο γιατι μου ερχοντουσαν κατι μυρωδιες το απογευμα...το στανιο μου θα παω να μεινω ΛΟΥΤΣΑ,,,να μη μυριζω τιποτα.

προσεχε γιατι στη Λουτσα εχει και λουτσους!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Πως τα καταφερες με το μαρσιπο βρε κουμπαρα;;

Εγω ειμαι σιγουρη οτι τωρα δε θα μπορω να τη κουβαλαω με το μαρσιπο λογω βαρους! Σημερα ηθελα να κανω δουλειες και καθε 5 λεπτα εκλαιγε....εεεεε...δε γινεται δουλεια ετσι!! στις 7 τελειωσα αισιως τις δουλειες!!!

ηρθα..ειχα την κουνιαδα-νονα μπεμπας εδω...

εχω ακομα 4 σελιδες να διαβασω....

ομορφακια το αδειαζεις το νερο βρε,αλωστε ποσο να βαλει για τα μωρουλια,πολυ λιγο απλα εχει απο πανω σκεπαστρο για τον ηλιο να μην τα χτυπαει στο κεφαλι,σαν τεντα φουσκωτη.

fCS8p3.png

κ στη Λουτσα πηγα κ λουτσους ειδα..πραγματικα εχει..α να χαθειτε ανωμαλες..

εμεις ειμαστε ανωμαλες για εσυ που μας λες για Λουτσα και το μυαλο μας παει σε λουτσους......

ο πεινασμενος.............

iMLpp3.png

κ στη Λουτσα πηγα κ λουτσους ειδα..πραγματικα εχει..α να χαθειτε ανωμαλες..

τη χριστιανα την ειδες εκει στη Λουτσα??? που τριγυρναει?? θα παει κ του αγ. πνευματος.

Πως τα καταφερες με το μαρσιπο βρε κουμπαρα;;

Εγω ειμαι σιγουρη οτι τωρα δε θα μπορω να τη κουβαλαω με το μαρσιπο λογω βαρους! Σημερα ηθελα να κανω δουλειες και καθε 5 λεπτα εκλαιγε....εεεεε...δε γινεται δουλεια ετσι!! στις 7 τελειωσα αισιως τις δουλειες!!!

ε, κ εγω το ιδιο παθαινω με το μπεμπονι... κ του λεω...μπεμπονι! ετσι δουλεια δεν γινεται!

κ γελαει αυτος...

ηρθα..ειχα την κουνιαδα-νονα μπεμπας εδω...

εχω ακομα 4 σελιδες να διαβασω....

ομορφακια το αδειαζεις το νερο βρε,αλωστε ποσο να βαλει για τα μωρουλια,πολυ λιγο απλα εχει απο πανω σκεπαστρο για τον ηλιο να μην τα χτυπαει στο κεφαλι,σαν τεντα φουσκωτη.

α, οκ...να ξερουμε

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...